στο σημειο που αφηνει το καθαρο φαουλ η χαρτινη αποκτα πλεονεκτημα. εχουμε φαει τετοια γκολ φετος που αυτο μπορεις να το πεις και φυσιολογικο.invincible έγραψε:Βλέποντας ξανά και ξανά την φάση:
1) Ο Αγκουστος βρίσκει πρώτος μπάλα και την διώχνει λανθασμένα χλιαρά προς παίχτη της κουλας
2) στην συνέχεια όμως ο παίχτης της κούλας βρίσκει το πόδι του Αγκουστο και μετά όμως γλείφει με τις τάπες του την μπάλα.
3) Στην συνεχεία όμως αλλάζουν δύο πάσες οι παίχτες της κουλας πριν σκοράρει ο ντελετις ακάλυπτος από τον Γιανούλη.
Δηλαδή ναι έγινε ένα τζατζάρισμα στο κέντρο φάουλ δεν το έδωσε ....κώλωσε να ξάνα ακύρωσει γκολ.... αλλά μετά εμείς τι κάναμε ? Έγιναν άλλες δύο πάσες πριν το γκολ.
Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας.
ΑΕχ - ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΑΕχ - ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Λέγεται.
Μ.ΚΑΛΑΘΕΝΟΣ: Κύριε Σάββα, ο Μιχάλης ο Καλαθενός είμαι.
Σ.Θ.Γεια σου ρε Μιχαλάκη. Τι γίνεται;
M.K.: Καλά. Πάμε κάτω για το σεμινάριο της Σούπερ Λιγκ.
Σ.Θ.: Το ξέρω. Θα με πάρεις τηλέφωνο Μιχάλη όποτε θέλεις.
Μ.Κ.: Ναι. Έχω μαζί μου τον Τάσο τον Σιδηρόπουλο. Την καλησπέρα του. Έλα πάρτον.
Σ.Θ.: Τάσο...
Τ.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε.Σάββα καλησπέρα τι κάνετε;
Σ.Θ.: Γεια σου Τάσο καλησπέρα, καλά είσαι; Πως είσαι;
Τ.Σ.: Βλέπω τρεξίματα. Ετοιμάζεται την ομάδα για την νέα χρονιά.
Σ.Θ.: Ναι ετοιμάζω την ομάδα, ναι.
Τ.Σ.: Τους έχετε πάρει όλους. Τους έχετε... αμήσει όλους.
Σ.Θ.: (Γέλια). Θα πάρουμε... πάω να την κάνω πιο ελληνική...
Τ.Σ.: Να σας πω; Κάνετε πραγματικά την καλύτερη δουλειά. Και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, ανεξαρτήτως ομάδας, το αναγνωρίζουν αυτό.
Σ.Θ.: Εγώ τα έχω ξεκινήσει όλα αυτά.
Τ.Σ.: Είναι ό,τι καλύτερο. Για αυτό θα κάνετε έναν φοβερό κορμό και για την επόμενη δεκαετία θα τους ...αμάτε όλους.
Σ.Θ.: Θα τελειώσει αυτό το θέμα.
Τ.Σ.: Κύριε Σάββα να σας πω κάτι άλλο; Κάποιος σας είχε πει άσχημα πράγματα για μένα. Δεν ξέρω τι και πως, τα οποία θέλω να ξέρετε δεν ισχύουν επ' ουδενί.
Σ.Θ.: Το ξέρω Τάσο. Θα κατέβω εγώ κάτω στην Ρόδο και θα σε πάρω πάνω στη μηχανή γιατί θα πάω στον Πανορμίτη εγώ, θα πάω στην Σύμη.
Τ.Σ.: Θέλω να βρεθούμε απαραίτητα. Να ξέρετε ότι αυτός που σας το είπε, σας το λέω από καρδιάς, ενώ συμβαίνουν ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που σας είπε.
Σ.Θ.: Εντάξει. Τελείωσε. Τελείωσε. Θα τα πούμε από κοντα και θα το τακτοποιήσω εγώ.
Τ.Σ.: Πολύ ωραία κύριε Σάββα ευχαριστώ. Γεια σας.
Μ.ΚΑΛΑΘΕΝΟΣ: Κύριε Σάββα, ο Μιχάλης ο Καλαθενός είμαι.
Σ.Θ.Γεια σου ρε Μιχαλάκη. Τι γίνεται;
M.K.: Καλά. Πάμε κάτω για το σεμινάριο της Σούπερ Λιγκ.
