Δεν θυμαμαι που το διαβασα (τικετμαστερ, fc, ή στο τηλεφωνο που πηρα χθες γιατι νομιζα οτι ηταν Πεμπτη) αλλα λεγανε για 8000 διαθεσιμα.Gabri17 έγραψε: (...) Θεωρω πως ειτε δεν πηραν εισιτηρια γιατι η ΠΑΕ τα εδωσε οπου ηθελε (που σημαινει οτι στο ιντερνετ δεν βγηκαν 7000 αλλα καμια 1000αρα) Ή πηραν εισιτηρια και τα δινουν αυτοι οπου θελουν (...)
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS
Re: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS
dimbar έγραψε:Υπ'αρχει κανείς που 'εβγαλε στην 5 'η στην 6 μέσω ιντερνετ?
Ενδιαφέρουσα ερώτηση.
Σουρμε για πες τίποτα να έχουμε μια ιδέα.
Για τα παιδιά από το εξωτερικό όντως άδικο κάπως. Μακάρι να βρείτε άκρη.
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Φυσικά ο Ελβετός και όσοι έρχονται από εξωτερικό θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα.
Σοβαρά τώρα, η ΠΑΕ πρέπει να μεριμνήσει ειδικά για τα παιδιά που δίνουν τόσα λεφτά και τελικά χάνουν το ματς επειδή δεν μπορούν να βρουν εισιτήριο.
Δοκιμάσατε ποτέ να πάρετε τηλέφωνο στην ΠΑΕ; Δε μιλάω κουτουρού. Ορίστε παιδιά, αποδείξεις ήρθα από Ελβετία έδωσα τόσα φράγκα για να δω το ματς και δεν μπόρεσα να κλείσω εισιτήριο.
Ή να γίνεται επικοινωνία με mail, με αποδεικτικά και τα πάντα και να του στέλνει η ΠΑΕ το εισιτήριο στο mail πιο νωρίς.
Δεν είναι δυνατόν να πετάτε τόσα χρήματα και να μην μπορείτε να χαρείτε...Εσάς σκέφτομουν και πέρυσι με τον πουστόγραβρο που δεν έκατσαν καν να παίξουν και ο άλλος είχε έρθει από Καναδά για αυτό το ματς...
Σοβαρά τώρα, η ΠΑΕ πρέπει να μεριμνήσει ειδικά για τα παιδιά που δίνουν τόσα λεφτά και τελικά χάνουν το ματς επειδή δεν μπορούν να βρουν εισιτήριο.
Δοκιμάσατε ποτέ να πάρετε τηλέφωνο στην ΠΑΕ; Δε μιλάω κουτουρού. Ορίστε παιδιά, αποδείξεις ήρθα από Ελβετία έδωσα τόσα φράγκα για να δω το ματς και δεν μπόρεσα να κλείσω εισιτήριο.
Ή να γίνεται επικοινωνία με mail, με αποδεικτικά και τα πάντα και να του στέλνει η ΠΑΕ το εισιτήριο στο mail πιο νωρίς.
Δεν είναι δυνατόν να πετάτε τόσα χρήματα και να μην μπορείτε να χαρείτε...Εσάς σκέφτομουν και πέρυσι με τον πουστόγραβρο που δεν έκατσαν καν να παίξουν και ο άλλος είχε έρθει από Καναδά για αυτό το ματς...
Οχι οτι ειναι σωστο, αλλα κι εγω που ανεβαινω απο Αθηνα για να μπει ο μικρος πρωτη φορα μεσα, αν δεν εβρισκα εισιτηριο θα πηγαινα να κλαφτω μπας και μας βαζανε. Δεν νομιζω να ειναι τοσο "αγγλοι" στις εισοδους να μην βαλουν τον αλλον που ερχεται απο το ...Βελγιο.
