Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα
ντιμγ4 το να ζητας τα ρεστα οταν τοσα χρονια μας τα κανεις τσουρεκια ειναι υπερανω ποταμων
και ευτυχως που μερικοι (που κραζεις) ΑΚΟΜΑ σε συμμεριζονται αλλιως αν ηταν στο χερι μου δεν θα εγραφες εδω μεχρι να παρουμε πρωταθλημα.
και ευτυχως που μερικοι (που κραζεις) ΑΚΟΜΑ σε συμμεριζονται αλλιως αν ηταν στο χερι μου δεν θα εγραφες εδω μεχρι να παρουμε πρωταθλημα.
back in black έγραψε:Αντί άλλου σχολίου παραθέτω ένα απόσπασμα απο τη συνέντευξη του Πετράκη, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι σοβαρός κύριος (τα bold έχουν μπει απο εμένα.:
«Μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας. Αυτή η νίκη αποκτά μεγάλη αξία γιατί συνέβη απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα, σχέδιο, ταλέντο και χημεία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Δυο παράγοντες ήταν καθοριστικοί για τη νίκη μας. Ο Πασχαλάκης και η τύχη>>
ελα μωρε.. τι ξερει κι αυτος; ποια τυχη και ποιος πασχαλακης; Αφου εδω μεσα το λενε ολοι οτι φταει οτι ειμαστε αχρηστοι. Τι βγηκε κι αυτος να μας το χαλασει τωρα..
-
Ειδα τα highlights. Παπαρια καλη εμφανιση κανει ο Πασχαλακης, ολα πανω του τα στελνουν οι δικοι μας. Και οταν δεν τα στελνουν πανω του, τα στελνουν αουτ. Ή κανουν αυτα τα περιεργα που εκανε ο Καμπος εκει στο 1ο ημιχρονο.
Η ομαδα εχει τεραστιο θεμα στο γκολ. Τα χαφ, οι μεσοεπιθετικοι και οι φορ δεν εχουν επαφη με το αντιπαλο τερμα. Μονο με μεταγραφες λυνεται αυτο.
Η ομαδα εχει τεραστιο θεμα στο γκολ. Τα χαφ, οι μεσοεπιθετικοι και οι φορ δεν εχουν επαφη με το αντιπαλο τερμα. Μονο με μεταγραφες λυνεται αυτο.
Οσο ο ΠΑΟΚ του μεγιστανα ιβαν σαββιδη παιζει με αμπαλα σεντερ φορ στυλ κουλουρη κλαους και εξτρεμ που δεν εχουν το γκολ αυτο θα ειναι το εργο.
Στην ελλαδα για να αντιμετωπισεις τα λεωφορεια εκτος απο επιθετικο κανονι θες και εξτρεμ με ατομικη ποιοτητα και γκολ.
Ας το καταλαβουν οσο ειναι νωρις.
Στην ελλαδα για να αντιμετωπισεις τα λεωφορεια εκτος απο επιθετικο κανονι θες και εξτρεμ με ατομικη ποιοτητα και γκολ.
Αν ημουν στη θεση σου ρε Βλανταν θα ειχα παραιτηθει..εχεις κανει την ομαδα να παιζει ωραιο ποδοσφαιρο,παντα αψογα στημενη..και οι ανικανοι μπροστα σε εκθετουν.
Επισης θα εθετα βετο, οτι αν μεχρι αυριο δεν εχει αποκτηθει επιθετικος και εξτρεμ θα φυγω!
Επισης θα εθετα βετο, οτι αν μεχρι αυριο δεν εχει αποκτηθει επιθετικος και εξτρεμ θα φυγω!
- Sick Bastard
Τίποτα δεν κατάλαβες απ αυτό που έγραψα.K_geo έγραψε:βρε μια χαρα καταλαβα. τεσπα.
Δεν πειράζει, είμαι πρόθυμος να στο εξηγήσω.
Μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό έγραψα ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά αλλά δεν μπορεί να κάνει 20 τελικές για να κερδίζει ένα ματς. Αυτά τα παιχνίδια τα καθαρίζεις στις πρώτες 4-5-6 τελικές.
Σήμερα, δεν έγινε, γιατί ο ΠΑΣ είναι κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα απ τον ΠΑΣ.
Κάποτε, συχνότερα απ οτι πρέπει, θα την πατάμε.
Εξ ου και το Η ομάδα μας είναι πολύ ακριβή για να παίζει τόσο φθηνά.
Γιατί παίζει φθηνά, δηλαδή, αφελέστατα μπροστά απ την εστία, σε βαθμό κακουργήματος απ την αρχή της σεζόν.
Αδικούν τους εαυτούς τους και την προσπάθειά τους.
Οπότε το δοκάρι και μέσα, αλλού.
Συγνώμη που δεν μπορώ να μας βλέπω με καμιά 15αρια πόντους απ τον γαύρο, κάτω απ τους εκτρωματικούς βάζελο και κούλα και μπροστά μας να είναι κάτι ΠΑΣ και κάτι αδιανόητες Ξάνθες γιατί μπορούν και κάνουν το γαμημένο αυτονόητο. Να βάζουν την πουτάνα τη μπάλα μέσα.
Συγνώμη που θεωρώ ότι αυτή τη σειρά αγώνων θα πρέπει να κάνουμε μόνο νίκες.
Κάτι ανάλογο νομίζω είπε κι ο Ίβιτς κάπου κοντά στα Χριστούγεννα.
Ξέρω, υπάρχει το -3, η ΕΟ, η διαιτησία, η κατάρα, η ατυχία, η γκίνια, ο Τζαβέλας.
Το ξαναλέω, ανεξάρτητα όλα αυτά με το πόσο καλά παίζει η ομάδα, που μόνο μ@λ@κ@ς μπορεί να πει ότι δεν παίζει καλά. Αλλά τι να κάνουμε υπάρχουν δεδομένα.
Το να συνεχίζουμε να τα αγνοούμε, μας κάνει στρουθοκάμηλους.
και για να προλάβω, ψευτοδιλήματα του τύπου φώφης γεννηματά, του στυλ τι θέλεις καλή μπάλα κι ότι γίνει ή κακή μπάλα και βαθμούς, απαντάω πρώτον ότι αυτά είναι για ανόητους και δεύτερον ότι θέλω και καλή μπάλα
και βαθμούς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να θέλει κάτι διαφορετικό απ τη στιγμή που η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει.
Αλλά αυτό που χάνουμε, (παίζοντας καλά) και δεν τρέχει τίποτα σχεδόν, ε συγνώμη κιόλας, με διαολίζει.
Πέρυσι η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν η πιο ακριβή στην ιστορία της. -40 απ τη πρώτη θέση.
Ε συγνώμη, φέτος ήθελα κάτι παραπάνω και δεν εννοώ τη διαφορά να πάει στο -15 με -20.
Σόρρυ κιόλας ε;
να οριστε.. τι να μας πει κι αυτος ο Πετρακης τωρα... τι να ξερει τωρα ο προπονητης..
αφου ο ron που ειδε τα highlights το λεει ξεκαθαρα: "παπαρια ο πασχαλακης"
σημερα ο Ν'Ντου θα εκανε 2 γκολslidar έγραψε:Οσο ο ΠΑΟΚ του μεγιστανα ιβαν σαββιδη παιζει με αμπαλα σεντερ φορ στυλ κουλουρη κλαους και εξτρεμ που δεν εχουν το γκολ αυτο θα ειναι το εργο.

