"γαύρος"-Π.Α.Ο.Κ., 22/10, 20:30, NS1
- Παλαιολόγος
Re: "γαύρος"-Π.Α.Ο.Κ., 22/10, 20:30, NS1
να πω κατι; τον κυζα τον βγαλανε απο την λιστα γιατι σφυριξε 50-50 και διαλυθηκε ο παναθηναικος στην ρεβανς
ο κομινης πρωτα αλλοιωνει τον πρωτο ημιτελικο στο κυπελο(δεν δινει χερι,θεωρησε πως ειναι ακουσιο; αντε ας το πιστεψουμε),μετα παει τελικο και ΜΠΡΟΣΤΑ στα ματια του προκλητικα δεν δινει πεναλντι(τον πνιξαν τα περισσοτερα ΜΜΕ της Αθηνας εννοειται) και το αποκορυφωμα κανει τα απιστευτα στα play offs!μιλαμε λες και ειχε μενος για τον ΠΑΟΚ σε εκεινο το ματς
παρολαυτα παραμενει στην λιστα!
ερχομαστε στο φετος
7 αγωνιστικες παιρνουν βαθμους οι της ΑΕΚ με απιστευτο πετσινο και μετα στην ξανθη με οφσαιντ γκολ(και αρνηση κοκκινης σε γαλανοπουλο σιμοες)
για τον ολυμπιακο αντιστοιχα
και ο ΠΑΟΚ χανει και δυο βαθμους με την προκλητικη αρνηση για πεναλντι στο γκρεμισμα ματος
ωραια λεμε οκ γινονται αυτα
και μας βαζουν κομινη κατω
εγω δεν λεω πως παλι θα σφυριξει χαλια,λεω πως αν τα πραγματα ηταν διαφορετικα στην διοργανωτρια,ποσο πιο χαλια θα ηταν η κατασταση για τον ΠΑΟΚ δηλαδη:
ο κομινης πρωτα αλλοιωνει τον πρωτο ημιτελικο στο κυπελο(δεν δινει χερι,θεωρησε πως ειναι ακουσιο; αντε ας το πιστεψουμε),μετα παει τελικο και ΜΠΡΟΣΤΑ στα ματια του προκλητικα δεν δινει πεναλντι(τον πνιξαν τα περισσοτερα ΜΜΕ της Αθηνας εννοειται) και το αποκορυφωμα κανει τα απιστευτα στα play offs!μιλαμε λες και ειχε μενος για τον ΠΑΟΚ σε εκεινο το ματς
ερχομαστε στο φετος
7 αγωνιστικες παιρνουν βαθμους οι της ΑΕΚ με απιστευτο πετσινο και μετα στην ξανθη με οφσαιντ γκολ(και αρνηση κοκκινης σε γαλανοπουλο σιμοες)
και ο ΠΑΟΚ χανει και δυο βαθμους με την προκλητικη αρνηση για πεναλντι στο γκρεμισμα ματος
εγω δεν λεω πως παλι θα σφυριξει χαλια,λεω πως αν τα πραγματα ηταν διαφορετικα στην διοργανωτρια,ποσο πιο χαλια θα ηταν η κατασταση για τον ΠΑΟΚ δηλαδη:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 18 Οκτ 2017, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένα Χ χωρίς καθόλου φάσεις θέλω, με ελαφρά υπεροχή στην κατοχή και στις μονομαχίες. Αλλά να μην παιχτεί καθόλου μπάλα, τρίτη πάσα να μην αλλάξει κανένας. Εμείς να προβληματιστούμε και να συνεχίσουμε την δουλειά εντονότερα και οι γάβροι να παραμείνουν στην μέση της βαθμολογίας με τις ίδιες δικαιολογίες, τον ίδιο "προπονητη" και τα ίδια χάλια. Και το διπλό βέβαια καλοδεχούμενο είναι αλλά μπορεί να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και είναι πολύ νωρίς ακόμα
Με Μακ σιγουρα...θα φτύσει κανέναν πάλι...σανβουαρ...Dimg4 έγραψε:Διπλο με καμπος και μακ δεν παιρνεις ουτε του χρονου. Βαλε βιερινια κ φορμαρισμενο πελκα μεσα. Δεν εχουμε ν φοβηθουμε τιποτα
Ο Τζάλμαρος αμα είναι έτοιμος μαζι με Βιειρίνια είναι ότι πρέπει.
- Παλαιολόγος
τι λες βρε αδερφε,διπλο καραμπινατο
αν δεν νικησουμε και φετος αυτο τον ολυμπιακο που ειναι δυο κλασεις κατω ποιοτικα
και για πρωτη φορα αουτσαιντερ στην εδρα του με εμας ποτε θα τον νικησουμε;
αν δεν νικησουμε και φετος αυτο τον ολυμπιακο που ειναι δυο κλασεις κατω ποιοτικα
και για πρωτη φορα αουτσαιντερ στην εδρα του με εμας ποτε θα τον νικησουμε;
- Παλαιολόγος
ο καμπος γκολ δεν βαζει,ασιστ δεν δινει(μακαρι δηλαδη δεν αποκλειεται),ειχε και μεγαλοδ ιαστημα αποχης γιατι να μπει; χκαλυτερα λημνιοςRizla έγραψε:Με Μακ σιγουρα...θα φτύσει κανέναν πάλι...σανβουαρ...Dimg4 έγραψε:Διπλο με καμπος και μακ δεν παιρνεις ουτε του χρονου. Βαλε βιερινια κ φορμαρισμενο πελκα μεσα. Δεν εχουμε ν φοβηθουμε τιποτα
Ο Τζάλμαρος αμα είναι έτοιμος μαζι με Βιειρίνια είναι ότι πρέπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 18 Οκτ 2017, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Petros1988
Το ματσακι ο ΠΑΟΚ δεν το χάνει είναι Χ2 με φαβορί το διπλό! Αυτοί μετά το 60 όσο και να θέλουν δε θα αντέξουν μετά τη Βαρκελώνη! Τα πρώτα λεπτά είναι όλη η ουσία αν περάσει το πρώτο 20 λεπτό χωρίς να φάμε γκολ το ματς θα το χάσουμε μόνο με αυτοκτονία. Δεν ξέρω τι εχει ο Λουτσεσκου στο μυαλό του και πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα. Προσοχή στα στημένα.
Στον δεύτερο γύρο στην Τούμπα, προς το τέλος του πρωταθλήματος με καθαρό σκόρ. Θα είναι ταφόπλακα για αυτούς
Παλαιολόγος έγραψε:να πω κατι; τον κυζα τον βγαλανε απο την λιστα γιατι σφυριξε 50-50 και διαλυθηκε ο παναθηναικος στην ρεβανς
ερχομαστε στο φετος
Τι ψάχνεις ρε ΠΑλαιολογε εδω έχουμε λέει την επο και μας σφυρίζει ο Κομίνης...τι να λεμε...
Αμα είναι έτοιμος ο Τζάλμα θα κάνει αυτό που πρέπει.
Αν δεν είναι ετοιμος και εγω προτιμώ Λημνιό ή Πέλκινιο.
- Kostomanolis
Πάμε να ηρεμήσουμε...Ελπίζω από Δευτερα που επιστρέφω να μην με πιασουν πάλι τα δαιμόνια!Παλαιολόγος έγραψε:στο Άγιο όρος;
ζηλευω

- aspromaura ioannina
Ρε παιδια γνωριζει καποιος να μου πει, αν εχει δικαιωμα μια ομαδα να ζητησει εξαιρεση συγκεκριμενων διαιτητων απο τα παιχνιδια της;Παλαιοτερα γινοταν 1000 τις 100, το ειχε κανει και ο βαζελος ειμαι σιγουρος γι αυτο.
!!!! θα τρελαθω τελειως... πηγα στο χαζετα για να δω σχολια περι ορισμου Κομινη...
κατω απο το αρθρο, τα περισστοερα σχολια ειναι γαυρων οι οποιοι και καλα με λιγα λογια λενε οτι "ο νεος χαλιφης" ορισε τον διαιτητη που ηθελε και "δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα αν η ομαδα ειναι σοβαρη και το γηπεδο βραζει" και ειρωνεια του στυλ οτι οριστηκε δικος μας διαιτητης!!! εικονικη πραγματικοτητα εντελως ρε γμτ οι ποκιτες.. δεν γινεται αυτο... δεν γινεται να αλλαξει αυτη η αρρωστεια.
κατω απο το αρθρο, τα περισστοερα σχολια ειναι γαυρων οι οποιοι και καλα με λιγα λογια λενε οτι "ο νεος χαλιφης" ορισε τον διαιτητη που ηθελε και "δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα αν η ομαδα ειναι σοβαρη και το γηπεδο βραζει" και ειρωνεια του στυλ οτι οριστηκε δικος μας διαιτητης!!! εικονικη πραγματικοτητα εντελως ρε γμτ οι ποκιτες.. δεν γινεται αυτο... δεν γινεται να αλλαξει αυτη η αρρωστεια.
- Josey Wales
Η ΕΠΟ δεν έχει πια κανένα λόγο σε ότι κάνει η ΚΕΔ, η οποία ελέγχεται και λογοδοτεί μόνο στην ΟΥΕΦΑ (με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό).Rizla έγραψε: Τι ψάχνεις ρε ΠΑλαιολογε εδω έχουμε λέει την επο και μας σφυρίζει ο Κομίνης...τι να λεμε...
Αδερφέ ότι και να γίνει , ακόμα κι αν έχουμε φαλτσοσφυρίγματα ή ανθρώπινα λάθη , υπάρχουν γεγονότα και καταστάσεις που δεν αλλάζουν .Kostomanolis έγραψε:Λες η ελπιζεις;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ο Σαββίδης έκανε μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει κάποια πράγματα και μόνο όταν το κατάφερε , άνοιξε πραγματικά η κάνουλα για παικταράδες. Επίσης τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι άκρως ενθαρρυντικά σχετικά με τη προηγούμενη κατάσταση. Τέλος , η "ησυχία" από ΠΑΟΚ δείχνει πραγματικά ποιος είναι ο δυνατός σήμερα . Παλιά όταν όλοι έσκουζαν ο γαύρος πέταγε αετό. Ο δυνατός δε χρειάζεται να σκούζει , αρκεί να διαμορφώνει τις καταστάσεις προς το συμφέρον του.
Από τη δική μου οπτική τον ΠΑΟΚ δε μπορεί να τον πειράξει κανείς σε βαθμό να του κάνει κακό σε σταθερή βάση. Μαλακίες θα γίνουν , αλλά δεν είμαστε ο τζανετάκος πλέον. Το είδος των σχέσεων με το τιγρη δε το ξέρουμε κι ούτε θα το μάθουμε ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δε μπορεί να πάρει νταηλικι το πρωτάθλημα όπως παλιά και δεν υπάρχει περίπτωση να πιαστείς κορόιδο από τη στιγμή που πληρώνεις κασέρι. Θα πάρει και η κούλα σφυρίγματα και αυτοί διψάνε όπως εμείς για ένα πρωτάθλημα. Ποιος θα το πάρει πρώτος και ποιος δεύτερος έχει σημασία μόνο για τους οπαδούς για να τη λένε στους απέναντι και να ονειρεύονται αυτοκρατορίες όπου όλοι οι τίτλοι θα πηγαίνουν μόνο σε έναν. Δε παίζει κάτι τέτοιο.
Αυτά είναι δικές μου πεποιθήσεις , ούτε πληροφόρησε έχω ούτε τίποτα. Προσπαθώ να ερμηνεύω τα σημάδια , απλά και νηφάλια. Οφείλω να πω βέβαια ότι μου φαίνεται τρομερή ένδειξη αδυναμίας ακόμα και στο επίπεδο ποσταρίσματος σε ένα οπαδικό φόρουμ ότι θα μας κάψει ο χ ψ Κομίνης και ότι μας κυνηγάνε κι όλος ο πανικός. Θέλει χρόνο να αποβάλλει ο ΠΑΟΚτσης αυτή τη νοοτροπία που ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ έχει μπολιάσει στο dna του.
Και 10 κόκκινες να μου ρίξει ο Κομίνης δεν αλλάζω γνώμη. Θα είναι η εξαίρεση στο κανόνα , η παροδική στραβοτιμονιά σε μια πορεία που έχει προδιαγραφεί και δεν αλλάζει ούτε με πραξικόπημα.