Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rizla έγραψε:Φαντασου να ειχαμε και Λουκας τι θα γινοτανε...
Μια παρατηρηση ακομα γηπεδικη.Αδερφια παμε στο γηπεδο να στηριξουμε την ομαδα,δεν ειναι δυνατον επειδη καποιος δεν γουσταρει τον ταδε να τον βριζει επι 90 λεπτα.
Θες πασα μου να τον βρισεις; Βγαλε τον βιντεο πανε σπιτι σου και ριχτου οσα μπινελικια θες να ξεχαρμανιασεις.
Δλδ πληρωνεις για να συγχύζεσαι; Ακατανοητα πραγματα...
Εσυ ασε τις παρατηρησεις και ξαναβαλε την μονικα λεμε.
ΥΓ, Please...
Rizla έγραψε:Φαντασου να ειχαμε και Λουκας τι θα γινοτανε...
Μια παρατηρηση ακομα γηπεδικη.Αδερφια παμε στο γηπεδο να στηριξουμε την ομαδα,δεν ειναι δυνατον επειδη καποιος δεν γουσταρει τον ταδε να τον βριζει επι 90 λεπτα.
Θες πασα μου να τον βρισεις; Βγαλε τον βιντεο πανε σπιτι σου και ριχτου οσα μπινελικια θες να ξεχαρμανιασεις.
Δλδ πληρωνεις για να συγχύζεσαι; Ακατανοητα πραγματα...
Π.Α.Ο.Κ. είσαι αφού!!
paokovios1974 έγραψε:Εσυ ασε τις παρατηρησεις και ξαναβαλε την μονικα λεμε.
Ενας από τους λόγους που έκαναν σιχαμένη την τρίπολη ήταν ότι στα προηγούμενα μεταξύ μας μάτς ενώ δεν φαινόταν σε όλο τον αγώνα, έμενε πίσω, σε άφηνε να κάνεις παιχνίδι και έβγαζε στα κουφά κάποιο τέρμα πάνω που ήσουν ανώτερος. Ε, η χθεσινή τρίπολη δεν ήταν η χειρότερη των τελευταίων χρόνων αφού, για πρώτη φορά νομίζω, είχε περισσότερη κατοχή από μας αλλά το σημαντικό ήταν ότι αμυντικά δεν την αφήσαμε να έχει το ύπουλο παιχνίδι με τα κουφά γκολ των προηγούμενων χρόνων.
Το μάτς ήταν πολύ δύσκολο και επικίνδυνο λόγω βαθμολογίας. Μετά την νίκη μας ο αστέρας κλείνει και αυτός μετά τον ατρόμητο τον κύκλο του με τις ευρωπαικές εξόδους. Αν δείτε τα ρόστερ και των δύο ομάδων, οι παίκτες κλειδιά τους είναι πλέον μεγάλοι σε ηλικία, δεν θα έχουν συνέχεια και δεν περιμένω κάτι από αυτούς φέτος. Θα δουλέψουν για του χρόνου αλλά ελπίζω να φανε και κάποια χρόνια τιμωρία όταν ξεκινήσουν οι δίκες.
Αυτά για μένα...
{Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, είχαμε ενέργεια, τρεξίματα και αντοχές, κάποια από τα στοιχεία που είχαμε και στο καλό πρώτο διάστημα της σεζόν. Οι παίκτες δε σταμάτησαν να μάχονται και να πρεσάρουν. Βελτιωνόμαστε και πρέπει να το διατηρήσουμε» είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και τόνισε στη συνέχεια:
«Έχουμε μια νεανική ομάδα, δεν είναι εύκολο να παίζει κάτω από τέτοια πίεση όπως στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Βελτιωνόμαστε αλλά οι παίκτες θα είναι έτοιμοι σε μερικά χρόνια για τέτοιες καταστάσεις.,
Πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς. Αν η ομάδα ήταν μετά από 2-3 χρόνια, θα είχε καθαρίσει εύκολα και νωρίτερα το ματς. Για αυτό άλλωστε φωνάζω από τον πάγκο. Ο Πέλκας για παράδειγμα που είναι καλός και είμαι ευχαριστημένος από αυτόν, θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το ματς».
Για το ματς με Ολυμπιακό: «Θα προσπαθήσω και πάλι να βάλω τους καλύτερους 11 και να μην κάνω πολλές αλλαγές, Θα είναι ένα καλό ματς, Εμείς είμαστε σε καλό μομέντουμ. Ελπίζω να μην είναι ο ίδιος διαιτητής που είδαμε την Πέμπτη με την Άντερλεχτ!».
