Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

Aκόμα και οι ρεαλιστικές προτάσεις, στον τόπο αυτό, ουτοπικές είναι.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το θεμα ρε παιδια ειναι οτι το ''στραβοξυλο'' ο Ιβαν με τα 1000 λαθη βγηκε πλεον μπροστα....
Ειμαστε μαζι του; Ναι, οχι ή ναι μεν αλλα;
Αντε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος και την μαχητικοτητα του λαου του ΠΑΟΚ.
Αν ο Ιβαν μεινει μονος του σ αυτο χωρις την στηριξη του κοσμου απλα ειμαστε ΞΕΦΤΥΛΕΣ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτό ακριβώς είπα πριν στον περίπτερο.
Ξέρετε πόσοι ζουν από το ποδόσφαιρο ως παρατρεχάμενοι στην Ελλάδα της κρίσης σήμερα; είναι πολλά τα συμφέροντα που θίγονται. Για αυτό δύσκολα αλλάζει η διαμορφωμενη έως τώρα κατάσταση.

Είναι και θέμα πολιτικής βούλησης, αλλά φαντάζομαι ότι όλοι γνωρίζετε το ποιόν των πολιτικών...

Αν φτιάξει η κοινωνία, αν φτιάξει ο Έλληνας, ίσως αλλάξει το ποδόσφαιρο.
Έως τότε ακόμα κι ο Ιβάν ξέρει, ότι χρόνο κερδίζει και πολεμάει με στρακαστρουκες και όλοι εμείς από πίσω με σφεντόνες.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μόνο αν μας λυπόταν οι Ιταλοί και μας βάζανε στο καμπιονάτο θα καθαρίζαμε. Μετά βέβαια θα είχαν συμμετοχή 2-3 Ελ. ομάδες, αλλά για τόσο είμαστε, για παραπάνω όχι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

psykoman έγραψε:Το θεμα ρε παιδια ειναι οτι το ''στραβοξυλο'' ο Ιβαν με τα 1000 λαθη βγηκε πλεον μπροστα....
Αντε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος και την μαχητικοτητα του λαου του ΠΑΟΚ.
Αν ο Ιβαν μεινει μονος του σ αυτο χωρις την στηριξη του κοσμου απλα ειμαστε ΞΕΦΤΥΛΕΣ.
Μεχρι και οι "υβριστες" του θα ειναι μαζι του.
Εχω διαβασει καλα λογια απο βαζελους και χανουμια (ισως υπουλοι ισως και οχι) , εμεις δεν θα παμε μαζι του ;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

john4serres έγραψε:
psykoman έγραψε:Το θεμα ρε παιδια ειναι οτι το ''στραβοξυλο'' ο Ιβαν με τα 1000 λαθη βγηκε πλεον μπροστα....
Μεχρι και οι "υβριστες" του θα ειναι μαζι του.
Εχω διαβασει καλα λογια απο βαζελους και χανουμια (ισως υπουλοι ισως και οχι) , εμεις δεν θα παμε μαζι του ;
Συντοπιτη μου ειμαι σιγουρος οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι μαζι του...αλλα καποιες αποψεις εδω μεσα αλλα και σε συζητησεις εξω με προβληματιζουν...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Παλικάρια εγώ θεωρώ ότι είμαι ο πιο ρεαλιστής από όλους.
Μάλλον εσείς δεν έχετε καταλάβει το θεσμικό ζήτημα και το τί συμβαίνει σε πρακτικό επίπεδο.
Σε πρακτικό επίπεδο έχουμε μία κοινή έξοδο σε ταβέρνα 16 τύπων, όπου ένας τρώει όλο το φαγητό και δεν πληρώνει, αλλά πληρώνουν οι άλλοι. Οταν του λένε άσε ρε φίλε λίγο γουρουνόπουλο να φάμε και εμείς, αυτός τρώει και τα υπόλοιπα στο τραπέζι και πηγαίνει στον ταβερνιάρη και λέει : "τον λογαριασμό στον κύριο τον Ρώσσο με το μούσι ... "
Οταν μάλιστα κάνετε θέμα, ότι δεν είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά, πετάγονται κάποιοι άλλοι από το τραπέζι, που τους πετάει κανένα ξεροκόμματο που και που και παίρνουν το μέρος του.

