Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 78-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 78-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπραβο στα παιδια,μπραβο στο Σουλη...
Πραγματικα απορω αν ο ΠΑΟΚ ειχε μονο τον καρτερ και τον μαυροκεφαλιδη τι θα εκανε..
Πραγματικα απορω αν ο ΠΑΟΚ ειχε μονο τον καρτερ και τον μαυροκεφαλιδη τι θα εκανε..
buffalobill4 έγραψε:eorptol έγραψε:Κοροϊδεύεις αλλά αν δεν ήταν ο ιβαν στον γαβρο θα ήταν τώρα ο σουλης:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πτολ κανεις λαθος. Μπορει να βοηθησε ως εξωδιοικητικος το μπασκετ αλλα αν ηταν στην διοικηση, θα ειχαν παρει ποδι πολλοι που τωρα θεωρουμε καλους, ως αποτυχημενοι.
Ο ανθρωπος ειναι ευεργετης και επικινδυνος την ιδια στιγμη. Παρανοια
Λέω για την πρόταση στον σουλη από γαβρο ήταν έτοιμος να φύγει ετσι δεν είναι; όσο για τον ιβαν ας αποφασίσουμε τον θέλουμε με τα στραβά του ελπίζοντας να βελτιωθεί ; η θέλουμε μόνο τα λεφτά του και αυτόν δεν θέλουμε να τον βλέπουμε ; για το ποδόσφαιρο μιλάω προφανώς αν τπν θέλουμε για το δεύτερο ψάχνουμε για μα@@κ@
παντως μεταξυ σοβαρου και αστειου οποιο τμημα κραζουμε μετα πεταει. μονο στο ποδοσφαιρο δεν πιανει κανενα μα κανενα μαγικο.
Ίσως επειδή στο ποδόσφαιρο με όλο το περιβάλλον που υπάρχει είναι πολύ ποιο δύσκολο να πετύχεις εύκολα αυτό που θέλεις
- ilovegame27
[youtube]fQq6scRMMNs[/youtube]
Για όλα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν το είδαν σε καλή ποιότητα
- Μπαρκαρούτσος
"Κοιτάξτε μας στα μάτια!"
Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για το break στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι περιμένει ένα πραγματικά γεμάτο Παλατάκι στο Game 2 και προέτρεψε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κοιτάξει κατάματα τους παίκτες του "Δικεφάλου"!
Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι ο τύπος που μπορεί να παίξει... ρόλους οι οποίοι έχουν υψηλό ποσοστό ρίσκου. Όπως, για παράδειγμα, χθες (16/4) στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ "έσπασε" την έδρα της ΑΕΚ και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs στην PAOK Sports Arena (23/4, 20:00).
Στις 16/1 η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου γύρισε από το -24 (15-39) για να φτάσει στη νίκη επί της "Ένωσης" στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Χθες ανέτρεψε το εις βάρος της -17 (35-18, 14'06"), παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη! Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, λοιπόν, τελείωσε το ματς με 17 πόντους (5/6 βολ., 4/6 τρίπ.) ενώ πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο στα -32.5", δίνοντας το σύνθημα της νίκης στο ΟΑΚΑ.
Διαβάστε τα όσα είπε στο sport24:
Πού οφείλεται, όμως, η αλλαγή εικόνας από το "βοήθα Παναγιά" του -17 στο "δόξα τω Θεώ" του break; "Η ομάδα μας δεν είναι αυτή που παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, όταν παίζαμε συνεχώς ένας εναντίον ενός, δεν κάναμε καλά σκριν και δεν έβγαιναν τα συστήματα. Γενικώς, τα κάναμε όλα χάλια σε αυτό το διάστημα και ήμασταν πίσω στο σκορ! Μετά είπαμε πως επιτέλους πρέπει να παίξουμε άμυνα και να κάνουμε σωστά πράγματα στην επίθεση. Να μη βιαζόμαστε! Πήραμε τα ριμπάουντ και βγάλαμε καλές άμυνες στο τέλος, κάτι που δεν κάναμε στα μεγάλα παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Τέλος καλό, όλα καλά...".