Για Κίτσιου: «Περιμένω και θέλω περισσότερα από αυτόν. Δεν ήταν κακός απόψε αλλά ήθελα να μείνει ο Μυστακίδης στο γήπεδο. Ήταν πολύ σημαντικός μέσα στο ματς. Περιμένω τον καλό Κίτσιου της αρχής της σεζόν και τον πιέζω για αυτό».
Για τους τραυματίες: «Ο Χαρίσης που ήταν τιμωρημένος θα γυρίσει την Τετάρτη, και ίσως ο Ροντρίγκεζ και ο Κλάους να είναι στον πάγκο».
Για τις κίτρινες κάρτες: «Είναι πάντα καλό να μη δίνεις σημασία στη διαιτησία. Και να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα. Αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και οφείλεις να ασχολείσαι. Δε μου αρέσει που οι προπονητές λένε πως δε θέλουν να σχολιάσουν το διαιτητή όταν αυτός έχει κρίνει ένα ματς. Γενικά δεν έχω θετική άποψη για τους διαιτητές. Στο ποδόσφαιρο είναι δυο ομάδες και ένας διαιτητής που αποφασίζει. Υπάρχουν καλοί και κακοί, είναι άνθρωποι. Αλλά σου απορροφούν κομμάτι της ενέργειάς σου».
Για τις στημένες φάσεις: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο Κάνουμε προετοιμασία αλλά πρέπει και να σου βγει».
Για την τριάδα στην άμυνα: «Συνήθως δε μιλάω για παίκτες μεμονωμένα αλλά θέλω να πω δυο καλά λόγια για την τριάδα στην άμυνα. Ο Τζαβέλλας, ο Χατζηισαϊας και ο Βίτορ είναι πολύ σημαντικοί για μας».}
Δεν με νοιάζει τι θα γίνει με τον γαυρο, αν θα βγούμε δευτεροι ,μπορούμε να γυρίσουμε στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα ,μπουρούμε να ειμάστε ΠΑΟΚ ,προσωπικα πιστευω οτι εδω χτιζεται κάτι καλό και χρειάζεται υπομονη και επιμονη σε αυτο.
Εγινα ΠΑΟΚ γιατι ΠΑΟΚ σημαινει αγώνας ,αγώνας για το ακατορθωτο ,δεν γουστάρω πληρωμένα πρωταθληματα ,δεν γουστάρω να ειμαι σαν τα μουτρα τους.
Την Τετάρτη πρέπει να ειμαστε ενα μέχρι τέλους ,να μην δωσουμε δικαιώμα ,επειδη ειναι τελειωμένοι θα θέλουν να μας δημιουργησουν πρόβλημα θα θέλουν να τιμωρηθουμε ,θα ερθει κορακι κομαντο ,θα προκαλουν οι παικτές τους .Το καθεστως θα παίξει τα ρέστα του.
Μεστός και ουσιαστικός ήταν χθες ο ΠΑΟΚ. Προηγήθηκε γρήγορα με τον Πέλκα (17΄), ενώ μέχρι το 13΄ είχε 4 τελικές προσπάθειες. Μετά σταδιακά η ομάδα άρχισε να υποχωρεί και να δίνει χώρο στον Αστέρα, κάτι που συνεχίστηκε και στο β΄ ημίχρονο, μέχρι το 77΄που έγονε το 2-0. Από κει και μετά σε 7 λεπτά είχαμε 4 πολύ καλές ευκαιρίες να κάνουμε το 3-0, αλλά τις χάσαμε.
Πολύ καλή όλη η αμυντική γραμμή και ο Cimirot.
Εγώ το έχω ξαναπεί τον Μάιο θα είμαστε καλά!
Καθαρή νίκη με 2-0 που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη χωρίς 3 βασικά επιθετικά σου όπλα (Ροντρίγκες, Μητσάρα και τον Αρχηγό, για να μην βάλω και τις άλλες απουσίες).
Επιτέλους άρχισε με το καγκουρώ που θέλω να τον βλέπω παραπάνω...
Δεν κινδυνεύσαμε πίσω δεν φάγαμε γκολ στα χαζά που συνήθως κάνουμε με Τρίπολη...