Θα ξαναπηγαίνατε μαζί του για "φαγητό" ? θα κάνατε παρέα έναν τέτοιο τύπο ?

Αυτή είναι η πραγματικότητα !!! και ο ρεαλισμός λέει να του πουν οι υπόλοιποι που δεν τα γουστάρουν αυτά να πάει να φάει μόνος του με την παρέα του.
Οι υπόλοιποι στην δική τους ταβέρνα να περάσουν καλά.
Ο ρεαλισμός λέει ότι έναν τύπο που τα θέλει όλα δικά του και έχει οργανώσει παράνομο σύστημα για να το κάνει αυτό, απομονώνεται. Αν μένεις μαζί του είσαι και βλάκας και συνένοχος. Ο ρεαλισμός λέει ότι αφού δεν υπάρχει άλλο μέσο για δίκαιη κατάσταση, δεν κάθεσαι να συμμετάσχεις και να παίξεις μαζί του.
Δεν διορθωνεται αυτός ο άπληστος !!!.

Και αν δεν αλλάξουν οι θεσμοί ... ακόμα και να πάνε στον Πατριάρχη, στον Πάπα και στον Αρχι-Ιμάμη και να ορκιστεί ο χοντρός ότι θα το κόψει, είναι πολλά τα λεφτά παιδιά και τίποτα δεν θα αλλάξει.
Ακόμα και εάν τον κλείσουν μέσα και τους διώξουν όλους, εφόσον το σύστημα μπάζει, θα βρεθούν κάποιοι άλλοι να κάνουν τα ίδια, είτε με τον ίδιο, είτε με άλλους "αρχηγούς". Η μια παράγκα θα φέρει την άλλη.
Αυτά λέει ο ρεαλισμός και μόνο αυτά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να επανέλθω σοβαρός τη φορά αυτή στο θέμα. Νομίζω πως α πριόρι (μη σας πω και ... πριόνι) πρέπει να αποδεχθούμε πως πλήρη ισονομία ουδέποτε θα πετύχουμε. Είναι εθιμικός νόμος της ίδιας της ζωής αυτό. Που βλέπουμε ότι τυγχάνει εφαρμογής και στα πλέον ανεπτυγμένα πάση απόψει πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτό που ζούμε βέβαια είναι μια κατάσταση παράνοιας. Το να φτάσουμε από το 94-6% σε ένα λχ 62-38% στα παιχνίδια του γκει θα είναι επανάσταση. Αλλά δεν είναι αρκετό. Διότι πάντα το αντίστοιχο ποσοστό διαιτησίας στους αγώνες των ανταγωνιστών του θα είναι τέτοιο, ώστε να τους αφήνει πίσω στη βαθμολογία. Ο γκει δε γίνεται να αλλάξει νοοτροπία. Είναι η πιο άξια εκπροσώπηση της πουστιάς οι άνθρωποι. Χωρίς να σημαίνει αυτό πως κι οι άλλοι δυο πάνε πίσω! Θα φροντίσουν να μην προκαλούν τόσο ξεδιάντροπα. Όσο όμως υπάρχει αυτή η μαφία του αυτοδιοίκητου, χαΐρι δε θα υπάρξει. Εδώ θέλει συνεργασία θεσμικών πυλώνων κάθε ... ευνομούμενης πολιτείας, ώστε να πλημμυρίσουν οι φυλακές. Αλλιώς, ξέρουμε όλοι τι πρέπει να πέσει. Είναι πολύ λογικό και ορθό κατ'εμέ να μπει στο κάδρο το κράτος. Να ασκηθεί μεγάλη πίεση εκεί, ώστε επιτέλους να επιταχυνθούν και αλλού οι διαδικασίες. Δε γίνεται με τα στοιχεία που εμείς οι αδαείς γνωρίζουμε (σκεφτείτε πόσα δε γνωρίζουμε) να γίνονται αυτά που γίνονται και με το θράσος που γίνονται αντί όλο το δσ των άλλων να είναι ήδη στο κάγκελο. Πρέπει λοιπόν να απαξιωθεί πρώτα το ποδόσφαιρό μας, επίσημα, από το ίδιο το κράτος για να έχει ελπίδα να σταθεί στα πόδια του μια μέρα, τουλάχιστον αρκετά λιγότερο βρώμικο σε σχέση με τώρα. Αλλά αυτό χρειάζεται κρατική υποστήριξη και αποφασιστικότητα για πλήρη ρήξη με την αρχιμαφία! Δεν εννοώ τους νεροκουβαλητές της επο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 04 Μαρ 2016, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sfinas έγραψε:εδώ παρακαλάμε να επιστρέψει ο aris από την g εθνικη gt έχουν λείψει τα καθιερωμένα χαστούκια που έτρωγαν κάθε χρόνο,
Αυτό το γαμωκόμπλεξ με τον Άρη να μην είχαμε...