Τι... παθαίνει η ΑΕΚ στις τελευταίες αναμετρήσεις με τον "Δικέφαλο του Βορρά", χάνοντας μεγάλες διαφορές στο Παλατάκι και το ΟΑΚΑ; "Τι να πω... Εμένα μου αρέσει, γενικά, η ΑΕΚ σαν ομάδα αλλά δεν έχει βρει ακόμα τη χημεία της. Είναι λογικό έπειτα από τόσες αλλαγές μέσα στη χρονιά. Λείπει η ομοιογένεια από το παιχνίδι της. Εμείς, πάλι, παίζουμε συνεχώς με ό,τι έχουμε (γέλια)! Πλέον δεν μπορούμε να λέμε, για παράδειγμα, ότι έλειπε ο Σοφοκλής αφού έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές τις καταστάσεις μέσα στη σεζόν. Ευτυχώς το τελευταίο διάστημα έχουμε μαζί μας τον Κιθ (σ.σ. Κλάντον), ένα παιδί που δεν μιλάει πολύ αλλά κάνει εκπληκτική δουλειά. Τον χρειαζόμασταν πάρα πολύ σε αυτή τη φάση της χρονιάς".
Η ημιτελική σειρά μεταφέρεται στο Παλατάκι, το οποίο γέμισε πριν από λίγες ημέρες στους ημιτελικούς του βόλεϊ με τον Ολυμπιακό. Τι είχε να πει επί του θέματος ο Βασιλειάδης; "Μετά από αυτή τη νίκη, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Ένα πραγματικά γεμάτο γήπεδο! Πραγματικά, το λέω μέσα από την καρδιά μου και το εννοώ ότι αυτή την ομάδα ο κόσμος πρέπει να την στηρίζει ακόμα και όταν χάνει! Κάνει τεράστια προσπάθεια όμως ο κόσμος δεν είναι εκεί. Πολλές φορές βλέπει το αρνητικό και όχι το θετικό. Αυτό που έχω να πω είναι κοιτάξτε αυτά τα παιδιά στα μάτια και δείτε τι κάνουν από το πρωί ως το βράδυ για αυτή την ομάδα! Ήλθαν στον ΠΑΟΚ για να παίξουν και να χαρούν το μπάσκετ σε μια μεγάλη ομάδα. Το θέμα είναι, λοιπόν, να δείξουμε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Και ο κόσμος, και εμείς".
Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για το break στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι περιμένει ένα πραγματικά γεμάτο Παλατάκι στο Game 2 και προέτρεψε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κοιτάξει κατάματα τους παίκτες του "Δικεφάλου"!
Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι ο τύπος που μπορεί να παίξει... ρόλους οι οποίοι έχουν υψηλό ποσοστό ρίσκου. Όπως, για παράδειγμα, χθες (16/4) στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ "έσπασε" την έδρα της ΑΕΚ και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs στην PAOK Sports Arena (23/4, 20:00).
Στις 16/1 η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου γύρισε από το -24 (15-39) για να φτάσει στη νίκη επί της "Ένωσης" στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Χθες ανέτρεψε το εις βάρος της -17 (35-18, 14'06"), παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη! Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, λοιπόν, τελείωσε το ματς με 17 πόντους (5/6 βολ., 4/6 τρίπ.) ενώ πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο στα -32.5", δίνοντας το σύνθημα της νίκης στο ΟΑΚΑ.
Διαβάστε τα όσα είπε στο sport24:
Πού οφείλεται, όμως, η αλλαγή εικόνας από το "βοήθα Παναγιά" του -17 στο "δόξα τω Θεώ" του break; "Η ομάδα μας δεν είναι αυτή που παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, όταν παίζαμε συνεχώς ένας εναντίον ενός, δεν κάναμε καλά σκριν και δεν έβγαιναν τα συστήματα. Γενικώς, τα κάναμε όλα χάλια σε αυτό το διάστημα και ήμασταν πίσω στο σκορ! Μετά είπαμε πως επιτέλους πρέπει να παίξουμε άμυνα και να κάνουμε σωστά πράγματα στην επίθεση. Να μη βιαζόμαστε! Πήραμε τα ριμπάουντ και βγάλαμε καλές άμυνες στο τέλος, κάτι που δεν κάναμε στα μεγάλα παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Τέλος καλό, όλα καλά...".
