26. Sergio Oliveira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Banksy

Re: 26. Sergio Oliveira

Δημοσίευση από Banksy »

Πρέπει να ξεκινήσει με Πανιώνιο και να μπει 18αδα με τους απογόνους του στόλου
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μπες και γάμα
Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε μετά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

εκτος αποστολης εχθες,ακομα ενας παικτης τυπου Μουλεν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Μανιακέ εσύ;
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Εσυ θα τους καρφωσεις παικταρα μου
Jack_riper

26. Sergio Oliveira

Δημοσίευση από Jack_riper »

Παιξε ενα 60λεπτο με νιονιο,περασε μας στην επομενη φαση και κυριακη θεου θέλοντος και λουτσεσκου επιτρέποντος μπες και σκίσε τους :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Αγορίνα μου ελπίζω οι δυο τρελο-πορτογάλοι (Αντρε και Σερτζιο) να σιυ εξήγησαν που ήρθες και τι σημαίνει γαύρος...
Πάρε χρόνο αύριο και καθάρισε τους απόγονους του στόλου την Κυριακή!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παιδιά δεν πήραμε τον Μέσι, δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας για τον παίχτη αλλά βλέπω ότι ανεβάζετε αρκετά τον πήχη.
Το σημαντικότερο είναι να νιώσει άνετα εδώ και να του αρέσει,αν δε γίνει αυτό μη περιμένετε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο πήχης είναι ψηλά λόγω της ΟΜΑΔΑΣ. Παίχτης τέτοιας ποιότητας στο πλαίσιο τόσο ΟΜΑΔΑΣ έχει σημαντικά πολλές πιθανότητες να ξεχωρίσει με το καλημέρα. Συμφωνώ απόλυτα ότι όλο το μυστικό είναι να νιώσει άνετα εδώ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρχηγός τον έχει από δίπλα. Μεγάλη κίνηση ο επαναπατρισμός Βιειρινια. Τεράστια σε κάθε επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν είναι μόνο η ομάδα φίλε πλοηγε, ειναι και τι μέρος του λόγου είναι ο αθλητής,δεν ξέρω αν αρέσει σε πολλούς αυτό που θα πω άλλα στην ηλικία που είναι και στο επίπεδο-ομάδα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ ίσως στο μυαλό του να θεωρείται πισωγύρισμα.
Έχω αγωνία να τον δω,μακάρι να εκπληρώσει τις προσδοκίες όλων μας.
Μέχρι τότε κρατάω μικρό καλάθι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όπως για τον Χ Κουλούρη αν από ημιβασικος σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ καταλήξει σε κάποιον Χ Ατρόμητο είναι ένα βήμα πίσω στην καριέρα του,έτσι και για τον Ολιβέιρα. Δεν είναι κακό αυτό
Το θέμα είναι να δινει κάθε μέρα τον καλύτερο του εαυτό.

Υγ ελπίζω να σε ξεκινήσει μάγκα μου βασικό γιατί θα μπορέσω να δω μόνο το α ημίχρονο. :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θεωρητικά, ειλικρινώς γράφοντας μεταξύ μας, δε μου μοιάζει παράδοξο αυτό που γράφεις. Περί πισωγυρίσματος. Δεν μπορούσε εκ των προτέρων να έχει γνώση της δυναμικής του συλλόγου. Η εικόνα της Τούμπας την Κυριακή, υπό συνθήκες κανονικότητας, βέβαια, θα μπορούσε να αποτελέσει άριστη ευκαιρία για να νιώσει τι σημαίνει ΠΑΟΚ για αυτόν τον κόσμο, την πόλη και γενικότερα τις ευρύτερες περιοχές! Πιθανότατη απόπειρα των πούστηδων για εξευτελισμό του αθλήματος από την άλλη μπορεί να τον απηυδήσει/αηδιάσει. Για να δούμε τι από τα 2 θα συμβεί.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

obanebane έγραψε:Παιδιά δεν πήραμε τον Μέσι, δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας για τον παίχτη αλλά βλέπω ότι ανεβάζετε αρκετά τον πήχη.
Το σημαντικότερο είναι να νιώσει άνετα εδώ και να του αρέσει,αν δε γίνει αυτό μη περιμένετε τίποτα.
Σωστό...μόνος του δεν κερδίζει κανέναν αγώνα...το θέμα είναι να βοηθήσει στο σύνολο που έχουμε και ας περάσει απαρατήρητος όσως αφορά εντυπωσιακές κινήσεις.
Και ο Νομπόα είχε μπει στο πρώτο ματς, έκανε κάτι τακουνάκια έξω από την περιοχή μας, παρολίγο να φάμε γκολ και αμέσως έγινε της ταναπύ στο γήπεδο....από παικταράς έγινε παλτό ολκής στο 1 ματς κιολας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτό που έγραψε ο μπανε , ότι προέρχεται από πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από εμάς είναι σημαντική ανησυχία μου.

Στα δικά μου μάτια 3 περιπτώσεις μπορούν να πιάσουν σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ( με μειωμένο ειδικό βάρος στην Ευρώπη ). Φυσικά προτιμητέες είναι οι 2 πρώτες.

1) Παίκτες νέοι σε ηλικία από μικρότερα ποδοσφαιρικά μεγέθη ( Ζαμπά - Σβαροφσκι ) που έχουν ξεχωρίσει στις ομάδες τους και ο ΠΑΟΚ είναι upgrade
2) Παίκτες νέοι σε ηλικία που ξεκίνησαν σε υψηλό επίπεδο αλλά στη πορεία δε πήγαν καλά και έχασαν το δρόμο τους. Για αυτούς ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελέσει σκαλοπάτι για να επανέλθουν σε υψηλό επίπεδο ( πχ Ακπομ )
3) Παίκτες σε προχωρημένη ηλικία που θα βρουν ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ

Μακάρι ο τυπάκος να βγει "περίπτωση 2" .... Αν και δε φαίνεται να έχει πάρει τη κατιούσα η καριέρα του παίκτη! Σε μεσαία Γαλλική / μικρή Ιταλική / μικρή Ισπανική φαίνεται ότι μπορεί να παίξει άνετα. Μακάρι να πιάσει σε εμάς και να γουστάρει αλλά γενικά δε το βλέπω σε θεωρητικό επίπεδο.

Θα φανεί στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Oliveira ήταν πέρυσι βασικό εργαλείο της Πόρτο και έτσι ξεκίνησε και φέτος, αλλά μπήκε σε κάποιους αγώνες σε δεύτερο ρόλο, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και ήρθε σε κάποια κόντρα με τον Κονσε. Ουσιαστικά μας τον έδωσαν γιατί ο παίκτης ήθελε αγώνες για να μην χάσει το ρυθμό και την καλή ποδοσφαιρική του κατάσταση, που δεν θα τους έπαιρνε αν έμενε στην ομάδα του. Είναι ειδική περίπτωση και ακόμη δεν ξέρουμε αν ο ΠΑΟΚ του ταιριάξει και μπορέσει ο παίκτης να αναδειχθεί (μέσω Ch.L.) επαγγελματικά. Δεν ξέρουμε αν θα τον έχουμε και του χρόνου. Αν ταιριάξει με το σύνολο και δει ότι πράγματι ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρή ομάδα που επιζητεί καλές Ευρωπαϊκές πορείες (και ρίχνει λεφτά σ' αυτήν την κατεύθυνση), οπότε θα βοηθηθεί και ο ίδιος επαγγελματικά, θα μείνει. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρέψει, ή θα ψάξει κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα.
Συμφωνώ με τον bane ότι πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι όσον αφορά το τι θα προσφέρει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”