navigator11 έγραψε:Να επανέλθω σοβαρός τη φορά αυτή στο θέμα. Νομίζω πως α πριόρι (μη σας πω και ... πριόνι)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

"....και την κοινή γνώμη της χώρας που τον φιλοξενεί”.
Eτσι καταληγει η γελοια ανακοινωση του γαυρου η οποια μιλαει για τον Ιβαν και του ζηταει να ζητησει συγγνωμη απο το κοινο της χωρας που τον φιλοξενει για τα επεισοδια....

Αυτοι ειναι δεν απαντανε, δεν κανουν διαλογο γιατι δεν εχουν να πουν κατι.

ΠΟΥ ΣΑΙ ΦΑΤΑΟΥΛ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΡΕ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

RoMaN έγραψε:
Sfinas έγραψε:εδώ παρακαλάμε να επιστρέψει ο aris από την g εθνικη gt έχουν λείψει τα καθιερωμένα χαστούκια που έτρωγαν κάθε χρόνο,
Αυτό το γαμωκόμπλεξ με τον Άρη να μην είχαμε...

navigator11 έγραψε:Να επανέλθω σοβαρός τη φορά αυτή στο θέμα. Νομίζω πως α πριόρι (μη σας πω και ... πριόνι)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε κουφάλα, ειλικρινά για εσένα το έριξα αυτό! Πουλενάρα είσαι, τέλος!
Χαααχαχαχα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Βαρεθηκα τα ψεματα Ντινο.Ο Ιβαν ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερο μεγεθος απ το χοντρο.Αν ηθελε μπορουσε να καθαρισει τη μπουγαδα πολυ καιρο πριν ,το γιατι δε το χει κανει ακομα ομως δε μπορω ουτε να το καταλάβω ουτε να το χωνεψω .
Κι ομαδα μπορουσε να φτιαξει,και τα κορακια να καθονται σουζα ,κι ο Κ@ντωνης και τα αρδακια.Ας παρουμε το πιο απλο,το τελευταιο, ειναι δυνατον ν αφηνεις τα αρδακια της πολης να σε τρυπανε ΚΑΘΕ χρονο την ομαδα,να βγαζουν απο Αυγουστο αχρηστο τον προπονητη ήτον Αρνεσεν?Δε μπορουσε να πει παρτε απο ενα 100ρικο και βγαλτε το σκασμο η θα σας φαει το μαυρο σκοτάδι?Ολοι το βλεπουμε το γραφουμε μηνες τωρα για αυτη την προσπαθεια που γινεται απ τα ΜΜΕ ,ο ιβαν λετε να μη το καταλαβε ή να μην εχει τη δυναμη να το τελειωσει?Ξερετε τι θα πει βουλευτης της δουμα?Μ ενα τηλεφωνο ο χοντρος τελειωνει σ ενα βραδυ.
@ kat5 φίλε μου, πέρασαν και περνάνε κι εμένα πολλά απ το μυαλό μου που συμφωνούν με τις δικές σου σκέψεις, αλλά πλέον έχω ένα σενάριο στο μυαλό μου το οποίο "καλύπτει" τον Ιβάν και για το παρελθόν και για το παρόν κι ακόμα περισσότερο για το μέλλον του σε σχέση ειδικά με τον Π.Α.Ο.Κ. μας...Άκου λοιπόν...

