ΠΑΟΚ - Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 24/2-19:30,NS1HD
- fireblade4
Re: ΠΑΟΚ - Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 24/2-19:30,NS1HD
Άρης Φοιρός, Ευρώπη ολοταχώς!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν βάλουμε κάτω από 3 γκολ αλλάζω ομάδα.
φιρί φιρί το πας εσυ
θα διαβασες φαινεται την προβλεψη του παπά(7-0) και κανεις μαγκιες
εκ του ασφαλους βεβαια γιατι κατω απο ταληρο θα ειναι σκανδαλο
για τους στοιχηματζηδες, 7+ γκολ τι αποδοση εχει?
και το 4-6 καλο ειναι,παιξτε και τα δυο για καλυψη
το σιγουρο ειναι οτι θα πληρωθειτε
- teo4giannitsa
- Παλαιολόγος
παλι ανακριβειες γραφεις sekeri;Sekeris έγραψε:Αυτα που ακουγονται για τη Μακεδονια ειναι βλακειες.Για τα 2334 χρόνια απο την ιδρυση της Θεσσαλονικης μας το εδωσαν.
μου δινετε την αισθηση πως κοροιδευετε τον κοζμακη,δεν σας τιμα αυτο
ειναι τοις πασι γνωστον οτι η φετινη παραχωρηση του πρωταθληματος συνδεεται τιμητικα με τα 815 χρονια απο το κοσμοιστορικο γεγονος
της αποσχίσεως του θέματος της Χαλδίας από τους εγγονούς του Μανουήλ Κομνηνού και της Ρουσουδαν
και επομένως της απο τουτου του γεγονοτος ανακηρυξεως της Τραπεζουντας σε πρωτευουσα αυτοκρατορια.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορώ να καταλάβω γατί αναπαράγετε εδώ μέσα τους καημούς του κάθε τυχάρπαστου κακομοίρη!
Είπε κάποιος ότι θα μας το δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρωτάθλημα. ΛΑΘΟΣ! Η αλήθεια είναι ότι επί ΣΥΡΙΖΑ μας έκλεψαν το πρωτάθλημα και το έδωσαν στην κούλα του Φλαμπουράρη. Αλλά ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Το πιο αστείο είναι να το υποστηρίζουν αυτό και οι γάβροι που δύο φορές φέτος τους κάναμε κηδείες και θα τους ξανακάνουμε, αν βρεθούν στο δρόμο μας. Το μόνο που θα του γλιτώσει είναι να μην κατέβουν, όπως πέρυσι.
Είπε κάποιος ότι θα μας το δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρωτάθλημα. ΛΑΘΟΣ! Η αλήθεια είναι ότι επί ΣΥΡΙΖΑ μας έκλεψαν το πρωτάθλημα και το έδωσαν στην κούλα του Φλαμπουράρη. Αλλά ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Το πιο αστείο είναι να το υποστηρίζουν αυτό και οι γάβροι που δύο φορές φέτος τους κάναμε κηδείες και θα τους ξανακάνουμε, αν βρεθούν στο δρόμο μας. Το μόνο που θα του γλιτώσει είναι να μην κατέβουν, όπως πέρυσι.
ωπα
κηδεια
και ΄γω γιατι δεν ενημερωθηκα?
ετσι ειναι αλλου τρως αλλου πινεις κι αλλου πας και το δινεις
ντροπη σου Αποστολη
σε μενα ρε?
που προσευχομουν αβερτα να βαλουμε κι αλλο γκολ για να μην αλλαξοπιστησεις?
πως θα παρω διαρκειας οταν χανω τα σιγουρα τυχερα?
να επιληφθουν οι μοντς
κηδεια
και ΄γω γιατι δεν ενημερωθηκα?
ετσι ειναι αλλου τρως αλλου πινεις κι αλλου πας και το δινεις
ντροπη σου Αποστολη
σε μενα ρε?
που προσευχομουν αβερτα να βαλουμε κι αλλο γκολ για να μην αλλαξοπιστησεις?
πως θα παρω διαρκειας οταν χανω τα σιγουρα τυχερα?
να επιληφθουν οι μοντς
Πάτερ μετά το σκουφάκι του λουτσου, να πούμε στην ΠΑΕ να βγάλει κάνα άμφιο του Πάτερ για φυλαχτό
SM-G965F
SM-G965F
αμα πας για high score ....τι να γραψεις?
