Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παιδια για πειτε στην σειρα 90-91(σε αυτην αναφερομουν πριν οχι την 89-90)
που εγινε του σελλερς αν θυμαμαι καλα η ιστορια καλαθι και φαουλ
ρε σεις πανηγυριζαν ολοι οι αρειανοι εμεις ειμασταν πενθιμοι,του παπαχρονη το σουτ ομως ηταν εμπροσθεμο αυτο το γμτ μου εμεινε
ουδεις εδωσε σημασια,ολοι σοκαρισμενοι,οι αλλοι στην τρελη χαρα
και ο πητ το εριξε το τουβλο :(
η σειρα του 91 ηταν μεγαλο σοκ!κανεις δεν εχει αναρρωσει απο εκεινη την τριετια παιδες!απιθανες κατραπακιες μεσα και εξω
για την καλυτερη ευρωπαικη ομαδα του 91-94 οπως λεει κ ο σκουντης
το εβαλα να το ξαναδω :(
να εισαι 4 ποντους πανω 36 δευτερα να εχεις και βολες και να χανεις,ελεος
βεβαια εχουμε κανει και χειροτερα ποιος ξεχναει την απιθανη ηττα με το περιστερι στο τελος που μας στοιχισε και το αβανταζ της εδρας στα play offs

ο τζων νιουμαν παρεμπιπτοντως εχει το παιδι του ποδοσφαιριστη και εχει κανειε παγγελματικο συμβολαιο με παναθηναικο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μάλλον εννοείς τον Μιχάλη Νιούμαν (Michael Newmann).. http://www.transfermarkt.co.uk/michael- ... ler/242650
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τον magic τον πρωτοείδα σε προημιτελικό Κυπέλλου Π.Α.Ο.Κ.-Γ.Σ. Λάρισας στο........ανοιχτό γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ., πρέπει να ήταν το 79-80!!! Μάλιστα κύριοι, σε ανοιχτό γήπεδο παιζόταν ακόμα και προημιτελικοί Κυπέλλου Ελλέδος μπάσκετ το '79!!! "Μεγαλεία" λέμε!!! :D

Μια ομάδα μόνος του, κόντεψε να μας αποκλείσει τότε (συνεπικουρούμενος και λίγο από κάποιον Ζώη, φίρμα της Λάρισας την εποχή εκείνη)!!! Αν θυμάμαι καλά κερδίσαμε με 1 ή 2 πόντους σε νοκ άουτ αγώνα και προχωρήσαμε, αφού μας "έκατσε" καμιά 40 πόντους και καμιά 15αριά ασσίστ ο Σταυρόπουλος!!!

Η ομάδα μας τότε έπαιζε με Στρατή, Γκίνη, Πολίτη, Μάνθο Κατσούλη, Καραμβέρη, τον 18άχρονο Δελαπάσχο αλλαγή play maker, τον Μπουρλίβα αλλαγή στα "ΕΛ" (έτσι λέγονταν τότε τα σημερινά γκαρντ, το 2 και το 3) 17χρονο τότε κ.τ.λ. (δεν θυμάμαι άλλους από μνήμης δυστυχώς)!!!

Θυμάμαι που πηγαίναμε στο Παλέ με "μαθητικό" εισιτήριο το '78-'79 των 50 δραχμών και βλέπαμε δύο αγώνες, έναν Β' εθνικής, π.χ. Αρμενική-Νέστορας και έναν της Α' στα καπάκια!!! Με 50 δραχμές, δηλαδή 0.14 ευρώ!!! :o

Φοβερά χρόνια ζούσαμε στο μπάσκετ όπως ξαναέχω γράψει κάποτε, μέχρι που ο νόμος Μποσμάν "χτύπησε" και πηγαίναμε στο γήπεδο και δεν γνωρίζαμε πάνω από 2 παίχτες του Π.Α.Ο.Κ. μέσα σε μία μόλις σεζόν, αφού γεμίσαμε ξαφνικά κοινοτικούς!!! Τότε δεν άντεξα αυτήν την "αποοικογενειοποίηση", έφυγα από έναν αγώνα βρίζοντας χυδαία τους κ@λονόμους τους και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου ποτέ ξανά, έμεινα πια από τότε μόνο στην χοντροκαψούρα μου τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. και το μπάσκετ το έβλεπα πάντα, αλλά μόνο απ την τηλεόραση!!!