Σ.Θ.: Το ξέρω. Θα με πάρεις τηλέφωνο Μιχάλη όποτε θέλεις.
Μ.Κ.: Ναι. Έχω μαζί μου τον Τάσο τον Σιδηρόπουλο. Την καλησπέρα του. Έλα πάρτον.
Σ.Θ.: Τάσο...
Τ.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε.Σάββα καλησπέρα τι κάνετε;
Σ.Θ.: Γεια σου Τάσο καλησπέρα, καλά είσαι; Πως είσαι;
Τ.Σ.: Βλέπω τρεξίματα. Ετοιμάζεται την ομάδα για την νέα χρονιά.
Σ.Θ.: Ναι ετοιμάζω την ομάδα, ναι.
Τ.Σ.: Τους έχετε πάρει όλους. Τους έχετε... αμήσει όλους.
Σ.Θ.: (Γέλια). Θα πάρουμε... πάω να την κάνω πιο ελληνική...
Τ.Σ.: Να σας πω; Κάνετε πραγματικά την καλύτερη δουλειά. Και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, ανεξαρτήτως ομάδας, το αναγνωρίζουν αυτό.
Σ.Θ.: Εγώ τα έχω ξεκινήσει όλα αυτά.
Τ.Σ.: Είναι ό,τι καλύτερο. Για αυτό θα κάνετε έναν φοβερό κορμό και για την επόμενη δεκαετία θα τους ...αμάτε όλους.
Σ.Θ.: Θα τελειώσει αυτό το θέμα.
Τ.Σ.: Κύριε Σάββα να σας πω κάτι άλλο; Κάποιος σας είχε πει άσχημα πράγματα για μένα. Δεν ξέρω τι και πως, τα οποία θέλω να ξέρετε δεν ισχύουν επ' ουδενί.
Σ.Θ.: Το ξέρω Τάσο. Θα κατέβω εγώ κάτω στην Ρόδο και θα σε πάρω πάνω στη μηχανή γιατί θα πάω στον Πανορμίτη εγώ, θα πάω στην Σύμη.
Τ.Σ.: Θέλω να βρεθούμε απαραίτητα. Να ξέρετε ότι αυτός που σας το είπε, σας το λέω από καρδιάς, ενώ συμβαίνουν ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που σας είπε.
Σ.Θ.: Εντάξει. Τελείωσε. Τελείωσε. Θα τα πούμε από κοντα και θα το τακτοποιήσω εγώ.
Τ.Σ.: Πολύ ωραία κύριε Σάββα ευχαριστώ. Γεια σας.
- sourmenetes
- Moderator
Δε θέλαμε να δώσουμε στημένο έξω από την περιοχή. Εγώ αυτό κατάλαβα.invincible έγραψε:Βλέποντας ξανά και ξανά την φάση:
1) Ο Αγκουστος βρίσκει πρώτος μπάλα και την διώχνει λανθασμένα χλιαρά προς παίχτη της κουλας
2) στην συνέχεια όμως ο παίχτης της κούλας βρίσκει το πόδι του Αγκουστο και μετά όμως γλείφει με τις τάπες του την μπάλα.
3) Στην συνεχεία όμως αλλάζουν δύο πάσες οι παίχτες της κουλας πριν σκοράρει ο ντελετις ακάλυπτος από τον Γιανούλη.
Δηλαδή ναι έγινε ένα τζατζάρισμα στο κέντρο φάουλ δεν το έδωσε ....κώλωσε να ξάνα ακύρωσει γκολ.... αλλά μετά εμείς τι κάναμε ? Έγιναν άλλες δύο πάσες πριν το γκολ.
Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Τα χανουμια μετά από 3 μαμησια που στα 2 από αυτά έπρεπε να φάνε 6-7 γκολ σύνολο και άλλα 3-4 σήμερα, τι να πουν...danirifle έγραψε:εγώ κρατάω ότι σε καφέ της θήβας, 20 χανούμια γκρινιάζανε για τα 6 λεπτά καθυστερήσεων και παρακαλούσαν τον κόρακα να το λήξει
Τόσο μαμησια δεν ξεχνιέται.
". Η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά στον Λάμπρου, που αγωνίζεται στη θέση «11» όπως την αποκαλώ εγώ, υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες εκεί."
