Κύπελλο Ελλάδος 2019-2020
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2019-2020
Αν επρεπε να πεσουμε με καποιον απο τους 4 προτιμουσα τον βαζελο.Ειναι το ζευγαρι με τη μικροτερη τοξικοτητα απο τους υπολοιπους οποτε καλοδεχουμενο.
- sourmenetes
- Moderator
Με ποια μικρή ομάδα δυσκολεύτηκαμε;;Grigorios_PAOK έγραψε:Αν δεν φορμαριστει η ομάδα γρήγορα θα είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε αυτόν τον βαζελο. Εδώ δυσκολευόμαστε με μικρότερες ομάδες.
Η ομάδα παρουσιάζεται φέτος ένα βήμα πίσω σε σχέση με πέρυσι, ούτε καν στο ίδιο επίπεδο, φυσικά ο κοουτς είναι φρέσκος, ανεξάρτητα το τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς η δουλειά του θα φανεί του χρόνου όπου περιμένω να έχουμε ξεφύγει σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Δεν έχουμε παίξει ακόμη έναν ολόκληρο αγώνα που να κάνει τον αντίπαλο να παρακαλάει να λήξει.
Σε αυτά τα παιχνίδια παίχτες όπως ο τρελοΚανιας κάνουν τη διαφορά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourmenetes έγραψε:Με ποια μικρή ομάδα δυσκολεύτηκαμε;;Grigorios_PAOK έγραψε:Αν δεν φορμαριστει η ομάδα γρήγορα θα είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε αυτόν τον βαζελο. Εδώ δυσκολευόμαστε με μικρότερες ομάδες.
Η ομάδα παρουσιάζεται φέτος ένα βήμα πίσω σε σχέση με πέρυσι, ούτε καν στο ίδιο επίπεδο, φυσικά ο κοουτς είναι φρέσκος, ανεξάρτητα το τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς η δουλειά του θα φανεί του χρόνου όπου περιμένω να έχουμε ξεφύγει σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Δεν έχουμε παίξει ακόμη έναν ολόκληρο αγώνα που να κάνει τον αντίπαλο να παρακαλάει να λήξει.
Σε αυτά τα παιχνίδια παίχτες όπως ο τρελοΚανιας κάνουν τη διαφορά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟΑΡΗΣ
- Maximus
Ειμαι σχεδον σιγουρος...
Ημιτελικα
γαυρος - Ατρομητος (
)
ΠΑΟΚ - κουλα
Ημιτελικα
γαυρος - Ατρομητος (

ΠΑΟΚ - κουλα
- ΑποστόληςΑ
Εγώ ποντάρω (και θέλω) ΠΑΟΚ - γαύρος. Αν περάσει ο Άρης όμως θα πέσουμε πάνω του.
- john4serres
Ειμαι αντιθετος με τον τροπο διεξαγωγης του κυπελλου.
Κανονικα θα επρεπε να ειναι μονοι αγωνες από την φάση των 64 με κλήρωση όλων των ομάδων ανεξαρτήτου έδρας.
Κανονικα θα επρεπε να ειναι μονοι αγωνες από την φάση των 64 με κλήρωση όλων των ομάδων ανεξαρτήτου έδρας.
- thanos-xanthi
φυσικά σε αυτη την περιπτωση οι κληρωσεις θα ηταν του στυλ
γκευ-πλατανιας
οαρης-ΠΑΟΚ
στην επομενη φαση
γκευ-παναχαικη
βαζελος-ΠΑΟΚ
και παει λεγοντας οι κληρωσεις
γκευ-πλατανιας
οαρης-ΠΑΟΚ
στην επομενη φαση
γκευ-παναχαικη
βαζελος-ΠΑΟΚ
και παει λεγοντας οι κληρωσεις
- ΑποστόληςΑ
Ναι αλλά παλαιότερα, ο γαύρος είχε πάρει το κύπελλο παίζοντας όλους τους αγώνες στην έδρα του, ακόμη και τον τελικό! Ο φιναλίστ ΠΑΟ τότε, εις ένδειξη διαμαρτυρίας, είχε κατέβει στον τελικό με αναπληρωματική ομάδα και αρχηγό τον Φυλακούρη.john4serres έγραψε:Ειμαι αντιθετος με τον τροπο διεξαγωγης του κυπελλου.
Είδα στο όνειρο μου Ατρόμητος γαύρος και ΠΑΟΚ ρουλης (μάλλον οποίος περάσει σήμερα)
Δεν ξερω τι φοβαται περισσοτερο η κυβερνηση. Δυο ΠΑΟΚ-γκει ή ενα που θα κατεβουμε ορδες απο πανω. Πιστευω διαχειρίσιμη ειναι μονο η πρωτη περιπτωση, οποτε μας βλεπω να παιζουμε ημιτελικα μαζι τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 13 Φεβ 2020, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
laska4 έγραψε:Είδα στο όνειρο μου Ατρόμητος γαύρος και ΠΑΟΚ ρουλης (μάλλον οποίος περάσει σήμερα)
αυτο πως γινεται? θα περασουν και οι 2 δηλαδη απο το ζευγαρι?

-
Εννοεί πως αν περάσει ο ΟΑΡΗΣ θα κληρωθεί με μας ενώ εάν περάσει ο Ατρόμητος θα κληρωθεί με γάβρο.
Παιδιά το ένα ζευγάρι έχει κλειδώσει είναι το ΠΑΟΚ-χάρτινη. Δε θέλουν 4η φορά σερί τον ίδιο τελικό. Εκτός κι αν περάσει ο Παναιτωλικός, λέμε τώρα. Φέτος εάν θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο θα χρειαστεί να κερδίσουμε όλο το ΠΟΚ. Όπως και το πρωτάθλημα.
Παιδιά το ένα ζευγάρι έχει κλειδώσει είναι το ΠΑΟΚ-χάρτινη. Δε θέλουν 4η φορά σερί τον ίδιο τελικό. Εκτός κι αν περάσει ο Παναιτωλικός, λέμε τώρα. Φέτος εάν θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο θα χρειαστεί να κερδίσουμε όλο το ΠΟΚ. Όπως και το πρωτάθλημα.
-
Για μένα η πιο εύκολη κλήρωση συγκριτικά θα είναι με τον ρούλη (εφόσον περάσει σήμερα). Δε γίνεται σε διπλά παιχνίδια το ίδιο θαύμα. Ξαναέβλεπα τις ήττες με βάζελο και ρούλη και πραγματικά πέρα από την εμφάνιση ήμασταν τρομερά άτυχοι. Με βάζελο στο κύπελλο φάνηκε ξεκάθαρα πόσο αδικήσαμε τον εαυτό μας. Το ίδιο θα συμβεί εφόσον κληρωθούμε και με ρούλη.
Φυσικά Ρουλη να τους κόψουμε τα όνειρα και γαύρο Τελικό μετά.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019