Βόλλεϋ 2017/18
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Παιδιά μπορεί σε εμάς να βγει λίρα 100 να κουμποσει τι να πω. Αλλά γενικά σαν παίχτης δεν έχει να αποδείξει κάτι στο βιογραφικό του. Δεν έπαιξε ποτέ σε ομάδα που ν έκανε πρωταθλητισμό παρά μόνο στην Ολλανδία που δεν είναι και κανένα σοβαρό πρωτάθλημα απο εκει κ πέρα το χάος. Δεν είδα να είναι σε κάτι καλός. Διάβασα για μεγάλο άλμα. Τι ν τον κάνω αν δω ν πηδάει κ ν τρώει μπλοκ η να την πετάει έξω? Οτι κ να γίνει το ρόστερ έκλεισε. Οτι αλλαγή είναι να γίνει θ γίνει τον Ιανουάριο. Στηρίζουμε γιατί δεν είμαι εγώ ο ειδικός απλά φέρω την άποψη μου.
-
To ονομα του δειχνει οτι δεν ειναι Ολλανδος και ισως γι αυτο δεν επαιξε και ποτε στην Εθνικη ,απο τα βιντεο φαινεται οτι εχει πολλους τροπους που τελειωνει φασεις και σε μερικες φασεις η ταχυτητα της μπαλας ειναι πολυ μεγαλη.Απο βολλευ ειμαι ασχετος . Μην γκρινιαζουμε πριν δουμε.
- PaokPatraG4
Λοιπόν επειδή βλέπω ότι αδέρφια έχετε αγχωθει χωρίς λόγο θα πω και εγώ την άποψη μου και για τον παίχτη αλλά και γενικά για το ρόστερ....Έχουμε και λέμε....Πήραμε έναν από τους καλύτερους πασαδορους του world league....Από την στιγμή που έχουμε καλή πάσα (είναι το 50% του παιχνιδιού στο βόλλεϋ) οι ακραίοι και ο λίμπερο παιρνουν τις υποδοχές και τις περισσότερες άμυνες... Εκεί έχουμε Σαφρα πολύ καλός σε άμυνα και υποδοχή και Μαρτινεζ? θα τον δούμε στην πορεία συν Κων/νιδη και Παπαδημητρίου....
Συμπερασμα;;;;Εάν έχουμε καλή άμυνα και υποδοχή συν τον καλό σεττερ ο μετριος? Μαρτίνεζ γίνεται καλός....Σορρυ για το σεντόνι αλλά μην αγχώνεστε όλα θα γίνουν....Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι ο Χάρης θα είναι ο παλιός καλός Χάρης....!!!!Πίστη για το 4ο αδέρφια!!!!!
Συμπερασμα;;;;Εάν έχουμε καλή άμυνα και υποδοχή συν τον καλό σεττερ ο μετριος? Μαρτίνεζ γίνεται καλός....Σορρυ για το σεντόνι αλλά μην αγχώνεστε όλα θα γίνουν....Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι ο Χάρης θα είναι ο παλιός καλός Χάρης....!!!!Πίστη για το 4ο αδέρφια!!!!!
Σαφή άποψη για τους παίκτες που ήρθαν θα έχουμε μετά τους πρώτους αγώνες - καλό φθινόπωρο.
Και ο καλύτερος παίκτης να έρθει, αν δεν κουμπώσει με την ομάδα δουλειά δε γίνεται.
Αν αυξήθηκε ή όχι το μπάτζετ, αν έδωσε ή όχι περισσότερα λεφτά ο Σαββίδης το ξέρουν όσοι είναι μέσα στην ομάδα.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να είμαστε δίπλα στην ομάδα και όχι να παίζει ο τρις πρωταθλητής μπροστά σε 300 άτομα. Αν είναι όμως να πηγαίνουν 1000 άτομα στο παλατάκι και να είναι μέσα στη μίρλα να μην πατήσουν το πόδι τους.
Σε άλλα νέα βλέπω ότι ήρθε η ποδοσφαιρική γκρίνια και στο βόλει.
Κακώς τη δεχτήκαμε. Το ότι στον ΠΑΟΚ πάντα το ξένο είναι πολύ καλύτερο από το δικό μας είναι σφηνωμένο στο μυαλό πολλών δυστυχώς. Να θυμήσω τι έλεγαν για Ιμπάρμπους, Γουακάσους και Λεντέσμες και πόση απαξίωση είχε φάει ο Σάκχοφ- οι τρανταχτές περιπτώσεις.
