34. Evgen Χατσερίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 34. Evgen Χατσερίδης

Δημοσίευση από danirifle »

ρε σεις, εδώ φαίνεται να κάθεται να του μεταφράζει ο σάκοφ αυτά που λέει ο λουτσέσκου
ο τύπος δεν καταλαβαίνει γρι από τι του λέει ο προπονητής και οι συμπαίχτες
πιστεύω ότι θα πάρει πολύ χρόνο μέχρι (αν) να δώσει αυτά που μπορεί
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτά που αναφέρεις, όλα είναι σίγουρα... 8-)
Όπως σίγουρο είναι και ότι, στα 31, δεν κάθεται κάποιος εύκολα να μάθει ξένες γλώσσες.... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

34. Evgen Χατσερίδης

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Λάθος έχεις Γκοραν. Αν θέλεις να αποδόσεις στην εργασία σου και εβδομήντα να είσαι με τα χρήματα που λαμβάνεις προσπαθείς να μάθεις μέχρι και κινέζικα. Εγώ πάντως στα τριάντα ένα μου έστρωσα τον κωλο μου κάτω να μάθω Νορβηγικά ώστε να αντεπεξέλθω στις ανάγκες της εργασίας μου. Το ίδιο κάνει και ο Ευγένιος αυτή την στιγμή
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρίνεις λάθος την άποψη μου, όταν τονίζω ότι δεν είναι εύκολο, δίχως να αναφέρω πουθενά, ούτε τι πρέπει να γίνεται (όπως εσύ για παράδειγμα), ούτε όμως ότι δεν γίνεται με κανέναν τρόπο... :roll:

Το ότι ο Χατσερίντι μαθαίνει τώρα γλώσσα για να συνεννοείται, από πού το έμαθες? :?
Γιατί εγώ διάβασα, απ την προετοιμασία ακόμα, μόνο για τον Jaba ότι κάνει μαθήματα αγγλικών... :ugeek:

Υ.Γ. Εσύ αδερφέ, δίχως δόση ειρωνείας, μπορεί στα 31 σου να πεινούσες...Εδώ μιλάμε για έναν εκατομμυριούχο...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δηλαδή πιστεύεις πως ένας ποδοσφαιριστής που βγαίνει πρώτη φορά έξω από την πατρίδα του και ξέρει μόνο τη μητρική του, στην περίπτωση μας ο χατσεριντι, δε θα πρέπει να μάθει τουλάχιστον αγγλικά μήπως και μπορέσει να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του και τους προπονητές του;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Το αντίθετο πιστεύω, αλλά (ξανα)τονίζω ότι δεν γίνεται εύκολα, ειδικά στα 31...
Εσύ για ποιον λόγο με βγάζεις λάθος, σ αυτό που πιστεύω?
Ξέρεις πολλούς εκατομμυριούχους (ειδικά ποδοσφαιριστές, έτσι?) στα 31 τους, που θα κάθονταν να μάθουν άλλη μία γλώσσα ακόμα, για να "αναβαθμιστούν" στην δουλειά τους, μόνο όμως για άλλα 4, το πολύ 5 χρόνια, σ αυτήν?

Για το ότι μαθαίνει ο Χατς, είσαι σίγουρος τελικά?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

34. Evgen Χατσερίδης

Tο ότι δεν είναι εύκολο είναι αυθαίρετο συμπέρασμα καθώς συμπεριλαμβανεις όλους τους τριανταχρονους ποδοσφαιριστές. Και τονίζω πως ένας εκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής έχοντας υπογράψει συμβόλαιο εκατομμυρίων είναι δύο φορές υποχρεωμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να πετύχει στην νέα του ομάδα.

