Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Re: Ράζβαν Λουτσέσκου-Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Γεμισαμε πριονοκορδελες και αιματα.Καποιος να ενημερωσει τον κοουτς να εχει το νου του.
Μουρινιο-4
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κανε μας τη χαρη βρε ειρωνα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

sourmenetes έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί τσατίζεστε, ο Σκιάς και ο Σκιάς και ο Σκιάς δε λέγαμε όλο το καλοκαίρι? Ε αυτή είναι η επιλογή του Σκιά. Αφού τον στηρίζουμε και τον θέλουμε στον ΠΑΟΚ να χαιρόμαστε και για την επιλογή του.
Επίσης ακόμα δεν κατάλαβα γιατί όλη μέρα βρίζαμε τους ΑΡΔ
Απλα η επιλογη του, εφοσον ηταν αυτη, επρεπε απο την πρωτη μερα να ειναι εδω!!!
Και αν ο κοσμος δε χωνευει τα μουτρα του Λουτσεσκου, δεν αφορα τον Σκια.
Αυτος επρεπε να φερει αυτον που κρινει αυτος ως καλυτερο!
Ναι φυσικά δε διαφωνώ. Αλλά για αυτό δε φταίει ούτε ο Σκιάς ούτε φυσικά ο Λουτσέσκου.
Τώρα αυτά τα δε μου αρέσουν τα μούτρα του, sorry αλλά δε χωράνε σε σοβαρές ομάδες. Ήταν λέει εκνευριστικός. Έλεος δεν τον φέραμε για bromance.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Alekakius έγραψε:Λοιπόν σπάνια γράφω και όποτε γράψω γράφω αυτό που λέει η ασπρόμαυρη ψυχούλα μου και εύχομαι να μην με παρεξηγήσετε αγαπητοί συνοπαδοί συνοδοιπόροι .

Λοιπόν Κύριε Λουτσέσκου, δεν σε γούσταρα ποτέ, δεν σε γουστάρω και ούτε πρόκειται να σε γουστάρω ποτέ. Τους λόγους τους ξέρεις, δεν χρειάζεται να τους αναλύσω, οφείλω όμως ως αρσενικός Π.Α.Ο.Κ.τσής να σου ευχηθώ καλή επιτυχία .
Πιο :pano: δεν γίνεται αδερφέ μου...Ούτε πιο αρσενικά...Αληθινή ωδή στον ανδρισμό και την ΠΑΟΚοψυχία... ;)

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καλα ρε ειναι δυνατον να κρινετε ενας προππονητης απο την ....φατσα του.... και απο τις δηλωσεις του που εκανε οταν ηταν αντιπαλος ???

τι θελατε να πει οτι ο ΠΑΟΚ ετσι και ο ΠΑΟΚ αλλιως??

σαν αντιπαλος μου εκανε τις καλυτερες δηλωσεις και με εκανε ...τουρκο...

θελω τωρα σαν προπονητης μου να παει στο τηγανι και να τους φυτιλιασει με τον ιδιο τροπο.....

την δουλια του την ξερει και μονο πανω σε αυτο πρεπει να τον κρινουμε

και απο αυτα που εχουμε δει σαν προπονητης ειναι καλος

ολα τα αλλα ειναι παπριες στο τετραγωνο

δεν τον ...ετσι και δεν τον...αλλιως

καλη επιτυχια ρουμανε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sekeris4 έγραψε:Γεμισαμε πριονοκορδελες και αιματα.Καποιος να ενημερωσει τον κοουτς να εχει το νου του.
Μουρινιο-4
Οπως παντα, ολο ουσια
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Καλη αρχη και σιδεροκεφαλος!

Σε μια εβδομαδα παιζουμε ματς-φωτια. Δικαιολογιες για το συντομο χρονικο διαστημα που εχεις για να ετοιμασεις την ομαδα δεν χωρανε, εφοσον δεχτηκες την προκληση. Ευχομαι να πανε ολα καλα(επιτελους)
Άβαταρ μέλους
Hagan 4

