19. Λευτέρης Λύρατζης
- ΑποστόληςΑ
Re: 32. Λευτέρης Λύρατζης
Η διαφωνία μεταξύ των μελών είναι φυσιολογική και θεμιτή. Θα έλεγα ότι η έλλειψή της είναι παράλογη. Αρκεί όλες οι απόψεις να είναι κόσμιες.
Επαναλαμβάνω
tolis01 έγραψε:Συγχωρέστε την άγνοιά μου, αλλά έχει ανακοινωθεί δανεισμός/παραχώρηση του Λύρατζη στο βάζελο;
Οχι Τολη. Κουβεντα κανουμε γιατι το ενδεχόμενο να παραχωρηθει ειναι πολυ πιθανο. Ή ηταν πολυ πιθανο πριν χαλασει η μεταγραφη του Γιανκο.
Κι αν πάει να πούμε, να μην προλάβουμε να γκρινιάζουμε;;;
Κι αν δεν πάει ευτυχώς δεν πήγε και μετά 2 αγώνες, τί τον κράτησαν τον μλκ τον άχρηστο;
Αφού ξέρεις βρε Τόλη....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι αν δεν πάει ευτυχώς δεν πήγε και μετά 2 αγώνες, τί τον κράτησαν τον μλκ τον άχρηστο;
Αφού ξέρεις βρε Τόλη....
Πιλοτε, δεν νομιζω να διαφωνεί κανεις πως ο παικτης δεν κανει (ακομα) για τον ΠΑΟΚ. Ή τουλαχιστον πως δεν κανει για βασικος.
Η διαφωνια εγκειται στην μεταγραφη του στον βαζελο και στους ορους αυτης.
Μόνο ο κυρ Νίκος διάβαζε συμβόλαια αδερφέ

Για να το ευθυμησουμε λίγο.
Επειδή γνωρίζω από τον παλιό βαζελο, πώς μας έδινε παίκτες όταν είχαμε ανάγκη κλπ κλπ να πω ότι για αυτούς δεν ήταν καν θέμα συζήτησης στα οπαδικα τους στέκια ποιος θα φύγει και που θα πάει... Στα τέτοια τους, έλεγαν άντε να βοηθήσουμε το παοκακι να κόψει κάνα βαθμό από τον θρήνο, όπως σας το λέω.

Για να το ευθυμησουμε λίγο.
Επειδή γνωρίζω από τον παλιό βαζελο, πώς μας έδινε παίκτες όταν είχαμε ανάγκη κλπ κλπ να πω ότι για αυτούς δεν ήταν καν θέμα συζήτησης στα οπαδικα τους στέκια ποιος θα φύγει και που θα πάει... Στα τέτοια τους, έλεγαν άντε να βοηθήσουμε το παοκακι να κόψει κάνα βαθμό από τον θρήνο, όπως σας το λέω.
Οταν εισαι απο πανω ειναι ευκολο να εισαι γαλαντομος και να μη σε νοιαζει. Ετσι ηταν αυτοι τοτε, ετσι ειμαστε και εμεις τωρα.
Προσωπικα δεν το θεωρω λαθος. Αν κοιταμε στο παρελθον, θα μεινουμε κολλημενοι εκει. Ο ΠΑΟΚ που συνεχως μεγαλωνει δεν εχει χρονο να ασχολειται με τη μεταγραφικη ενος πιτσιρικα στον βαζελο. Πλεον οποιον παικτη θελουμε τον κραταμε, τα αποφαγια παιρνουν ετσι και αλλιως.
Βέβαια και η αλλη αποψη δεν ειναι λαθος. Η σφαγη του σπαθα ακομα με τσιτωνει. Και οχι μονο...
Προσωπικα δεν το θεωρω λαθος. Αν κοιταμε στο παρελθον, θα μεινουμε κολλημενοι εκει. Ο ΠΑΟΚ που συνεχως μεγαλωνει δεν εχει χρονο να ασχολειται με τη μεταγραφικη ενος πιτσιρικα στον βαζελο. Πλεον οποιον παικτη θελουμε τον κραταμε, τα αποφαγια παιρνουν ετσι και αλλιως.
