Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Φανταζόμουν ότι μετά από όσα έγιναν στο κύπελλο, θα έβλεπα όσους έπαιζαν να τα δίνουν όλα και να σκυλιάζουν.
Δεν το είδα, όμως. Είναι απαράδεκτο να χάνουμε από τον ήδη υποβιβασμένο πανθρακικό έστω και αν παίζαμε με τη δεύτερη ομάδα (που δεν παίζαμε). Προσωπικά, θα ήθελα να δω και ένα πρόστιμο στους παίκτες κάποια στιγμή. Η "τιμωρία" της διανυκτέρευσης στο ΜΚ μάλλον σαν ανέκδοτο μου ακούγεται.
Ελπίζω σε βελτίωση, αλλά ένα διαβολάκι στο μυαλό μου αναρωτιέται μήπως είναι καλύτερα να μην βγούμε Ευρώπη για να έχουμε όλο το χρόνο να φτιάξουμε κάτι καλό (επιτέλους) το καλοκαίρι.
Δεν το είδα, όμως. Είναι απαράδεκτο να χάνουμε από τον ήδη υποβιβασμένο πανθρακικό έστω και αν παίζαμε με τη δεύτερη ομάδα (που δεν παίζαμε). Προσωπικά, θα ήθελα να δω και ένα πρόστιμο στους παίκτες κάποια στιγμή. Η "τιμωρία" της διανυκτέρευσης στο ΜΚ μάλλον σαν ανέκδοτο μου ακούγεται.
Ελπίζω σε βελτίωση, αλλά ένα διαβολάκι στο μυαλό μου αναρωτιέται μήπως είναι καλύτερα να μην βγούμε Ευρώπη για να έχουμε όλο το χρόνο να φτιάξουμε κάτι καλό (επιτέλους) το καλοκαίρι.
- Dinos_Liverpool
Δεν νομίζω, Φαρμακοποιέ, να δουλεύει κανένα. Τα πιστεύει αυτά που γράφει.
Μην το συνεχίσετε, όμως, pls...
Μην το συνεχίσετε, όμως, pls...
Έχουμε 1 νίκη σε 11 συνεχόμενους αγώνες, κάτι που έχει επαναληφθεί μόνο το 1965 με 1 νίκη σε 12 αγώνες.
Μαγεία.
Μαγεία.
Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε 
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- Dinos_Liverpool
Πάντως, τη στιγμή που χάσαμε όχι άδικα από το ουραγό ήδη υποβιβασθέντα συμπαθή Πανθρακικό, εγώ διάθεση να ψηφίσω MVP δεν έχω!
Ούτε διάθεση να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα!
κάτσε ρε φιλε, δηλαδή οποιος πιστεύει στην ομάδα είναι αλλόθρησκος?και ποιος δεν είναι αλλόθρησκος, αυτός που εμφανίζεται μονο στην μιζέρια? ήμαρτον...ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Κοίτα,επειδη δεν ενιωσες ξεφτιλα σημερα για λόγους που δε μ'ενδιαφερουν και τους ξερεις μόνο εσυ,μπορείς να σταματησεις να δουλευεις όλους εμας που τη νιώσαμε;Sfinas έγραψε:μέχρι να επιστρέψουν τα βαριά πυροβολικά, οι επόμενοι αγώνες έτσι θα είναι, ζόρικοι, αλλα κουτσα στραβά θα μπούμε στα play off , και εκεί άμα φτάσουμε με πλήρες roster παίρνουμε την πρώτη θέση για πλακα. έχουμε ομαδάρα
Ουτε αλλοθρησκος τέτοιο δούλεμα!!
- Dinos_Liverpool
Εκεινη η "αθηναικη"........ψυχη,ακομη δεν εμφανιστηκε
λες να ειναι ......αρρωστος?
ΜVP Antonis γιατι ειχε 8,οσους και ο ...............Τζαβελας.
ΜVP Antonis γιατι ειχε 8,οσους και ο ...............Τζαβελας.
Περιπτερος έγραψε:Quiz : Μεταξύ Τούντορ και Γ.Χ. ποιός είναι ο πιο πετυχημένος ?

Ψήφισα αυτόν που έκρινα ότι επέδειξε την πλέον επαγγελματική συμπεριφορά σήμερα κι αυτός κατά την προσωπική μου άποψη ήταν ο Λέοβατς!!!Dinos_Liverpool έγραψε:Πάντως, τη στιγμή που χάσαμε όχι άδικα από το ουραγό ήδη υποβιβασθέντα συμπαθή Πανθρακικό, εγώ διάθεση να ψηφίσω MVP δεν έχω!
