Π.Α.Ο.Κ-Qarabag,03/11,22:05,OteSports3
Re: Π.Α.Ο.Κ-Qarabag,03/11,22:05,OteSports3
Έχει και καλά...σ ο υ β λ ά κ ι α???Sekeris4 έγραψε:Οπωσδηποτε νικη με 2 γκολ διαφορά τουλαχιστον,γιατι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε.Δεν θα φταιει καμια φιορεντινα αν παει για τουρισμο στο μπακου.Η καραμπαγκ δεν ειναι καφενειο,ουτε κατι που τρομαζει.Ειναι επιπεδου χαλκηδονας.

Με την Βέροια κάτι τέτοιο χρησιμοποιήθηκε, δίχως τον Μπίσεσβαρ όμως και με Τζάλμα δεξί χαφ...zarathustra79 έγραψε:Αυτό το 4-4-2 δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ κατά την τελευταία δεκαετία (τουλάχιστον), γιατί να χρησιμοποιηθεί τώρα;;;;;
Και στο πρώτο μας φιλικό, εκείνο το 14-0 με κείνα τα γκαρσονάκια, στο ένα ημίχρονο αυτό το 4-4-2 δοκίμασε, με Περέιρα και Κουλούρη δίδυμο μπροστά και βάλαμε ακριβώς τα μισά (7)...
Επίσης ο Α.Α. έπαιξε πολλά ματς με 4-4-2 ΚΑΙ στο τελευταίο πέρασμα του απ τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Γεμίζεις περισσότερο τον χώρο του κέντρου για να ανταπεξέλθεις στην πίεση ψηλά του αντιπάλου (όπως δεν έγινε με την κούλα) αλλά με παίχτες στυλ Μπίσεσβαρ, Τσίμιροτ και Σάκχοφ μπορείς να βγάλεις εύκολα τους δύο επιθετικούς σου σε θέση βολής, αρκεί να ξέρουν να κινούνται σωστά χωρίς την μπάλα...

Πείνασες?goran 64 έγραψε:Έχει και καλά...σ ο υ β λ ά κ ι α???Sekeris4 έγραψε:Οπωσδηποτε νικη με 2 γκολ διαφορά τουλαχιστον,γιατι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε.Δεν θα φταιει καμια φιορεντινα αν παει για τουρισμο στο μπακου.Η καραμπαγκ δεν ειναι καφενειο,ουτε κατι που τρομαζει.Ειναι επιπεδου χαλκηδονας.![]()
Εγώ επιμένω ότι πρέπει να αντιγραφεί το σύστημα Μαρκόπουλου..''Μπείτε μέσα και παίξτε,αρκεί να μην καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται.Και κυρίως οι αντίπαλοι..''
Και μετά μόνο...νίκες!!!!
Και μετά μόνο...νίκες!!!!

Ναι, αλλά βαστάω την όρεξη μου για το βράδυ που θα είμαι κατά...Χαλκηδόνα μεριά...Sekeris4 έγραψε:Πείνασες?goran 64 έγραψε:Έχει και καλά...σ ο υ β λ ά κ ι α???Sekeris4 έγραψε:Οπωσδηποτε νικη με 2 γκολ διαφορά τουλαχιστον,γιατι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε.Δεν θα φταιει καμια φιορεντινα αν παει για τουρισμο στο μπακου.Η καραμπαγκ δεν ειναι καφενειο,ουτε κατι που τρομαζει.Ειναι επιπεδου χαλκηδονας.![]()

- desperando
- Επικοινωνία:
Αυτά γίνονται όταν ο άπλας μεγαλομέτοχος γίνεται και...Πρόεδρας...MANIAKOS έγραψε:Λινκ HD?

Αυξάνονται οι απαιτήσεις των φιλάθλων...

- john4serres
Στο ανάλογο τόπικdesperando έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει λινκ ?
Σιγά σιγά ροβολάω και του λόγου μου...
Πάμε για την νίκη Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!!

Πάμε για την νίκη Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!!

Σας ζηλεύω όσους θα είστε εκεί όσο δεν πάει.
Με τη νίκη (ευρύ σκορ, σπουδαία εμφάνιση, και άλλα λιτά).

Με τη νίκη (ευρύ σκορ, σπουδαία εμφάνιση, και άλλα λιτά).

- hasio_john
Μακάρι να έχουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά σήμερα, για να κοιμηθούμε ήσυχα, αλλά και για το καλό του τόπικ και ειδικά του Κλάους την ενότητα!
Άντε βρε αγόρι μου καλό, κάνε κάνα τάμα πριν τον αγώνα ή πιες κάνα βιάγκρα μπας και γίνει τίποτα, γιατί χανόμαστε!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, κάνε μας σήμερα να γουστάρουμε!
Μετά το 1-1 του γκέι με την ..... αστάνα
, μια νίκη δικιά μας θα τους πονέσει παραπάνω!
ΖΗΛΕΥΩ τρελά όσους πάνε σήμερα στον αγώνα! Μου λείπουν πολύ τα ματσάκια στην Σαλόνικα.
Θετική ενέργεια μάγκες και όλα θα πάνε ρολόι σήμερα.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, κάνε μας σήμερα να γουστάρουμε!
Μετά το 1-1 του γκέι με την ..... αστάνα

ΖΗΛΕΥΩ τρελά όσους πάνε σήμερα στον αγώνα! Μου λείπουν πολύ τα ματσάκια στην Σαλόνικα.
Θετική ενέργεια μάγκες και όλα θα πάνε ρολόι σήμερα.