Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο βαζελος ειναι αθλια ομαδα, επρεπε κανονικα να εχει πεσει ηδη κατηγορια, ολοι οι παικτες τους ειναι χαλια αχρηστοι και η Λεοφωρος ειναι μια πολυ ευκολη εδρα κανονικα θα επρεπε να κερδισουμε 0-5. Αφου εμεις θελαμε περισσοτερο το παιχνιδι, οχι ο βαζελος που εχει να νικησει 3457 μηνες μεσα στην εδρα του. Ντροπη που απο 2-0 δεν το καναμε 2-7 και μονο 2-2.
Έχω πολλά χρόνια να θυμηθώ κατοχή και ευκαιριες υπέρ μας στην λεοφωρο σε ότι κατάσταση να ήταν ο βαζελοςsourmenetes έγραψε:@sera
Ο ΠΑΟΚ εχει τοσο κομπλεξ με το βαζελο που για να κερδισει κανουμε ευχελαιο.οσο χαλια να ειναι ο βαζελος δεν παιρνουμε αποτελεσμα ουτε με αιτηση.
Ο ΠΑΟΚ εβαλε τη μπαλα κατω και επαιξε το ποδοσφαιρο που ξερει..
Το οτι η ομαδα σε προηγουμενα ματς ηταν χωνι δε σημαινει οτι σημερα δεν εδειξε οσα μπορουσε..
Δε μιλησαμε γενικως για φετος μιλαω για το συγκεκριμενο ματς..
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Τωρα το ξαναδα,λαθος μου δεν προλαβαινε με τιποτα ο Βελλιδης.
apple γραψε λαθος.
apple γραψε λαθος.
δεν ξερω αν εχεις συνειδητοποιησει την κατασταση που βρισκεται η ομαδα...οτι ας πουμε την επομενη αγωνιστικη παιζεις ντερμπυ για την εισοδο σου στα πλευ ωχ...KOSTAS54 έγραψε:Και δεν πέθαινε ο ΠΑΟ, που εχει να κερδισει στην εδρα του 2 μηνες.
ναι ισως ο βαζελος που σε εχει 7 βαθμους πανω (με μειον 3 κιολας) να το ηθελε παραπανω τωρα που το επισημαινεις...
@sourme δεν με νοιαζουν οι μαμωπαραδοσεις δεν μπαινουν να παιξουν μπαλα καθε χρονο διαφορετικες ομαδες παιζουν...αν επαιζαν μπαλα η γρια δεν θα κατεβαινε στον προηγουμενο αγωνα...με πειραζει ομως που δεν παιζουμε αυτο που μπορουμε και διαφωνω μαζι σου...με πειραζει που καταφερνουμε με τον χ ψ τροπο να ισοφαρισουμε και μετα γυρναμε στο μισο γηπεδο ενω τους εχουμε στο ελεος μας...
και αν εδω και πολλα χρονια εχουμε την (δικαιολογημενη) καραμελα των μπατζετ αυτη εχει εκλειψει τα τελευταια 2-3 χρονια...
θα πρεπει να ψηλωσουμε καποτε μαμω το φελεκι μου δηλαδη...ναι επρεπε να τον πατησω το βαζελο σημερα και γιατι μπορουσα και γιατι το χρειαζομουν 1000 φορες παραπανω το ματσακι...
και δεν μπορω να διαβαζω για ατυχιες 12 μηνες το χρονο καθε χρονο...φτανει πια...δεν υπαρχουν ατυχιες μονο αυτο που βλεπουμε υπαρχει αλλα αρνουμαστε να το αποδεχτουμε...
Προλάβαινε το πρώτο που άργησε να κάνει κίνησηpaokovios1974 έγραψε:Τωρα το ξαναδα,λαθος μου δεν προλαβαινε με τιποτα ο Βελλιδης.
apple γραψε λαθος.
SM-N9005
θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με όσα είδα. Είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος γιατί κλείσαμε 3 ματς στην Αθήνα και δείξαμε ότι παρά τις τόσες ελλείψεις θέλαμε να παίξουμε μπάλα και να διεκδικήσουμε στα ίσα τις πιθανότητές μας.
