Chelsea-ΠΑΟΚ 4-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενεα
- V-olakiotis
Re: Chelsea-ΠΑΟΚ 4-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενεα
Υπάρχουν θέματα με την παρουσία της ομάδας στα παιχνίδια του ομίλου, αλλά δε νομίζετε ότι είναι λίγο άστοχο να συζητηθούν τωρα αναλυτικά;
Ας τελειώσει ο όμιλος, να πάρουμε και τα ματσάκια της λίγκας και να τα πούμε στις γιορτές...
Με την εικόνα που παρουσιαζουμε πάντως, πλην του παιχνιδιού στο Μπορίσοφ, αναρωτιέμαι τι το θέλουμε το ματσάκι της φάσης των 32.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ας τελειώσει ο όμιλος, να πάρουμε και τα ματσάκια της λίγκας και να τα πούμε στις γιορτές...
Με την εικόνα που παρουσιαζουμε πάντως, πλην του παιχνιδιού στο Μπορίσοφ, αναρωτιέμαι τι το θέλουμε το ματσάκι της φάσης των 32.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- sourmenetes
- Moderator
tzoker έγραψε:Το λέει ξεκάθαρα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες, γτ θα θα δείχνει ότι συμφωνείς.
Θλιψη επίσης να βλέπεις ότι δεν είναι άποψη ενός, αλλά έγινε αποδεκτή κ από άλλους. Όταν αποδέχεσαι ένα σχόλιο αποδέχεσαι και τους χαρακτηρισμους. Είναι κωμικό να θέλουν να σ περάσουν αυτή την άποψη ως δείγμα οπαδού που αγαπάει την ομάδα . Προφανώς δεν μιλάω για σένα.
Εγώ θέλω να μ πεις τι εννοείς κράξιμο.
Σε 200 σχόλια σε όλα τα τοπικ είναι δεν είναι 2-3 σχόλια που κατηγορούν παίκτες η στελέχη για ικανότητα η να μιλάνε για ξεφτυλα λόγω σκορ.
Ολο τ βάρος της κριτικής έπεσε στη προσέγγιση και κατηγόρησαν την ομάδα μόνο για αυτό.
Τώρα πως βγήκε η φρουρά να μιλάει για ισοπέδωση, νοοτροπία ΠΑΟΚτση δν ξέρω, η μάλλον ξέρω, επίδειξη ΠΑΟΚαρχισμου, ειρωνείας συνήθειας.
Μία φορά να γράψει κάποιος μια "βλακεια" κ να του απαντήσει ο άλλος, όχι φίλε κάνεις λάθος για αυτό αυτό κ αυτό. Τέλος... Αλλά δυστυχώς κάποια πραγματικά είναι δύσκολα για κάποιους.
Ρε φιλε μαλλον δεν βλεπεις καποια πραγματα.
Οταν σχεδον ολοι γραφουν οτι μονο ο αντελινο και ο ουαρντα ψιλοεπαιξαν,τι εννοουνε;;;
Οτι ολοι οι αλλοι ηταν αφαντοι!!
Εκτος αν για σενα το κραξιμο πρεπει να συνοδευευαι και με πουστριλικι για να μετρησει.
Πριονοκορδελα περνιεται και ο λουτσεσκου και οι παικτες!!
Δηλαδη τι σκατα θελετε ρε πουστη μου;;;γκανιασαμε τελικα..
Xωρος για κριτικη υπαρχει αλλα βλεπω , και για οχι πρωτη φορα, και ενα αδικαιολογητο για μενα θυμο σε ασχημα ευρωπαικα αποτελεσματα. Και δεν γινεται μονο με τον ΠΑΟΚ αυτο.
Εδω και καιρο σκεφτωμαι οτι γενικα βλεπω στον Ελληνα οπαδο φοβερα υπερβολικες προσδοκιες για ποριες στην Ευρωπη και δειχνει να μην εχει καταλαβει το που βρισκεται το Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Θεωρω οτι μεγαλο ρολο παιζει οτι η γενια των οχι πολυ νεαρων οπαδων, μεγαλωσε με και εχει στο μυαλο της ακομα τις ευρωπαικες πορειες και το πως στεκωτανε στο ΤΣ.Λ ειδικα ο βαζελος και ο γαυρος στα 90s και 00s και δεν λεει να παρει χαμπαρι οτι αυτες οι εποχες γενικα εχουν περασει και δεν προκειτε να επιστρεψουν ποτε. Και αυτο δημιουργει και υπερβολικες απαιτησεις.
Εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχει χωρος για κριτικη η οτι δεν επαιξε σκατα ο ΠΑΟΚ στον ομιλο φετος, αλλα μου ειναι περιεργο να βλεπω τοσο emotional responses. Εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο γενικα η Ευρωπη μιας και δεν θεωρω οτι κανουμε κατι το ιδιετερο η οτι μπορουμε. Απεχουμε πολυ απο το να εχουμε στοχο πορεια που θα ειναι επιτυχεια.
Εδω και καιρο σκεφτωμαι οτι γενικα βλεπω στον Ελληνα οπαδο φοβερα υπερβολικες προσδοκιες για ποριες στην Ευρωπη και δειχνει να μην εχει καταλαβει το που βρισκεται το Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Θεωρω οτι μεγαλο ρολο παιζει οτι η γενια των οχι πολυ νεαρων οπαδων, μεγαλωσε με και εχει στο μυαλο της ακομα τις ευρωπαικες πορειες και το πως στεκωτανε στο ΤΣ.Λ ειδικα ο βαζελος και ο γαυρος στα 90s και 00s και δεν λεει να παρει χαμπαρι οτι αυτες οι εποχες γενικα εχουν περασει και δεν προκειτε να επιστρεψουν ποτε. Και αυτο δημιουργει και υπερβολικες απαιτησεις.
Εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχει χωρος για κριτικη η οτι δεν επαιξε σκατα ο ΠΑΟΚ στον ομιλο φετος, αλλα μου ειναι περιεργο να βλεπω τοσο emotional responses. Εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο γενικα η Ευρωπη μιας και δεν θεωρω οτι κανουμε κατι το ιδιετερο η οτι μπορουμε. Απεχουμε πολυ απο το να εχουμε στοχο πορεια που θα ειναι επιτυχεια.
-
tzoker έγραψε:Σχόλια εκτός τόπου κ χρόνου. Η ομάδα ξαναεπαιξε με τη Τσελσι και δεν έκανε τελικη.
Μην τα λέμε απλά για να δημιουργήσουμε κλίμα.
Φτάνει πια.
Δεν μας νοιάζει το σκορ
Μας νοιάζει ο Λουτσεσκου που είπε επειδή δεν μας βόλευε τ Χ προτιμήσαμε να δώσουμε βάρος στη Λαμία.
Δεν ειπε κατι κακο αδερφε...εσυ εισαι οπαδος και αυτος προπονητης....
τα βλεπει κατω απο αλλο πρισμα
σε καταλαβαινω να ξερεις...καλη σου μερα
Παρόλο που δεν συμφωνώ για το ποιος έπαιξε καλά η όχι. Άποψη τους.
Δλδ να πούνε τι ότι έπαιξαν και οι άλλοι, ε όχι δεν έπαιξαν. Αυτό είδαν αυτό λένε.
Θα μου πεις με τη Τσελσι έπαιζες. Και θα σου πω ότι ο Ουαρντα κ ο Βιερινια παίκτες του ΠΑΟΚ είναι κ όχι κάποιας υπερομαδα.
Σε λίγο θα βλέπουμε, σωστός, ++, ναι δίκιο έχεις.
Δλδ ποιος είμαι εγώ και εσύ να κρίνω τι θα πει ο άλλος. Ο άλλος μπορεί ν κάνει ότι θέλει, ομάδα δικιά του είναι όπως και δικιά μου. Αρκεί να τηρεί τους κανόνες.
Υποδείξεις του ποιος είναι σωστός και λάθος δεν μπορώ να δεκτω. Γιατί θα γινόμουν γαυρος τότε.
Δεν τ συνεχίζω, δεν έχω σκοπό να πείσω κανένα.
Δλδ να πούνε τι ότι έπαιξαν και οι άλλοι, ε όχι δεν έπαιξαν. Αυτό είδαν αυτό λένε.
Θα μου πεις με τη Τσελσι έπαιζες. Και θα σου πω ότι ο Ουαρντα κ ο Βιερινια παίκτες του ΠΑΟΚ είναι κ όχι κάποιας υπερομαδα.
Σε λίγο θα βλέπουμε, σωστός, ++, ναι δίκιο έχεις.
Δλδ ποιος είμαι εγώ και εσύ να κρίνω τι θα πει ο άλλος. Ο άλλος μπορεί ν κάνει ότι θέλει, ομάδα δικιά του είναι όπως και δικιά μου. Αρκεί να τηρεί τους κανόνες.