Πόσο μάλλον στο βόλει που οι περισσότεροι το έμαθαν πριν δυόμιση χρόνια και είναι πολύ πιο πολύπλοκο να κρίνεις από πριν αν κάνει ή δεν κάνει ένας παίκτης.
Και ο καλύτερος παίκτης να έρθει, αν δεν κουμπώσει με την ομάδα δουλειά δε γίνεται.
Αν αυξήθηκε ή όχι το μπάτζετ, αν έδωσε ή όχι περισσότερα λεφτά ο Σαββίδης το ξέρουν όσοι είναι μέσα στην ομάδα.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να είμαστε δίπλα στην ομάδα και όχι να παίζει ο τρις πρωταθλητής μπροστά σε 300 άτομα. Αν είναι όμως να πηγαίνουν 1000 άτομα στο παλατάκι και να είναι μέσα στη μίρλα να μην πατήσουν το πόδι τους.
Σε άλλα νέα βλέπω ότι ήρθε η ποδοσφαιρική γκρίνια και στο βόλει.
Κακώς τη δεχτήκαμε. Το ότι στον ΠΑΟΚ πάντα το ξένο είναι πολύ καλύτερο από το δικό μας είναι σφηνωμένο στο μυαλό πολλών δυστυχώς. Να θυμήσω τι έλεγαν για Ιμπάρμπους, Γουακάσους και Λεντέσμες και πόση απαξίωση είχε φάει ο Σάκχοφ- οι τρανταχτές περιπτώσεις.
Πόσο μάλλον στο βόλει που οι περισσότεροι το έμαθαν πριν δυόμιση χρόνια και είναι πολύ πιο πολύπλοκο να κρίνεις από πριν αν κάνει ή δεν κάνει ένας παίκτης.
- BlackBlockAttack
Ολα θα κριθουν στο γηπεδο αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εγινε η υπερβαση και βαση βιογραφικου ειναι απογοητευτικη η επιλογη για τον πρωταθλητη ΠΑΟΚ...
Απο τα βιντεακια ειδαμε οτι ο τυπος χτυπαει παρα πολυ ψηλα και με διαφορες γωνιες...για να μην εχει παιξει στο υψηλοτερο επιπεδο μαλλον η υποδοχη του πρεπει να ειναι χαλια η ειναι τρελοκομειο και υπαρχει θεμα χαρακτηρα....Καποια παιδια που γνωριζουν καλυτερα το βολλευ ας μας βοηθησουν αν ξερουν κατι αλλο
Απο τα βιντεακια ειδαμε οτι ο τυπος χτυπαει παρα πολυ ψηλα και με διαφορες γωνιες...για να μην εχει παιξει στο υψηλοτερο επιπεδο μαλλον η υποδοχη του πρεπει να ειναι χαλια η ειναι τρελοκομειο και υπαρχει θεμα χαρακτηρα....Καποια παιδια που γνωριζουν καλυτερα το βολλευ ας μας βοηθησουν αν ξερουν κατι αλλο
Ο Διαχειριστής της σελίδας PAOK VC έχει γράψει νωρίτερα:
Μετριο βιογραφικο,αλτικος παικτης,καλος επιθετικα,μετριος υποδοχη.Καλο σερβις,σχετικα καλο μπλοκ.Δεν ειναι το μπαμ που ολοι περιμεναμε αλλα ειναι παικτης που μπορει να δεσει με το συνολο και να κανει πολλα πραγματα.Αλλωστε μη ξεχναμε παικτες που δε γνωριζαμε και τελικα ηγηθηκαν της ομαδας.Εκρηκτικος και αγωνιστικα αλλα και ως χαρακτηρας.
Υπαρχει καποιος που μπορει να ποσταρει εναν ολοκληρο του αγωνα? Ειτε περσυνο ειτε και απο παλιοτερη χρονια ακομα. Να δουμε τον παικτη.
aver4a έγραψε:Τραγική μεταγραφή μακάρι να διαψευστώ.
BlackBlockAttack έγραψε:Sorry αλλα ειναι δυνατον να πηγαμε σε τετοια επιλογη?
Τον παικτη δε τον ξερω αλλα ο τρις πρωταθλητης δεν αξιζει τετοιο βιογραφικο...
Ο μανατζερ του τον Πογκλανεν τον εστειλε Ιταλια και μας εδωσε παικτη απο τη β Τουρκιας...Μανατζεροδουλειες....
