Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
δανεικος στην μπουρσασπορ
25 ματς πρωταθληματος - 51' μ.ο. ανα αγωνα
25 ματς πρωταθληματος - 51' μ.ο. ανα αγωνα
- Duke_Rolson
το αντιπαρέρχομαι και απανταω μονο και μονο γιατι μου δίνεις πάτημα σε αυτό που θέλω να τονίσω...desperando έγραψε:ναι ρε ροναλντο τον εχουμε δει
αλλα την επομενη φορα θα ζητησουμε την αδεια σου μην στεναχωριεσαι
Θα έρθει ΕΝΑΣ σισοκό, που δεν τον έχουμε δεί, γιατί στο βίντεο ξέρει να κρατάει την μπάλα

Το θέμα δεν είναι η άδεια ή η στεναχώρια.. Το θέμα είναι ότι δημιουργούνται προσδοκίες από το πουθενά, έρχεται ο κάθε σισοκό (μπορεί να είναι ή όχι παιχταράς) και μετά φαγούρα και γκρίνια, που φυσικά μεταφέρεται και στην ομάδα..
Η έλλειψη διάκρισης (κύπελλο/πρωτάθλημα) δημιουργεί εσωστρέφεια..
Για να σπάσει η αλυσίδα αυτή, πρέπει να έρθει τίτλος=παιχτες πρώτης γραμμής που να αντέχουν στον πρωταθλητισμό
- Μπαρκαρούτσος
Ποιος Stoch;; Κακό παιχτάκι μπορεί να μην είναι, αλλά είναι κάκιστος αθλητής. Λέμε τους νυν που την έχουν δει Μάκης Τσετσένογλου και ζητάμε να έρθει πίσω ο Stoch, που όταν έμπαινε στο μαγαζί φώναζαν "HEEEEY MIRO WELCOME MY FRIEND!!";;
Κακιστο αθλητη με τα ποδια και τους κοιλιακους του Στοχ δεν εχω δει,το αν εβγαινε και τα επινε στα @@ μου,τετοιο παιχτη δεν εχουμε ξαναφερει απο τοτε.
Θελει ειδικη μεταχειρηση αυτο ειναι αληθεια αλλα εδω νιωθει καλα και θα παιξει μπαλα,μακαρι να ερθει αν φυγει ο Μακ.
Υ.Γ Κακιστος αθλητης πριν παει στην Γερμανια ηταν ο βιερινια,μηπως κανω λαθος;
Μακαρι να ειχαμε 4-5 τετοιους κακιστους.
Θελει ειδικη μεταχειρηση αυτο ειναι αληθεια αλλα εδω νιωθει καλα και θα παιξει μπαλα,μακαρι να ερθει αν φυγει ο Μακ.
Παικταράς ο Στοχ, αλλά καθαρά παίκτης ψυχολογίας.
Ο καλύτερος εξτρεμ της τελευταίας 10 ετίας μετά φυσικά από τον Βιερινια.
Αν έβρισκε κάποιος το κουμπί του θα έκανε παπάδες στο πρωταθλημα.
- Μπαρκαρούτσος
obanebane έγραψε:Κακιστο αθλητη με τα ποδια και τους κοιλιακους του Στοχ δεν εχω δει,το αν εβγαινε και τα επινε στα @@ μου,τετοιο παιχτη δεν εχουμε ξαναφερει απο τοτε.
Αθλητής δεν είσαι 2 ώρες στη προπόνηση και 1.5 ώρα στον αγώνα! Είσαι 365 μέρες το χρόνο!
Φτανει με το χωριο του παπαστρουμφ παιδια, φτανει. Κανονικους ψηλους (για ποδοσφαιριστες) και αθλητικους παιχτες θελουμε. Λες και παμε σε διαγωνισμο για το ποιος θα εχει την πιο κοντη ομαδα ειμαστε.
Μπερδευεσαι. Walter Berry speakingRoMaN έγραψε:obanebane έγραψε:Κακιστο αθλητη με τα ποδια και τους κοιλιακους του Στοχ δεν εχω δει,το αν εβγαινε και τα επινε στα @@ μου,τετοιο παιχτη δεν εχουμε ξαναφερει απο τοτε.
Αθλητής δεν είσαι 2 ώρες στη προπόνηση και 1.5 ώρα στον αγώνα! Είσαι 365 μέρες το χρόνο!
Συμφωνω 1000%. Το γκολ που βαζει στην Σαλκε ουτε στα τρελα μας ονειρα και μερικα εκατοστα μεσα στον επαναληπτικο και περνουσες στους ομιλους. Εδω τον Μπερμπατωφ βγαλαμε αμπαλο στον Στοχ θα κολλησουμε. Απλα ειναι μερικοι παικτες που θελουν ειδικη μεταχειριση γιαυτο και λατρευονται απο τον κοσμο (η μισιουνται). Τεραστιος Στοχ και φυσικα 100 φορες πιο τεραστιος Βιερινια.Ettien έγραψε:Παικταράς ο Στοχ, αλλά καθαρά παίκτης ψυχολογίας.
Έχω ξαναγράψει ότι εμένα στα παπάκια μου οι τίτλοι. Εγώ θέλω να βλέπω μπάλα, να γουστάρω.
Και ο Στοχ ήταν ένας από τους παίκτες που πρόσφεραν θέαμα τα τελευταία χρόνια. Ένας αυτός και ένας ο Βιειρίνια.
Ας φέρουν τον Στοχ ή ας βρουν έναν παρόμοιο.

