Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
- john4serres
Re: Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
Και εννοειται οτι απο τους 22 παραπανω θα κοπουν 4 παικτες (1 τφ και αλλοι 3 ) για την 18αδα
- john4serres
O Ξερολας της κερκιδας.
Σε κάθε αγώνα της Φιορεντίνα, το σάιτ δίνει την ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο να επιλέξει τους ιδανικούς 11 (συμπεριλαμβανομένου και συστήματος).
Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό, ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τη δική του Φιορεντίνα.
Την ημέρα του αγώνα, δημοσιεύεται το σχήμα και η εντεκάδα που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους».
κάτι μου λεει οτι θα κατεβάσει πάλι Κρέσπο αριστερά.
-
Εγω παλι βλεπω πολυ αμυντικογενες κεντρο της μεσαιας γραμμης και πολυ επιθετικογενη ακρα. Ετσι αντιμετωπιζεις το 3-5-2. Διαγωνιες πασες απο τα κεντρικα σου χαφ, οβερλαπ απο τα πλαγια μπακ και προσπαθεις να απομονωνεις ειτε το μπακ-χαφ του αντιπαλου ειτε το πλαγιο στοπερ του σε καταστασεις 2vs1. Θα ειναι εγκλημα αν ξεκινησει ο Κρεσπο αντι του Λεοβατς και δε νομιζω οτι θα το κανει.
Επαναλαμβανω, το ματς φωναζει Φακουντο. Ενδιαφερον θα ειχε και Μπισεσβαρ στα ακρα αντι Τζαλμα.
Επαναλαμβανω, το ματς φωναζει Φακουντο. Ενδιαφερον θα ειχε και Μπισεσβαρ στα ακρα αντι Τζαλμα.
Στις 4 δεν είναι η συνέντευξη του Ίβιτς;
edit: βρήκα το λινκ στο youtube
[youtube]UILHPiCOZ_0[/youtube]
edit: βρήκα το λινκ στο youtube
[youtube]UILHPiCOZ_0[/youtube]
Δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο να δούμε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με αυτή που είδαμε με παναιτωλικο.
Στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, κατά 99,99% πάει παίχτης της 11άδας...
Ε ναι ο Λεοβατς θα παιξει,πρωτον γιατι ειναι το καλυτερο αριστερο μας μπακ και σε δευτερη μοιρα το γεγονος οτι ηταν στην συνεντευξη τυπου
Μεγαλο λάθος να τους υποτιμήσουμε. Ακόμα μεγαλυτερο αν τους φοβηθουμε. Οπώς και να χει έχω εμπιστοσυνη στη διαχείριση (αγωνιστική και ψυχολογικη) του Ίβιτς.
Αύριο αρχίζει το μεγαλυτερο ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ολοι δίπλα στην ομάδα!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Αύριο αρχίζει το μεγαλυτερο ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ολοι δίπλα στην ομάδα!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
και τριτον γιατι ειναι ξεκουραστοςAlastor έγραψε:Ε ναι ο Λεοβατς θα παιξει,πρωτον γιατι ειναι το καλυτερο αριστερο μας μπακ και σε δευτερη μοιρα το γεγονος οτι ηταν στην συνεντευξη τυπου
Το δίλημμα είναι : Βαρελα ή κρεσπο ? Και Μπισεσβαρ ή Σακχοφ ή Χαριση ?
Εγώ λεω Βαρελα και Μπισεσβαρ.
Εγώ λεω Βαρελα και Μπισεσβαρ.
Αφού θα παίξει βασικός ο Μπαμπακάρ,καλύτερα Βαρέλα.
Και Μπίσεσβαρ εννοείται.Πουλαίν είναι αυτό.
Και Μπίσεσβαρ εννοείται.Πουλαίν είναι αυτό.
Συμφωνω με Οντι για Βαρελα.
Εξαλλου, μετα το λαθος που εκανε την Κυριακη για μενα πρεπει να του δειξεις ποσο τον εμπιστευεσαι και να τον βαλεις να φαει σιδερα. Να τον "φτιαξεις".
Η λογικη λεει Γλυκος, Ματος-Βαρελα-Τζαβελλας-Λεο, Κανιας-Τσιμι μπροστα τους ο Μπισεσβαρ λογω της καλης φορμας που μοιαζει να ειναι και η γνωστη τριαδα μπροστα.
Εξαλλου, μετα το λαθος που εκανε την Κυριακη για μενα πρεπει να του δειξεις ποσο τον εμπιστευεσαι και να τον βαλεις να φαει σιδερα. Να τον "φτιαξεις".
Η λογικη λεει Γλυκος, Ματος-Βαρελα-Τζαβελλας-Λεο, Κανιας-Τσιμι μπροστα τους ο Μπισεσβαρ λογω της καλης φορμας που μοιαζει να ειναι και η γνωστη τριαδα μπροστα.