Τι... παθαίνει η ΑΕΚ στις τελευταίες αναμετρήσεις με τον "Δικέφαλο του Βορρά", χάνοντας μεγάλες διαφορές στο Παλατάκι και το ΟΑΚΑ; "Τι να πω... Εμένα μου αρέσει, γενικά, η ΑΕΚ σαν ομάδα αλλά δεν έχει βρει ακόμα τη χημεία της. Είναι λογικό έπειτα από τόσες αλλαγές μέσα στη χρονιά. Λείπει η ομοιογένεια από το παιχνίδι της. Εμείς, πάλι, παίζουμε συνεχώς με ό,τι έχουμε (γέλια)! Πλέον δεν μπορούμε να λέμε, για παράδειγμα, ότι έλειπε ο Σοφοκλής αφού έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές τις καταστάσεις μέσα στη σεζόν. Ευτυχώς το τελευταίο διάστημα έχουμε μαζί μας τον Κιθ (σ.σ. Κλάντον), ένα παιδί που δεν μιλάει πολύ αλλά κάνει εκπληκτική δουλειά. Τον χρειαζόμασταν πάρα πολύ σε αυτή τη φάση της χρονιάς".
Η ημιτελική σειρά μεταφέρεται στο Παλατάκι, το οποίο γέμισε πριν από λίγες ημέρες στους ημιτελικούς του βόλεϊ με τον Ολυμπιακό. Τι είχε να πει επί του θέματος ο Βασιλειάδης; "Μετά από αυτή τη νίκη, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Ένα πραγματικά γεμάτο γήπεδο! Πραγματικά, το λέω μέσα από την καρδιά μου και το εννοώ ότι αυτή την ομάδα ο κόσμος πρέπει να την στηρίζει ακόμα και όταν χάνει! Κάνει τεράστια προσπάθεια όμως ο κόσμος δεν είναι εκεί. Πολλές φορές βλέπει το αρνητικό και όχι το θετικό. Αυτό που έχω να πω είναι κοιτάξτε αυτά τα παιδιά στα μάτια και δείτε τι κάνουν από το πρωί ως το βράδυ για αυτή την ομάδα! Ήλθαν στον ΠΑΟΚ για να παίξουν και να χαρούν το μπάσκετ σε μια μεγάλη ομάδα. Το θέμα είναι, λοιπόν, να δείξουμε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Και ο κόσμος, και εμείς".
- john4serres
Επιστρεφει ο Σόφο ;
Στις 2 νικες ειναι η προκριση ;
Στις 2 νικες ειναι η προκριση ;
ilovegame27 έγραψε:[youtube]fQq6scRMMNs[/youtube]
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!
john4serres έγραψε:Στις 2 νικες ειναι η προκριση ;
Ναι, για Σοφο δεν ξερω..
- PAOK_Antarctica
Είδα το τέταρτο δεκάλεπτο με τον πρωινό καφέ γιατί δεν μπόρεσα να δω τον αγώνα χθες, ωραίος ρε ilovegame!
Δεν διανοούμαι να μην γεμίσουμε το γήπεδο το Σάββατο... Ήδη μετράω μέρες.
Δεν διανοούμαι να μην γεμίσουμε το γήπεδο το Σάββατο... Ήδη μετράω μέρες.
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ μετράω μέρες...για τον αγώνα με Σύρο τη Τρίτη, για το εντός τη Παρασκευή, για το Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ., για το Game Of Thrones...

η ομαδα με τη χθεσινη νικη πετυχε παραπανω απο οσα περιμενα να πετυχει σε ολη τη σειρα και γι αυτο αξιζουν μπραβο στα παιδια...ηδη εκαναν υπερβαση αλλα να μην παρουν τα μυαλα μας αερα και παριστανουμε ξαφνικα το φαβορι γιατι πολυ απλα δεν ειμαστε...
ο,τι και να γινει απο εδω και περα ηδη η χρονια λογω των δεδομενων κρινεται πετυχημενη...
ο,τι και να γινει απο εδω και περα ηδη η χρονια λογω των δεδομενων κρινεται πετυχημενη...
Ο Ρομαν έχει πάθει overdose με το γεμάτο Παλατάκι στο βόλεϊ.