Βέβαια και η αλλη αποψη δεν ειναι λαθος. Η σφαγη του σπαθα ακομα με τσιτωνει. Και οχι μονο...
Ούτε εγώ τους θέλω και τους θεωρώ τους πιο ύπουλους εχθρούς και δεν ξεχνώ το γύρισμα του αφραγκουζου..... Οπότε συμφωνούμε
Ααα, νά΄χαμε να λέγαμε δηλαδή, μια που δεν έχει αγώνες να τσακωθούμε για αυτούς, ας βρούμε ένα θέμα. ΟΚ.Napoli4 έγραψε:Οχι Τολη. Κουβεντα κανουμε γιατι το ενδεχόμενο να παραχωρηθει ειναι πολυ πιθανο. Ή ηταν πολυ πιθανο πριν χαλασει η μεταγραφη του Γιανκο.
Πάντως δεν αποκλείω να δούμε Λύρατζη βασικό με Μπενφίκα

- ΑποστόληςΑ
Εμείς δεν πήραμε ποτέ από τον βάζελο παίκτες που αποτελούσαν πρώτη γραμμή γι αυτούς. Ο Λύρατζης μπορεί να μην είναι ακόμη πρώτη γραμμή αλλά είναι φέρελπις και μπορεί να εξελιχθεί ως τέτοιος. Επομένως ΔΕΝ συμφωνώ να δοθεί με μεταγραφή, παρά μόνο ως δανεικός.
Κανένας παίκτης μας με ελεύθερη μεταγραφή στην υπόγεια ομάδα που μας έκλεψε:
-πρωτάθλημα και κύπελλο το 1977
-πρωτάθλημα το 2010
-μας έβγαλε ουσιαστικά έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου το 1980 με τον αλήστου μνήμης Λίτσα
-μας στέρησε ελέω διαιτητή μη όντος εν ζωή πλέον τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Αθηναϊκό το 1991
-μας έπαιρνε ύπουλα τους παίκτες (Δημόπουλος, Σαλπιγγίδης) και μας φόρτωνε παλτά με βαριά συμβόλαια (Τόργκελε, Χαραλαμπίδης κλπ)
Πόσες φορές θα το πούμε;
-πρωτάθλημα και κύπελλο το 1977
-πρωτάθλημα το 2010
-μας έβγαλε ουσιαστικά έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου το 1980 με τον αλήστου μνήμης Λίτσα
-μας στέρησε ελέω διαιτητή μη όντος εν ζωή πλέον τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Αθηναϊκό το 1991
-μας έπαιρνε ύπουλα τους παίκτες (Δημόπουλος, Σαλπιγγίδης) και μας φόρτωνε παλτά με βαριά συμβόλαια (Τόργκελε, Χαραλαμπίδης κλπ)
Πόσες φορές θα το πούμε;
εγω ξερω οτι την τελευταια φορα που ηταν στα πανω του ο βαζελος
και μπορουσε να διεκδικησει πρωταθλημα,ο μονος του αντιπαλος ηταν ο Π.Α.Ο.Κ.
οταν σφιξαν οι κωλοι εκανε το αυτονοητο για το ΠΟΚ
ΣΠΑΘΑΣ
κολλητιλικια με φιδια δεν μπορει να κανει κανεις
το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο
ΥΓ το να στειλεις τον Λυρατζη στον λαγο, που ηδη εχει παρει δεξι μπακ
και θα κανει τα ρεπω του θα ειναι μεγαλη μ@λακια
και μπορουσε να διεκδικησει πρωταθλημα,ο μονος του αντιπαλος ηταν ο Π.Α.Ο.Κ.
