ΠΑΟΚ-ΑΟ Τρίκαλα 09/01,17:15,CosmoteSports,PAOKTV,laola1.tv
- ramolimendo
Re: ΠΑΟΚ-ΑΟ Τρίκαλα 09/01,17:15,CosmoteSports,PAOKTV,laola1.
όλοι έχουν το άγχος να αποδείξουν ότι... και δεν βλεπουμε μπαλλσ
- The_Stalker
Οκ, να προσπαθείς να δικαιολογήσεις την μη ικανοποιητική εικόνα της ομάδας ονομάζοντας αναπληρωματικούς παίκτες εκατομμυρίων με ξεπερνά... Στους οποίους χωρίς ντροπή προστίθεται και ο Τσίμιροτ. Πες βαριούνται, πες δεν έχουν κίνητρο, πες ότι θές, όχι και αναπληρωματικοί ρε πστμ λες και παίζουμε με κανα σοβαρρό αντίπαλο. Φέρε Μέσι βασικό άμα είναι να κερδίζεις άνετα τα Τρίκαλα...
Jairo έγραψε:Η ομάδα εκτός απο Πρίγιο παίζει με τους αναπληρωματικούς της.Δέν είναι playstation.Εντελώς φυσιολογική η εικόνα.

το αναπληρωματικοι, εκτος απο την εννοια της μεμονωμενης αξιας του καθε παικτη εχει και τις παραμετρους του ρυθμου, της ομοιογενειας κλπ.
Δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι που δεν σου χαλασε το κραξιμο. Να οριστε, τωρα που το φαγαμε θα εχεις πιο συμπαγεις αφορμες να επιδοθεις στο αγαπημενο σου αθλημα.
Δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι που δεν σου χαλασε το κραξιμο. Να οριστε, τωρα που το φαγαμε θα εχεις πιο συμπαγεις αφορμες να επιδοθεις στο αγαπημενο σου αθλημα.
- john4serres
Πρέπει να βρήκε λίγο στον Δεληγιαννίδη.
Μάλλον δεν βλέπω καλά...Jairo έγραψε:Για ξαναδές τι έγραψες ...skalon έγραψε:Ποιοι είναι οι αναπληρωματικοί?Jairo έγραψε:Η ομάδα εκτός απο Πρίγιο παίζει με τους αναπληρωματικούς της.Δέν είναι playstation.Εντελώς φυσιολογική η εικόνα.
Ο Λημνιός, ο Τσίμι, ο Μακ, ο Μπίσεσβαρ, ο Σακόφ?
Από τη μέση και μπροστά, βασικοί είναι (ή θέλουνε να είναι).
Αναπηρωματικοί είναι αγόρι μου.
Τι σχέση έχει το πόσο κοστίζει ένας παίκτης, όταν είναι στον πάγκο είναι αναπληρωματικός, τι να κάνουμε δηλαδή.
Το οτι σε έχει εκνευρίσει η εικόνα της ομάδας δεν παει να πεί οτι είναι ψέμματα.
Το οτι σε έχει εκνευρίσει η εικόνα της ομάδας δεν παει να πεί οτι είναι ψέμματα.
σε μενα απευθυνεσαι?sic-4 έγραψε:το αναπληρωματικοι, εκτος απο την εννοια της μεμονωμενης αξιας του καθε παικτη εχει και τις παραμετρους του ρυθμου, της ομοιογενειας κλπ.
Ο Δεληγιαννίδης δεν πρέπει να υπάρχει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ντροπιάζει το σύλογο. Εκτός ότι δεν τον παίρνει, τρώει λες και τον έχουνε για σφάξιμο το Πάσχα
. Δεν τον παίρνει να μη δουλεύει. Στο προηγούμενο παιχνίδι τραγικότατος. Σήμερα το ίδιο. Πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ. Ο κόουτς δεν κατάλαβα γιατί κούρασε παίκτες σήμερα. Πέλκα στο 80??? Πραγματικά κάποια πράγματα δεν τα κατανοώ, μετά από 5-1 σκορ.
Ο Πούγγουρας δείχνει αρκετά έτοιμος ποδοσφαιριστής. Θα ήταν ένα καλό αντάλαγμα για τη μεταγραφή Μολέντο.

Ο Πούγγουρας δείχνει αρκετά έτοιμος ποδοσφαιριστής. Θα ήταν ένα καλό αντάλαγμα για τη μεταγραφή Μολέντο.
- The_Stalker
sic-4, τι ακριβώς προσπαθείς; Να μου χωθείς; Η φρουρά μας τέλειωσε, παίξε μπάλα αλλού.
The_Stalker έγραψε:sic-4, τι ακριβώς προσπαθείς; Να μου χωθείς; Η φρουρά μας τέλειωσε, παίξε μπάλα αλλού.
τσου ρε που θα μου πεις για φρουρα... βρηκατε καραμελα τωρα...
οσο με βλεπεις εσυ φρουρα τοσο σε βλεπω εγω κορακι. ΟΚ ΜΑΓΚΑ?