Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD
Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD
καλησπερα και απο μενα παμε στα του αγωνα,καθως και -5 και -10 να φαμε και 0 να φαμε ευρωπη βγαινουμε αυτος ειναι ο στοχος μαζι με πρωταθλημα κυπελλο.Θα ειναι ξενοι διαιτητες θα ειναι 30+ χιλιαδες κοσμος και ο βαζελος θα μπει οπως μπηκαμε εμεις στο 1ο ματς της τουμπας ,και ο Δωνης που εχει αχτι να μας κερδισει θα πουνε οι βαζελοι ποιος παοκ και εγω ειμαι η φανελα κλπ κλπ. Ο φερειρα σιγουρα δεν ειναι κακος προπονητης αλλα δεν ειμαι σιγουρος ως τωρα αν αυτος βγαζει 11αδα πιο πολυ της παρεας μου κανει που εχει δωσει ελευθερια στους παιχτες παρα σαν στρατηγος,Εχει καλες αντιληψεις για την μπαλα το θεμα ειναι να εμπνευσει τους παιχτες,μαθαινει και αυτος,Στα του ματς αν θες να κανεις κινηση ματ βαζεις κοφτες γιατι οι νεοι τρεχουν πολυ,βαζεις λαμπρου λημνιο πελκα μπισεσβαρ και σβιντερκσι που αντεχει το ξυλο και πισω πασχαλακη ή ζιφκο βαρελα ινγκασον ματος γιαννουλη.βαζεις και μισιτς και κανεις 11αδα επιθετικη με αλλαγες εσιτι βιερινια και ακπομ.Αλλιως πας με 11αδα κλασικη ,ζιφκοβιτς βαρελα ινγκασον ματος γιαννουλη βιερινια μισιτς μαουριτσιο και λημνιο μπισεσβαρ και σβιντερσκι,Αλλαγες πελκας ακπομ εσιτι, Βλεπω να παιρνουμε πεναλτι και να κερδιζουμε με 2-4 τελικο σκορ,θα ξεσπασουμε σιγουρα εχει εθνικες κλπ,ο παναθηναικος θα μπει ψηλωμενος
Ο βάζελος είναι η ομάδα που τρέχει περισσότερο από κάθε αντίπαλο.
Ελπίζω να μην δούμε στην αρχική ενδεκάδα μαουρίσιο μπίσεσβαρ και σβιντέρσκι
-
Για μενα μισιτς 8 Λάμπρου στα εξτρέμ και το πήραμε το ματς
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- theodorsalonika
Θα κερδίσουμε.. εκεί που όλοι περιμένουν να χάσουμε
.τσουπ...και ΝΑΤΟ το διπλό
.τσουπ...και ΝΑΤΟ το διπλό
και Βιερίνια, Εσίτι.renegade έγραψε:Ο βάζελος είναι η ομάδα που τρέχει περισσότερο από κάθε αντίπαλο.
Δίνω ιδέες.
Το καθαρίζεις με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, οπωσδήποτε. Δεν λυγίζεις με τίποτα μέχρι 23 Φλεβάρη που τους γαμας την ψυχή πας αήττητος.
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άκουσα στο ράδιο ότι μετά την τελευταία προπόνηση μάλλον τα βρήκαν παίχτες και προπονητής και γενικά όλο αυτό που γίνεται τους συσπείρωσε για να δούμε γιατί όποιος δεν κατάλαβε με τον Βόλο στην ουσία πολλοί παίχτες μας έδειχναν διώξε τον προπονητή λαέ του ΠΑΟΚ αλλιώς εμείς θα είμαστε στατικοί για αυτό μετά και ο Λημνιός είπε ένιωθα ότι παίζαμε με λιγότερους παίχτες σήμερα και ήμασταν απαράδεκτοι. Οπότε δεν ξέχασαν την μπάλα που ήξεραν απλά μαλακιζονταν
Ο Βαρέλα λέει ήταν στο συλλαλητήριο. Περιμένω να δω την ομάδα πιο πωρωμένη από ποτέ και ανάλογη μπάλα και αποτέλεσμα..
- V-olakiotis
Έχει χτύπημα στον πάγκο στα αποδυτήρια αύριο πριν τον αγώνα.
Και κραυγή βαθιά μεταλλική!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Και κραυγή βαθιά μεταλλική!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Διαφωνώ οριζόντια, κάθετα και πλαγίωςtolis01 έγραψε:και Βιερίνια, Εσίτι.renegade έγραψε:Ο βάζελος είναι η ομάδα που τρέχει περισσότερο από κάθε αντίπαλο.
Δίνω ιδέες.
Βιερίνια και εσιτι πρέπει να ξεκινήσουν για μένα.