οταν σφιξαν οι κωλοι εκανε το αυτονοητο για το ΠΟΚ
ΣΠΑΘΑΣ
κολλητιλικια με φιδια δεν μπορει να κανει κανεις
το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο
ΥΓ το να στειλεις τον Λυρατζη στον λαγο, που ηδη εχει παρει δεξι μπακ
και θα κανει τα ρεπω του θα ειναι μεγαλη μ@λακια
- Trilofiotis
Έτσι λέγαμε και για τον Γιαννούλη τέτοια εποχή και τώρα τσινάμε στα 5 μύρια για να τον δώσουμε..Napoli4 έγραψε:Πιλοτε, δεν νομιζω να διαφωνεί κανεις πως ο παικτης δεν κανει (ακομα) για τον ΠΑΟΚ. Ή τουλαχιστον πως δεν κανει για βασικος.

Εγώ πιστεύω ότι ΠΡΕΠΕΙ να δοθούν σοβαρές ευκαιρίες σε τέτοια παιδιά κάποια στιγμή, όχι σε 1-2 φιλικά. Ας κάτσει ως το Δεκέμβρη να πάρει 5-6 παιχνίδια και βλέπουμε τότε.
-
Μη έχοντας δει τον παίκτη πολύ, εκτός από φιλικό με βαζελο κ ένα ματς του Βόλου που είδα δεν έχω πλήρη άποψη για τον παίκτη. Κ μέσα στο φόρουμ ακούω απόψεις απ το κάνει για τον ΠΑΟΚ άμεσα κ πρέπει να πάρει ευκαιρίες, είναι πολύ καλός, είναι έτοιμος κ άκρως αντίθετες απόψεις τύπου δεν κάνει να ξαναπάει δανεικός ακόμη κ ελευθέρας με όρο επαναγοράς.
Τον έχει δει κάποιος τον παίκτη αρκετά να μας πει; Δυνατά στοιχεία, αδυναμίες κτλ;
Εγώ πάντως το ότι έκανε μέτρια (;) χρόνια στο Βόλο δε μου λέει κάτι. Απ όσο θυμάμαι οι μόνες ομάδες που πήραν παίκτες μας δανεικούς κ τους στήριξαν κ έδειξαν πράγματα εκεί ήταν ο Ατρόμητος κ η Ανόρθωση. Καλά ο Ατρόμητος εκτός από δικούς μας έχει δώσει ευκαιρίες κ φέρθηκε καλά σε πολλούς άλλους παικτες από ομάδες του ΠΟΚ που έκαναν καλή καριέρα.
Στα 19 του πάντως κ με μια ολοκληρωμένη χρόνια σε ομάδα Α κατηγορίας το λογικό είναι να πάρει ευκαιρίες η' να φύγει. Στους περισσότερους παίκτες δεν αρέσει να είναι κάθε χρονιά σε άλλη ομάδα.
Τον έχει δει κάποιος τον παίκτη αρκετά να μας πει; Δυνατά στοιχεία, αδυναμίες κτλ;
Εγώ πάντως το ότι έκανε μέτρια (;) χρόνια στο Βόλο δε μου λέει κάτι. Απ όσο θυμάμαι οι μόνες ομάδες που πήραν παίκτες μας δανεικούς κ τους στήριξαν κ έδειξαν πράγματα εκεί ήταν ο Ατρόμητος κ η Ανόρθωση. Καλά ο Ατρόμητος εκτός από δικούς μας έχει δώσει ευκαιρίες κ φέρθηκε καλά σε πολλούς άλλους παικτες από ομάδες του ΠΟΚ που έκαναν καλή καριέρα.
Στα 19 του πάντως κ με μια ολοκληρωμένη χρόνια σε ομάδα Α κατηγορίας το λογικό είναι να πάρει ευκαιρίες η' να φύγει. Στους περισσότερους παίκτες δεν αρέσει να είναι κάθε χρονιά σε άλλη ομάδα.
Χάρηκα που σε είδα να παίζεις πιστεύω το γκολ του σβιντερσκι το πρώτο εσύ το πανηγυρισες πιο πολύ απ όλους θα ήθελα να πάρεις φέτος συμμετοχές αλλά έτσι όπως είναι δομημένο το ροστερ καλό για σένα θα είναι να πας κάπου δανεικός, καλό θα ήταν σε ομάδα Ελλάδας για να σε βλέπουν και οι δικοί μας