- abc_o_ karpouzas
αν και πολλες φορες απο αυτα που γραφεις σε ....βλεπω....με μισο ματιgoran 64 έγραψε:Προσωπική ποδοσφαιρική μου άποψη θα καταθέσω απόψε παιδιά, δίχως να διαβάσω τίποτα απ αυτά που έχουν γραφτεί και δίχως να ακούσω ούτε καν τις δηλώσεις των προπονητών:
1...Απόψε μία μόνο ΟΜΑΔΑ υπήρχε στο γήπεδο, η άλλη, παρ ότι έπαιζε με 14 για μια ακόμα φορά, ήταν ανύπαρκτη, ή μάλλον εμφανιζόταν μόνο χάρη σε κάποια μικρολάθη μας!!!
2...Αυτή είναι η ομάδα μοντέλο που πάλευε να φτιάξει ο Τούντορ από τα μέσα Ιουνίου, αυτή η "αφελής"και δεν ξέρω γω τι άλλο θα βρουν για να την κατηγορήσουν ακόμα ομάδα, η οποία εμένα μου αρέσει πάρα πολύ !!! Τώρα το ποιοι του βάλανε τα μεγαλύτερα εμπόδια από τότε, δεν ξέρω, ψαχτείτε να το βρείτε για να το πείτε και σε μένα!!!
3...Π.Α.Ο.Κ. είμαι πάντως και θέλω να παίζω μπάλα εγώ κι ο αντίπαλος να με "χαζεύει", όπως ακριβώς απόψε !!!
4...Για να "τελειοποιηθούμε" σαν ομάδα, χρειαζόμαστε παίχτες, ακριβώς όμως στις θέσεις που έχει ζητήσει ο "μαθητευόμενος μάγος" μας απ το καλοκαίρι (Αύγουστο, μήνα που έφυγε ο Λούκας δηλαδή) μέχρι και πριν έναν μήνα: Έναν εκρηκτικό φορ με ατομική ενέργεια, όπως ο Λούκας, ένα δεξί μπακ χαφ, όπως ζήτησε μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη, έναν τερματοφύλακα που να μην χέζεται επάνω του κι ένα δεκάρι που θα κάνει την διαφορά!!! Συμπληρώνω από τον νου μου κι έναν γρήγορο σε αντιδράσεις και πολύ καλό μπαλαδόρο σέντερ μπακ που να προσδώσει σιγουριά στους υπόλοιπους !!!
5...Το συμπέρασμα που έβγαλα μετά το αποψινό παιχνίδι είναι ότι ο Τούντορ ξέρει πολύ παραπάνω μπάλα απ όλους μας, ξέρει πολύ καλά το υλικό της ομάδας (τώρα το ποιος παρεμβαίνει στην κάποιες φορές κακή διαχείριση του, όταν το βρείτε το πέστε το και σε μένα) κι ότι αξίζει τον σεβασμόι μου, όχι μόνο σαν θεσμός του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και σαν ποδοσφαιρικό πρόσωπο Ιγκόρ Τούντορ !!!
M.V.P. ψήφισα τον Τζαβέλλα γιατί...έτσι γουστάρω !!!
Υ.Γ. Εκείνος ο "καμμένος" απ τα τσίπουρα των αμπελιών Νέων Επιβατών, ο εγωμανής, ο δήθεν ταπεινόφρων, ο παντελώς άσχετος από προπονητική αλλά πολύ έμπειρος κόουτς και καλός ψυχολόγος που πέρασε απ τον Π.Α.Ο.Κ. τρεις φορές σε ρόλο προπονητή έχει πει τις 2 μεγαλύτερες αλήθειες που ειπώθηκαν ποτέ:
Α'...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Π.Α.Ο.Κ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Β'...ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. 2...ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ "ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟ" ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!! ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ !!!
ήμουν, είμαι και θα παραμείνω για μια ζωή...
...
Υ.Γ. 3...Απ αυτούς που "έλειπαν" απόψε απ την ομάδα μπορώ να "ξεχωρίσω" οπωσδήποτε τρεις: Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ και Τζιόλης !!! Κι όποιος κατάλαβε...κατάλαβε !!!
Την καληνύχτα μου στους "θυμωμένους", στους "στεναχωρημένους" και στους κακοπροαίρετους ξερόλες, δικούς μας και μη φυσικά !!!
