Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
- ΑποστόληςΑ
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
Εκπληκτικό γκολ του Λημνιού που από τότε που πέρασε αριστερά έχει μεταμορφωθεί.
Χωρις να θελω να βιαστω, εχω ενα ασχημο προαισθημα για τον Μυστα...
Σαν να τραβαει τις προσπαθειες απο το μαλλια, και εχει εναν μονιμο εκνευρισμο εως στραβωμα στο προσωπο.
Εβαλε γκολ και ενω του απλωσε ο Λαμπρου το χερι αυτος δεν ανταπεδωσε...
Μακαρι να κανω λαθος βεβαια...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν να τραβαει τις προσπαθειες απο το μαλλια, και εχει εναν μονιμο εκνευρισμο εως στραβωμα στο προσωπο.
Εβαλε γκολ και ενω του απλωσε ο Λαμπρου το χερι αυτος δεν ανταπεδωσε...
Μακαρι να κανω λαθος βεβαια...
κι εμένα έτσι μου φάνηκε ο Μύστα
το Σάκχωφ και τον Βαρέλα τι τους βγάλανε στον ήλιο;
το Σάκχωφ και τον Βαρέλα τι τους βγάλανε στον ήλιο;
Το τελευταιο που χρειαζομαστε ειναι μια πριμαντονα στα αποδυτηρια να γκρινιαζρι και να κινειται με τουπε...
Ειδικα οταν εχεις ενα σκασμο παιχταραδες μεγαλυτερους του σε ηλικια...
Φοβαμαι γτ κατι τετοια δημιουργουν πολωση στους νεαρους Ελληνες ποδοσφαιριστες...
Φοβαμαι γτ κατι τετοια δημιουργουν πολωση στους νεαρους Ελληνες ποδοσφαιριστες...
- ΑποστόληςΑ
Έληξε 5-0.
Στο β΄ οι αντίπαλοι δεν ήταν τόσο δυνατοί κι έτσι η δουλειά του ΠΑΟΚ ήταν ευκολότερη. Η νεανική front-line πάντως είχε κέφια (Πέλκας - Μυστα - Λάμπρου - Λημνιός) και σκόραρε 4 γκολ, της ακυρώθηκαν άλλα 2 και έχασε γενικά ευκαιρίες.
Ο Μπαλογιάννης έπαιξε σε όλο τον αγώνα ως αριστερό μπακ και ήταν ωραίος.
Στο β΄ οι αντίπαλοι δεν ήταν τόσο δυνατοί κι έτσι η δουλειά του ΠΑΟΚ ήταν ευκολότερη. Η νεανική front-line πάντως είχε κέφια (Πέλκας - Μυστα - Λάμπρου - Λημνιός) και σκόραρε 4 γκολ, της ακυρώθηκαν άλλα 2 και έχασε γενικά ευκαιρίες.
Ο Μπαλογιάννης έπαιξε σε όλο τον αγώνα ως αριστερό μπακ και ήταν ωραίος.
Υπαρχουν 3-4 παιδια που παλευουν να αποδειξουν οτι εχουν θεση στην ομαδα και αυτο μοιραια φερνει και ατομισμους και υπερβολες.Ηταν παντως ορατη η διαφορα των 2 ομαδων στα 2 ημιχρονα καθως Πελκας και Λαμπρου πατανε περισσοτερο περιοχη σε σχεση με Μπισεσβαρ,Ελ Καντουρι και ο Μυστακιδης για μενα προσωπηκα ειναι σαφως καλυτερος του Κουλουρη.
Υ.Γ Εριξα παντως μια ματια στο ροστερ της Γανδης και δεν ηταν απλα κατω των 23,ενας 20ρης και ενας 19ρης.Ολοι οι αλλοι απο 18 και κατω,αρα μην δινουμε και ιδιαιτερη σημασια σε οτι ειδαμε.
Υ.Γ Εριξα παντως μια ματια στο ροστερ της Γανδης και δεν ηταν απλα κατω των 23,ενας 20ρης και ενας 19ρης.Ολοι οι αλλοι απο 18 και κατω,αρα μην δινουμε και ιδιαιτερη σημασια σε οτι ειδαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 26 Ιουν 2018, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Παρα πολυ καλος Χαρισης. Θα παιξει μπαλα πιστευω εν τελει το παλικαρι.