Ούτε και η "διαιτησία" χρειάστηκε σήμερα υποστήριξη μιας και δεν μας φταίει για το σημερινό κάζο, όπως δήλωσε ο προπονητής μας και ανίχνευσε δηλωμένος Π.Α.Ο.Κ.τσής και συνάμα "ερασιτέχνης εκπρόσωπος" της εδώ μέσα, επί αρκετή ώρα μάλιστα, πριν...απέλθει...prist64 έγραψε:Εκεινη η "αθηναικη"........ψυχη,ακομη δεν εμφανιστηκε

Καλησπέρα πάτερ μου...Την ευλογία του Κυρίου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 06 Μαρ 2016, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αποστόλη,αυτή τη στιγμή είναι ακατόρθωτο να αλλάξει κατι δραστικα,χαμένη χρονια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι προτείνεις φαρμακοποιέ;
Εντουτοις,αν δε θελουμε να χασουμε κι αλλες χρονιες ακόμη θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλα.
Αυτή όμως είναι συζήτηση που πρέπει να γίνει στο τόπικ του Ιβαν Σαββίδη,όχι εδω.
Να σου θυμησω όμως οτι ζητας τη άποψη κάποιου που ήταν απ'τους τρεις σε μια ολόκληρη θυρα (7) που ζητουσε απ'τον αρχηγο του ΠΑΟΚ να πεταξει τη μπαλα εξω στο πέναλτι που σου χαρισε με τον τσατσο του χοντρου Πλατανια αυτός που προχθες ''δεν είδε'' την ανατροπη του Μακ στα 5 μέτρα και που όταν ο αρχηγος τσιμπησε το τυρακι και σκόραρε ηταν ο μόνος που εφυγε απ'το γηπεδο με το κεφαλι κατω απο ντροπη και απογοητευση ενω οι υπόλοιποι πανηγυριζαν την πρόσκαιρη χαρα του δωρου της εγκληματικης οργανωσης.
Εισαι σιγουρος οτι θες να ακουσεις τη γνώμη μου;
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Δε σε είπα αλλόθρησκο.Sfinas έγραψε:κάτσε ρε φιλε, δηλαδή οποιος πιστεύει στην ομάδα είναι αλλόθρησκος?και ποιος δεν είναι αλλόθρησκος, αυτός που εμφανίζεται μονο στην μιζέρια? ήμαρτον...ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Κοίτα,επειδη δεν ενιωσες ξεφτιλα σημερα για λόγους που δε μ'ενδιαφερουν και τους ξερεις μόνο εσυ,μπορείς να σταματησεις να δουλευεις όλους εμας που τη νιώσαμε;Sfinas έγραψε:μέχρι να επιστρέψουν τα βαριά πυροβολικά, οι επόμενοι αγώνες έτσι θα είναι, ζόρικοι, αλλα κουτσα στραβά θα μπούμε στα play off , και εκεί άμα φτάσουμε με πλήρες roster παίρνουμε την πρώτη θέση για πλακα. έχουμε ομαδάρα
Ουτε αλλοθρησκος τέτοιο δούλεμα!!
Είπα ότι απόψε που η αγωνιστικη ξεφτίλα επιασε (;;) πάτο το να μιλας για πρώτη θέση στα p.o. 'για πλάκα' με ξεπερναει ως σοβαρη τοποθετηση.
Τελος κι απο μενα.
- Μπαρκαρούτσος
pxp920 έγραψε:Η αλήθεια ειναι ότι σε τέτοιο πρωτάθλημα (άθλιο) το ότι παλεύεις μα βγεις playoff δείχνει ότι η ομάδα ειναι μέτρια/κακή. Για τα στάνταρ που θελουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ ειναι άθλια. Δεν ξέρω τον λόγο γιατί νομίζω πως έχουμε αρκετά καλούς παίκτες - ίσως χρειάζονται δέσιμο, ίσως η νέα χρόνια με μηδέν αλλαγές να ειναι πολύ καλύτερη - συμβαίνει
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Παλαιολόγος
η ξεφτιλα η σημερινη ειναι τοσο μεγαλη,που βλεπω ο Κοντονης σε λιγες μερες να παιρνει πισω την διακοπη κυπελου