Παροιμιώδες ένα ματς με τους βρωμοσκώληκες που ο Μάνθος "έχασε' τον έναν φακό επαφής του (έπεσε στο παρκέ σε μια γερή κόντρα με αντίπαλο) και ο αγώνας ξανάρχισε 35 λεπτά μετά αφού βρήκαν τον φακό για να συνεχίσει!!! Τόσο σπουδαίοι-ακριβοί ήταν τότε οι φακοί επαφής, φανταστείτε εποχή!!! :shock: :shock:

Υ.Γ. "Ταίρι" (δίδυμο ξένων εννοώ) του Μπίλυ του Βάρνερ την πρώτη χρονιά του θυμάμαι έναν λευκό σέντερ, τον Μαρκ Σίμπσον, ξανθός, γύρω στο 2,10, αλτικός, πολύ καλός στα "σκουπίδια"και χαρακτηριστικά καρφώματα με ανοιχτά περίπου μέχρι σπαγγάτο στον αέρα πόδια και σπάσιμο της μέσης τρομερό για ψηλό, ειδικά εκείνη την εποχή!!! Μετά πρέπει να ήρθε ο Ντικ Μόμα, ίσως και με Ντιλέινι Ραντ παρτενέρ, δεν θυμάμαι καλά, πάνω από 30 χρόνια μετά !!!

Τι μου έχετε θυμίσει ρε σεις παιδιά απόψε...Να είστε όλοι καλά!!! :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 22 Μαρ 2016, 17:19, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ντιλεινι Ραντ τί είπες τώρα...
Είχαμε δυο ξένους τότε που έπαιζαν μόνο Ευρώπη.
Αυτός είχε κόψει φλέβες σε κάρφωμα, τρελαμένος φουλ

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

RoMaN φτιάξε ένα τόπικ και βάλτε τις ιστορίες εκεί και μην χαθούνε σε αυτο το νήμα,είναι συγκινητικές

Sent from my iPad air using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:Ντιλεινι Ραντ τί είπες τώρα...
Είχαμε δυο ξένους τότε που έπαιζαν μόνο Ευρώπη.
Αυτός είχε κόψει φλέβες σε κάρφωμα, τρελαμένος φουλ

SM-G920F
Πάιλοτ, αν θυμάμαι καλά, φλέβες είχε κόψει ο συχωρεμένος ο Πέτγουεϊ σε κάρφωμα!!! Πήγε στο Νοσοκομείο, έκανε ράματα και γύρισε να ξαναπαίξει ο σκύλαρος!!! Και έπαιξε πάλι φυσικά!!! Απίστευτο κι όμως το έχει κάνει ΚΑΙ ΑΥΤΟ "Αμερικάνος μισθοφόρος"... Για τον Π.Α.Ο.Κ.!!! Για εμάς, τον τεράστιο κόσμο του!!! Τέτοια τρέλα μεταδίδαμε τότε στους παίχτες μας εμείς οι πιο τρελαμένοι οπαδοί!!!

Ντιλέινι Ραντ μεγάλο πουλέν, όπως και κόουτς Τζων Νιούμαν τότε, παράλληλα!!! Τον θυμάμαι με το πινακάκι και τον μαρκαδόρο στο χέρι να σχεδιάζει στα time out των τελευταίων δευτερολέπτων επιθέσεις με το κλασικό ξεκίνημα-τελεία που την έβαζε μέσα σε κύκλο φωνάζοντας για να ακούγεται μέσα στο κατάμεστο από 6.000 και πλέον τρελαμένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια: "Dilany here"...Άσε την σπρωξιά στον διαιτητή που τον ξάπλωσε φαρδύ πλατύ μετά από "τσουλήθρα" καμιά δέκα μέτρα μακριά του για ένα ανάποδο σφύριγμα, πολύ κρίσιμο όμως!!! Π.Α.Ο.Κ. κανονικός...Μούρλα κανονική και με το πολύ παραπάνω λέμε τώρα!!!

Οι δυο τους ήταν η μπασκετική τρέλα σε όλο της το μεγαλείο "τω καιρώ εκείνω"... :D

Τι χρόνια κι εκείνα Θεέ μου, πόσα έχουμε ζήσει και με το μπάσκετ!!!

