7. Mame Baba Thiam
Re: 7. Mame Baba Thiam
Ειλικρινα δε καταλαβαινω το λογο που ειναι ανετοιμος,δεν εκανε προπονησεις με την γιουβε; 

- john4serres
Από την μία γράφουν ανέτοιμος,από την άλλη θα πάει αύριο Δράμα για να παίξει στο φιλικό.Ότι να ναι γράφουν.obanebane έγραψε:Ειλικρινα δε καταλαβαινω το λογο που ειναι ανετοιμος,δεν εκανε προπονησεις με την γιουβε;
-
Η Γιουβε τον ειχε στην λιστα της προετοιμασιας απ οτι ειδα, αλλα μετα που εψαξα να τον δω σε φωτογραφιες απο τις πρωτες προπονησεις της προετοιμασιας, δεν τον ειδα καπου. Εχει και πολλους παιχτες βεβαια η Γιουβε και μπορει να ετυχε να μην ειναι σε καποια φωτο. Τελοσπαντων αν ειναι οντως 15 μερες μικρο το κακο.
- sourmenetes
- Moderator
Τι δεν καταλαβαινεις;;;απλα ειναι..obanebane έγραψε:Ειλικρινα δε καταλαβαινω το λογο που ειναι ανετοιμος,δεν εκανε προπονησεις με την γιουβε;
- zarathustra79
Εϊναι ανέτοιμος, το ματς ειναι φιλικό. Για να γινεις απο ανετοιμος ετοιμος θες προπονησεις κ αγωνιστικο χρονο. Τι δεν καταλαβαινετε;;;;; 
Επίσης λογικά δε συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας (ίσως να έκανε καναδυο προπονήσεις). Άλλο επιπεδο ετοιμότητας απαιτει η β ομαδα της juventus κ αλλη μια ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα στην ελλαδα κ παιζει κ ευρωπη...

Επίσης λογικά δε συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας (ίσως να έκανε καναδυο προπονήσεις). Άλλο επιπεδο ετοιμότητας απαιτει η β ομαδα της juventus κ αλλη μια ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα στην ελλαδα κ παιζει κ ευρωπη...
Δεν ξέρω για ανέτοιμους και λοιπά ...
Αυτό που βλέπω σε αυτό το θηρίο ειναι ότι ειναι καβλωμενος για Μπαλα ...
Τέτοια δίψα ειναι το καλύτερο φάρμακο για να πας ψηλά ...
Μακάρι να τον δουμε λιγο σήμερα στο φιλικό ...
Έχω πολυ καλό ένστικτο για αυτό το παλικάρι ... Πιστεύω ότι τέλος της χρονιάς η ρήτρα θα φαντάζει πολυ πολυ μικρή
Αυτό που βλέπω σε αυτό το θηρίο ειναι ότι ειναι καβλωμενος για Μπαλα ...
Τέτοια δίψα ειναι το καλύτερο φάρμακο για να πας ψηλά ...
Μακάρι να τον δουμε λιγο σήμερα στο φιλικό ...
Έχω πολυ καλό ένστικτο για αυτό το παλικάρι ... Πιστεύω ότι τέλος της χρονιάς η ρήτρα θα φαντάζει πολυ πολυ μικρή
Καθε χρονια εχει κανει σοβαρα βήματα μπροστα ...μακαρι
Ιςως δώσει κατι διαφορετικό στην επίθεση
Ιςως δώσει κατι διαφορετικό στην επίθεση
Ας μην κρυβόμαστε από την αλήθεια. Όλοι ευχόμαστε να πετύχει αλλά είναι μια μεταγραφή με πολύ μεγάλο ρίσκο. Θυμίζει λίγο μεταγραφές που κάναμε την εποχή Ζαγοράκη με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα. Στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα στις μπίζνες, το ποσό που διαθέτεις για μια επένδυση είναι αντιστρόφως ανάλογο του ρίσκου επιτυχίας αυτής. Στον ΠΑΟΚ ούτε φέτος επενδύσαμε νομίζω. Ο Baba έρχεται χωρίς προετοιμασία με τραυματισμό στο γόνατο. Όσα παιδιά από εδώ έχουν κάνει αθλητισμό θα ξέρουν ότι δεν υπάρχει τρόπος να καλυφθεί η έλλειψη προετοιμασίας μέσα στην αγωνιστική χρονιά. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η μόνη διαφορά που βλέπω με τον Μπερμπα πέρυσι είναι ότι εκείνος ήταν υγιής. Μακάρι να κάνω λάθος σε όλα αλλά και αν δεν κάνω τότε ελπίζω να είναι ένα προγραμματισμένο ρίσκο και όχι μια κίνηση plan b,c,d κλπ όπως παρουσιάζεται. Άλλωστε και υγιής με προετοιμασία να ήταν δεν νομίζω ότι είναι ο παίχτης που θα έκανε την διαφορά.
υπάρχει κάποιο ψέμα στα παρακάτω;
εχει κανει προετοιμασια με τη γιουβέντους β.
έχει καιρό που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
είναι 13 χρόνια μικρότερος του Μπερμπατοφ.
δεν εχει κάποιο ιστορικό τραυματισμών.
τα εργομετρικά του είπαν ότι ήταν κομπλε.
έλαβε κανονικά μέρος στις προπονήσεις αυτές τις ημέρες.
απο το τεχνικό επιτελείο είπαν ότι θα είναι στο 100% σε 15 ημέρες.
ήδη μπορεί να συμμετάσχει απόψε σε φιλικό αγώνα.
αγωνιστικά, θα κριθεί. με τα όσα έχω μεχρι στιγμής δει, δείχνει ότι μπορεί να είναι ένας ιδιαίτερα φερέλπις νεαρός.
εχει κανει προετοιμασια με τη γιουβέντους β.
έχει καιρό που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
είναι 13 χρόνια μικρότερος του Μπερμπατοφ.
δεν εχει κάποιο ιστορικό τραυματισμών.
τα εργομετρικά του είπαν ότι ήταν κομπλε.
έλαβε κανονικά μέρος στις προπονήσεις αυτές τις ημέρες.
απο το τεχνικό επιτελείο είπαν ότι θα είναι στο 100% σε 15 ημέρες.
ήδη μπορεί να συμμετάσχει απόψε σε φιλικό αγώνα.
αγωνιστικά, θα κριθεί. με τα όσα έχω μεχρι στιγμής δει, δείχνει ότι μπορεί να είναι ένας ιδιαίτερα φερέλπις νεαρός.
λες και αν ηταν ετοιμος 8α επαιζε βασικος σε καποιο απο τα επομενα ματς... ελεος δηλαδη με την μιρλα δεν αντεχεται ο ΠΑΟΚτσης... αν καποοιος δεν εχει ιδεα τι μεταγραφες καναμε και τι ομαδα εχουμε 8α νομιζει οτι ειμαστε στην χρονια των σαρδελων και θελαμε ενα φορ για να σωθουμε ///ελεος..
οποιος δεν μπορει να στηριξει γενικα ας κανει λιγο περα και βγαινει να κραξει οταν εχει λογο.... φτανει ο αρνητισμος και η κλαψα.. εδω η αεκ περσι μονο με την αυρα και τον τσαμπουκα με ομαδα για κλαματα πηρε κυπελλο και βγηκε 2η...
οποιος δεν μπορει να στηριξει γενικα ας κανει λιγο περα και βγαινει να κραξει οταν εχει λογο.... φτανει ο αρνητισμος και η κλαψα.. εδω η αεκ περσι μονο με την αυρα και τον τσαμπουκα με ομαδα για κλαματα πηρε κυπελλο και βγηκε 2η...