Προσωπικά εγώ θα θελα να δω
Πασχαλάκη τερμα. Πέρα από το ότι τον θεωρώ κλάσης ανώτερο του ζιφκο, σ αυτό το παιχνίδι ο βάζελος θα σε πιέσει ψηλά,ο τερματοφύλακας δεν θα μπορεί να κάνει παιχνίδι από οισω,θα αναλώνεται σε βαθιές μπαλιές,κάτι που σβήνει το μοναδικό πλεονέκτημα του ζιφκο έναντι του Πάσχα. Επίσης στα πολλά δυνατά σουτ εκτός περιοχής που θα επιχειρήσουν οι βαζελοι με πρώτο και καλύτερο τον μπουζούκι, είναι για μένα ακόμα ένας λόγος για να ξεκινήσει ο ψηλός. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.
Η τετράδα της άμυνας γνωστή.
Μπροστά η άλλη τετράδα
Βιερίνια, εσιτι,μισιτς,Λημνιός
Ο Βιερίνια δεν γίνεται να μην ξεκινήσει από ένα τέτοιο παιχνίδι. Η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα κάνει κατά την προσωπική μου άποψη επιβεβλημένη την μη χρησιμοποίηση του μαουρίτσιο και του μπισεσβαρ.
Ο εσιτι έδειξε στο παιχνίδι με την Κούλα ότι αξίζει μια θέση στο αρχικό σχήμα σε αυτά τα παιχνίδια,σε συνδυασμό με το ότι ο Ντάγκλας είναι αμυντικά ανύπαρκτος και κακός τακτικά, κάνει την χρησιμοποίηση του εσιτι μονόδρομο.
Και πάμε στην δυάδα μπροστά.
Εγώ θεωρώ ότι σ ένα τέτοιο παιχνίδι ξεκινάς με δίδυμο πέλκα Τσούμπα γιατί θα σου δώσουν την ένταση και τα τρεξίματα που χρειάζεσαι για να μην αφήσεις εξ αρχής τον βάζελο να κάνει το παιχνίδι του.
Επίσης ο τρόπος που αμύνεται ο βάζελος είναι τέτοιος που θα δώσει την ευκαιρία και στους δύο να βγουν στις αντεπιθέσεις.
Ένας ακόμη λόγος που θα πρέπει να ξεκινήσει ο Τσούμπα είναι γιατί η πίεση ψηλά του βαζελου θα οδηγήσει όπως είπα σε πολλά τυφλά γεμίσματα, εκεί ο ακπομπ μπορεί να κερδίσει μόνος του πολλές χαμένες μπαλιές και να δημιουργήσει καταστάσεις από μόνος του.
Δυστυχώς ξέρω ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν θα δω.
Ο προπονητής θα ξεκινήσει με τρία χαφ Μάου εσιτι και μισιτς, με τον μισιτς να παίζει δίπλα στον επιθετικό που θα είναι ο σβιντέρσκι.
Σ' αυτή την περίπτωση θα είναι ένα ματς που θα πιεστουμε αρκετά κ ελπίζω να φύγουμε νικητές εξαιτίας της μεγάλης κλάσης ορισμένων παικτών.
Πάντως σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι
- sakis_the_fraud
Γενικοτερα εχεις καλο σκεπτικο, αλλα στα του εσιτι θεωρω πως εχεις λαθος.renegade έγραψε:Ο εσιτι έδειξε στο παιχνίδι με την Κούλα ότι αξίζει μια θέση στο αρχικό σχήμα σε αυτά τα παιχνίδια,σε συνδυασμό με το ότι ο Ντάγκλας είναι αμυντικά ανύπαρκτος και κακός τακτικά, κάνει την χρησιμοποίηση του εσιτι μονόδρομο.
Ο παικτης ορθως χρησιμοποιηθηκε στο ματς με κουλα και στην λαμια καθως ειναι 2 φυσικαλ ομαδες που πανε τα παιχνιδια τους στην δυναμη και εχουν πολλες προσωπικες μονομαχιες.
Με βαση και τα λεγομενα σου πως θα δουμε ενα ματς με πολλα τρεξιματα και απο τις 2 ομαδες και με βαση το οτι ο βαζελος δεν ειναι και η πιο αγκρεσιβ ομαδα, θεωρω πως πρεπει να χρησιμοποιηθει ο Αογκουστο καθως ο Εσιτι υστερει εμφανως σε εκρηκτικοτητα.
Ο σπυριαρης ξερει 5 πραγματα απο τακτικη και θεωρω πως μπορει να μας βαλει δυσκολα καθως ο τροπος παιχνιδιου μας ειναι συγκεκριμενος και με εμφανη προβληματα.
