7/10 τρίποντα ο Σκώτος
Partizan - Π.Α.Ο.Κ. 78-82, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Partizan - Π.Α.Ο.Κ. 78-82, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΠΑΟΚ γιατί γιατί μας βγάζεις την ψυχή
7/10 τρίποντα ο Σκώτος
7/10 τρίποντα ο Σκώτος
- Kostomanolis
Στο τελος εγω ειδα σχεδον ολο το γηπεδο να χειροκροταει και τους παικτες μας να τους χαιρεταει. Αυτο μου αρκει...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
-
Dimg4
Re: Partizan - Π.Α.Ο.Κ. 22/02 19:30 (NS2)
Αυτο. Τραγικο αυτο που εγινε στο παλατακι λες και παιζαμε φιλικο. Σημερα μας εδειξαν οτι (καλως) η ομαδα ειναι πανω απο καθε αδελφοποιηση.Odi έγραψε:Η γιούχα πέφτει σύννεφο. Εμείς εδώ χαχαχουχα.
Τα χαχαχ χουχουχου καλα ειναι για φιλικα και οταν παιζουμε με αλλους αντιπαλους
συγγνωμη κιόλας αλλα Sera4 κι όποιος αλλος έγγραψε
ποιά τελευταία λεπτά
απ το 3 δεκάλεπτο η φάση άλλαξε,με το που καταλάβανε οτι δεν ειναι φιλικο,και παιζει να χασουν,και πλησιασανστο σκορ
μόνο που δεν μπήκαν μέσα ,τι λέμε τώρα
(και καλα κανανε)
εμεις να μην ημαστε χαίβαναδες νομιζω, λενε και όλα τα αλλα παιδια,
για το πολιτικο οτι και να παιζει,
σε αθλητική φάση και δή οπαδική, απλώς ασχολιαστο
μη λέμε οτι ναναι για δικαιολογιες
ποιά τελευταία λεπτά
απ το 3 δεκάλεπτο η φάση άλλαξε,με το που καταλάβανε οτι δεν ειναι φιλικο,και παιζει να χασουν,και πλησιασανστο σκορ
μόνο που δεν μπήκαν μέσα ,τι λέμε τώρα
(και καλα κανανε)
εμεις να μην ημαστε χαίβαναδες νομιζω, λενε και όλα τα αλλα παιδια,
για το πολιτικο οτι και να παιζει,
σε αθλητική φάση και δή οπαδική, απλώς ασχολιαστο
μη λέμε οτι ναναι για δικαιολογιες
- Chuck Norris
Σήμερα μας έδειξαν επίσης πως είναι να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο
Ειλικρινά μένω έκπληκτος με αυτά που διαβάζω. Τέτοια παραπληροφόρηση για την κατάσταση που επικρατούσε σήμερα στο γήπεδο δεν υπάρχει ούτε στα παλιά δελτία του μεγκα. Εχθρική λέει η στάση των παρτιζάνων απέναντι στον ΠΑΟΚ μας . Που το είδατε αυτό ρε μάγκες στην τηλεόραση? Ξαναδιαβάζω και προσπαθώ να αντιληφθώ από που πηγάζουν αυτές οι ανακριβιες που γράφουν ορισμένοι φιλοι πιο πάνω. Δεν ειναι σωστο να λέγονται πραγματα που δεν ισχυουν . Οποίος έχει παρακολουθήσει έστω και έναν αγώνα στην σάλα ξέρει ότι η ατμοσφαίρα όταν δουλεύεται από τους παρτιζάνους είναι σκέτη κόλαση. φυσικά και στηρίχθηκε η παρτιζαν από τους οπαδούς της σήμερα και κάποιοι αποδοκίμασαν την ομάδα μας. Σε κανενα σημειο ομως αυτο δεν ηταν η κυριαρχη εικονα στο γηπεδο, άλλα να λέμε ότι αντιμετωπισαμε εχθρική ατμοσφαίρα αυτό είναι ένα γελοιωδεστατο ψέμα. Αν βεβαια οι φιλοι πιο πανω ενοουν οτι η ατμοσφαιρα στο παλατακι ηταν πιο θερμη για την Παρτιζαν , απο οτι για τον ΠΑΟΚ μας σημερα στην σαλα σε αυτο εχουν δικιο απολυτο. Αλλα εχθρικη ατμοσφαιρα στον ΠΑΟΚ στο βελιγραδι απο τους παρτιζανους ουτε μια στις εκατο
Ρε άνθρωποι..Στο Παλατάκι χάσαμε στο καλάθι.Ακούσατε γιούχα;Όχι.Εκεί κερδίσαμε στο καλάθι σχεδόν.Ακούσατε γιούχα;Εννοείται.Απλά είναι τα πράγματα.