Δημοσίευση από Hagan 4 »

nothu έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:
nothu έγραψε:Ναβι τον αλλον τον περασαμε κορδελα μετα το πρωτο φιλικο. Αν δε βαλουμε 8 γκολ συνολο στους σουηδους, το δηλωνω απο τωρα οτι θα τον ξεσκισω.
Και τι θα γινει αν τον ξεσκισεις?Θα χασει τον υπνο του?
Οτι εγινε και με τον προηγουμενο θα γινει. Κι οτι θα γινει και με τον επομενο. Αλλοι αντεχουν 5 μηνες αλλοι αντεχουν εναν. Το θεμα ειναι να γινει η δουλεια μας. Να φυγει κι αυτος.
Απαράδεκτο αυτό που γράφεις αδερφέ...Είναι προπονητής της ομάδας και πρέπει να στηριχτεί...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μου φαινεται καλουτσικη επιλογη
γνωριζει το ελληνικο πρωταθλημα,ειναι σφιχτος
εχεις μπαμπα προπονηταρα να τον συμβουλεψει

μια περιπτωση μου θυμιζει ιβιτς
ενας ρουμανος ιβιτς με εμπειρια περισσοτερη

μονη μου ανησυχια ποσο καλα γυμνασμενη θα ειναι η ομαδα.παιζει ρολο στο συγχρονο ποδοσφαιρο/δεν ξερω τι συνεργατες φερνει ΑΝ θα φερει δηλ.
τελος παντων θα τον δουμε και τον ρουμανο,αν ειναι καλος ή οχι...σχετικα αισιοδοξος ειμαι κυριως γιατι ξερει πως στην πρωτη στραβη θα την πουλεψει,οποτε θα παιξει σφιχτα αι επειδη μπροστα εχουμε ποιοτητα κατι καλο θα βγει

η πλακα ειναι πως μπορει να δουμε χρονια μπερεττα σαντος! :D
παντως στενοχωρεθηκα για στανογεβιτς,καλος ανθρωπος κριμα,δεν του αξιζει τετοια αντιμετωπιση
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

τωρα θα κριθεις οπως πρεπει ...1ον οπως διαβασα μειον......εισαι ασχημος.............. αυτα......
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Dimg4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Γεμισαμε πριονοκορδελες και αιματα.Καποιος να ενημερωσει τον κοουτς να εχει το νου του.
Μουρινιο-4
Οπως παντα, ολο ουσια
Μην ασχολεισε.Εχεις ουσιαστικοτερα πραγματα να κανεις οπως το να πριονισεις μεσω ιντερνετ :lol: τον λουτσεσκου.

Το κλεινω εδω γιατι δεν τραβαω κανενα ζορι με τον λουτσεσκου.Συμμετεχουμε στο πιο αστειο πρωταθλημα στην ευρωπη,δεν χρειαζομαστε τον μουρινιο για να το παρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Παρ 11 Αύγ 2017, 17:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Σιδηροκεφαλος..ο προπονητης του ΠΑΟΚ πρεπει να πιστευει οτι παμε για πρωταθλημα ...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

thanos-xanthi έγραψε:ορισμενες αντιδρασεις σαν παιδακια που δε τους πηρανε το παιχνιδακι που θελανε, και τωρα κανουνε ναζακια
αντιδρασεις γενικα χωρις ψυχραιμια, χωρις λογικη
κατα τα αλλα ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα
ξεκολλατε, εγινε, τελειωσε, παμε παρακατω
.........................
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Γατονι ειναι ο ρουμανος ξερει να στηνει την ομαδα και παιρνει το απολεσμα που θελει!!!μην το κρινετε σαν αντιπαλο,ηταν προκλητικος οκ αλλα εκανετην δουλεια του,ο μουρινιο δεν ειναι???γουσταρω να πουλαει την ιδια ειρωνια μεσα στο τηγανι και στη λεοφλωρο,εσεις δεν θα γουσταρετε????προπονητικα ειναι αλεπου,γνωστης του πρωταθληματος και του ΠΑΟΚ!!!,ναι με αυτον και με2-3 προσθηκες ειμαι πολυ αισιοδοξος!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Κάποτε κάποιοι ήθελαν να φέρουν στον ΠΑΟΚ το @ ιωαννίδη. Ευτυχώς δεν ήρθε.
Κάποια άλλη στιγμή κάποιοι θέλαν να φέρουν τον παναγούλια (που μπροστά στο προηγούμενο @ ήταν κύριος). Οι οργανωμένοι αντέδρασαν και δεν ήρθε.

Αναρωτιέμαι αν τυχόν έρχονταν, αν θα ήσασταν τόσο άπλες και με τους ανωτέρω και θα τους ευχόσασταν καλή επιτυχία...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”