Olaf Rebbe
- Sick Bastard
Re: Olaf Rebbe
Όλαφ, αν είναι δικό σου έργο η αποδέσμευση των Στοχ, Βερμπλουμ (θέλω να ελπίζω πως είναι)
και κάνεις καμιά τρελή μαγκιά να σπρώξεις κάπου και τον Λημνιό και να πάρει ο ΠΑΟΚ κανα λεφτό
τότε περνάς με άριστα στο βιβλίο μου, μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο.
και κάνεις καμιά τρελή μαγκιά να σπρώξεις κάπου και τον Λημνιό και να πάρει ο ΠΑΟΚ κανα λεφτό
- anekfrastos
- bersekeros
- anekfrastos
Ο χαμπιμπι δεν είναι πρότζεκτ, θα φύγει εύκολα αν θέλουμε να τον δώσουμε. Τον Εσιτι θέλω να δω αν θα βρεθεί κάποιος χαζός να δώσει λεφτά να τον πάρει.
Μία χαρά μπορεί να τον πουλήσει αν πρέπει, σε ομάδα που χρειάζεται τα δικά του χαρακτηριστικά.
Ανασταλτικό καθαρό εξάρι, ένας αμυντικός βράχος.
Εύκολα !
Ανασταλτικό καθαρό εξάρι, ένας αμυντικός βράχος.
Εύκολα !
- Maximus
Εγώ νομίζω Εσιτι και Χαμπιμπις χωράνε άνετα στο ρόστερ μας μέχρι στιγμής...
Προσωπικά δεν θα έκανα κίνηση να τους δώσω πριν δω πρώτα απ'ολα, αν θα περάσω Ευρώπη και θα έχω μπικικινι να πάρω καλύτερους...
Προσωπικά δεν θα έκανα κίνηση να τους δώσω πριν δω πρώτα απ'ολα, αν θα περάσω Ευρώπη και θα έχω μπικικινι να πάρω καλύτερους...
συνεταξαμηνSick Bastard έγραψε:Όλαφ, αν είναι δικό σου έργο η αποδέσμευση των Στοχ, Βερμπλουμ (θέλω να ελπίζω πως είναι)
ΥΓ και μια δωρο
-
Συγνώμη που γίνομαι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης αλλά αν δεν διαβάσω κάπου τα ποσά με τα οποία τους αποδέσμευσε δεν θα πω κανένα μπραβο. Αν ο Βερνμπλουμ και ο Στοχ πήραν από κάνα εκατομμύριο ή 800 χιλιάρικα έκαστος για να φύγουν, χαίρω πολύ έτσι τους έδιωχνα κι εγώ. Αν τους έδιωξε με μικρές αποζημιώσεις τότε ναι να του που μπράβο.
- GiorgosAtha
Επαναλαμβάνω...
Αν ήταν τόσο εύκολο που θα το έκανε μέχρι και ο ron, όπως λέει... γιατί δεν τους διώχναμε πιο νωρίς?
Και άντε μας λένε τα ποσά... ποιος ορίζει το όριο αν η αποζημίωση είναι μικρή ή όχι?
Γιατί πχ. για μένα αν η αποζημίωση ήταν 1.500.000, τα 900.000 είναι ένα καλό ντιλ... ενώ για κάποιον άλλον το ποσό είναι μεγάλο.
Αν ήταν τόσο εύκολο που θα το έκανε μέχρι και ο ron, όπως λέει... γιατί δεν τους διώχναμε πιο νωρίς?
Και άντε μας λένε τα ποσά... ποιος ορίζει το όριο αν η αποζημίωση είναι μικρή ή όχι?
Γιατί πχ. για μένα αν η αποζημίωση ήταν 1.500.000, τα 900.000 είναι ένα καλό ντιλ... ενώ για κάποιον άλλον το ποσό είναι μεγάλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 21 Αύγ 2020, 13:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
καλος ΤΔ δεν ειναι μονο αυτος που θα σου φερει πολλα κερδη
αλλά κι αυτος που θα σου μειωσει οσο το δυνατον περισσοτερο την χασουρα
σαν τον χρηματιστη δηλαδη
και 200 χιλιαρικα να γλυτωσε απο τον καθενα,εβγαλε το συμβολαιο του Σβαμπ
απο δυο παικτες που δεν επροκειτο να παιξουν
οποιος νομιζει οτι υπαρχει ΤΔ που θα τους εδιωχνε χωρις να παρουν αποζημιωση
πλαναται πλανην οικτραν
αλλά κι αυτος που θα σου μειωσει οσο το δυνατον περισσοτερο την χασουρα
σαν τον χρηματιστη δηλαδη
και 200 χιλιαρικα να γλυτωσε απο τον καθενα,εβγαλε το συμβολαιο του Σβαμπ
απο δυο παικτες που δεν επροκειτο να παιξουν
οποιος νομιζει οτι υπαρχει ΤΔ που θα τους εδιωχνε χωρις να παρουν αποζημιωση
πλαναται πλανην οικτραν
Είναι μάλλον προφανές ότι έπρεπε να βρεθούν οι τρόποι, κανάλια, όπως θες πες το, ώστε οι όποιες αποζημιώσεις να μην επιβαρύνουν λειτουργικά την Ομάδα.GiorgosAtha έγραψε:Επαναλαμβάνω...
Το ότι πέρασε ο Βερν με μεταγραφή στους Σουηδούς αυτό μοιάζει να φανερώνει.
Ο Π.Α.Ο.Κ. οικονομικό πρόβλημα ευτυχώς λόγω Ιβάν δεν έχει. Απλά δεν του επιτρέπεται να ξοδέψει. Φαίνεται ότι σιγά σιγά το λύνουμε και αυτό το θέμα.
Αν έρθει με το καλό και η πρόκριση θα έχουμε νέα δεδομένα.
-
Γιατί εδώ και έναν χρόνο η ομάδα δεν είχε τεχνικό διευθυντή στην ουσία. Είχε τον Μπράνκο αλλά δεν νομίζω να περνούσε ο λόγος του σε κάτι.GiorgosAtha έγραψε:Επαναλαμβάνω...
Ξαναλέω εγώ με τον Ρέμπε είμαι και ελπίζω στην επιτυχία του όσο δουλεύει για τον ΠΑΟΚ. Αλλά θα τον αποθεωσω ή θα τον κραξω μόνο αν ξέρω τα δεδομένα. Τώρα δεν τα ξέρω. Και οκ για να είμαι δίκαιος το γεγονός ότι ο Πόντους βρήκε ομάδα με την μια και ότι ο Στοχ μάλλον πάει στην Σλάβια δείχνει ότι έγινε μια προεργασία και δεν έφυγαν έτσι. Άρα το κόστος θα είναι μάλλον μειωμένο.
Αλλά το λέω γιατί για τον Βερνμπλουμ μέχρι προχθές έβγαινε από το ρεπορτάζ ότι είχε άλλο 1,5 εκατομμύριο να πάρει για του χρόνου και ήθελε το 1 ακατεβατο για να φύγει. Ε άλλη μαγκιά να του βρήκε την Γκέτεμποργκ και να του έδωσε και 300 χιλιάρικα για να φύγει και άλλο το 1 εκατομμύριο να το έκανε 900 χιλιάρικα. Δεν είναι το ίδιο όπως και να το κάνουμε.