PAOK FC -Spartak Moscow 8/8 20:00 PAOKmania Web Radio & NS2

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: PAOK FC -Spartak Moscow 8/8 20:00 PAOKmania Web Radio &

Δημοσίευση από john4serres »

Πάρε-δώσε info:
Απο το 2010 η Σπαρτακ εχει δωσει 211 εκατομμυρια ευρω μονο για αγορες παικτων.
Αντιθετα απο τις πωλησεις εχει 80 εκατομμυρια ευρω έσοδα.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

An βαλουν το νεαρό γκολκίπερ θέλει σουτ στα πρώτα λεπτά απο όπου μπορούμε.
Να ρουφηξει ένα να του πέσει ή ήδη πεσμένη ψυχολογία και να τρέμει το φυλλοκάρδι του
σε κάθε μας φάση.2-0 ιδανικό σκόρ χωρίς να χαλιέμαι και με το 3-0.

ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.Κ.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

πρεπει να ειναι καλη ομαδα ναι θελει προσοχη
αλλα και στο τσσκα παοκ ειχαμε κατεβει σαν τρελοα ουτσαιντερ μαλιστα τοτε
αλλα για ενα τετ α τετ χασαμε την προκριση

εχω ελπιδες,τις αλχημειες φοβαμαι πισω ειναι η αληθεια λογω απουσιας βιερινια,αλλα θα δειξει,ποιος ξερει ισως βγει και σε καλο

ας περασουμε αρκετες φορες και ωραια την μπαλα στους μεσοεπιθετικους και θα την δουμε και την σπαρτακ
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Θα κερδίσουμε.... Σκορ 1-0 η 2-0
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

panpangr77 έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Έτσι και μαρακρει ο κιτσιου promes και αντριανο θα καταλάβει το παιχνίδι στο τρίτο ριπλει
Ο Promes αριστερα παιζει αρα τον κλείνει ο Ματος ,ο Αντριάνο δεν ειναι τραυματίας ??? μια χαρα ειναι ο Κιτσιου ...
Α αριστερά κιόλας Κιτσιου! :shock: Ούτε για αστείο. Για κάνα ρεπό του Ματος στην Ελλάδα και κάνα κύπελλο μια χαρά είναι ο Στέλιος. Αλλά μέχρι εκεί

Ο Αντριάνο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Ο Ζε Λουις δεν θα ειναι βασικος μπροστα ;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Μάλλον Ze Luis θα ξεκινήσει, ναι.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Παλαιολόγος έγραψε:πρεπει να ειναι καλη ομαδα ναι θελει προσοχη

εχω ελπιδες,τις αλχημειες φοβαμαι πισω ειναι η αληθεια λογω απουσιας βιερινια,αλλα θα δειξει,ποιος ξερει ισως βγει και σε καλο

ας περασουμε αρκετες φορες και ωραια την μπαλα στους μεσοεπιθετικους και θα την δουμε και την σπαρτακ
Ναι, αλλά στην Τούμπα μας πνίξανε. Για αυτό είναι σημαντικό το μηδέν εδώ, εκεί μέσα θα είναι πιθανότατα πιο εύκολα τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σημαντικό!

Το τμημα παλης θα σας περιμενει αυριο στις 17.30 εως 19.30 εξω απο το γυμναστηριο του (Θύρα 8) για να ενισχυσετε την προσπαθεια του για την τριτη συνεχομενη κατακτηση του πρωταθληματος Ελλαδος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εγώ βλέποντας μόλις έναν αγώνα της Σπαρτάκ(μέσα στην Λοκομοτίβ το Σαββάτο) θα προσπαθήσω να δώσω την δική μου οπτική για το πως θα έπρεπε να πάει το ματς ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα από το παιχνίδι.
1. Δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι της κατοχής θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να τελειώνει όσο το δυνατό γρηγορότερα τις κατοχές του βλέποντας πάντα προς το τέρμα το δικό τους και σε καμία περίπτωση οι συνήθεις παράλληλες μπαλιές που αποφέρουν λάθη στον χώρο του κέντρου γιατί εκεί η ταχύτητα τους δεν μου αφήνει και πολλές ελπίδες ότι θα κρατήσουμε την εστία μας απαραβίαστη.
2. Το καλό και γρήγορο συνδυαστικό ποδόσφαιρο που ο ΠΑΟΚ έτσι και αλλιώς βγάζει στους αγώνες του θα ήθελα να είναι πυκνότερο(και ας έχει και μερικά ρίσκα κοντά στην εστία τους μόνο).
3. Η σφιχτή άμυνα και η αλληλοκάλυψη με τα γνωστά αμυντικά «τρίγωνα» θα πρέπει να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μεγάλα γεμίσματα σε κάθε πίεση που δεν είναι «ελεγχόμενη»
4. Οι φυσικές μας δυνάμεις θα πρέπει να κατανεμηθούν σωστά και έτσι θα έχουμε κατά την γνώμη πλεονέκτημα στα τελευταία 20-25 λεπτά που αυτοί μου δώσανε την εντύπωση πως καταρρέουν από δυνάμεις
5. Τα όποια στημένα μας μπορούν να είναι η λύση γιατί είναι πού σφιχτοί στην δική τους άμυνα και δύσκολα θα τους βάλουμε γκολ από ροή.
6. Συγκέντρωση 90λεπτά και να πέφτουν κορμιά (αυτό πρέπει να γίνεται σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ)
7. Τύχη όσο το δυνατόν περισσότερο ΤΥΧΗ αν γίνεται στην πρώτη μας τελική να σκοράρουμε.
8. Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ και αυτό θα πρέπει να παίξει ΘΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ γιατί όσοι βρεθούν εκεί πρέπει να εκπέμπουν συνεχώς την θετική τους εν'εργεια στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ
9. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ακυρώσουμε το δικό μας παιχνίδι απλά για να ακυρώσουμε κάποιους δικούς τους παίχτες.
10. Κανένας ψυχολογικός επηρεασμός από τυχόν γκολ του αντιπάλου παρά πείσμωμα και πίστη στις δικές μας δυνατότητες(αυτόισχύει και για τους παίκτες και για τον κόσμο)
Το ματς είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ και δεν σηκώνει προβλέψεις.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CL
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