Και ο λαμπρου ισως παρει την ευκαιρια να μεινει αν προσπαθει ετσι
Τωρα για πελκα τι να πω. Θα βγαλουμε γουστα μαζι του.
Ολα αυτα απο ενα ψωροφιλικο που ειδα απο το 47 και μετα.
Και ο λαμπρου ισως παρει την ευκαιρια να μεινει αν προσπαθει ετσι
Τωρα για πελκα τι να πω. Θα βγαλουμε γουστα μαζι του.
Ολα αυτα απο ενα ψωροφιλικο που ειδα απο το 47 και μετα.
- sourmenetes
- Moderator
Αν συμβαίνει κατι τετοιο, υπαρχουν καποιοι τυποι στα αποδυτηρια που ευκολα εξηγουν στον καθενα που βρισκεται.Gospi έγραψε:Το τελευταιο που χρειαζομαστε ειναι μια πριμαντονα στα αποδυτηρια να γκρινιαζρι και να κινειται με τουπε...
Λεω ΑΝ..
@ buffalo είδες το καλο ημιχρονο..

- ΑποστόληςΑ
Ο Μπαλογιάννης έχει πολύ μέλλον.
Το PAOKTV τελικά δουλεύει σ' εμένα μέσω Γερμανίας (όπως η laola).
Το PAOKTV τελικά δουλεύει σ' εμένα μέσω Γερμανίας (όπως η laola).
- navigator11
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δε χρειάζεται να δίνεται γενικότερα σημασία σε φιλικά προετοιμασίας, ακόμα και μετέπειτα χρονικά. Μιλάμε για τους οπαδούς. Ο Λουτσέσκου ο,τι χρειάζεται να δει και να αξιολογήσει, ασφαλώς, το κάνει. Εκτός αν, όπως εύστοχα παρατήρησες προηγουμένως, κάποιος ... ξύνεταιjoshua έγραψε:

- back in black
Η ενδεκάδα του β ημιχρόνου ήταν 2 ταχύτητες πιο γρήγορη απο αυτή του πρώτου.Ειδικά η τεράδα μπροστά (Λημνιός, Πέλκας, Λάμπρου, Μύστα) μαζί με το γρήγορο κουβάλημα της μπάλας απο το Χαρίση, είναι πάρα πολύ γρήγορη.
Η επιλογή του Σιαμπάνη (που πιστώνεται μια εξαιρετική επέμβαση) ενδεχομένως να δείχνει την πρόθεση του ΠΑΟΚ στο θέμα των τερματοφυλάκων.
Μου άρεσε ιδιαίτερα ο Λάμπρου, που δείχνει να έχει δουλέψει και να έχει δυναμώσει σημαντικά, ενώ εντύπωση μου έκανε το ιδιαίτερο "φροντηστήριο" που του έκανε ο Λουτσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.Απο κοντά και ο Χαρίσης που δείχνει πιο ώριμος αλλά και ο Μυστακίδης που δείχνει πιο φορ απο τον Κουλούρη.
Για τον Πέλκα απλά θα πώ ότι με αυτόν στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ είναι απλά άλλος ΠΑΟΚ. Ναι ο Καντούρι είναι ποιοτικός, το ίδιο και ο Μπίσε, τα χαρακτηριστικά όμως που προσθέτει ο Πέλκας σε αυτόν τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου δεν τα δίνει κανείς τους.
Ωραία στιγμή στη φάση που έχει ακυρωθεί το ωραίο γκολ του Μύστα και αυτός δείχνει στον ρέφερυ το σχήμα του var και αυτός με τη σειρά του γελάει!!!
Βεβαίως απο τα φιλικά και μάλιστα απο το πρώτο της σαιζόν δεν μπορείς και δεν πρέπει να βγάλεις συμπεράσματα, ωστόσο εγώ είδα μια ομάδα με συνοχή, σοβαρότητα και όρεξη η οποία ξεκάθαρα δείχνει ότι θέλει να συνεχίσει ακριβώς απο εκεί που σταμάτησε πέρσυ.
Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε.
Η επιλογή του Σιαμπάνη (που πιστώνεται μια εξαιρετική επέμβαση) ενδεχομένως να δείχνει την πρόθεση του ΠΑΟΚ στο θέμα των τερματοφυλάκων.
Μου άρεσε ιδιαίτερα ο Λάμπρου, που δείχνει να έχει δουλέψει και να έχει δυναμώσει σημαντικά, ενώ εντύπωση μου έκανε το ιδιαίτερο "φροντηστήριο" που του έκανε ο Λουτσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.Απο κοντά και ο Χαρίσης που δείχνει πιο ώριμος αλλά και ο Μυστακίδης που δείχνει πιο φορ απο τον Κουλούρη.
Για τον Πέλκα απλά θα πώ ότι με αυτόν στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ είναι απλά άλλος ΠΑΟΚ. Ναι ο Καντούρι είναι ποιοτικός, το ίδιο και ο Μπίσε, τα χαρακτηριστικά όμως που προσθέτει ο Πέλκας σε αυτόν τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου δεν τα δίνει κανείς τους.
Ωραία στιγμή στη φάση που έχει ακυρωθεί το ωραίο γκολ του Μύστα και αυτός δείχνει στον ρέφερυ το σχήμα του var και αυτός με τη σειρά του γελάει!!!
Βεβαίως απο τα φιλικά και μάλιστα απο το πρώτο της σαιζόν δεν μπορείς και δεν πρέπει να βγάλεις συμπεράσματα, ωστόσο εγώ είδα μια ομάδα με συνοχή, σοβαρότητα και όρεξη η οποία ξεκάθαρα δείχνει ότι θέλει να συνεχίσει ακριβώς απο εκεί που σταμάτησε πέρσυ.
Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε.

- sourmenetes
- Moderator
Τα φιλικα προφανως δεν ειναι για συλλογη συμπερασματων, αλλα καποια πραγματα φαινονται ανεξαρτητως αντιπαλου.
Οτι υπαρχει μια χημεια μπορεις να το δεις.
Το οτι βγηκαν καποιες κομπινες σε κορνερ το ειδαμε.
Το οτι οι νεαροι στο δευτερο ημ. εχουν πολυ καλα στοιχεια, οπως προειπα ειδα Λαμπρου να παιρνει μπαλα και να κοιταει αντιπαλη περιοχη χωρις δευτερη σκεψη. Ειδα καλες κινησεις μυστακιδη μεσα την περιοχη.
Για μενα αξιζει να δοκιμαστει σα φορ, το χω πει πολλές φορες, γιατι βλεπει διχτυα. Και το τσιμπηματακι μεσα στην περιοχη που ακυρωθηκε ηταν ωραιο και το γυριστο που μπηκε ηταν ωραιο.
Γενικα εχεις πολλες επιλογες.
Σιγα σιγα που θα ανεβαινει και το επιπεδο των αντιπαλων, θα βλεπουμε και πιο καθαρα.
Οτι υπαρχει μια χημεια μπορεις να το δεις.
Το οτι βγηκαν καποιες κομπινες σε κορνερ το ειδαμε.
Το οτι οι νεαροι στο δευτερο ημ. εχουν πολυ καλα στοιχεια, οπως προειπα ειδα Λαμπρου να παιρνει μπαλα και να κοιταει αντιπαλη περιοχη χωρις δευτερη σκεψη. Ειδα καλες κινησεις μυστακιδη μεσα την περιοχη.
Για μενα αξιζει να δοκιμαστει σα φορ, το χω πει πολλές φορες, γιατι βλεπει διχτυα. Και το τσιμπηματακι μεσα στην περιοχη που ακυρωθηκε ηταν ωραιο και το γυριστο που μπηκε ηταν ωραιο.
Γενικα εχεις πολλες επιλογες.
Σιγα σιγα που θα ανεβαινει και το επιπεδο των αντιπαλων, θα βλεπουμε και πιο καθαρα.
-
Χαρίσης και Κίτσιου νομίζω θα δείξουν πολύ πιο ώριμο πρόσωπο φέτος και θα μείνουν στην ομάδα. Ο δανεισμός στο εξωτερικό ειναι μεγάλη εμπειρία για τους νεαρούς, αν συνοδεύεται και απο την κατάλληλη δουλειά, δειτε και τον Πέλκα που ήρθε άλλος παίχτης...
Λημνιός εξελίσσεται ...
Μυστακίδης πολύ καλός και Λάμπρου με άφησε άφωνο γιατί δεν τον είχα για τόσο καλό. Θα μείνουν πιστεύω
Ζάμπα έδειξε οτι εχει πολλή ταχύτητα και θα χρησιμοποιηθεί σε ανοιχτούς χώρους αντι του Μακ.
Μπίσεσβαρ ο γνωστός και μη εξαιρετέος μάγος
Ο Ελ Καντουρί ξέρει μπάλα αλλά δεν μου αρέσει. Αργός και η ψυχολογία του δεν φαίνεται καλή. Δεν εχει ζωντάνια.
Πέλκας τρομερός. Εξελίσσεται συνεχώς
Αυτό που θέλω ειναι παίχτες που γουστάρουν να παίζουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Ειδικά οι πιτσιρικάδες του 2ου ημιχρόνου μπροστά ήταν φωτιά.
Λημνιός εξελίσσεται ...
Μυστακίδης πολύ καλός και Λάμπρου με άφησε άφωνο γιατί δεν τον είχα για τόσο καλό. Θα μείνουν πιστεύω
Ζάμπα έδειξε οτι εχει πολλή ταχύτητα και θα χρησιμοποιηθεί σε ανοιχτούς χώρους αντι του Μακ.
Μπίσεσβαρ ο γνωστός και μη εξαιρετέος μάγος
Ο Ελ Καντουρί ξέρει μπάλα αλλά δεν μου αρέσει. Αργός και η ψυχολογία του δεν φαίνεται καλή. Δεν εχει ζωντάνια.
Πέλκας τρομερός. Εξελίσσεται συνεχώς
Αυτό που θέλω ειναι παίχτες που γουστάρουν να παίζουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Ειδικά οι πιτσιρικάδες του 2ου ημιχρόνου μπροστά ήταν φωτιά.
Στο πρωτο ημιχρονο τα πιτσιρικια της γανδης ετρεχαν και μαρκαραν, οσο περνουσε η ωρα εμεναν απο δυναμεις. Ετσι στο δευτερο ημιχρονο δεν μπορουσαν να ακολουθησουν αλλο τον ρυθμο, και οι 6 αλλαγες που εκανε ο προπονητης τους, εκαναν χρονο να βρουν τα πατηματα τους. Αυτο εξηγει γιατι φαινοταν διαστημικο το κεντρο στο δευτερο ημιχρονο, οπου σαχοφ και χαρισης εκαναν οτι ηθελαν, ενω στο πρωτο πιο προβληματικο, αφου μαουρσιο και κανιας ειχαν μικροτερους διαδρομους. Επισης στο δευτερο ημιχρονο η πιεση που ασκουσαν μπροστα πελκας, λαμπρου, μυστακιδης, λημνιος εφεραν πολλες κλεμενες μπαλες, θετικοτατο αυτο για την νοοτροπια της ομαδας. Αποδειχτηκε ακομα μια φορα γιατι η ταχυτητα ειναι απο τα πιο σημαντικα προσοντα σε ενα παιχτη
Τεραστιο μπραβο σε μπαλογιαννη που φαινεται οτι αρπαξε την ευκαιρια απο τα μαλλια
Επισης το οτι ο λουτσος με το τελος του παιχνιδιου επιασε για ενα πενταλεπτο τον Λαμπρου, εμενα μου λεει πως τον υπολογιζει για το φετινο ροστερ
Λημνιος και Μυστακιδης εδειξαν θεληση, και νομιζω πως θα τους δουμε σε αρκετα φιλικα να παλευουν για παραμονη στο ροστερ
Ο ζαμπα θελει τον χρονο του, να δεσει με την υπολοιπη ομαδα
Παντως εχουμε παρα πολλα ταλεντακια στην ομαδα, μαζι με τους εμπειρους, δεν φοβαμαι τιποτα, τα καλυτερα ερχονται
Τεραστιο μπραβο σε μπαλογιαννη που φαινεται οτι αρπαξε την ευκαιρια απο τα μαλλια
Επισης το οτι ο λουτσος με το τελος του παιχνιδιου επιασε για ενα πενταλεπτο τον Λαμπρου, εμενα μου λεει πως τον υπολογιζει για το φετινο ροστερ
Λημνιος και Μυστακιδης εδειξαν θεληση, και νομιζω πως θα τους δουμε σε αρκετα φιλικα να παλευουν για παραμονη στο ροστερ
Ο ζαμπα θελει τον χρονο του, να δεσει με την υπολοιπη ομαδα
Παντως εχουμε παρα πολλα ταλεντακια στην ομαδα, μαζι με τους εμπειρους, δεν φοβαμαι τιποτα, τα καλυτερα ερχονται