Πάμε για γούστα με τον γαύρο...
ΥΓ τι θα γίνει ρε παιδιά εαν χάναμε θα είμασταν τώρα στις 20 σελίδες και βάλε...
Τελικά είσαι ΠΑΟΚ αφού!!!
Γράφω με μια μέρα καθυστέρηση αφού μετά το ματς πήγα για ξύδια..
Καλή εμφάνιση με πολλά καλά στοιχεία.
Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες μας έπαιξαν καλά. Θέλω να σταθώ στον Βίτορ που δεν αναφέρθηκε πολύ εδώ. Νομίζω ότι έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στον ΠΑΟΚ, το οποίο είχε στο μενού και επεμβάσεις και προώθηση (!) του παιχνιδιού. Για εμένα ο κορυφαίος του γηπέδου.
Ο Άντονις έδειξε ότι κατέχει το τόπι. Επίσης έδειξε γιατί δεν έπαιζε μέχρι τώρα. Το παλικάρι δεν είναι ακόμα στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και αμυντικής λειτουργίας που θέλει ο Τούντορ. Όταν κουράστηκε έπεσε το κέντρο μας και επανήλθαμε μετά τις δύο αλλαγές.
Ο Πέλκας παρά τις αρκετές κακές επιλογές, γράφει τακτικά είτε γκολ είτε ασίστ. Αν είχε πάντα και τις καλύτερες επιλογές θα ήταν ...Μέσι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει στην Ελλάδα παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Πέλκα και στην ηλικία του.
Ο Μυστακίδης αν συνεχίσει έτσι, δεν θα βγαίνει από την 11αδα. Είναι μόλις 21 χρονών και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης.
Έχει φανεί ότι ο Τούντορ παίζει καλύτερα με ψευτοεννιάρι, όπως είχε στην αρχή τον Λούκας. Επιθετικά προσπαθεί να περάσει ένα Barca style, με κοντινές πάσες και συνεργασίες. Αυτό με Κλάους και Μπέρμπα μαζί δεν γίνεται, επομένως είναι υποχρεωμένος να αλλάζει/προσαρμόζει το στιλ αναλόγως.
Κουφάλα αρετόπουλε και κουφάλες τσατσάκια του μαρινάκη, δεν σας βγήκε το σχέδιο. Καλό αφανισμό και στους δυο..
Και τώρα περιμένουμε τη Monica Lewinski την Τετάρτη για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα..
θα μιλησω για τους φιλους που μπορουν να πανε στο γηπεδο, στηριξτε μεχρι τελους, η ομαδα ξυπνησε ερχονται γλεντια κριμα για εμας που λιγω δουλειας και αποστασης δεν μπορουμε να δωσουμε το παρον
Το Poulain μου φάνηκε λίγο αγχωμένος. Δεν έπρεπε να χάσει την ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από την πολύ καλή μπαλιά που του έβγαλε ο Πέλκας. Γλίστρισε όμως και βιάστηκε στο σουτ και το έχασε. Για πρώτο παιχνίδι τα πήγε σχετικά καλά. Δεν έκανε σοβαρά λάθη, ούτε όμως κάτι το εξαιρετικό. Βέβαια όλη η ομάδα οπισθοχώρησε γρήγορα, κακώς, όπως συνηθίζει να κάνει, σημάδι έλλειψης αυτοπεποίθησης, οπότε δεν μπορούν να κριθούν σοβαρά οι παίκτες. Μετά το 2-0, που κλείδωσε τη νίκη, πήρε τα πάνω της και σχεδόν κάθε επίθεση ήταν και ευκαιρία.
Το 77ο λεπτό λοιπόν είναι ορόσημο. Άλλη ψυχολογία πριν και άλλη μετά. Άλλη ομάδα πριν, άλλη μετά.
Το κέντρο του Αστέρα ήταν πολύ τεχνικό και με καλό κοντρόλ της μπάλας γι΄αυτό και γρήγορα πήρε μια ελαφρά πρωτοβουλία. Παρ' όλα αυτά είμασταν καλά οργανωμένοι πίσω και δεν δεχθήκαμε ούτε μία ευκαιρία.
Ο Πέλκας ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά έπεσε. Πάλι έβγαλε γκολ και αυτό μετράει πολύ στην αυτοπεποίθησή του.
(αν είχε σκοράρει και το πουλέν θα βλέπαμε έναν καλύτερο παίκτη).