Και καπως ετσι γαμας την ψυχολογια του παικτη. Σαν να λες οτι δε θα παιξει ποτε. Κριμα πραγματικά για τα κολληματα ενω σε θεωρω πολυ καλο προπονητη.
Βλεπεις τον ζαμπα και λες εχει καλη φορμα ενω στοχ λαμπρου οχι
Και καπως ετσι γαμας την ψυχολογια του παικτη. Σαν να λες οτι δε θα παιξει ποτε. Κριμα πραγματικά για τα κολληματα ενω σε θεωρω πολυ καλο προπονητη.
Βλεπεις τον ζαμπα και λες εχει καλη φορμα ενω στοχ λαμπρου οχι
Καταλαβαίνω το σκεπτικό αλλά διαφωνώ.Το να αλλάζαμε προπονητή για δεύτερη φορά στην σεζόν θα μας έλυνε πρόσκαιρα κάποια προβλήματα αλλά μακροπρόθεσμα δεν θα μας έβγαινε σε καλό.navigator11 έγραψε:
Μη χάνουμε όμως το δάσος. Η ομάδα δεν μπορεί να παίξει 4-4-2. Κακώς δε δόθηκε ο Φερέιρα στην Σπορτινγκ ακόμα και με 1-1,5 εκατομμύριο για να έρθει προπονητής με γνώση της "αύρας" του πρωταθλήματος κοκ
- thanos-xanthi
πολυ κριμα
με τετοια εμφανιση
με τετοιο φοβερο πρωτο ημιχρονο και εκτος εδρας κιολας
να αφηνεις 2 βαθμους, με πολυ φτηνα γκολ
τουλαχιστον η ομαδα ανεβαζει τα καλα διαστηματα και αρχιζει να δειχνει ΟΜΑΔΑ
και επέστρεψε ο Μαουρισιο
με τετοια εμφανιση
με τετοιο φοβερο πρωτο ημιχρονο και εκτος εδρας κιολας
να αφηνεις 2 βαθμους, με πολυ φτηνα γκολ
τουλαχιστον η ομαδα ανεβαζει τα καλα διαστηματα και αρχιζει να δειχνει ΟΜΑΔΑ
και επέστρεψε ο Μαουρισιο
η ομαδα ειναι λες και καποιος της παταει κουμπι:
τωρα παιξε
τωρα μην παιζεις
τωρα κανε οτι να ναι
τωρα παιξε
τωρα μην παιζεις
τωρα κανε οτι να ναι
- sourmenetes
- Moderator
Ο κακος είπε καθαρά. Είναι φάουλ. Απορώ γιατί δεν πήγε στο βαρ.
Ο χάρτινη λέει έχει παράπονα από τη διαιτησία στο πρώτο ημ. Που κατάπινε τα χοντράδια το ένα μετά το άλλο!!!
Πόσο μαλακές!!!
Θα το βρούμε παίδες.. Λίγο το μυαλό μας να μη χάνεται.
Ο χάρτινη λέει έχει παράπονα από τη διαιτησία στο πρώτο ημ. Που κατάπινε τα χοντράδια το ένα μετά το άλλο!!!
Πόσο μαλακές!!!
Θα το βρούμε παίδες.. Λίγο το μυαλό μας να μη χάνεται.
Κάποτε πηγαίναμε χεσμενοι κάτω για χρόνια ακόμη και στην αρχή του σαντος..... Τώρα πλέον πάμε σαν πρωταθλητες.... Μπράβο στην ομαδαρα τα καλλιτερα έρχονται.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 29 Σεπ 2019, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το 2ο γκολ της χαρτινης ειναι ΚΛΟΠΗ ! το φαουλ στον ντουγκλας ειναι ορισμος , και τον ανατρεπει και δεν βρισκει την μπαλα ! ΕΛΕΟΣ ...και μετα καθομαστε και αναλυουμε ... ακομη και με βαρ καταφερνουν να μας κλεψουν αποτελεσμα ! για να μην πουμε οτι ουτε το πεναλτυ δεν εδωσε και το πηραμε απο βαρ ! κλεφτες , θα μεινετε με το κομπεξ σας...αντε και του χρονου ...καποτε ισως τα καταφερετε !
Ο Λάμπρου στο νιωνιο έπαιζε σεκοντ στράικερ πάντωςgiapas έγραψε:Ποια είναι η θέση 11;
Παίκτης πίσω από τον επιθετικο