Ανατρίχιασα και μόνο που τα γράφω!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 22 Μαρ 2016, 11:16, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Λες να ήταν ο Πετγουει; είχε μείνει καιρό έξω μετά

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Αυτός ο συγχωρεμένος ο Πετγουει έκανε κάτι καρφώματα απίστευτα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:Λες να ήταν ο Πετγουει; είχε μείνει καιρό έξω μετά

SM-G920F
Αυτός ήταν και παίζαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι εκτός έδρας, Γιουγκοσλαβία (ενωμένη ακόμα), αν θυμάμαι καλά!!!

Μεγάλη μούρλα ο μακαρίτης!!! Πιο Π.Α.Ο.Κ. κι από εμάς τους οπαδούς είχε γίνει σε λέω!!! ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να πηγαινεις στο Παλε για να στηριξεις (αχ αυτη η στηριξη) Καλογηρο. :shock: Καλογηρος κλαπ κλαπ Καλογηρος :lol:
Μπιλυ Βαρνερ(καψουρα) και Σιμπσον που εκανε κατι αναποδα καρφωματα και χαζευαμε.
Ηταν η εποχη που η ομαδα ανεβαινε και ηταν πεινασμενη για διακρισεις με επικες μαχες στο Παλαι.
Ωραιες εποχες μεγαλες γκ@@λες.
Ekatnetworkltd έγραψε:RoMaN φτιάξε ένα τόπικ και βάλτε τις ιστορίες εκεί και μην χαθούνε σε αυτο το νήμα,είναι συγκινητικές
Υπαρχει ηδη.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=134&t=3064
Άβαταρ μέλους
goran 64

painkiller4 έγραψε:Αυτός ο συγχωρεμένος ο Πετγουει έκανε κάτι καρφώματα απίστευτα...
Μουρλό εντελώς λέμε ρε σεις!!! Στο ζέσταμα, μόλις έπαιρνε την μπάλα για τα (τότε) καθιερωμένα lay up της προθέρμανσης, ολόκληρο φισκαρισμένο μέχρι πνιγμού Παλέ άρχιζε ένα μακρόσυρτο ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, το οποίο δυνάμωνε όσο πήγαινε προς το καλάθι και μόλις κάρφωνε (δεν ήξερε αυτός τι θα πει lay up στο ζέσταμα λέμε :P ) γινόταν τόσο εκκωφαντικό που τρόμαζε τους................περαστικούς εκείνη την ώρα απ την Πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ.!!! :shock:

Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα κάρφωμα του στο ζέσταμα, τράβηξε με τα χέρια του την στεφάνη τόσο δυνατά που σήκωσε όλο το κορμί του μέχρι τα @@ πάνω απ το καλάθι και το κεφάλι του πέρασε το ύψος του ταμπλό!!!!!!!!! Τόσο τρομερή δύναμη αλλά και ευλυγισία μιλάμε είχε εκείνος ο παλίκαρος!!! Σαν μωρό έκλαιγα όταν έμαθα για τον θάνατο του κι ας είχε φύγει πριν χρόνια απ την ομάδα μας!!! Ο Θεός να τον αναπαύει πια τον Θεόμουρλο... :(

Μεγάλες εποχές, τεράστιες παραστάσεις, ατέλειωτη τρέλα-μεγαλείο, αξέχαστες εικόνες μιας ζωής...Δυστυχώς ανεπανάληπτα τώρα πια... :cry:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πάντως βλέποντας το πρόγραμμα μέχρι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου δεν έχει χαθεί η 5η θέση εντελώς, υπό την προϋπόθεση ότι θα κερδίσουμε κ τα τρία τελευταία παιχνίδια αλλά και κυρίως το δύσκολο πρόγραμμα όλων των υπολοίπων ανταγωνιστών της θέσης.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:
Ekatnetworkltd έγραψε:RoMaN φτιάξε ένα τόπικ και βάλτε τις ιστορίες εκεί και μην χαθούνε σε αυτο το νήμα,είναι συγκινητικές
Υπαρχει ηδη.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=134&t=3064

Θα φτιάξω topic Κοσμά, αργότερα σήμερα.. Ακόμη κι αν κλειδώσω το παρόν πριν, το topic θα γίνει..

Το Basketball retro ας έχει τον χαρακτήρα που έχει, θα ήθελα ένα topic που θα μπορέσει να συνδυάσει το τότε με το τώρα...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

φανταστείτε οτι μπαίνει κάποιος σήμερα να διαβάσει τι έγινε στο ματς με το αύριο και να διαβάζει για τον ραντ και τον βαρνερ...

