5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Luigi Vampa

Re: Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Μαλντινιδης
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πολύ καλός και σήμερα. Μπράβο ρε πιτσιρίκο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μπράβο σου παλικάρι μου
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ αν ήμουν τ.δ της Πόρτο,σήμερα θα έστελνα προσφορά ( και μάλιστα πολύ υψηλή για τα επίπεδα του ΠΑΟΚ) για να σε αγοράσω.
Το πακέτο ( ύψος, τεχνική, φυσικά προσόντα,μενταλιτι) αυτό δεν βρίσκετε εύκολα και αν δουλευτει σωστά σε αυτή την ηλικία από μια μεγάλη ομάδα που έχει το know how θα μιλάμε σε λίγα χρόνια για παίκτη του υψηλότερου επιπέδου
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Παίκτης επιπέδου CL μακάρι να περάσουμε ομίλους μόνο αυτό!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ε καλα,δεν ειναι και ο ρετσος
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Κόψε τα ανοητα φάουλ, δίνεις φάσεις στον αντίπαλο από το πουθενά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Πέμ 16 Ιούλ 2020, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luigi Vampa

renegade έγραψε:Εγώ αν ήμουν τ.δ της Πόρτο,σήμερα θα έστελνα προσφορά ( και μάλιστα πολύ υψηλή για τα επίπεδα του ΠΑΟΚ) για να σε αγοράσω.
Το πακέτο ( ύψος, τεχνική, φυσικά προσόντα,μενταλιτι) αυτό δεν βρίσκετε εύκολα και αν δουλευτει σωστά σε αυτή την ηλικία από μια μεγάλη ομάδα που έχει το know how θα μιλάμε σε λίγα χρόνια για παίκτη του υψηλότερου επιπέδου
Το στοίχημα είναι όταν έχεις ενα τέτοιο ταλέντο είναι να παίξει καταρχήν σε μας κ να το δώσεις απευθείας σε ομάδα που είναι στην πρώτη 6αδα σ ένα απ τα τοπ 5 πρωταθλήματα. Για να κάνουμε κ ένα όνομα στην πιάτσα. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρεις να πείσεις τον παίκτη ότι είναι για το καλό του να μείνει 2 χρόνια τουλαχιστον σε μας.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Luigi Vampa έγραψε:
renegade έγραψε:Εγώ αν ήμουν τ.δ της Πόρτο,σήμερα θα έστελνα προσφορά ( και μάλιστα πολύ υψηλή για τα επίπεδα του ΠΑΟΚ) για να σε αγοράσω.
Το στοίχημα είναι όταν έχεις ενα τέτοιο ταλέντο είναι να παίξει καταρχήν σε μας κ να το δώσεις απευθείας σε ομάδα που είναι στην πρώτη 6αδα σ ένα απ τα τοπ 5 πρωταθλήματα. Για να κάνουμε κ ένα όνομα στην πιάτσα. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρεις να πείσεις τον παίκτη ότι είναι για το καλό του να μείνει 2 χρόνια τουλαχιστον σε μας.
αυτή είναι η επόμενη "πίστα¨ του ΠΑΟΚ για να εξελιχθεί, να μάθει να εμπιστεύεται τα δικά του παιδιά νωρίς, (18-19) χρονών, να τους εκμεταλλεύται 3-4 χρόνια και να τους πουλάει αυτός ως έτοιμους ποδοσφαιριστές και όχι σαν ταλέντα στην κάθε πόρτο για να τους φτιάξει αυτή και να να καρπωθεί την υπεραξία τους. Νομίζω η φετινή χρονιά ίσως μας άνοιξε τα μάτια βλέποντας ότι ο Τζόλης, ο Μιχαηλίδης αλλά και τ' άλλα παιδιά της Κ-19 δεν χρειάζονται ψησίματα δεξιά και αριστερά αλλά εμπιστοσύνη. Επίσης, πρέπει να κοπεί μαχαίρι η ασχετοσύνη μας στις μεταγραφές, το να δίνουμε λεφτά για το κάθε μέτριο Αουγκούστο, Εσίτι (από 3,5εκ) αλλά και παίκτες τύπου Ίγκασον με μόνο προσόν το ψηλό παιχνίδι (4εκ) και να προτιμούνται τα δικά μας ταλέντα και όχι η κάθε μετριότητα που τη χρυσοπληρώνουμε κιόλας. Και αυτό γίνεται μόνο εάν το θέσει η διοίκηση στον προπονητή και όχι να περιμένουμε ο προπονητής να πάρει το ρίσκο, εάν φτάσει στο αμήν όπως έγινε με το Φερέϊρα.
Luigi Vampa

Πραγματικά ο Φερειρα λόγω τραυματισμων κ ντεφρμαρισμα τος, κακών αποτελεσμάτων κ κακού ποδοσφαίρου γενικά δοκίμασε ότι υπάρχει σ αυτά τα πλέι οφ. Κάτι καλό βγήκε απ αυτήν την κωλοχρονια
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Του χρόνου πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες αυτός και ο Μιχάι..
Σε 2 χρόνια θα είναι το βασικό μας αμυντικό δίδυμο!!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Βάλε και τον Διαμαντή στην εξίσωση αδερφέ!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Δεν θυμάμαι να έχουμε αμυντικό να είναι τόσο καλός με τη μπάλα στα πόδια , ούτε καν ο Χιλιανός. Πόσο μάλλον στα 19
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Να εισαι καλα παλικαρι μου να εισαι υγειής και γερος Και να δουλευεις πολυ. Επισης το καλο που εκανες στην ομαδα μας μπορει να ειναι πολυδιαστατο. Του χρονου με Βαρελα Κρεσπο Μιχαι και Διαμαντη, να ειστε τα 5 σεντερ του ΠΑΟΚ μας. Πουλαμε και Ινγκι και ελευθερωνουμε και μπατζετ και προβλημα δεν εχουμε. Ο Αγιαξ δηλαδη αυτον που εδωσε στην Γιουβε τι παραπανω ειχε?
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Τεράστιο παιχτουρι φαίνεσαι ότι θα γίνεις. Αλλά ακόμα είσαι στο μηδέν. Δουλειά δουλειά δουλειά δουλειά δουλειά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”