Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης

Δημοσίευση από Taseos »

Τσου εδω κανεις ενα λαθος.πρεπει να εκφραζονται ολοι για να μην τρωει ο κοσμος το παραμυθι.ο κουδας εμεινε και εγινε μεγαλεξανδρος γιατι ετσι αποφασισε ο κοσμος με το ετσι θελω ετσι θα γινει.ουτε αυτος ηθελε
ΚΩΣΤΑΣ2019
Has thanked: 3 times

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Πάντα αφελής και καλοπροαίρετος (νυν και αεί) αλλά του αξίζει τιμή, σεβασμός και παντοτινή ευγνωμοσύνη για ότι προσέφερε στον ΠΑΟΚ και για τις ανεπανάληπτες στιγμές που μας προσέφερε.
Σημ. Ιεροσυλία να απομυθοποιούμε τους πραγματικούς γίγαντες στην ιστορία της ομάδας μας.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σε τιμάμε και σε σεβόμαστε απέραντα, κυρίως οι του ΠΑΟΚ old school. Προσέφερες τα μέγιστα και πάνω και γύρω από σένα κτίστηκε η τεράστια ομάδα της δεκαετίας του 1970. Αλλά,
...ρε Γιώργη και παλιόφιλε μετά τον σεισμό του '78 και έστω και αν είσαι 10+ χρόνια μεγαλύτερος μου, επέτρεψε μου να σε πω κάτι: όση καλή διάθεση και αν έχεις, όσο και αν είσαι καλοπροαίρετος, δεν δίνεις συνέντευξη στο απαύγασμα του βόθρου και της ψευτιάς. Ότι και αν είπες ή δεν είπες, θα χρησιμοποιηθεί για την βρώμικη προπαγάνδα τους.
Έφυγες παρασυρόμενος και σεβόμενος την επιθυμία του πατέρα σου, γύρισες και οι πατεράδες μας που για σένα χώρισαν την Ελλάδα στα δύο τα ξέχασαν όλα και σε έβαλαν μέσα στην καρδιά τους, μαζί με τα βιολογικά τους παιδιά. Μην τους δίνεις το δικαίωμα 55 χρόνια μετά να προπαγανδίζουν. Έζησες και εσύ άλλωστε τις τεράστιες αδικίες και τις κλοπές που υπέστημεν τη δεκαετία του 1970 και στις οποίες μπροστάρης ήταν η ομάδα του βρώμικου λιμανιού.
Αν ζούσε σήμερα ο πατέρας μου που ήξερε και σένα και τον μπάρμπα-Γιάννη, όπως και τον παλιό του φίλο και συμμαθητή, τον Γιώργο Παντελάκης, πολλά θα είχε να πει.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μια χαρά απομυθοποίηση πέφτει στους υπόλοιπους που δεν το αξίζουν κι όλας μέχρι τώρα (Ο Κύριος Βιερίνια) κλπ, που έδωσαν και μεγαλύτερες χαρές.
Που απέδειξαν ότι στο γαύρο δε συζητούσαν καν να πάνε ανεξαρτήτως χρημάτων.

Επίσης μπορεί να ήταν ο καλύτερος παίχτης τότε ο Κούδας, αλλά υπήρχαν παλικάρια παίχτες που δεν έχουν λάβει την προβολή όπως αυτός.
Και μάλιστα να συνεχίζει να κάνει δηλώσεις σ αυτούς που έσπασαν το άγαλμα του κι όλας.
Δηλαδή να θέλω να δώσω δικαιολογίες γι αυτές τις δηλώσεις και δε μπορώ να βρω πουθενα.

Μια δυο τρεις κούρασες μεγαλεξανδρε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

Γερασίμου »
εννοείται οτι συμφωνώ μαζί σου.
Οσο για κάποιους ανιστόρητους(μεγαλύτερες χαρές??) νεαρούς, που συγκρίνουν ανόμοια μεγέθη, να γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ εγινε ομάδα όλης της Ελλάδας χάρις στον Μεγαλέξανδρο και όχι για τα παλικάρια(που επίσης ήταν τεράστια μεγέθη) και τον Βιερίνια.

Σημ. Όποιος έζησε τον ΠΑΟΚ της εποχής, ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ με τα άλλα παληκάρια ήταν μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ και με τον ΚΟΥΔΑ ήταν μια ανεπανάληπτη ομάδα.
renegade
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από renegade »

Για μας τους νεώτερους ο Κούδας δεν είναι κάποιο ιερό τέρας, αλλά ένας πρώην που τα τελευταία 20: χρόνια έχει κάνει πολλά και σοβαρά σφάλματα.
Κάτι ανάλογο που ισχύει για έναν 20-25χρονο για τον Μπάνε. Ποτέ δεν θα δεί τον Μπάνε με τα μάτια που τον βλέπουμε εμείς οι 40+50χρονοι
ΚΩΣΤΑΣ2019

Ανόμοια μεγέθη και τεράστια διαφορά στην επίδραση και διαμόρφωση της ιστορίας-ονόματος ΠΑΟΚ

Σημ. Η γενιά μου τους είδε όλους, άρα ...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Parolos έγραψε:
Που απέδειξαν ότι στο γαύρο δε συζητούσαν καν να πάνε ανεξαρτήτως χρημάτων.

μη βαζεις το χερι σου στην φωτια
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ειναι ιεροσυλια να συγκρινετε τον Κουδα με οποιονδηποτε παικτη που επαιξε στον Π.Α.Ο.Κ.
και οχι μονο
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πάτερ μου το βάζω το χέρι προς το παρόν.
Είναι απλά νωρίς ακόμα για να μπει ο οποιοσδήποτε σε σύγκριση και άλλοι οι καιροί.

Αλλά αν η σημαία Κούδας μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με το γαύρο απλά ευχαριστώ δε θα πάρω γιατί απλά με κούρασε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

επειδη ξερω απο πρωτο χερι,μην το βαζεις για κανεναν
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Καλά τον συγκεκριμένο τον πρόλαβα στα τελευταία του ως παιδάκι οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τις ποδοσφαιρικές του αρετές.Παίκτη όμως που πούλησε την ομάδα και φόρεσε την φανέλα του σιχάματος επουδενί θα τον βάλω στην καρδιά μου.Ο Θεός ο ίδιος να είναι...Για εμένα ο συγκεκριμένος είναι στην ίδια λίστα με Δημόπουλο-Αμαλία--Γούναρη-Ορφανό και Σαλπιγγίδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Δευ 26 Απρ 2021, 05:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από obanebane »

Τι ξέρεις από πρώτο χέρι;
Εδώ μέσα ο κύριος Κουδας,από εσάς τους παλιούς, έχει το ακαταλόγιστο, ενώ συνεχίζει να κάνει και να λέει,μη πω τι καλύτερα.
Τον Μπανε τον έβγαλαν κλέφτη, τον Βιερινια φιλαργυρο και δεν συμμαζεύεται.
Κάπου,στοπ ,δε μπορούν να συνεχίζονται αυτά.
Καταλαβαίνω,ότι για τους τότε ΠΑΟΚτσηδες ήταν κάτι πάρα πολύ μεγάλο,ο μόνος λόγος που το δικαιολογώ ειναι η ποδοσφαιρική του αξία,τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
obanebane
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από obanebane »

Θα με ενδιέφερε να ακούσω και τη γνώμη του γέρου,έζησε όλη την ιστορία και θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

πω, τωρα ειδα το εξωφυλλο. εμετος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”