Ο Ιβάν πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα το 2008-2009 ζητώντας να αναλάβει τον Π.Α.Ο.Κ. τότε, σωστά;;; Τότε λοιπόν Θ.Ζ και Ζ.Β. του τον αρνήθηκαν!!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;; Το γιατί φάνηκε σχεδόν καθαρά αργότερα, το 2012, μετά το τέλος της σεζόν του "ξεπουλήματος" Κοντρέρας-ΒιεΪρίνια και της φυγής Μπόλονι...Δεν ήρθε για να γίνει εχθρός με τους Έλληνες, δουλειές ήρθε κατ αρχάς να κάνει, σαν ξένος (όπως αντιμετωπίζεται ακόμα και σήμερα απ τα καθεστώτα του χαβουζοπουστολίμ@νου) ζητούσε να κερδίσει λαϊκό έρισμα μέσω κάποιου "οχήματος", αλλά οι κυβερνήσεις μας είχαν ακόμα τότε "απαγορευτικό" από Αμέρικα μεριά για "Ρώσους" επιχειρηματίες!!! Μετά "έσφιξαν οι κώλοι" λίγο από Βλαδίμηρο μεριά και προχώρησε, έστω λίγο (ή θέλησαν να φανεί έστω ότι "προχωράει") το πράγμα κατόπιν "συνεννόησης" και αμφίδρομων υποχωρήσεων και οπωσδήποτε ανταλλαγμάτων, π.χ. ΣΕΚΑΠ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, κ.τ.λ. και ίσως ("εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο αιδεσιμότατος;") μεγαλύτερων μελλοντικών προοπτικών !!!

Το περίεργο της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Ιβάν τότε, τριάμισι χρόνια μετά την άρνηση τους να του "παραχωρήσουν" τον Π.Α.Ο.Κ., όχι μόνο είχε σε εκτίμηση Θ.Ζ. και Ζ.Β., αλλά "ξεχρέωσε" τα προσωπικά τους χρέη προς την Π.Α.Ε., όσους "τρίτους" χρωστούσαμε ως οργανισμός, κράτησε για Πρόεδρο τον Ζ.Β. και προώθησε τον Θ.Ζ. τόσο που εν τέλει έγινε "ευρωβολευτής"!!! Δεν σε φαίνεται κοματάκι περίεργο όλο αυτό;;; Αυτούς που δεν του έδωσαν τον Π.Α.Ο.Κ. τότε άνευ λόγου και αιτίας, τους είχε "μη στάξει και μη βρέξει" έως και πριν λίγους μήνες (τώρα πλέον δεν νομίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το ίδιο)...

