Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Κλασική ατάκα των ξυπνιτζηδων της σαλόνικαjanellsis έγραψε:"Δε βάζει λεφτά ο Σαββίδης...μας κοροϊδεύει ο Ρωσοπόντιος...όλοι άχρηστοι εκεί στην ΠΑΕ..."
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gawain1978 έγραψε:39 χρονων και πραγματικα οσο ηλιθιο και να ακουγεται ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα.Ισως επειδη και χαιρομαι απιστευτα που αντιλαμβανομαι οτι ισως με Ελ Καντουρι,Μαουρισιο,Αντρε και Ζαμπρανο ΦΕΤΟΣ θα ειναι η χρονια που θα στεφθουμε πρωταθλητες....Αλλα και γιατι δεν θα μπορεσω να το μοιραστω με τον πατερα μου που εχασα πριν απο μερικες εβδομαδες...
Μαζί σου φίλε είναι..
Πραγματικά ξενέρωσανDimg4 έγραψε:τα τρολ που εμφανιστηκαν κατα καιρους τελευταια και αμς φυτιλιαζαν περι καβουριων κλπ... σημερα ξενερωσανsimba έγραψε:τι εννοεις ρε ντιμ?Dimg4 έγραψε: κατσε να δεις ποσοι λογαριασμοι θα παραμεινουν ανενεργοι μετα απο σημερα.... μοντς επιληφθειτε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπα μπουμ στο τέλος έτσι!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μπανε καντο καλυτερα:obanebane79 έγραψε:Ποια 3R (ronaldo,rivaldo,ronaldinho) της βραζιλιας και ποιο ΜSN (messi,soares,neymar) της μπαρτσα
MVP (Mak,Vieri,prijo) η ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
![]()
![]()
ZMEMVP
Ζαμπρανο,Μαουρισιο,Ελ Καντουρι,Μακ,Βιειρινια,Πριγιο

Η τον μεγαλο για βοηθο του μικρου.Ekatnetworkltd έγραψε:Εγώ άμα ήμουν Ivan θα έφερνα τον μεγάλο λουτσεσκου με βοηθό τον μικρό
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Έφτασε και ο ζαμπρανο! Ε ρε γλέντι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυρο Χιονι την Πέμ 31 Αύγ 2017, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Petros1988
Ως τις 8 έχουμε μην δούμε κι άλλους!!!
Να μη το γρουσουζεψω μιας και εχει μεχρι το βραδυ παντως αυτα τα περι πωλησης λεοβατς και τσιμιροτ τα θεωρω βλακειες. Δεν εχουμε αρκετους παικτες εκει δε βγαινουμε αν πωληθουν εκτος και αν αντικατασταθουν αλλα δεν ακουγεται κατι.
Μετα και απο ολες αυτες τις μεταγραφες, το μεγαλυτερο ερωτιματικο παραμενει αμυντικα μπροστα απο τα σεντερ μπακ. Βεβαια αυτο ειναι και τακτικο θεμα, ελπιζω να το διωρθωσει ο Λουτσεσκου.
Μετα και απο ολες αυτες τις μεταγραφες, το μεγαλυτερο ερωτιματικο παραμενει αμυντικα μπροστα απο τα σεντερ μπακ. Βεβαια αυτο ειναι και τακτικο θεμα, ελπιζω να το διωρθωσει ο Λουτσεσκου.
- sourmenetes
- Moderator
Υπερωριες...klainmein έγραψε:Ρε κάθομαι στη δουλειά για να μη χάσω χρόνο μέχρι να πάω σπίτι![]()
![]()