Εντάξει δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο,γιατί δεν είναι σημαντικό για εμένα το θέμα,αλλά όχι και να λέμε οτι δεν φάγαμε γιούχα ή οτι ακούστηκε το όνομα ΠΑΟΚ οποιαδήποτε στιγμή από την κερκίδα.Σε κάποια φάση στο β δεκάλεπτο που πέρασαν μπροστά μόνο οι Παρτιζάνοι.
Εντάξει μην συγκρίνουμε τώρα την ατμόσφαιρα στα δύο γήπεδα,γελάνε και οι πέτρες.
Τέλος πάντων,ο ΠΑΟΚ πέρασε κ εμένα αυτό με νοιάζει.Από εκεί πέρα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Μόνο μην το μπλέκετε με πολιτικά κλπ παρακαλώ.
Εντάξει δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο,γιατί δεν είναι σημαντικό για εμένα το θέμα,αλλά όχι και να λέμε οτι δεν φάγαμε γιούχα ή οτι ακούστηκε το όνομα ΠΑΟΚ οποιαδήποτε στιγμή από την κερκίδα.Σε κάποια φάση στο β δεκάλεπτο που πέρασαν μπροστά μόνο οι Παρτιζάνοι.
Εντάξει μην συγκρίνουμε τώρα την ατμόσφαιρα στα δύο γήπεδα,γελάνε και οι πέτρες.
Τέλος πάντων,ο ΠΑΟΚ πέρασε κ εμένα αυτό με νοιάζει.Από εκεί πέρα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
-
Μπαρκαρούτσος
Τι είπε ο Ζαντός πριν τον αγώνα;
ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!
Αύριο αεροδρόμιο. 15:20 προσγειώνονται.
Οδυσσέα, σε ευχαριστώ για το MVP. Πόσο με έλειψε να ψηφίζω MVP στο μπάσκετ...
Επίσης, σημαντικό. Τα λόγια του Dzikic (προπονητής Partizan) στη συν. τύπου μετά τον αγώνα στο Παλατάκι... Έδωσε πολλά συγχαρητήρια στη Κ.Α.Ε. για την οργάνωση και για πράγματα που δεν είχε ξαναδεί ποτέ στα τόσα χρόνια καριέρας του. Ό,τι ζήτησαν ως Partizan (μια μέρα παραπάνω, μια προπόνηση παραπάνω κτλ) το είχαν. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που σε κάνει μεγάλη ομάδα. Αυτό.
Τι έκανε η ομάδα;RoMaN έγραψε:
Πρόκριση.
Σούλης Μαρκόπουλος έγραψε:
Πρόκριση.
Αύριο αεροδρόμιο. 15:20 προσγειώνονται.
Οδυσσέα, σε ευχαριστώ για το MVP. Πόσο με έλειψε να ψηφίζω MVP στο μπάσκετ...
Επίσης, σημαντικό. Τα λόγια του Dzikic (προπονητής Partizan) στη συν. τύπου μετά τον αγώνα στο Παλατάκι... Έδωσε πολλά συγχαρητήρια στη Κ.Α.Ε. για την οργάνωση και για πράγματα που δεν είχε ξαναδεί ποτέ στα τόσα χρόνια καριέρας του. Ό,τι ζήτησαν ως Partizan (μια μέρα παραπάνω, μια προπόνηση παραπάνω κτλ) το είχαν. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που σε κάνει μεγάλη ομάδα. Αυτό.