Και τέλος για το αν μαθαίνει αγγλικά ο Χατσεριντι όχι δεν είμαι σίγουρος αλλά είμαι σίγουρος ότι η μόνη γλώσσα που ξέρει είναι τα ουκρανικά
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εσύ μιλάς για αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά εγώ το ονομάζω προσωπική μου άποψη, με βάση την λογική και όσα ήδη (δεν) ξέρω για πολλούς 31άχρονους εκατομμυριούχους ποδοσφαιριστές...Μια διαφορά υπάρχει, μεγάλη κιόλας... 8-)

Αν όμως μπορούσες να με βοηθήσεις με αντίστοιχα παραδείγματα, τότε ίσως να βγαινε και λάθος η άποψη μου...
Μέχρι τότε, θα περιοριστώ να υποστηρίζω ότι αυτή είναι η άποψη μου κι εσύ ίσως δεν θα πρεπε να την κρίνεις... ;)

Γιατί, όπως πιθανά γνωρίζεις, έχει επίσης πολύ μεγάλη διαφορά, το να συμφωνείς ή να διαφωνείς με κάποια άποψη, απ το να κρίνεις, σαν σωστή ή λάθος, σύμφωνα όμως μόνο με την δική σου άποψη, την όποια άποψη των άλλων...

Ακόμα, εφ όσον δεν είσαι σίγουρος ότι ο Χατς μαθαίνει άλλη γλώσσα, λάθος δικό σου είναι αυτό που έγραψες εσύ...
Εγώ πάντως στα τριάντα ένα μου έστρωσα τον κωλο μου κάτω να μάθω Νορβηγικά ώστε να αντεπεξέλθω στις ανάγκες της εργασίας μου. Το ίδιο κάνει και ο Ευγένιος αυτή την στιγμή
...το τονισμένο, εννοείται, υποστηρίζοντας μάλιστα μ αυτό, το ακόμα πιο λάθος (ή όπως αλλιώς θέλεις πες το) σου...
Λάθος έχεις Γκοραν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ πάντως στα τριάντα ένα μου έστρωσα τον κωλο μου κάτω να μάθω Νορβηγικά ώστε να αντεπεξέλθω στις ανάγκες της εργασίας μου.
Var det spennende? :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ρε παιδιά ποδοσφαιριστές είναι δε δίνουν καμία διάλεξη στο MIT, μπαλα παίζουν. Τι αγγλικά χρειάζεται για να συνεννοείται; 10-20 λέξεις είναι.. θαρρείς και όσοι ευρωπαίοι πάνε ρωσια, εμιράτα Κίνα κτλ κάθονται και μαθαίνουν τη γλώσσα.
Το αν θα κάνει προσπάθεια να μάθει για να βελτίωσει τη καθημερινή του ζωή είναι δικό του θέμα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Nομιζω πως κάνουμε την τρίχα τριχιά Γκόραν. Παίζουμε με τις λέξεις. Ο Εβγεν είτε με ταχύρυθμα ειτε με τη νοηματική θα μάθει να συνεννοείται με τους συμπαίκτες του. Μακάρι αυτό να γίνει γρήγορα.

Nαβι det gikk ganske fort χεχεχε! Αν είσαι Νορβηγία αδερφέ ρίξε το σύνθημα μήπως και μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά καποια στιγμή
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πραγματικά,μιλάτε λες και ο χατσεριδης ( και ο κάθε χατσεριδης) χρειάζεται να μάθει αγγλικά για να δώσει διάλεξη σε αγγλικό πανεπιστήμιο.
Άμα θέλει ο ποδοσφαιριστής ( που θα θέλει, γιατί κανένας δεν γουστάρει να είναι σε μια κοινωνική ομάδα σαν μπούφος ή κωφάλαλος) σ ένα 6 μηνός το πολύ τα αγγλικά του θα είναι σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορεί πολύ άνετα να συνεννοείται με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του... δεν είναι δα και τόσο δύσκολη γλωσσα
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Καλα δεν χρειάζεται να πάρει και proficiency.

Me, you, pass, here, there, ball, tackle

του φτάνουν.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

georgedoulk2008 έγραψε:Καλα δεν χρειάζεται να πάρει και proficiency.

Me, you, pass, here, there, ball, tackle

του φτάνουν.
I may can to be able.

Εδω στην αγγλια κ τα μιλαμε ετσι
gpap

Δημοσίευση από gpap »

give the ball re.
Me.
Go.
Pass.
Skibe!!!!