επίσης παιδιά, μην εθελοτυφλούμε, μπορεί να λέει κάποιος είναι ντροπή που χάνουμε από το αύριο, εσύ να λές δεν υπάρχει ντροπή να χάνεις στον αθλητισμό ξέρω γω, αλλά επί της ουσίας ναι, εγώ αισθάνομαι ΝΤΡΟΠΗ από μια τέτοια ήττα. ΝΤΡΟΠΗ προσωπικά και φυσικά δεν θα ρωτήσω κανέναν για το τι νιώθω. Ντροπή που πήρα 14 παραπάνω rebounds και είχα 11 λιγότερες κατοχές μέσα στην Πυλαία. Ντροπή που μπήκα με +6 και έχασα με 6 στην τελευταία περίοδο. Ντροπή που όλες αυτές τις ομάδες δεν μπορώ να πάρω διαφορά πάνω από 6-7 πόντους όταν ο άρης (τον οποίο ΟΛΟΙ εσείς θεωρείτε περίπου ΙΣΑΞΙΟ με εμάς σε ρόστερ) κερδίζει με 20 και 30 πόντους με 2 συστήματα από τον Πρίφτη. Ντροπή που βάζω 69 πόντους στο αύριο μήνα μάρτη. Ντροπή που έχω παίκτες Ευρωλίγκας που δε βάζουνε πάνω από 4 καλάθια εντός παιδιάς μέσα στην πυλαία. Ντροπή που παίκτης ευρωλίγκας κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο ματς τις οποίες δεν μπορώ να καταλάβω εγώ μαζί και με το οτι πιάνει σε κάθε ματς τον αντίπαλο κοντό και του βάζει 20 μόνον πόντους.

Ντροπή, εγώ, επαναλαμβάνω, εγώ, δική μου ντροπή.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Θωμά ο προπονητής αν το λέει ότι κάνει πολλά που δεν φαίνονται, εμένα προσωπικά δε μου πέφτει λόγος, χωρίς να έχω τις γνώσεις να το "δω" το δέχομαι αυτολεξεί...
τέλος πάντων το θέμα είναι ότι ο Τέπιτς ΕΙΝΑΙ παίκτης Ευρωλίγκας, τεράστιο κορμί για γκαρντ, και έχει πάντα το potential να βγάλει μεγάλα πράγματα στο παιχνίδι...άσχετα αν αυτό δεν γίνεται υλοποίηση στην πλειοψηφία των αγώνων...γενικά είναι πολυτέλεια για την ομάδα μας...τώρα αν με τα χρήματά του ένας μαυράκος θα έδινε περισσότερα δεν το ξέρω...(καλός πάντα, στυλ Κάρτερ ή Γκίντενς ή Πέιν).

όσο για τα υπόλοιπα , σε νιώθω... τα Λαύρια δεν καταπίνονται, δεν ξεχνιούνται εύκολα...ειδικά από όσους μας κάνουν καζούρα...

Ο Ντικ Μόμα είναι ο πρώτος Αμερικανός που φέραμε για δίδυμο, έπαιζε μαζί με Φασούλα στη Ρακέτα εναντίον του Σαμπόνις... τεντονώταν κι έπιανε τη βάση του ταμπλώ στο ζέσταμα πάντα...
την επόμενη χρονιά ήρθε ο Σίμπσον, επίσης λευκός, το μόνο που θυμάμαι απο αυτόν ήταν ότι μου άρεσε τόσο πολύ που είχα γράψει στο πλαι της φτέρνας από τα Converse μου με τα οποία έπαιζα τότε στα μίνι το όνομά του στα Αγγλικά με κόκκινο μαρκαδόρο!

τον Ραντ τον έδιωξε ο Μπάνε λένε γιατί θέλανε 2 μπάλλες για να παίξουνε (αλλά βάζανε από 30+)

δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά νομίζω το ματς στη Γιουγκοσλαβία το ακούγαμε από το ράδιο γιατί τότε δεν τα έδειχνε τα εκτός η TV λόγω κόστους... και δεν το πιστεύαμε όταν γύρισε από το νοσοκομείο και ξαναμπήκε μέσα!! ανατριχίλα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”