Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ.

Rey
2
2%
Matos
64
66%
Varela
1
1%
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
8
8%
Canas
1
1%
Cimirot
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
2
2%
Campos
8
8%
Mak
1
1%
Κουλούρης
3
3%
Πέλκας
1
1%
Prijovic
1
1%
Λημνιός
5
5%

Σύνολο ψήφων: 97

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από joshua »

Με αυτα και με αυτα με βλεπω να ανεβαινω Θεσσαλονικη για τον βαζελο εχωντας κλεισει εισητηρια εδω και 3 μηνες και να πηγαινω για καφε την ωρα του αγωνα...
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Αυτο το ότι έχουμε το πιο ποιοτικό ρόστερ από τους χαβουζεους σε τι και σε ποιες θέσεις αποτυπώνεται?
Εγώ δεν βλέπω διαφορες στα ρόστερ ούτε με την κουλα ούτε με τον γαύρο.
Ρουμανε πάρτο αλλιώς φίλε η ενδεκάδα σου και οι αλλαγές σου είναι για Όσκαρ.και αν τις αλλαγές στις λέει αυτός ο βοηθός σου με τα γυαλιά πες του να βάλει γυαλομπουκαλα να βλέπει καλύτερα.εγω πρωτάθλημα δεν βλέπω ούτε φέτος.καληνυχτα ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εμένα μου άρεσε η ομάδα. Παίξαμε με αρκετό πάθος μέχρι να βάλουμε γκολ και όταν το φάγαμε, πάλι παίξαμε καλά. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ φέτος. Μόνο με το αυγό στον κώλο προσπαθεί. Αυτό είναι έργο προπονητή, νοοτροπία/φιλοσοφίας του ,καθώς και ψυχολογικής προετοιμασίας για τα παιχνίδια. Το να βλέπω τον Κουλούρη να πανηγυρίζει το γκολ του μόνο με τα Ελληνάκια, κάτι δείχνει για τα αποδυτήρια της ομάδας. Αυτό το γκρουπ των Ελλήνων και η 'σχολή Τζαβέλλα - Κουτσολιάκου' δε βλέπω να έχει αλλάξει ούτε καν από τα 20χρονα...

Ο Πανιώνιος έχει πολύ κακό προπονητή και πιο φοβικό ακόμη και από το Λουτσέσκου. Έναν προπονητή που έγινε με την παράγκα Μαριδάκη, βαλτό στις δικές του ομάδες. Άνεργος ποτέ δε θα μείνει... Το γύρισε πολύ λανθασμένα σε σύστημα με τρεις πίσω. Μέχρι τότε ούτε φάση δεν κάναμε. Έκανε μάγκα τον Λουτσέσκου για την απαράδεκτη κίνηση να το πάει σε 4-4-1-1 με τον Κουλούρη δεύτερο φορ/δεκάρι. Αστεία πράγματα. Πάντως ο Πανιώνιος είναι ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι μόνο ατομική ενέργεια.

<<Ομάδα>> που έχει την πολυτέλεια να διαθέτει τόσο ποιοτικά/επιθετικά μπακ, δε μπορει να μαζεύει οριακά 60 βαθμούς. Δυστυχώς θα γίνει το -5 και μετά θα αλλάξουμε προπονητή. Στο -3 θα λεμε έχουμε το γαύρο στην Τούμπα. Στο -5 θα το νιώσουμε. Πάντα πρέπει να είναι αργά, για να ξυπνήσουμε, αλλά λογικό όταν έχεις μια διοίκηση χαμενη στη μετάφραση. Μόνο τα processes στον ΠΑΟΚ έχουν Lead time = 1 μήνα - που να είχαμε προϊόν αντί για υπηρεσία... Ο Νοών νοείτω. Πρωτάθλημα, μόνο χωρίς αντίπαλο παίρνεις Γιώργη...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ειλικρινά, μου λείπει ο K_geo μετά και απ αυτό το εχμ, αποτέλεσμα
να γράψει κάτι τελείως κουφό μεν, αλλά αισιόδοξο δε.
Ή μπορεί να ξε-ignore τον eortopl ή/και τον sιc-4 που οι άνθρωποι
αν μη τι άλλο, δεν μπορείς να πεις ότι δεν στηρίζουν μέχρις εσχάτων τα όνειρα.

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες. :mrgreen: :lol:

Πάντως, για να σοβαρέψουμε λίγο, αν πνίξετε μέσα σας την ελπίδα για το πρωτάθλημα
όλο θα τα βλέπεται καλύτερα, αφήστε που, αν έρθει θα το χαρείτε περισσότερο.
Εγώ το έκανα αυτό, σε κάποιο βαθμό, μετά το ΟΑΚΑ και είμαι καλύτερα ψυχολογικά.

Τώρα, μένει να δεχτώ και τις εκτός έδρας εμφανίσεις και θα είμαι μια χαρά γιατρέ μου
για να με δώσετε εξιτήριο.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Νομίζω οι περισσότεροι εχουμε διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων πλέον,εχουμε δει τα παντα φετος, εκτος απο εκείνες τις λιγες στιγμες αδρεναλινης που η ελπίδα επανέρχεται.Οι τελευταίοι ρομαντικοί εχουν ακομα μια βδομαδα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sick Bastard έγραψε: Ειλικρινά, μου λείπει καποιος να γράψει κάτι τελείως κουφό μεν, αλλά αισιόδοξο δε.

Τώρα, μένει να δεχτώ και τις εκτός έδρας εμφανίσεις και θα είμαι μια χαρά γιατρέ μου
για να με δώσετε εξιτήριο.
το'χω, το'χω!

Στο 1ο ημιχρονο καναμε το καλυτερο παιχνιδι μας εκτος εδρας, απ'το 65 ως το 85 ειχαμε 3-4 πολυ καλες φασεις παρα το τουρλουμπουκι που δημιουργησε ο ρουμανος και σε 2 φασεις που ολοι πεταξαν αετο, δεχτηκαμε φτηνα γκολ
[youtube]LtzKfDWRUc4[/youtube]

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

tzoker έγραψε:Νομίζω οι περισσότεροι εχουμε διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων πλέον,εχουμε δει τα παντα φετος, εκτος απο εκείνες τις λιγες στιγμες αδρεναλινης που η ελπίδα επανέρχεται.Οι τελευταίοι ρομαντικοί εχουν ακομα μια βδομαδα.
ναι αλλα αυτοι οι τελευταιοι ρομαντικοι εχουν καταντησει κουραστικοι,προσπαθωντας να σε πεισουν πως το ασπρο που βλεπεις ειναι μαυρο.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

buffalobill4 έγραψε:Η φετινη ομαδα πρεπει να ειναι το πιο ακριβο τσιρκο που στηθηκε παγκοσμιως. Απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο υπαιτιο ειναι ολοι τους καρναβαλοι, επιδοξοι ζογκλερς, παλιατσοι.
++++

Μου λειπει ο παιχταρας Ουαρντα
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

ο ρουμανος δεν κανει αλλα και τι μ αυτο? αν αλλαξει κι ερθει αλλος στη θεση του τι θα γινει? θα σταματησει ο ρει να τρωει οτι παει μεσα? ενας μπρκιτς ειναι που απλα δεν κανει τις γκαφες του αλλου αλλα δεν σωζει και τιποτε. η μηπως θα αρχισουν να παιζουν μπαλα ο Μακ ο Πριγιο κι οι υπολοιποι? η μηπως θα σταματησει να κρεμαει την ομαδα στα κρισιμα ο Ζαμπρανο? παραμυθια φουρναρη ειναι το ποιοτικοτερο ροστερ που εχουμε. εναν Ματος εχουμε ποιοτικο που ταυτοχρονα γυαλιζει το ματι του κι απο κει και περα ολοι οι υπολοιποι ειναι απλα καλοι παικτες που καποιοι παιζουν και αδιαφορα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ετσι, ολοι αχρηστοι εκτος απο τον Ματος.

Αχρηστος ο Πριγιοβιτς που περσι ηταν αλλος γιατι επαιζε μαλλον αλλιως η ομαδα
αχρηστος ο Κανιας που περσι οταν δεν ηταν στην 11αδα κλαιγαμε,
αχρηστος ο Τσιμιροτ που δεν εβγαινε απο την ενδακαδα περσι γιατι ημασταν ασυνδετοι
αχρηστος ο Σακχοφ των πολλων γκολ για την θεση του περσι και μαλιστα σημαντικων,
αχρηστος ο πολυ καλος περσι Κρεσπο που ολοι καναμε κωλοτουμπες,
αχρηστος ο αριστερος εξτρεμ Βιειρινια,
αχρηστος ο "σκουπιζω τον παγκο" Μπισεσβαρ που περσι ηταν απο τους καλυτερους σου παικτες
αχρηστος ο Καμπος που δεν εχει ετσι κι αλλιως την ποιοτητα αλλα περσι ηξερε τι να κανει μεσα στο γηπεδο

Ολοι αυτοι δεν ειναι καλοι ποδοσφαιριστες για αυτο που θελει να δουλεψει και να παρουσιασει ο Ραζβαν γερα.

Γκουερινο δεν παει σε σενα το σχολιο αποκλειστικα, αφορμη πηρα απο το δικο σου, που στο κατω κατω εσυ λες οτι ειναι απλα καλοι οι υπολοιποι οχι αχρηστοι.

Παει γενικα σε ολους μας που εχουμε αρχισει να βγαζουμε τους παικτες μια ομαδας, που δεν ξερει τι να κανει μεσα στο γηπεδο κακους, αδιαφορους και αχρηστους.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Τα λες σοβαρά αυτα;; Παραμύθια ποιοτικό ρόστερ;; Ο ζαμπράνο σε κρεμάει στα κρίσιμα επειδή έφαγε μια κόκκινη;; Και το καλύτερο..ο Ρει...μπρκιτς;; Άντε να περάσει η σημερινή μέρα να ξεδιαλύνει το μυαλό μας. Έιπαμε χάσανε δικό τους παιχνίδι αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κιόλας. Άς έβαζε το τετ α τετ ο πρίγιοβιτς και όλοι θα ήταν παιχταράδες.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Μα ο Λουτσεσκου θελει τους γκαλακτικος για να κερδισει εκτος εδρας.....Τι οχι..???!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Το πιο ακριβό ρόστερ στην ιστορία της ομαάδας το διαχειρίζεται δυστυχώς ενας κομπογιαννίτης, ο οποίος δυστυχώς εκτός από υπερβολικά άχρηστος, είναι και χέστης. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του προπονητή του και δυστυχώς είναι ότι πιο soft και light θυμάμαι.

Ο τύπος είναι πραγματικά επικίνδυνος, βάφτισε ξαφνικά αριστερό μπακ τον Βιερίνια, ενώ θα μπορούσε να βάλει εκεί τον Δεληγιαννίδη. Στα τελευταία δύο παιχνίδια κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη. Με τον Ατρόμητο ευτυχώς του βγήκε, σήμερα όμως όχι.

Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι θα φύγει ακόμη, μπορεί όταν μείνουν 5-6 βαθμούς πίσω απ τον 1ο
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ειναι το θεμα το σημερινο που οτι και να λεμε αν εκαναν καλυτερα τελειωματα Κουλουρης και Πριγιοβιτς τωρα δεν θα λεγαμε τα ιδια.

Αυτο που παρουσιαζει η ομαδα ειναι πραγματικα απαραδεκτο.
Πλεον τελειωσε και η καραμελα "ναι αλλα ειμαστε πρωτοι ή ναι αλλα κερδιζουμε".
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

βιερινια αριστερο μπακ ζαμπρανο εκτος πριγιο παγκο πελκας εκτος εντεκαδας δηλαδη τι αλλες λαλακιες πρεπει να κανει ο ανθρωπος α και δυο εξαρια γιατι παιζαμε με την μπαρτσα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”