Θα ζήσει μεγάλες στιγμές και στο αγαπημένο του με την σπυριαρα.
Κάποιος να τον ξυπνήσει
SM-G920F
Θα ζήσει μεγάλες στιγμές και στο αγαπημένο του με την σπυριαρα.
Κάποιος να τον ξυπνήσει
SM-G920F
- Μπαρκαρούτσος
Ακόμη θυμάμαι το Παλατάκι με 10.000 οπαδούς πέρσι κι εμένα μπαρκαρισμένο, να έχω τις εικόνες φόντο στο laptop και να χαίρομαι... Αυτό φέτος δεν ήταν γεμάτο! Αλλά και πάλι καυλώσαμε..φάνηκε νομίζω!
Εγώ από τη μπασκετική ομάδα περιμένω τα γνωστά Σούλικα θαύματα...λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, δεν ξέρεις ποτέ... Ας περάσουμε τα χανούμια και θα τα πούμε κι αυτά...
Εγώ από τη μπασκετική ομάδα περιμένω τα γνωστά Σούλικα θαύματα...λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, δεν ξέρεις ποτέ... Ας περάσουμε τα χανούμια και θα τα πούμε κι αυτά...
RoMaN έγραψε:Κι εγώ μετράω μέρες... για το Game Of Thrones...![]()
Κλαιω ρε Ρομαν

Στα της ομαδας, η πορεια της, οτι και να γινει στο τελος, δηλαδη ακομα κι αν δεν περασουμε την αεκ για μενα κρινεται επιτυχημενη αλλα μιλαω ξεκαθαρα αγωνιστικα. Τα λαθη και η αποτυχια φετος δυστυχως ειναι στην οργανωση της ομαδας στην αρχη της σεζον, εκει που οι ανθρωποι της διοικησης δεν μας ειχαν συνηθισει σε τετοια λαθη τα προηγουμενα χρονια. Απο την αλλη, εκει που ολοι κραζαμε για το οτι η ομαδα πρεπει να ενισχυθει με παικτες ισως εκει βγαινουν σωστοι που δεν εκαναν αλλες κινησεις περα του πολυτιμου Κιθ. Σιγουρα μπορουσαν να πιεσουν τον Ιβαν λιγο παραπανω και να παρουν αλλους δυο λεω εγω αλλα πραγματικα βλεποντας αυτην την αεκ με τις τοσες μεταγραφαρες να ειναι οπως ειναι μαλλον σωστα επραξαν. Η ομαδα για ακομη μια χρονια θα τελειωσει την σεζον ως ΟΜΑΔΑ με ολη την σημασια της. Θα ναι φυσικα ακομα πιο ωραιο να τελειωσουμε την σεζον στην 3η θεση!
- Μπαρκαρούτσος
Φήμες λένε ότι η Α.Ε.Κ. θα ανέβει ανανεωμένη στο Παλατάκι, ετοιμάζονται 7 νέες μεταγραφές...τελείωσε και η regular season στο NBA..
Τεράστιο το rebound του Clanton στα 30'' πριν το τέλος νομίζω, που κέρδισε από τον Σάκοτα (???) και έδωσε στον Βασιλειάδη να πυροβολήσει για 3!
Πόσο άραγε να κοστίζει ένας PG για έναν μήνα;;; Τα έσοδα από τον αγώνα του Σαββάτου δεν αρκούν; Εγώ λέω αρκούν... Δεν γίνεται να παίζει ο Hatcher 33' και αναπληρωματικός να είναι ο Τσόχλας ή ο...Tepic!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ POINT GUARD!!!!

Τεράστιο το rebound του Clanton στα 30'' πριν το τέλος νομίζω, που κέρδισε από τον Σάκοτα (???) και έδωσε στον Βασιλειάδη να πυροβολήσει για 3!
Πόσο άραγε να κοστίζει ένας PG για έναν μήνα;;; Τα έσοδα από τον αγώνα του Σαββάτου δεν αρκούν; Εγώ λέω αρκούν... Δεν γίνεται να παίζει ο Hatcher 33' και αναπληρωματικός να είναι ο Τσόχλας ή ο...Tepic!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ POINT GUARD!!!!