Πιστεύω πως η παε θα έκανε κάτι, όπως τα λέτε.Εγω θα το κυνηγούσα
παιδια εγω μενω ροδο
αγορασα διαρκειας και ειδα φετος μονο 2 ματς και στην απονομη δεν θα ειμαι
θα ειναι ενας ξαδερφος
θεωρω πως δεν γινεται καμια αδικια στα εισιτηρια
απ οπου και αν ερχεται καποιος
γιατι για κοστος ποιο ακριβα βγαινει για μενα παρα για καποιον που εχει απειρες επιλογες απο ευρωπη. (μονο ετζιαν τπτ αλλο)
η μιρλα σε τετοια θεματα ειναι αδικαιολογητη για μενα
ολοι θα θελαμε να ειμαστε μεσα, για καποιους λογους , ο καθενας τους δικους τους δεν μπορει να βρισκεται εκει
δεν χρειαζεται να κατηγορεις καποιον αλλο
αγορασα διαρκειας και ειδα φετος μονο 2 ματς και στην απονομη δεν θα ειμαι
θα ειναι ενας ξαδερφος
θεωρω πως δεν γινεται καμια αδικια στα εισιτηρια
απ οπου και αν ερχεται καποιος
γιατι για κοστος ποιο ακριβα βγαινει για μενα παρα για καποιον που εχει απειρες επιλογες απο ευρωπη. (μονο ετζιαν τπτ αλλο)
η μιρλα σε τετοια θεματα ειναι αδικαιολογητη για μενα
ολοι θα θελαμε να ειμαστε μεσα, για καποιους λογους , ο καθενας τους δικους τους δεν μπορει να βρισκεται εκει
δεν χρειαζεται να κατηγορεις καποιον αλλο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όσοι δεν έχουν εισιτήριο καλύτερα κατευθείαν στον λευκό Πύργο. Όσο πιο νωρίς εκεί τόσο πιο κοντά στην ομάδα!
Ρωτησα στην ΠΑΕ για το PAOKtv.
Μου ειπαν οτι θα το δειξει κανονικα για οσους ειναι εξωτερικο (σ.σ. και για οσους εχουν ΜΗ ελληνικη IP μεσω VPN συμπληρωνω εγω
) και θα δειξει και τι φιεστα μετα.
Μου ειπαν οτι θα το δειξει κανονικα για οσους ειναι εξωτερικο (σ.σ. και για οσους εχουν ΜΗ ελληνικη IP μεσω VPN συμπληρωνω εγω

-
Είναι κατανοητό να θέλουν όλοι να μπουν (δικαιολογώ κυρίως όσους είναι από μακριά και δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να δουν την ομάδα) αλλά να έχουμε στον νου μας ότι ένα άτομο από εδώ ένα από εκεί.. μαζεύονται χιλιάδες. Το γήπεδο είναι παλιό και δεν γίνεται να σηκώσει αρκετά παραπάνω κόσμο ούτε είναι και ασφαλές από όλες τις απόψεις. Θα ήταν προτιμότερο να στηθουν γιγαντοοθονες απ' έξω για τους υπόλοιπους που θα ήθελαν να μπουν αλλά δεν μπορούν. Τώρα αν ο καθένας παρακαλαει στα τουρνικε να μπει χωρις εισιτήριο, να μπει ο ένας να μπει ο άλλος..θα γίνει χαμός....δεν συζητώ καν για την 4..
-
Ρε παιδια τι αδικιες λετε. 1μυριο κοσμος θελει να ειναι στην τουμπα αυριο και πολλες χιλιαδες απο το εξωτερικο. Μονο 8000 παιρνει λογικο ενα τεραστιο ποσοστο να ειναι παραπονεμενοι. Αλλα λογικο τι να κανουμε δηλαδη
Παρακαλω απο παε και συνδεσμους ανακοινωση να μην ερθει παραπανω κοσμος στο γηπεδο. Η ασφαλεια πανω απ ολα.
Στον λευκο πυργο ολοι θα χωρεσουμε στις 12 το βραδυ να ειστε σιγουροι
Παρακαλω απο παε και συνδεσμους ανακοινωση να μην ερθει παραπανω κοσμος στο γηπεδο. Η ασφαλεια πανω απ ολα.
Στον λευκο πυργο ολοι θα χωρεσουμε στις 12 το βραδυ να ειστε σιγουροι
με 150-200 ευρώ αγοράζεις διαρκείας για όλα τα ματς.
σήμερα έμαθα ότι έχω ακόμα καμιά 20ριά ξαδέρφια.όλοι σήμερα με θυμηθήκανε για καμιά πρόσκληση.
σήμερα έμαθα ότι έχω ακόμα καμιά 20ριά ξαδέρφια.όλοι σήμερα με θυμηθήκανε για καμιά πρόσκληση.
έχεις καντίνα?giapas έγραψε:Μια λύση θα ήταν το κεκλεισμένων των θυρών .
- ΑποστόληςΑ
Φαντάσου να χάσουμε και να αναβληθεί η γιορτή για μετά το Πάσχα...
Αν δεν χάσουμε δηλαδή στα Γιάννινα, από τον ΠΑΣ που παλεύει να σωθεί...

Αν δεν χάσουμε δηλαδή στα Γιάννινα, από τον ΠΑΣ που παλεύει να σωθεί...