Andrew R
για κάνε πενηνταράκια την παραπληροφόρηση και τα γελειοδέστατα ψέμματα
άντε να δουμε
άντε να δουμε
-
adidas1926
Καμια σχεση το πρωτο με το δευτερο ματς.Στη πυλαια ηρθαν περισσοτεροι απο 200 σερβοι ενω στο βελιγραδι εμεις ειχαμε πολυ μεμονωμενη παρουσια,τιποτα το οργανωμενο.Λογικο με τοσους παρτιζανους στη θεσσαλονικη να παιχτουν τοσα κοινα συνθηματα,δε μπορουσες να τους εχεις απλα να μας κοιταζουν,που εγινε και αυτο αλλα ελαχιστα.Αντιθετως στη σερβια ποσο ΠΑΟΚ να φωναξουν εφοσον ηταν ουσιαστικα μονοι τους,παρολα αυτα ομως ειδικα στο πρωτο ημιχρονο σχεδον μοιρασμενα ηταν τα συνθηματα..Odi έγραψε:Ρε άνθρωποι..Στο Παλατάκι χάσαμε στο καλάθι.Ακούσατε γιούχα;Όχι.Εκεί κερδίσαμε στο καλάθι σχεδόν.Ακούσατε γιούχα;Εννοείται.Απλά είναι τα πράγματα.
Επισης χωρια την απουσια μας σημερα,κρινοταν και η προκριση και εβλεπαν την ομαδα τους να γυριζει ματς που χανανε στο ημιχρονο με 15 ποντους.Λογικο να το δουν πιο παθιασμενα το ολο θεμα.Αντιθετως πυλαια,πρωτο ματς ηταν και φαινοταν οτι δε μπορουσε να ξεφυγει καμια ομαδα με αποτελεσμα (λανθασμενα) η φαση να ειναι κλαααιν..
πολύ ευχαρίστως αν θες βρισκόμαστε και από κοντά να σου τα πω κατ ιδίαν στην θεσσαλονικιώτικη αφού επιστρέφω αύριο. πάντως για να μην μείνεις παραπονεμένος ΕΙΝΑΙ γελοιωδεστατο ψέμα ότι σήμερα στο Βελιγραδi ο ΠΑΟΚ μας αντιμετώπισε εχθρική ατμοσφαίρα . έχεις βρεθεί σε αγώνα στην σάλα ? μάλλον όχι . η ατμόσφαιρα είναι συγκλονιστική ίσως το πιο θερμό μπασκετικό κοινό της Ευρώπης. σε αντιθέσει με εμένα ας πούμε που έχω πάει στο μπάσκετ μας τα τελευταία 2 χρόνια λιγότερο από 10 φορές. τα δυο γήπεδα έχουν βίους αντίθετους . και φιλάθλους με τόσο κοινά στοιχεία. το γήπεδο ήταν κατάμεστο και το χειροκρότημα στην ομάδα μας υποδειγματικό . από πολύ περισσότερους φιλάθλους από αυτούς που πάνε για να χειροκροτούσουν την ομάδα στο μπάσκετ στην Ελλάδα. όπως είδες έβαλα και τον εαυτό μου μέσα. δεν υπήρχαν συνθήματα εναντίων μας ΟΥΤΕ ΕΝΑ άλλα αντίθετα ακούστηκε και το όνομα τις ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ,ενώ όλη την εβδομάδα στην πολύ του Βελιγραδίου συζητιόνταν το γεγονός ότι δεν έγινε το ματς με τους Γερμανούς την πέμπτη. ώστε να φιλοξενήσουν κάποια από τα παιδιά που θα συνδύαζαν και τις δυο εκδρομές. υπήρχε μια διάχυτη εντύπωση στην πλειοψηφία των οπαδών τις παρτιζαν ότι θα περνούσαν σήμερα. η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ τους διέψευσε και υπήρχε και το σχετικό μούδιασμα στην εξέδρα ενώ υπήρχαν και επιθέσεις οποί κάποιοι μας αποδοκίμαζαν. δεν ήταν όμως ούτε η πλειοψηφία ούτε τίποτα. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε αυτό είναι ότι στο ματς στην πυλαία η ατμοσφαίρα ήταν πιο εγκάρδια για την παρτιζαν από την αντίστοιχη για εμάς στο Βελιγράδι. άλλο όμως αυτό και άλλο οι γελοιότητες ότι αντιμετωπίσαμε εχθρική ατμόσφαιραSTRAFNIK έγραψε:Andrew R
άντε να δουμε
Τώρα να το πάρω σαν ραντεβού για ξύλο η για συζήτηση;
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα δεσιμο με την Παρτιζαν ουτε μου κανει καμια αισθηση ολη αυτη η κατασταση.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι γραφτηκαν πολυ μεγαλες υπερβολες εδω μεσα,καποιοι μιλησαν και πολιτικα,πραγμα ανεπιτρεπτο για μενα σε φορουμ ΠΑΟΚτσηδικο.
Ειδα το ματς σε μαγνητοσκοπηση ολοκληρο (μονο αποσπασματα ειδα εχθες) και συμφωνω απολυτα με τον φιλο Andrew R.
Οι Σερβοι ακομα και μετα τη ληξη υψωναν ελληνικες σημαιες,τι να λεμε;
Ποια εχθρικη ατμοσφαιρα ρε παλικαρια;
Την ομαδα τους (που ειχε αποδεκατιστει απο την δηλητηριαση) για την υπερπροσπαθεια που εκανε στηριξαν και τιποτα παραπανω.
Εγω προσωπικα δεν ειδα κατι επιληψιμο,αν ημουν στην θεση των σερβων θα στηριζα με οποιον τροπο μπορουσα τον ΠΑΟΚ,φωνη και γιουχα εννοειται.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι γραφτηκαν πολυ μεγαλες υπερβολες εδω μεσα,καποιοι μιλησαν και πολιτικα,πραγμα ανεπιτρεπτο για μενα σε φορουμ ΠΑΟΚτσηδικο.
Ειδα το ματς σε μαγνητοσκοπηση ολοκληρο (μονο αποσπασματα ειδα εχθες) και συμφωνω απολυτα με τον φιλο Andrew R.
Οι Σερβοι ακομα και μετα τη ληξη υψωναν ελληνικες σημαιες,τι να λεμε;
Ποια εχθρικη ατμοσφαιρα ρε παλικαρια;
Την ομαδα τους (που ειχε αποδεκατιστει απο την δηλητηριαση) για την υπερπροσπαθεια που εκανε στηριξαν και τιποτα παραπανω.
Εγω προσωπικα δεν ειδα κατι επιληψιμο,αν ημουν στην θεση των σερβων θα στηριζα με οποιον τροπο μπορουσα τον ΠΑΟΚ,φωνη και γιουχα εννοειται.
- BlackMagicPAOK
Συμφωνω απολυτα με τον Αndrew. Η Παρτιζαν εχει καυτη εδρα. "Τρελλαμενους" οπαδους που βρισκονται μια ανασα απο το γηπεδο. Ειναι η πιο θερμη (και πιο μπασκετικη) εδρα της Ευρώπης!
(Το ιδιο ισχυει και για τον Ερ.Αστερα ασχετως με ρο οτι δεν τους παω..)
Αυτη η αδελφοποίηση ειναι τιμη για τον ΠΑΟΚ και με κανει να αναπολω τις επιτυχιες μας και την αταμοσφαιρα παλια στο Παλε.

(Το ιδιο ισχυει και για τον Ερ.Αστερα ασχετως με ρο οτι δεν τους παω..)
Αυτη η αδελφοποίηση ειναι τιμη για τον ΠΑΟΚ και με κανει να αναπολω τις επιτυχιες μας και την αταμοσφαιρα παλια στο Παλε.