επιτελους ΠΑΟΚ και για μενα αντε ρε τρελοκομειο πανε να πατησουμε και τις ρωσσιδες :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ι Ρώσοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με τον Μάσιμο Καρέρα να παίρνει μαζί του στην αποστολή τους: Μαξιμένκο, Ρεμπρόφ, Τερέσκιν, Μποκέτι, Εσένκο, Ζιγκό, Κομπάροφ, Κουτέποφ, Ρασκαζόφ, Γκλουσακόφ, Ζομπνίν, Λομοβίτσκι, Ποπόφ, Πρόμες, Τασάεφ, Τιμοφέεφ, Φερνάντο, Ανί, Ζε Λουίς, Λουίζ Αντριάνο, Πέδρο Ρότσα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

episimos73 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:πρεπει να ειναι καλη ομαδα ναι θελει προσοχη

Ναι, αλλά στην Τούμπα μας πνίξανε. Για αυτό είναι σημαντικό το μηδέν εδώ, εκεί μέσα θα είναι πιθανότατα πιο εύκολα τα πράγματα.
ετσι μου φαινεται και μενα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η πεποίθησή μου είναι ότι αυτή η σειρά αγώνων είναι στην πραγματικότητα το απόλυτο εμπόδιο για την είσοδο στους ομίλους. Αν καταφέρουμε το ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολο, στη θεωρία, να πετάξουμε όξω και τους Ρώσους, θα πετύχουμε στο τέλος τον πολυπόθητο στόχο. Το έχω ξαναγράψει, αν μου προσέφεραν λευκή ισοπαλία με δυνατότητα να μη διεξαχθεί ο αγώνας, την αποδεχόμουν με κλειστά μάτια. Έχω εμπιστοσύνη, ασφαλώς, στην ομάδα μας. Κακά τα ψέματα, δεν παίζουμε αυτήν τη φορά με μια Βασιλεία, στη φάση που τη βρήκαμε κιόλας. Θα χρειαστεί απίστευτη συγκέντρωση αύριο από όλους, ομάδα και λαό. Και μεγάλη τύχη. Εύχομαι το καλύτερο δυνατό. :pano:
Άβαταρ μέλους
john4serres

sn0ufel4 έγραψε:
ι Ρώσοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με τον Μάσιμο Καρέρα να παίρνει μαζί του στην αποστολή τους: Μαξιμένκο, Ρεμπρόφ, Τερέσκιν, Μποκέτι, Εσένκο, Ζιγκό, Κομπάροφ, Κουτέποφ, Ρασκαζόφ, Γκλουσακόφ, Ζομπνίν, Λομοβίτσκι, Ποπόφ, Πρόμες, Τασάεφ, Τιμοφέεφ, Φερνάντο, Ανί, Ζε Λουίς, Λουίζ Αντριάνο, Πέδρο Ρότσα.
Αρα εκτος αποστολης ο βασικος τερματοφυλακας Σελίκο, καλο νεο.

Πολυ δυνατο το κεντρο τους.

Εχουν μειονέκτημα σε θεμα ποιοτητας στην θεση του δεξιου μπακ, εκει που θα παιξει ο 34χρονος Εσένκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”