υγ:σικ, για να το κλεινω εδω: το αυτονοητο, ποτε μη το θεωρεις αυτονοητο γιατί ειναι το πιο δύσκολο για να επιτευχθεί. :ugeek:
Ποιος πουλαει πνευμα απο τους 2 μας? Εγω γραφω ποστ κι εσυ ειρωνευεσαι. Οταν δεν πιανει η ειρωνεια την βαφτιζουμε χιουμορ.Dimg4 έγραψε:Τα μπλε γραμματακια σε κανουν σουπερμαν ε? Ειρωνειες απο μοντ προφανως επιτρεπονται στους κανονες σας. Ασε μας ρε φιλεsourmenetes έγραψε:Αυτη η φανελα μαλλον εχει baking powder...Dimg4 έγραψε:Ενταξει θα γινουμε οπαδοι των καβαλιερς. Ας χανουμε απο το καθε χωριο και ας φωναζουμε defense defense και να χειροκροταμε παντα στο τελος αφου τα παιδια προσπαθησαν.
Οχι φιλε αυτο το παραλιγο το ζω μια ζωη. Οποιος ειναι ΠΑΟΚ χρονια σιχαθηκε να ερχεται παντα ενα αντιστοιχο γιαννενο.
Υπαρχει ανικανοτητα και η φανελα αλαφρυνε με παικτες χωρις προσωπικοτητα. Οποιος διαφωνει δικαιωμα του.
Πραγματικα δεν πιανεις ουτε το χιουμορ.Δε σε ειρωνευτηκα αλλα δυσκολευεσαι να το καταλαβεις.
Αν πουλας σε μενα πνευμα και μου λες για σουπερμαν μαλλον μιλας σε αλλο φορουμ.
sourmenetes
Τελος παντων δεν εχω διαθεση να συνεχισω ***********, φροντισε ο κλαους κ η παρεα του για αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 08 Ιαν 2017, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: στην επομενη φευγεις οριστικα και αμετακλητα.
Λόγος: στην επομενη φευγεις οριστικα και αμετακλητα.
Κάναμε το καθήκον μας, φάγαμε το κωλόκρυο και τελικά φάγαμε και τη φάπα.
Η ομάδα μπήκε καλά από το 1ο λεπτό, όταν και χάνει διπλή ευκαιρία και αρχίζεις να θυμάσαι παρόμοια φετινά κατορθώματα ήδη.
Δημιουργικά ορεξάτη και με φαντασία, στην τελική τα ίδια χάλια.
Τρως και γκολ στο οποίο από το γήπεδο μου φάνηκε ότι ο Γλύκος δεν άπλωσε καλά το χέρι.
Γενικά το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πολύ αφελή τελειώματα.
Στο δεύτερο μετά το 60 εγώ δεν είδα καμιά μπαλάρα. Η ομάδα ψιλοέκατσε από ένα σημείο και μετά και νομίζω ότι οι αλλαγές περισσότερο κακό έκαναν παρά καλό.
Τα περί ατυχίας έχουν μια βάση αλλά δεν μπορεί για ακόμη ένα παιχνίδι που γίνονται ΤΑ ΙΔΙΑ πράγματα να είναι μόνο θέμα τύχης. Είναι και η ανικανότητα πολύ μεγάλη.
Ο ΠΑΟΚ του μεγιστάνα έφτασε στο σημείο πάλι να βασίζεται σε παιδάκια, με έναν πάγκο σκέτο δράμα ως προς το game changing τουλάχιστον.
Αν ήμουν Ίβιτς και είχα δημιουργήσει ένα σύνολο που για περίπου 60 λεπτά έπαιζε τέτοια μπάλα και λόγω γνωστών ελλείψεων που υποτίθεται ότι θα καλυφθούν, έφτανα στο σημείο να είμαι και αποδυναμωμένος και να την πληρώνω για τους ίδιους λόγους, θα είχα μπει στη σουίτα σφαιράτος και θα έστελνα φώτο στο skype το πριν και μετά αλά Σπύρος Σούλης.
Τα ψέματα δεν τελειώσανε. Έχουνε κι άλλα. Θα τελειώσουν όμως και θα είναι και νύχτα.
Τικ τακ.
Υ.Γ. Ίβιτς πλιζ όχι άλλο Κλάους
Η ομάδα μπήκε καλά από το 1ο λεπτό, όταν και χάνει διπλή ευκαιρία και αρχίζεις να θυμάσαι παρόμοια φετινά κατορθώματα ήδη.