Βάζοντας στο μυαλό μου ότι ο Ιβάν είναι ταυτόχρονα Πόντιος, μεγαλοεπιχειρηματίας αλλά και πολιτικός, προσωπικά στο μυαλό μου μπαίνει και η βεβαιότητα ότι "ξέρει πως ακριβώς γίνονται οι δουλειές" κι ότι όντως εννοούσε ότι θέλει να κάνει τον Π.Α.Ο.Κ. εν καιρώ ένα απ τα 20 (ίσως εδώ ήταν λιγάκι υπερβολικός) μεγαλύτερα F.C. της Ευρώπης!!! Ένα σοβαρό θέμα όμως είναι ότι "απουσίαζε" πολύ συχνά απ την Ελλάδα κι αναγκαζόταν να του μεταφέρονται τα νέα της ομάδας (και όχι μόνο) από 2-3 "έμπιστους" του ανθρώπους εδώ!!! Μιας και είδε όμως ότι με την πάροδο πλέον των τριών χρόνων απ την παρουσία του στον Π.Α.Ο.Κ. και πράττοντας ανάλογα των "έμπιστων συμβούλων" του, όντας ο ίδιος μακριά, η ομάδα βρισκόταν σε τέλμα, αποφάσισε να αλλάξει πλέον ρότα δίχως όμως να "ξαναρίξει ζαριά" ακούγοντας Έλληνες συμβούλους, αλλά πηγαίνοντας πιο σίγουρα αυτήν την φορά ακούγοντας κάποιους εκτός Ελλάδας, εξ ου και η θρυλική του δήλωση: "Για να πάμε πολύ καλύτερα πρέπει να αλλάξουν πια οι Έλληνες"!!!

Έχω την εντύπωση λοιπόν πλέον, ότι με την έλευση (σχεδόν ταυτόχρονη) κυρ Νίκου και Μίχελ, ο Ιβάν, χωρίς κανείς να τον πάρει χαμπάρι, τεστάρισε για τελευταία φορά τους έμπιστους του και πλέον κατάλαβε ότι τριάμισι χρόνια τώρα "έφαγε χοντρό παπά" από αρκετούς γύρω τριγύρω του!!! Αυτό δείχνει η πολύ γρήγορη (ακόμα και για τα δικά του δεδομένα) απομάκρυνση του κυρ Νίκου!!!

Μεταγραφές δεν έγιναν, κατά πάσα πιθανότητα, γιατί τον καιρό εκείνο ήταν ακόμα μπερδεμένος-ζαλισμένος με όσα ανακάλυψε, μιας και δεν ήταν μικρό πράγμα να του έρθει "ο ουρανός σφοντύλι" όπως καταλαβαίνουμε ότι θα γινόταν στον κάθε τέτοιου είδους-μεγέθους επιχειρηματία-πολιτικό, ο οποίος θα έβλεπε ξάφνου να παρουσιάζεται πλέον μπροστά του η πραγματική κι όχι η μαγική εικόνα που του μετέφεραν!!! Εξ ου πιστεύω κι η άμεση συζήτηση-αντιπαράθεση του με τους οπαδούς μετά την ήττα από τις γριές!!!

Ο Ιβάν ανακάλυψε πολύ έξυπνα λοιπόν, ίσως λίγο καθυστερημένα βέβαια, πόσο πιο βρώμικο απ όσο το ήξερε κι ο ίδιος είναι το πολιτικό-επιχειρηματικό-ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην Ελλάδα, έχει πλέον πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη και γι αυτό ξεκίνησε πόλεμο για δεύτερη φορά, αφού την πρώτη με κάποιον τρόπο τον είχαν ψήσει κάποιοι να "κάνει πίσω"!!!

Το αν το σκεπτικό μου έχει κάποια βάση αλήθειας (μιας και λογικής βάσης πιστεύω ότι δεν στερείται) θα φανεί με το πως θα συνεχιστεί η κατάσταση που ξεκίνησε προχθές το βράδυ!!! Πόση ένταση θα υπάρξει κι ως που θα το τραβήξει ο Ιβάν...