Υποδείξεις του ποιος είναι σωστός και λάθος δεν μπορώ να δεκτω. Γιατί θα γινόμουν γαυρος τότε.
Δεν τ συνεχίζω, δεν έχω σκοπό να πείσω κανένα.
Το εγραψα και στο τοπικ του προπονητη.Η χτεσινη εικονα ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την εικονα της ομαδα ΚΑΙ στο ελληνικο πρωταθλημα.Οσο και αν εξυπηρετει ΔΕΝ ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.Το επιπεδο των αντιπαλων αλλαζει και καποιες φορες,οχι παντα, αυτο καμουφλαρει τα προβληματα της ομαδας που ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και γνωστα απο το καλοκαιρι αλλα οι κινησεις που εγιναν προς την αντιμετωπιση τους ηταν αστειες.
- giagoylas4
Δυστυχώς σαν λαός δεν είμαστε ψύχραιμοι ( και στα καλά και στα κακά) και αυτή η έλλειψη ψυχραιμίας μας αναγκάζει σε παράλογες συμπεριφορες.
Φυσικά και δεν θα σταθώ στους λίγους συμπλεγματικους με τον προπονητή,αυτοί είναι άλλη κατηγορία και θα πρέπει να ζήσουμε ενδεχόμενοι τα θέματα τους.
Είναι μεγάλο πρόβλημα όταν κάποιος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα ή όταν νομίζει ότι γνωρίζει πράγματα αλλά στην ουσία δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Το να έχω απαιτήσεις καλης εμφάνισης απέναντι στην Τσέλσι στην έδρα της και ενώ παίζω για 90 λεπτά με παικτη λιγότερο, με κατατάσσει στην κλίμακα ηλιθιότητας πάρα πολύ ψηλά.
Το να ρίχνω δε ευθύνες στον προπονητή για το στήσιμο της ομάδας και τις επιλογές του, όταν δεν κατάφερα να δω αυτό το πλάνο στον αγωνιστικό χώρο για πάνω από 5 λεπτά με κάνει ακόμα πιο ηλίθιο.
Γράφτηκε από κάποιους ότι με βάση την εικόνα μας στα ματς με την Τσέλσι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για Τσου Λου και αυτό είναι ότι πιο λάθος μπορεί να σκεφτεί σήμερα ο ΠΑΟΚτσης.
Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του χρονιά στο Τσου Λου δεν θα πάει να κοντραρει ομάδες όπως η Τσέλσι που αυτή τη στιγμή είναι στο τοπ 10 παγκοσμίως και συναγωνίζεται ομάδες επιπέδου Ρεάλ, Μπάρτσα, γιουβε,Παρί αλλά ομάδες των χαμηλότερων γκρουπ όπως ήταν αυτές που απεκλεισες το καλοκαίρι.
Και κλείνοντας αν θέλουμε να πούμε και δύο λόγια για το αγωνιστικό,αν και μικρή σημασία έχει,θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ανάγκη να παίξουμε πολύ κλειστά για να αντιμετωπίσουμε την ανωτερότητα των αντιπάλων,σε συνδυασμό με το αριθμητικό μειονέκτημα και ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε κάποιες μπαλες λίγο πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, μας δημιούργησε μεγάλο προβλημα στο να κρατήσουμε την μπάλα και να μην μας σφυροκοπούν αδιάκοπα.
Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε δύο πάσες γιατί παίρναμε την μπάλα έξω από την περιοχή με τους 9 μας παίκτες σε απόσταση μικρότερη των 3 μέτρων ο ένας από τον άλλο.
Για να μπορέσεις να απεμπλακεις από αυτή την κατάσταση θα πρέπει ή ποιότητα των παικτών να είναι επιπέδου Μπάρτσα για να σπάσουν το πρώτο πρεσινγκ των αντιπάλων ή να διαθετεις μπροστά παίκτες πιο γρήγορους από τους αντίπαλους αμυντικούς και να παίξεις με μπάλες στο χώρο.
Δυστυχώς ούτε το ένα διαθέτουμε ούτε το άλλο ( εδώ ο Άργος για τα ευρήματα δεδομένα ζιρου έφευγε από τον πολύ γρήγορο για τα δικαμας δεδομένα Κρέσπο για πλάκα) και έτσι νομοτελειακά είδαμε ότι ειδαμε.
Για αυτό ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
Φυσικά και δεν θα σταθώ στους λίγους συμπλεγματικους με τον προπονητή,αυτοί είναι άλλη κατηγορία και θα πρέπει να ζήσουμε ενδεχόμενοι τα θέματα τους.