Δημιουργικά ορεξάτη και με φαντασία, στην τελική τα ίδια χάλια.
Τρως και γκολ στο οποίο από το γήπεδο μου φάνηκε ότι ο Γλύκος δεν άπλωσε καλά το χέρι.
Γενικά το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πολύ αφελή τελειώματα.
Στο δεύτερο μετά το 60 εγώ δεν είδα καμιά μπαλάρα. Η ομάδα ψιλοέκατσε από ένα σημείο και μετά και νομίζω ότι οι αλλαγές περισσότερο κακό έκαναν παρά καλό.
Τα περί ατυχίας έχουν μια βάση αλλά δεν μπορεί για ακόμη ένα παιχνίδι που γίνονται ΤΑ ΙΔΙΑ πράγματα να είναι μόνο θέμα τύχης. Είναι και η ανικανότητα πολύ μεγάλη.
Ο ΠΑΟΚ του μεγιστάνα έφτασε στο σημείο πάλι να βασίζεται σε παιδάκια, με έναν πάγκο σκέτο δράμα ως προς το game changing τουλάχιστον.
Αν ήμουν Ίβιτς και είχα δημιουργήσει ένα σύνολο που για περίπου 60 λεπτά έπαιζε τέτοια μπάλα και λόγω γνωστών ελλείψεων που υποτίθεται ότι θα καλυφθούν, έφτανα στο σημείο να είμαι και αποδυναμωμένος και να την πληρώνω για τους ίδιους λόγους, θα είχα μπει στη σουίτα σφαιράτος και θα έστελνα φώτο στο skype το πριν και μετά αλά Σπύρος Σούλης.
Τα ψέματα δεν τελειώσανε. Έχουνε κι άλλα. Θα τελειώσουν όμως και θα είναι και νύχτα.
Τικ τακ.
Υ.Γ. Ίβιτς πλιζ όχι άλλο Κλάους
-
Εχεις καποιο θεμα φιλε και ειρωνευεσαι;sic-4 έγραψε:να οριστε.. τι να μας πει κι αυτος ο Πετρακης τωρα... τι να ξερει τωρα ο προπονητης..
παντως καλο για το φορουμ να χανει ο ΠΑΟΚ, εχει κινηση.
- Kostas_Peraia4
Sick Bastard έγραψε: Εξ ου και το Η ομάδα μας είναι πολύ ακριβή για να παίζει τόσο φθηνά.
.....................................
......ανεξάρτητα όλα αυτά με το πόσο καλά παίζει η ομάδα, που μόνο μ@λ@κ@ς μπορεί να πει ότι δεν παίζει καλά.
ναι ξερω... αλλο εννοεις και μπορεις να το εξηγησεις... αλλα οκ, μην μπαινεις στον κοπο
- paokovios1974
Στ@ρχιδι@ μου οι μπατσοι και οι τελικες.
Απαραδεκτοι καποιοι
Πολυ λιγοι καποιοι αλλοι.
Αλλα κλαιν αφου στοχος μας ειναι να κερδιζουμε τα παιχνιδια.
Ε νταξ και τι εγινε που δεν κερδισαμε αλλο ενα.
Εχουμε συνηθισει πια.
Και μεις και οι παικτες.
Δεν ξερω σε τι πρεπει να ελπιζω.
ΠΑΟΚ θα μας πεθανεις να το ξερεις.
Απαραδεκτοι καποιοι
Πολυ λιγοι καποιοι αλλοι.
Αλλα κλαιν αφου στοχος μας ειναι να κερδιζουμε τα παιχνιδια.
Ε νταξ και τι εγινε που δεν κερδισαμε αλλο ενα.
Εχουμε συνηθισει πια.
Και μεις και οι παικτες.
Δεν ξερω σε τι πρεπει να ελπιζω.
ΠΑΟΚ θα μας πεθανεις να το ξερεις.