Το σίγουρο όμως είναι ότι τώρα θα χρειαστεί την υποστήριξη και του τελευταίου Π.Α.Ο.Κ.τσή φιλάθλου, ακόμα κι απ την μακρινή Αμερική (εξ ου και το τριήμερο, το οποίο - για το μέγεθος ενός τέτοιου επιχειρηματία είναι πάρα πολύς χρόνος - "ξόδεψε" για βασιλόπιτες και ποντιακούς χορούς), την Αυστραλία και φυσικά ολόκληρη την Ευρώπη!!! Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα του παρέχω και μεγάλη, ολόκαρδη υποστήριξη, αλλά και τρομερή υπομονή μέχρι να κάνει το όνειρο του, το όνειρο μας, πραγματικότητα!!!

Πιστεύω εξ άλλου ότι ο Ιβάν Σαββίδης ίσως φυσικά και να μην είναι η τελευταία ελπίδα του Π.Α.Ο.Κ. και του λαού του για πρόοδο και επίτευξη του μεγαλείου που μας αξίζει, αλλά τουλάχιστον είναι η μεγαλύτερη απ όσες είχαμε μέχρι σήμερα στην ιστορία των 90 χρόνων μας!!!

Υ.Γ. Τελικά ρε συ kat5 εσύ χάκαρες το nickname του @ ace ή μήπως έγινε το αντίθετο;;; :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 04 Μαρ 2016, 18:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Η ίδρυση νέας, άλλης ομοσπονδίας είναι ο μοναδικός τρόπος.
Οσο μετέχουμε στο πρωτάθλημα της αλητείας και συνένοχοι είμαστε και άλλοθι δίνουμε στους απατεώνες και πλούσιο μεροκάματο.
Ας πούμε ότι τρώνε από το στοίχημα ... ας παίζουν στοίχημα το γαύρος - ιωνικός ή το κέρκυρα - αιγάλεω ... κανένα ενδιαφέρον δεν θα έχει ... τα λεφτά τους θα μοιράζονται.
Ας πούμε ότι τρώνε από τις ομάδες κλπ. Οταν θα φύγουν τα 2/3 και οι κατά τεκμήριο ισχυρότερες ας πάνε να φάνε από τις σάρκες τους.
Οσο για την Ευρώπη ... πίπες. Πόσα λεφτά - καθαρά κέρδη έχουν οι ομάδες ; Ας παίξουν παραπάνω παιχνίδια μεταξύ τους να βγάλουν οι 2-3 που πάνε έξω και δεν φτάνουν μέχρι τους ομίλους... .
Ο μονοφαγάς θα θιχτεί γιατί αργά ή γρήγορα το νέο πρωτάθλημα θα αναγνωριστεί και από την Πολιτεία και από τους έξω, αφού κάτι Λεβαδειακοί και κάτι Κέρκυρες θα είναι ακόμα χειρότερες και θα παίζουν μισό παιχνίδι στην ευρώπη ... .
Αποφασιστικότητα και εκτίμηση των πραγματικών δεδομένων θέλει.
Εχουν μία εταιρεία οι 16 και ολες οι εισπράξεις πηγαίνουν σε έναν που ελέγχει την εταιρεία μαφιόζικα και απατεωνίστικα και οι υπόλοιποι καλούνται να πληρώνουν το μετοχικό κεφάλαιο. Αυτή την εταιρεία την διαλύεις και κάνεις δική σου. Δεν κάθεσαι να σε κλέβουν με κανένα τίμημα και κόστος.
Τρεις γενιές διαιτητών και παραγόντων έχω ζήσει και όλοι είναι απατεώνες. Ο ένας διαδέχεται τον άλλο και εσείς μου λέτε κάποιοι ότι είναι ουτοπική η εκτίμηση της πραγματικότητας ... .
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Αφήστε ρε παλικάρια τον Σαββίδη.
Μεγάλωσε και ανδρώθηκε σε άλλη χώρα και με άλλη κουλτούρα.
Νομίζει ότι θα βρει το δίκιο του ... ποιός το βρήκε το δίκιο του στην Ελλάδα ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελα οκ,στην Ρωσσια γεννηθηκε και μεγαλωσε,οχι στην Σουηδια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”