PaokPatraG4 έγραψε:Χάρηκα για την ανανέωση του τρελού Τακου αλλά με τον ακραίο ψιλό πάγωσα είναι η αλήθεια....Τεσπα λογικά εάν δεν βγει Δεκεμβρη-Γεναρη θα ψάχνουμε για άλλον....έτσι κ αλλιώς τα πλέυ οφ μας ενδιαφέρουν και εκεί δείχνει κακαλα η ομάδα....
aver4a έγραψε:Καταρχήν δεν είναι μεταγραφή για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Επαιζε σε ομάδα που έπεσε α2.
Δεν παίζει στην εθνική Ολλανδίας που πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο μ την Εθνική Ελλάδος.
Που έχει 4 ακραίους ο ενας είναι στον γαύρο ο άλλος Κορέα ο άλλος παίζει στην Γερμανία κ ο τέταρτος στην Ρουμανία.
Marianov6 έγραψε:Αντικειμενικα, "κατι παει να γινει" το λες ολο αυτο τον σχεδιασμο αλλα με τιποτε σχεδιασμο πρωταθλητη. Αντικειμενικα παλι, οι γκει εχουν ξεφυγει φετος οπως εχουν τα πραγματα σε ποιοτητα. Ο Μαρτινεζ δεν ειναι ο παικτης που θα σε ανεβασει επιπεδο, ειναι ξεκαθαρο αυτο, ειναι απλα ενας ακομα παικτης σειρας. Χρονος υπαρχει ακομα αρκετος για να αναλυθει το ροστερ, θα γραψω την αποψη μου καποια στιγμη.
Κανα γυμναστη θα παρουμε ομως?
Συγκεντρωσα τα σχολια που ειναι πιο κοντα στις αποψεις μου....Σκοτσεζικο ντους χτες....Απο την μια η χαρα για Τακουριδη κι απο την αλλη ο Ολλανδος...Παγωσα κι εγω (οπως λεει κι ο paokpatra)....Φυσικα δεν τον ξερω...Απο σχολια βολλεικων....Hermann έγραψε:Ο Διαχειριστής της σελίδας PAOK VC έχει γράψει νωρίτερα:
Μετριο βιογραφικο,αλτικος παικτης,καλος επιθετικα,μετριος υποδοχη.Καλο σερβις,σχετικα καλο μπλοκ.Δεν ειναι το μπαμ που ολοι περιμεναμε αλλα ειναι παικτης που μπορει να δεσει με το συνολο και να κανει πολλα πραγματα.Αλλωστε μη ξεχναμε παικτες που δε γνωριζαμε και τελικα ηγηθηκαν της ομαδας.Εκρηκτικος και αγωνιστικα αλλα και ως χαρακτηρας.
Να σημειωσω σε αυτο το σημειο πως δεν πιστευα πως θα φερναμε παιχτη επιπεδου Κοντε....Αλλα δεν περιμενα κι αυτο το πραγμα....Παντα με βαση αυτα που λεγαν οι διοικουντες πριν 1-2 μηνες.....
Επισης να σημειωσω πως μπορει να αισθανομαι παγωμενος,αλλα εαν ημουν Θεσσαλονικη δεν υπηρχε περιπτωση να γραψω στα π@π@ρι@ μου αυτο το τμημα οπως κανετε οι περισσοτεροι εκει.......

Ηδη εδωσα εντολη σε εναν φιλο που θα ανεβει θεσσαλονικη να μου φερει μια μπλουζα "Νταααααααααααααντε",μαυρη να στηριξω το τμημα κατεβαινοντας!!!!!!!Αν και με την μ@λ@κι@ που μου καναν περσι και εχασα την εμφανιση του "Ντειβιιιιιιντ Λιιιιι Λιιιι Λιιιιι" δεν θα επρεπε να χαραμισω το 35ευρο μου,αλλα εχε χαρη.......

- BlackBlockAttack
koulis4 έγραψε:Υπαρχει καποιος που μπορει να ποσταρει εναν ολοκληρο του αγωνα? Ειτε περσυνο ειτε και απο παλιοτερη χρονια ακομα. Να δουμε τον παικτη.
Απο τη σελιδα του γραφειου που τον εκπροσωπει http://www.elteevolley.com/player/ramon-martinez-gion/
https://player.vimeo.com/video/206368056?autoplay=1
Το 5 με τη μπλε φανελα
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