4-6 ή 7+
το λεω και σε σας να κονομησετε
μη λετε μετα οτι τα τρω μονος μου
μαζι να τα φαμε
4-6 ή 7+
το λεω και σε σας να κονομησετε
μη λετε μετα οτι τα τρω μονος μου
μαζι να τα φαμε
Κ εγώ μόλις το είδα εκεί πήγε το μυαλό μου.Παλαιολόγος έγραψε:παλι ανακριβειες γραφεις sekeri;Sekeris έγραψε:Αυτα που ακουγονται για τη Μακεδονια ειναι βλακειες.Για τα 2334 χρόνια απο την ιδρυση της Θεσσαλονικης μας το εδωσαν.
μου δινετε την αισθηση πως κοροιδευετε τον κοζμακη,δεν σας τιμα αυτο
ειναι τοις πασι γνωστον οτι η φετινη παραχωρηση του πρωταθληματος συνδεεται τιμητικα με τα 815 χρονια απο το κοσμοιστορικο γεγονος
της αποσχίσεως του θέματος της Χαλδίας από τους εγγονούς του Μανουήλ Κομνηνού και της Ρουσουδαν
και επομένως της απο τουτου του γεγονοτος ανακηρυξεως της Τραπεζουντας σε πρωτευουσα αυτοκρατορια.
Αυτός ο ρουσουδαν είναι καλύτερος από τον ρελανς που έρχεται κάθε καλοκαίρι?
- NIKOS_PAOK04
Αυτό με το πρωτάθλημα Πρεσπών έχει πολύ πλάκα !!!
Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα με ξένο διαιτητή ο ΠΑΟΚ έχει 5 νίκες και μια ισοπαλία !
Σε αυτά ορίστηκαν ξένοι γιατί κάποιοι τα θεώρησαν ντέρμπι (εγώ σε κανένα ματς δεν είδα κάτι που να το κάνει ντέρμπι)
Η Βαθμολογική διαφορά καλώς η κακώς οφείλεται κυρίως σε αυτά τα ματς και άρα εφόσον διαιτητικά ήταν 50/50 και στο μάτι δεν έμοιαζαν ντέρμπι το μόνο που μας μένει είναι να πήραν εντολή από την κυβέρνηση Τσίπρα να κάτσουν να χάσουν για να κατευνάσουν την λαϊκή οργή για την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας !
Δηλαδή για να καταλάβω αυτοί όχι απλώς δεν πήραν τίποτα για την ονομασία και όχι μόνο δεν πρέπει να τους κατευνάσουν αλλά τους έβαλαν να κάτσουν και να χάσουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ !!!!!!!!!!
Πρέπει να έχεις μυαλό για να καταλάβεις τι λες και από ένα ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ !!!
Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα με ξένο διαιτητή ο ΠΑΟΚ έχει 5 νίκες και μια ισοπαλία !
Σε αυτά ορίστηκαν ξένοι γιατί κάποιοι τα θεώρησαν ντέρμπι (εγώ σε κανένα ματς δεν είδα κάτι που να το κάνει ντέρμπι)
Η Βαθμολογική διαφορά καλώς η κακώς οφείλεται κυρίως σε αυτά τα ματς και άρα εφόσον διαιτητικά ήταν 50/50 και στο μάτι δεν έμοιαζαν ντέρμπι το μόνο που μας μένει είναι να πήραν εντολή από την κυβέρνηση Τσίπρα να κάτσουν να χάσουν για να κατευνάσουν την λαϊκή οργή για την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας !
Δηλαδή για να καταλάβω αυτοί όχι απλώς δεν πήραν τίποτα για την ονομασία και όχι μόνο δεν πρέπει να τους κατευνάσουν αλλά τους έβαλαν να κάτσουν και να χάσουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ !!!!!!!!!!
Πρέπει να έχεις μυαλό για να καταλάβεις τι λες και από ένα ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ !!!
και ένα τραγουδάκι που ακούνε μανιωδώς τα 3χρονα παιδιά μου αφιερωμένο σε όλους τους φίλους του ΟΑΡΗΣ
https://www.youtube.com/watch?v=IHuUMRQsH1M
https://www.youtube.com/watch?v=IHuUMRQsH1M
Καλη εμφανιση και ανετη νικη αλλα οχι διασυρμος του γιεχβά για να μην παρουν τα μυαλα μας αερα μεχρι την Πεμπτη. Ερχεται πουλμαν.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έχω κλασει από το γελιο με την ανακοίνωση του σούπερ μάρκετ. Iq ραδικιού. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ αρη ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ.