Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kataramenos5 έγραψε:Γαυροι δε γουσταραμε να γινουμε ποτε κι ουτε προκειται.Μια φορα συμπτωση ,δευτερη βαρια, τριτη δε πρεπει να υπαρξει.Στα φρυδια μου τα πρωταθληματα και οι μαστραπαδες.
simba έγραψε:
Μες στο μυαλο μου εισαι ρε Σιμπα.Αυτο ακριβως θα σου ζητουσα
shearer4 έγραψε:Για οσους λενε για το οφσαιντ, δυο πραγματα.
Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει συνοπαδος που να χαιρεται πραγματικα οταν το γκολ που βαζουμε ειναι ακυρο, ολοι νιωσαμε ενα σφιξιμο στον τελικο, παρολο που την κινηση του Ενρικε εγω θα την εχανα 95 φορες στις 100 και θα ελεγα ειναι κανονικο.
Η μεγαλη διαφορα ειναι η εξης, μην εχουμε μνημη χρυσοψαρου, καποιοι εδιναν εντολες ολα αυτα τα χρονια. Σε καποιους δεν εφτανε ναι παιρνουν τα τσιγκινα, ηθελαν να τα παιρνουν αηττητοι, να γραφουν "ρεκορ", και το πιο σημαντικο, ηθελαν να διαλυουν τους υπολοιπους. Να τους καταστρεφουν. Δεν εφτανε που ηταν 20 ποντοι μπροστα, επρεπε να κοπουν οφσαιντ που δεν ηταν, να δινονται 2 κοκκινες σε ματς, να προκαλουν επεισοδια-τιμωριες για να σε κρατανε εκει μεσα, στον μικροκοσμο σου, να τρωγεσαι με τις σαρκες σου οσο γελουν στα μουτρα σου. Τριβοντας σου με υπεροψια την αδυναμια σου να προστατευτεις απο ενα συστημα που γι'αυτους ηταν εντος εδρας απο το γηπεδο μεχρι τους μπιντεδες της ΕΠΟ και τα κινητα εκ πακισταν.
Μας εκαναν σε αυτο το μπουρδ@λο για χωρα να μην μπορουμε να ξεχωρισουμε το λαθος απο την προθεση. Μας εκαναν να αμφισβητουμε τα ιδια μας τα ματια εφευρισκοντας ενα τσουβαλι μπαρουφες με στημενους μαιντανους διαιτησιας σε ραδια και εκπομπες τηλεορασης. Μας εκλεψαν τις Κυριακες για χρονια.
Για καθε οφσαιντ γκολ που βαζω, το οποιο και παραδεχομαι λαμογια, τωρα που αλλαξαν τα κοζια εχω αλλες 3 φασεις κατα μου - ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ. Εγω που τα ελεγχω ολα (!), γελαει και πρωην γυναικα του κερατα του υπαλληλου που την πουλησε για μια θεση κι εναν μισθο. Εγω που κανω κουμαντο και τρωω 7 αγωνιστικες και οι αλλοι 3, που χανω 15 βαθμους τιμωρια για ψαρια, που με παιζουν μεθυσμενοι πληρωμενοι αλλοδαποι διαιτητες. ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.
ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ λιγε. Και παλι δεν θα ειναι αρκετα.
Να με συγχωρατε για το μεγεθος του ποστ.
Το καλύτερο σημερινό ποσταρισμα.
Σώστε το όλοι στο μυαλό, στο κινητό, στον υπολογιστή, κολλήστε το στο ψυγείο, να το βλέπετε κάθε μέρα.
Σήμερα γιορτάζει ο ΠΑΟΚ μας μια μεγάλη εμφάνιση. Όσοι είδαμε ΟΛΟ τον αγώνα, χαρήκαμε ποδόσφαιρο, και ξέρουμε γιατί δεν στενοχωριόμαστε για το 1ο γκολ.
ΤΈΛΟΣ η εσωστρέφεια, δεν μπορώ να χάσω ούτε λεπτό χαράς. ΤΈΛΟΣ.
Τα καλύτερα έρχονται.
1000 μπράβο στον Λουτσεσκου, που άντεξε στην πίεση και παρουσίασε τέτοιο σύνολο, κάτω η μπάλα, άψογοι συνδυασμοί, χάρμα Οφθαλμών.
1000 μπραβο και στον ΠΑΟΚ που στηριξε τον λουτσεσκου την ωρα που το 99% ηθελε το κεφαλι του.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να εξετάζουμε το ζήτημα του σημερινού οφσάιντ, αλλά και της κάθε πιθανής λανθασμένης διαιτητικής απόφασης υπέρ ημών, υπό ένα πρίσμα αυτοκαθορισμού, όχι ετεροπροσδιορισμού.
Εξηγώ τι εννοώ:
Το τι λέει ο βόθρος κυρ-Σάββας, που ενσαρκώνει το λήμμα "ξεφτίλας", το γράφω στους όρχεις μου.
Εκεί όπου γράφω και τα ποστ του σιχαμένου Καραπαππά, εκεί όπου γράφω και τα πρωτοσέλιδα του "Γαύρου".
Το οφσάιντ στο περσινό κύπελλο με πλήγωσε επειδή εγώ δεν μπόρεσα να το χαρώ όπως ήθελα κι αυτό δεν συνέβη ούτε επειδή έπεσα θύμα πλύσης εγκεφάλου ούτε επειδή είμαι φυτό. Δεν μου αρέσει να κερδίζω με εύνοια. Ποτέ. Κανέναν. Ό,τι κι αν έχει γίνει πιο παλιά. Άλλο ζήτημα το ότι όταν βρέθηκα να μαλώνω με χανούμια και βάζελους για το περσινό κύπελλο, μας υπερασπίστηκα με λύσσα, το πιστεύω 101% ότι δεν έχω να αποδείξω τπτ σε κανέναν από αυτούς, ότι τις φωνές τους τις αντιμετωπίζω με όρους "εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι".
Κάποια ζητήματα, όμως, είναι εσωτερικής τάξης. Είναι τα εν δήμω. Είναι πράγματα που ενδέχεται να προβληματίσουν εμένα και την παρέα μου, που για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι ζήτημα ιερό, είναι θέματα που θα θίξω μόνο εδώ, στο φόρουμ με τους συνοπαδούς μου. Καμία υποχώρηση και λαβή για μαλακίες σε ποκίτες, έτερον εκάτερον. Αλλά μεταξύ μας θέλει κιμπαριά.
Τι συνέβη σήμερα λοιπόν; Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν μια απόλαυση, έπρεπε να ρίξει 6 γκολ, δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, το γκολ που άνοιξε το σκορ ήταν αντικανονικό. Ευτυχώς, πολύ ευτυχώς, η στεναχώρια μου αμβλύνθηκε από τη μαγική εμφάνιση και την απόλυτη κυριαρχία. Αν δεν είμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι, και είχαμε κερδίσει μόνο χάρη σε αυτό το γκολ, εγώ θα ήμουν χάλια τώρα. Ακόμη και τώρα, είμαι ένα κλικ λιγότερο χαρούμενος απ' όσο θα ήμουν κανονικά. Η νίκη μας θεωρώ ότι είναι δίκαιη, η εμφάνιση σαρωτική. Και στα αρχίδια μου τι θα πούνε ή δεν θα πούνε οι αλλόθρησκοι. Έχω μυαλό και μάτια για να κρίνω ο ίδιος πότε θα νιώσω αμήχανα και σε ποιο βαθμό θα βιώσω αυτή την αμηχανία.
Τι δεν μπορώ να ακούω από εμας τους ίδιους; Ότι "ναι αλλά δεν λέτε για το χέρι μετά και για το οφσάιντ του Λημνιού" (πέραν του ότι το οφσάιντ δεν έβγαζε τετ-α-τετ τον Λημνιό, αλλά αυτό είναι αδιάφορο). Δεν μπορώ μεταξύ μας να παριστάνουμε ότι μια φάση στο 0-0 είναι ίδια με κάποια φάση μετά από το 0-1 που δεν έπρεπε να μετρήσει. Δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε αυτά. Αρκεί το "είμασταν ανώτεροι, κερδίσαμε δίκαια, έγινε και μια μαλακία, τι να κάνουμε, πάμε παρακάτω, στα αρχίδια μας ο μ@λ@κ@ς ο Σάββας".
Κατά τα λοιπά, η ομάδα ήταν όνειρο σήμερα. Όνειρο.
Και αυτό μου προκαλεί τη μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Έγραψα ένα κατεβατό για τα «αλάνια» που στο μυαλό δεν έχουν ΠΑΟΚ αλλά μπάτσους, καρεκλάκια και ξέρω γω τι αλλο όταν ξέρουμε όλοι πως μας έχουν στη μπούκα και μιλάμε για εσωτερική περιφρούρηση κλπ. Το έσβησα. Ας κάνουν τα κουμάντα τους οι σύνδεσμοι που δυστυχώς...δεν.
Aureliano , έχω συλλάβει πολλές φορές τον εαυτό μου να απορεί με τη πάρτη σου γιατί εκφράζεις πολύ καλύτερα από μένα , πράγματα που εγώ έχω μες στο μυαλό μου.
Μπράβο σου , γιατί ακόμα και δύσκολα νοήματα τα εκφράζεις με παραστατικό τρόπο που δεν επιδέχεται παρερμηνείας ( σε αντίθεση με μένα )
Aureliano Buendia έγραψε:Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να εξετάζουμε το ζήτημα του σημερινού οφσάιντ, αλλά και της κάθε πιθανής λανθασμένης διαιτητικής απόφασης υπέρ ημών, υπό ένα πρίσμα αυτοκαθορισμού, όχι ετεροπροσδιορισμού.
Εξηγώ τι εννοώ:
Το τι λέει ο βόθρος κυρ-Σάββας, που ενσαρκώνει το λήμμα "ξεφτίλας", το γράφω στους όρχεις μου.
Εκεί όπου γράφω και τα ποστ του σιχαμένου Καραπαππά, εκεί όπου γράφω και τα πρωτοσέλιδα του "Γαύρου".
Το οφσάιντ στο περσινό κύπελλο με πλήγωσε επειδή εγώ δεν μπόρεσα να το χαρώ όπως ήθελα κι αυτό δεν συνέβη ούτε επειδή έπεσα θύμα πλύσης εγκεφάλου ούτε επειδή είμαι φυτό. Δεν μου αρέσει να κερδίζω με εύνοια. Ποτέ. Κανέναν. Ό,τι κι αν έχει γίνει πιο παλιά. Άλλο ζήτημα το ότι όταν βρέθηκα να μαλώνω με χανούμια και βάζελους για το περσινό κύπελλο, μας υπερασπίστηκα με λύσσα, το πιστεύω 101% ότι δεν έχω να αποδείξω τπτ σε κανέναν από αυτούς, ότι τις φωνές τους τις αντιμετωπίζω με όρους "εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι".
Κάποια ζητήματα, όμως, είναι εσωτερικής τάξης. Είναι τα εν δήμω. Είναι πράγματα που ενδέχεται να προβληματίσουν εμένα και την παρέα μου, που για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι ζήτημα ιερό, είναι θέματα που θα θίξω μόνο εδώ, στο φόρουμ με τους συνοπαδούς μου. Καμία υποχώρηση και λαβή για μαλακίες σε ποκίτες, έτερον εκάτερον. Αλλά μεταξύ μας θέλει κιμπαριά.
Τι συνέβη σήμερα λοιπόν; Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν μια απόλαυση, έπρεπε να ρίξει 6 γκολ, δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, το γκολ που άνοιξε το σκορ ήταν αντικανονικό. Ευτυχώς, πολύ ευτυχώς, η στεναχώρια μου αμβλύνθηκε από τη μαγική εμφάνιση και την απόλυτη κυριαρχία. Αν δεν είμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι, και είχαμε κερδίσει μόνο χάρη σε αυτό το γκολ, εγώ θα ήμουν χάλια τώρα. Ακόμη και τώρα, είμαι ένα κλικ λιγότερο χαρούμενος απ' όσο θα ήμουν κανονικά. Η νίκη μας θεωρώ ότι είναι δίκαιη, η εμφάνιση σαρωτική. Και στα αρχίδια μου τι θα πούνε ή δεν θα πούνε οι αλλόθρησκοι. Έχω μυαλό και μάτια για να κρίνω ο ίδιος πότε θα νιώσω αμήχανα και σε ποιο βαθμό θα βιώσω αυτή την αμηχανία.
Τι δεν μπορώ να ακούω από εμας τους ίδιους; Ότι "ναι αλλά δεν λέτε για το χέρι μετά και για το οφσάιντ του Λημνιού" (πέραν του ότι το οφσάιντ δεν έβγαζε τετ-α-τετ τον Λημνιό, αλλά αυτό είναι αδιάφορο). Δεν μπορώ μεταξύ μας να παριστάνουμε ότι μια φάση στο 0-0 είναι ίδια με κάποια φάση μετά από το 0-1 που δεν έπρεπε να μετρήσει. Δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε αυτά. Αρκεί το "είμασταν ανώτεροι, κερδίσαμε δίκαια, έγινε και μια μαλακία, τι να κάνουμε, πάμε παρακάτω, στα αρχίδια μας ο μ@λ@κ@ς ο Σάββας".
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ζήτημα προσωπικής ηθικής του καθενός. Αυτό το σέβομαι απόλυτα. Ακριβώς όπως το θέτεις. Άλλο αυτό όμως κι άλλο αυτό το χυδαίο πέσιμο που γίνεται σε βάρος της ομάδας από πέρσι τον Μάιο!
ζούμε σε μια χώρα που ο σπικερ φοβάται να πει "ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ, λάθος του βοηθού, το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει".
Για αυτό το λόγο το μυαλό μας κάνει τριανταμίες και ο Αουρελιάνο γράφει σεντόνια. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον, στο μυαλό των εγγονών και των δισέγγονών μας (τα παιδιά μας δεν προλαβαίνουν), αυτά που βλέπουν στο χορτάρι από παίκτες, διαιτητές και προπονητές να μη θεωρούνται το κακογυρισμένο φιλμ ενός ύποπτου παρασκηνίου.
Aureliano Buendia έγραψε:Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να εξετάζουμε το ζήτημα του σημερινού οφσάιντ, αλλά και της κάθε πιθανής λανθασμένης διαιτητικής απόφασης υπέρ ημών, υπό ένα πρίσμα αυτοκαθορισμού, όχι ετεροπροσδιορισμού.
Εξηγώ τι εννοώ:
αψογος αουρελιανε...αν και τα 2 σφυριγματα που πηραμε προσφατως (σε κυπελλο και πρωταθλημα) ηταν τοσο ευκολα να δωθουν, που προσωπικα δε μου βγαινει απο το μυαλο οτι προετοιμαζεται σφαγη σε 1 απο τα 2 επερχομενα ντερμπυ της τουμπας (αναλογα με το ποιος απο τους 2 βρυκολακες κρυβεται πισω απο αυτα θα το μαθουμε συντομα φανταζομαι)...ειναι και η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου τετοια, που δε σε αφηνει πλεον να αποδεχτεις παραγοντες οπως η ανικανοτητα του χ ψ διαιτητη ή εποπτη ως πηγη των λαθων...
παρολα αυτα ως ΠΑΟΚτσηδες παντα αισθανομαστε και θα συνεχισουμε να αισθανομαστε ασχημα απεναντι σε τετοια περιστατικα...δεν ειναι στη φυση μας ουτε να στρουθοκαμηλιζουμε ουτε να το παιζουμε τρελιτσα...
Σωστός ο Αουρελιάνο, σκέφτομαι πάντως και δεν ξεχνώ και το υπονοούμενο που άφησε ο Αρκαδοπόντιος από πριν, που δε σφάλει καθόλου, δεδομένου ότι διάβασα πως το οφσάιτ το δωσε κομάντο του Κονταρού...δε μ αρέσουν οι συνωμοσίες αλλά όταν βλέπεις τον χοντρό να προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις, καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι είναι χοντρό και σε πολλά επίπεδα. Δυστυχώς επικοινωνιακά και ειδικά στην προπαγάνδα και στον βιασμό της αλήθειας, ώστε να δημιουργούνται εντυπώσεις, που εξαργυρώνονται αργότερα, είναι πολύ μπροστά τα σιχάματα.
Ο Χαοτικός επίσης σωστός, μόλις είδα βίντεο και γω με τους δικούς μας που πετούσαν και αυτοί ό,τι μπορούσαν αν και κάποιοι προσπαθούσαν να τους μαζέψουν, αλλά δεν. Οι ρετσίνες; η βλακεία; δεν ξέρω τι είναι και δε με νοιάζει από τη στιγμή που κάνουν κακό, εν δυνάμει, στην ομάδα σε μια τόσο κρίσιμη καμπή. Αλλά ΠΑΟΚ είσαι..τα ξέρουμε αυτά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 05 Φεβ 2018, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολυ σωστά οσα γραφτηκαν.
Εγω θεωρώ οτι ειμαστε σε οριακο σημείο.Δεν πρεπει με τπτ να ξεπεραστεί.
Εμεις νιωθουμε ασχημα για τετοιες φασεις λογω της αξιοπρέπειας της ηθικης και της ιδεολογιας μας.
Αν βαλουμε στη ζυγαρια και τα ποκεμον θελουμε πολλες ζωες να νιωσουμε ετσι.
Εδω οι επιστήμονες λενε οτι δεν πήρε σφυριγματα ο γαυρος σμρ για να ευνοηθει ο ΠΑΟΚ.
μολις ειδα ξανα τις φασεις και αν παρατηρησετε στο γκολ του πας, γινεται επιθετικο φαουλ στον Αζεβεδο και για αυτο αργει να παει να καλυψει και το τρωμε.
kataramenos5 έγραψε:Γαυροι δε γουσταραμε να γινουμε ποτε κι ουτε προκειται.Μια φορα συμπτωση ,δευτερη βαρια, τριτη δε πρεπει να υπαρξει.Στα φρυδια μου τα πρωταθληματα και οι μαστραπαδες.