Sent from my LG-G6 using Tapatalk
Μάγκες αύριο το φοβόμουν πολύ το ματς έχω την αίσθηση ότι θα δούμε μια ομάδα να μασάει σιδερα. Όλοι νομίζουν ότι θα κάνουμε γκελα. Πιστεύω ότι θα δούμε από τις καλύτερες απόδοσης της ομάδας αύριο.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- painkiller4
Θέλουν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό γιατί αυτή τη στιγμή είναι μια από της πιο ανεβασμενες και επικίνδυνα καλές ομάδες του πρωταθλήματος.
Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών οι παίκτες οφείλουν να βγάλουν πρώτα τον εγωισμό και να σκυλιασουν για την νίκη
Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών οι παίκτες οφείλουν να βγάλουν πρώτα τον εγωισμό και να σκυλιασουν για την νίκη

- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Εγώ θεωρώ ότι σ ένα τέτοιο παιχνίδι ξεκινάς με δίδυμο πέλκα Τσούμπα γιατί θα σου δώσουν την ένταση και τα τρεξίματα που χρειάζεσαι για να μην αφήσεις εξ αρχής τον βάζελο να κάνει το παιχνίδι του. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++renegade έγραψε:Διαφωνώ οριζόντια, κάθετα και πλαγίωςtolis01 έγραψε:και Βιερίνια, Εσίτι.renegade έγραψε:Ο βάζελος είναι η ομάδα που τρέχει περισσότερο από κάθε αντίπαλο.
Δίνω ιδέες.
Βιερίνια και εσιτι πρέπει να ξεκινήσουν για μένα.
Προσωπικά εγώ θα θελα να δω
Πασχαλάκη τερμα. Πέρα από το ότι τον θεωρώ κλάσης ανώτερο του ζιφκο, σ αυτό το παιχνίδι ο βάζελος θα σε πιέσει ψηλά,ο τερματοφύλακας δεν θα μπορεί να κάνει παιχνίδι από οισω,θα αναλώνεται σε βαθιές μπαλιές,κάτι που σβήνει το μοναδικό πλεονέκτημα του ζιφκο έναντι του Πάσχα. Επίσης στα πολλά δυνατά σουτ εκτός περιοχής που θα επιχειρήσουν οι βαζελοι με πρώτο και καλύτερο τον μπουζούκι, είναι για μένα ακόμα ένας λόγος για να ξεκινήσει ο ψηλός. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.
Η τετράδα της άμυνας γνωστή.
Μπροστά η άλλη τετράδα
Βιερίνια, εσιτι,μισιτς,Λημνιός
Ο Βιερίνια δεν γίνεται να μην ξεκινήσει από ένα τέτοιο παιχνίδι. Η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα κάνει κατά την προσωπική μου άποψη επιβεβλημένη την μη χρησιμοποίηση του μαουρίτσιο και του μπισεσβαρ.
Ο εσιτι έδειξε στο παιχνίδι με την Κούλα ότι αξίζει μια θέση στο αρχικό σχήμα σε αυτά τα παιχνίδια,σε συνδυασμό με το ότι ο Ντάγκλας είναι αμυντικά ανύπαρκτος και κακός τακτικά, κάνει την χρησιμοποίηση του εσιτι μονόδρομο.
Και πάμε στην δυάδα μπροστά.
Εγώ θεωρώ ότι σ ένα τέτοιο παιχνίδι ξεκινάς με δίδυμο πέλκα Τσούμπα γιατί θα σου δώσουν την ένταση και τα τρεξίματα που χρειάζεσαι για να μην αφήσεις εξ αρχής τον βάζελο να κάνει το παιχνίδι του.
Επίσης ο τρόπος που αμύνεται ο βάζελος είναι τέτοιος που θα δώσει την ευκαιρία και στους δύο να βγουν στις αντεπιθέσεις.
Ένας ακόμη λόγος που θα πρέπει να ξεκινήσει ο Τσούμπα είναι γιατί η πίεση ψηλά του βαζελου θα οδηγήσει όπως είπα σε πολλά τυφλά γεμίσματα, εκεί ο ακπομπ μπορεί να κερδίσει μόνος του πολλές χαμένες μπαλιές και να δημιουργήσει καταστάσεις από μόνος του.
Δυστυχώς ξέρω ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν θα δω.
Ο προπονητής θα ξεκινήσει με τρία χαφ Μάου εσιτι και μισιτς, με τον μισιτς να παίζει δίπλα στον επιθετικό που θα είναι ο σβιντέρσκι.
Σ' αυτή την περίπτωση θα είναι ένα ματς που θα πιεστουμε αρκετά κ ελπίζω να φύγουμε νικητές εξαιτίας της μεγάλης κλάσης ορισμένων παικτών.
Πάντως σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι