Αυτό όμως δεν πιστεύω να μας αφαιρεί το δικαίωμα να καταγράφουμε τα λάθη, κάνοντας καλοπροαίρετη κριτική...
Εξ άλλου σε forum οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. γράφουμε και όχι σ αυτό της Π.Α.Ε. και φυσικά δεν αφορίζουμε ποτέ...

Ξανάeorptol1 έγραψε:Χωρίς σχόλια δεν χρειάζονται άλλωστε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι απορίες που έχεις κι εσύ! Είναι επικίνδυνος για τον τόπο! Ασχολείται με τον ... θανατηφόρο καπνό κι όχι τη χαρίζουσα ευδιαθεσία και ευτυχία λουκουμόσκονη! Σου κάνει;rainmaker έγραψε:Χαχαχα.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;
Όλα αυτά τα στημένα δημοσιεύματα που βρίζουν τον Ιβάν, μπορεί κανείς να μου πει ΠΟΥ στηρίζονται και τι επικαλούνται;
Δηλαδή, απο γεννήσεως κόσμου, όταν κάποιος θέλει να κάνει προπαγάνδα ή να ρίξει έστω λάσπη ρε παιδί μου, ΚΑΤΙ επικαλείται. "Επικίνδυνη η τάδε κυβέρνηση του Λατινοαμερικάνικου κρατιδίου, καταλύει τη δημοκρατία", "δεν θα μείνει πάνω από ένα χρόνο ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ" και πάει λέγοντας.
Όλα αυτά τα παπαρολογήματα έστω κάπου στηρίζονταν, υποτίθεται οτι προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο.
ΕΝ προκειμένω οι γαύροι όταν βρίζουν τόσο ελεεινά το Σαββίδη (και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, βλέπε Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, τον γελοίο της Ντόρας και τον άλλο τον πως-τον-λένε-οικονομολόγο) τι σκατά επικαλούνται;
Επίσης, πόσο περισσότερο πρέπει να δικαιωθούν δηλαδή όλοι εκείνοι "κομπλεξικοί μακεδονομάχοι" που τόσα χρόνια επέμεναν ότι η κλίκα των αθηνών ξεκάθαρα ξεπουλάει όλο τον υπόλοιπο τόπο για να τρώνει οι "ημέτεροι" σκίζοντας τις σάρκες μας; Έχει πάρει κανείς χαμπάρι πως το επιχείρημα "ρε σύντροφοι νεοδημοκράτες, κακός και σατανικός ο Ιβάν, αλλά επιτέλους για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια η Βόρεια Ελλάδα βλέπει χρήμα να ρέει, ας μην τον σκίσουμε" το ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ αδιαφορώντας, γιατί τα συμφέροντα τους είναι ξεκάθαρα αλλού;
ΥΓ. Επί του τελευταίου, τι σκατά επικαλείται ο χ ψηφοφόρος του Κούλη για να τον στηρίζει ΣΗΜΕΡΑ στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα; - Παρακαλώ οχι απαντήσεις του στυλ "είσαι συριζοτρολ" ή "ο τσίπρας είναι βλάκας άρα καλός ο Κούλης".
δεν επικαλειτται τιποτα βροχοποιεrainmaker έγραψε:
ΥΓ. Επί του τελευταίου, τι σκατά επικαλείται ο χ ψηφοφόρος του Κούλη για να τον στηρίζει ΣΗΜΕΡΑ στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα; - Παρακαλώ οχι απαντήσεις του στυλ "είσαι συριζοτρολ" ή "ο τσίπρας είναι βλάκας άρα καλός ο Κούλης".