Είναι μεγάλο πρόβλημα όταν κάποιος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα ή όταν νομίζει ότι γνωρίζει πράγματα αλλά στην ουσία δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Το να έχω απαιτήσεις καλης εμφάνισης απέναντι στην Τσέλσι στην έδρα της και ενώ παίζω για 90 λεπτά με παικτη λιγότερο, με κατατάσσει στην κλίμακα ηλιθιότητας πάρα πολύ ψηλά.
Το να ρίχνω δε ευθύνες στον προπονητή για το στήσιμο της ομάδας και τις επιλογές του, όταν δεν κατάφερα να δω αυτό το πλάνο στον αγωνιστικό χώρο για πάνω από 5 λεπτά με κάνει ακόμα πιο ηλίθιο.
Γράφτηκε από κάποιους ότι με βάση την εικόνα μας στα ματς με την Τσέλσι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για Τσου Λου και αυτό είναι ότι πιο λάθος μπορεί να σκεφτεί σήμερα ο ΠΑΟΚτσης.
Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του χρονιά στο Τσου Λου δεν θα πάει να κοντραρει ομάδες όπως η Τσέλσι που αυτή τη στιγμή είναι στο τοπ 10 παγκοσμίως και συναγωνίζεται ομάδες επιπέδου Ρεάλ, Μπάρτσα, γιουβε,Παρί αλλά ομάδες των χαμηλότερων γκρουπ όπως ήταν αυτές που απεκλεισες το καλοκαίρι.
Και κλείνοντας αν θέλουμε να πούμε και δύο λόγια για το αγωνιστικό,αν και μικρή σημασία έχει,θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ανάγκη να παίξουμε πολύ κλειστά για να αντιμετωπίσουμε την ανωτερότητα των αντιπάλων,σε συνδυασμό με το αριθμητικό μειονέκτημα και ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε κάποιες μπαλες λίγο πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, μας δημιούργησε μεγάλο προβλημα στο να κρατήσουμε την μπάλα και να μην μας σφυροκοπούν αδιάκοπα.
Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε δύο πάσες γιατί παίρναμε την μπάλα έξω από την περιοχή με τους 9 μας παίκτες σε απόσταση μικρότερη των 3 μέτρων ο ένας από τον άλλο.
Για να μπορέσεις να απεμπλακεις από αυτή την κατάσταση θα πρέπει ή ποιότητα των παικτών να είναι επιπέδου Μπάρτσα για να σπάσουν το πρώτο πρεσινγκ των αντιπάλων ή να διαθετεις μπροστά παίκτες πιο γρήγορους από τους αντίπαλους αμυντικούς και να παίξεις με μπάλες στο χώρο.
Δυστυχώς ούτε το ένα διαθέτουμε ούτε το άλλο ( εδώ ο Άργος για τα ευρήματα δεδομένα ζιρου έφευγε από τον πολύ γρήγορο για τα δικαμας δεδομένα Κρέσπο για πλάκα) και έτσι νομοτελειακά είδαμε ότι ειδαμε.
Για αυτό ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
Θα ειχες δικιο αν δεν ειχαμε αναλογα κακη εικονα τοσο στα ματς απεναντι στην Βιντι οσο και απεναντι στην Τσελσι στην Τουμπα.Αληθεια αυτες γιατι σταθηκαν τοσο καλυτερα στο 1 τουλαχιστον παιχνιδι απεναντι στην Τσελσι σε σχεση με εμας?
giagoylas4 θα προσπαθουσα να σ εξηγήσω τη διαφορά να παίζεις σε 1 μήνα το καλοκαίρι 6 παιχνίδια με ομάδες που ανήκουν στο 3-4 γκρουπ εκτός Μπενφικα
και βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας κ μπορείς να ορίσεις την ένταση για μικρο διάστημα πιο εύκολα, παρόλα αυτά τεράστιο κατόρθωμα , με το να μπορείς να το κάνεις σε όλη τη χρονιά συνδιαζοντας 3 θεσμούς , αλλά έχεις βγάλει το πόρισμα ότι από ηλιθιους δεν θες άποψη. Οπότε πάσο.
και βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας κ μπορείς να ορίσεις την ένταση για μικρο διάστημα πιο εύκολα, παρόλα αυτά τεράστιο κατόρθωμα , με το να μπορείς να το κάνεις σε όλη τη χρονιά συνδιαζοντας 3 θεσμούς , αλλά έχεις βγάλει το πόρισμα ότι από ηλιθιους δεν θες άποψη. Οπότε πάσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Παρ 30 Νοέμ 2018, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Πώς αυτή η Bate, την οποία συντρίψαμε, κέρδισε δύο φορές την Vidi με το ίδιο σκορ (2-0);
Κάτι δεν πάει καλά στη μηχανή μας.
Κάτι δεν πάει καλά στη μηχανή μας.
Αυτό όντως είναι ανησυχητικό ..και επειδή παρακολούθησα το παιχνίδι η μπάτε ήταν πολύ ανώτερη μάλιστα ..
οτι θα διαβαζουμε "κριτικη" για ματς με τσελσι και μαλιστα με 10 παιχτες ειναι τουλαχιστον αστιο...
η τσελσι ειναι ομαδαρα , εγω προσωπικα δεν εχω ξαναδει τοσο επιβλιτικη ομαδα μεσα στην τουμπα , ουτε καν η μεγαλη ντορτμουντ δεν μας εκανε τετοια νιλα , 5 κλασεις τουλαχιστον ανωτερη απο εμας σε σημειο οι παιχτες μας να φαίνονται παιδακια μπροστα τους και στα 2 ματς...

- giagoylas4
joshua έγραψε:Θα ειχες δικιο αν δεν ειχαμε αναλογα κακη εικονα τοσο στα ματς απεναντι στην Βιντι οσο και απεναντι στην Τσελσι στην Τουμπα.Αληθεια αυτες γιατι σταθηκαν τοσο καλυτερα στο 1 τουλαχιστον παιχνιδι απεναντι στην Τσελσι σε σχεση με εμας?
Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να κρίνουμε την χθεσινή εμφάνιση με βάση το τι κάναμε στα παιχνίδια με βιντι.
Να κραξουμε την ομάδα για τις εμφανίσεις με βιντι? Μαζί σου,αν και πολύ πιθανό να ήταν αλλά τα αποτελέσματα αν δεν ακολουθούσαν τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία και με τα ΑΝ κανείς δεν έγραψε ιστορία.
Όσο για τα ματς με Τσέλσι εγώ θα πω ότι ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι που ήμουν χαλια θα έπρεπε να πάω στο ημίχρονο με το σκορ ισοπαλο αφού μου στέρησε ο Κόρακας πεντακάθαρο πέναλτι.
Ίσως η ιστορία ήταν τελείως διαφορετική μετα.
Δυστυχώς όμως αυτά έχουμε μάθει τόσα χρόνια σαν λαός να τα προσπερνάνε και να τα θεωρούμε φυσιολογικά και να τρωγομαστε μεταξυ μας,όπως θα φαγωθουμε αν χαθεί το πρωτάθλημα,άσχετα αν αυτή τη στιγμή ο γαύρος έχει είδη 4 τουλάχιστον βαθμούς κλεμμένους και γω ένα άδικο -2...για κάποιους αυτο είναι φυσιολογικό
Η απάντηση που έδωσαν οι περισσότεροι αρδ και που με μια κάποια ευχαρίστηση επικυρώνεται από την ομάδα, είναι πως είχαμε το νου μας στο πρωτάθλημα.
Αυτό το πράγμα είναι έγκλημα κατά της ομάδας και πρέπει να σταματήσει.
Να δουν τα λάθη στο ρόστερ πρέπει
Να δει τα λάθη του ο Ραζβαν πρέπει
Να σταματήσουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες σα μαθητής που δε διάβασε πρέπει
Η αύξηση του μπάτζετ δεν εγγυάται πραγματική βελτίωση της ομάδας και αν καταφεύγουμε σε τέτοιες δικαιολογίες βόμβα στα θεμέλια βάζουμε.
Η αύξηση του μπάτζετ δεν εγγυάται πραγματική βελτίωση της ομάδας και αν καταφεύγουμε σε τέτοιες δικαιολογίες βόμβα στα θεμέλια βάζουμε.
- Sick Bastard
rainmaker έγραψε:Η απάντηση που έδωσαν οι περισσότεροι αρδ και που με μια κάποια ευχαρίστηση επικυρώνεται από την ομάδα, είναι πως είχαμε το νου μας στο πρωτάθλημα.
Ούτε εγώ που είμαι τόσο γαμάτος και πάντα σωστός, δεν θα τα έγραφα καλύτερα.
Μπράβο νέε μου.