Και ο Στοχ ήταν ένας από τους παίκτες που πρόσφεραν θέαμα τα τελευταία χρόνια. Ένας αυτός και ένας ο Βιειρίνια.
Ρε συ Μαριάνο .... ξέρεις πολλούς δίμετρους εξτρέμ;Marianov6 έγραψε:Φτανει με το χωριο του παπαστρουμφ παιδια, φτανει. Κανονικους ψηλους (για ποδοσφαιριστες) και αθλητικους παιχτες θελουμε. Λες και παμε σε διαγωνισμο για το ποιος θα εχει την πιο κοντη ομαδα ειμαστε.

Κουαρεσμα απο την μια και στοχ απο την αλλη θα μας καθοταν γάντι.απλα οπως ειπαν πιο πανω χρειαζονται ειδική μεταχείριση
Kαι μιας και γινεται συζητηση παιζει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα στον γαλαξια σε τετοιου επιπεδου πρωταθλημα να εχεις Λουκας Στοχ και Νετσιντ στην ομαδα και να κανεις μια τρυπα στο νερο. Πραγματικα απιστευτο. Μηπως δεν ειναι στραβος ο γιαλος τελικα? Φερτε παικταραδες για ενα καλο restart με μετριοτητες δεν εχουμε ΚΑΜΙΑ ελπιδα για διακριση.
- ilovegame27
Στοχ ναι αλλά με πρυποθέσεις φυσικά και ρήτρες συμμετοχής!
Καλή περ'ιπτωση είναι ο και ο Marko Marin της Τραμπονσπορ που είναι δανεικός από την Τσέλσι αλλά έρωτας είναι ο Βόσνιος Visca της Ινστανμπουλ
Καλή περ'ιπτωση είναι ο και ο Marko Marin της Τραμπονσπορ που είναι δανεικός από την Τσέλσι αλλά έρωτας είναι ο Βόσνιος Visca της Ινστανμπουλ
- desperando
- Επικοινωνία:
Φέρε στοχ και όταν τα αντίπαλα μπακ μοιάζουν με Ντάνι αλβες αλλά και όταν το δικό μας αριστερό μπακ θα σκάει από τα συνεχόμενα 2 με Τότε ελπίζω να μην γκρινιαζετε
Νιμανι χαχαDC έγραψε:Έχω ξαναγράψει ότι εμένα στα παπάκια μου οι τίτλοι. Εγώ θέλω να βλέπω μπάλα, να γουστάρω.
Ρε συ Μαριάνο .... ξέρεις πολλούς δίμετρους εξτρέμ;Marianov6 έγραψε:Φτανει με το χωριο του παπαστρουμφ παιδια, φτανει. Κανονικους ψηλους (για ποδοσφαιριστες) και αθλητικους παιχτες θελουμε. Λες και παμε σε διαγωνισμο για το ποιος θα εχει την πιο κοντη ομαδα ειμαστε.