με αυτα που γραφεις φιλε goran 64 σε βγαζω το καπελο
εισαι ΠΑΟΚ
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
- Kostas_Peraia4
Εγω παντως σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ σημερα γεμισα απολυτα.Ενοιωσα ΠΑΟΚτσιδιλικι ρε παιδι μου.Μπηκαν μεσα και δεν κωλωσαν.Παλεψαν,ματωσαν,εδειξαν τσαμπουκα...ητανε ΠΑΟΚ με ολη την σημασια της λεξης.Κι αν λετε πως ο Στραματσιονι ηταν κακος και εξ αιτιας του γυρισε το παιχνιδι,να σας θυμισω πως για ολα τα παραπανω που ανεφερα υπευθυνος ειναι 100% ο Ιγκορ.
Άρα πεθαίνουμε για το παιχνίδι με τον αστεραSera4 έγραψε:δεν ξερω αν εχεις συνειδητοποιησει την κατασταση που βρισκεται η ομαδα...οτι ας πουμε την επομενη αγωνιστικη παιζεις ντερμπυ για την εισοδο σου στα πλευ ωχ...KOSTAS54 έγραψε:Και δεν πέθαινε ο ΠΑΟ, που εχει να κερδισει στην εδρα του 2 μηνες.
ναι ισως ο βαζελος που σε εχει 7 βαθμους πανω (με μειον 3 κιολας) να το ηθελε παραπανω τωρα που το επισημαινεις...
@sourme δεν με νοιαζουν οι μαμωπαραδοσεις δεν μπαινουν να παιξουν μπαλα καθε χρονο διαφορετικες ομαδες παιζουν...αν επαιζαν μπαλα η γρια δεν θα κατεβαινε στον προηγουμενο αγωνα...με πειραζει ομως που δεν παιζουμε αυτο που μπορουμε και διαφωνω μαζι σου...με πειραζει που καταφερνουμε με τον χ ψ τροπο να ισοφαρισουμε και μετα γυρναμε στο μισο γηπεδο ενω τους εχουμε στο ελεος μας...
και αν εδω και πολλα χρονια εχουμε την (δικαιολογημενη) καραμελα των μπατζετ αυτη εχει εκλειψει τα τελευταια 2-3 χρονια...
θα πρεπει να ψηλωσουμε καποτε μαμω το φελεκι μου δηλαδη...ναι επρεπε να τον πατησω το βαζελο σημερα και γιατι μπορουσα και γιατι το χρειαζομουν 1000 φορες παραπανω το ματσακι...
και δεν μπορω να διαβαζω για ατυχιες 12 μηνες το χρονο καθε χρονο...φτανει πια...δεν υπαρχουν ατυχιες μονο αυτο που βλεπουμε υπαρχει αλλα αρνουμαστε να το αποδεχτουμε...
Στείλε κάνα e-mail στον Νόιερ να σου απαντήσει σε ποιο ύψος του γηπέδου παίζει ο τερματοφύλακας, όταν η άμυνα του είναι τραβηγμένη στην γραμμή της σέντρας, και τον ακριβή λόγο γι αυτή και μετά την απάντηση του, γράψε μας και για τις ικανότητες του "τερματοφύλακα" Βελλίδη, εκτός από την εξυπνάδα του !!!DC έγραψε:...PS: Η κίνηση που έσωσε το σημερινό ματς, ήταν το .... γκολ που έφαγε ο Βελλίδης. ΑΝ, όπως λένε κάποιοι, έβγαινε, ΔΕΝ θα προλάβαινε την μπάλα και το πιθανότερο ήταν να αφήσει την ομάδα με 10 παίκτες κάνοντας φάουλ ή χέρι.
Δεν είμαι φαν του αλλά έκανε ό,τι πιο έξυπνο υπήρχε.
99% (για να μην υπερβάλω κιόλας) δικό του το 2ο γκολ, κι ας "πουλήσαμε" την μπάλα στον χώρο του κέντρου μας λόγω ατιμώρητης πίεσης των αντιπάλων...κορακιών !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 21 Φεβ 2016, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι κωστα χαβαλε κανουμε μη μασας...KOSTAS54 έγραψε:Άρα πεθαίνουμε για το παιχνίδι με τον αστερα
@ abg12d34 μια γνωριμία από κοντά θα σε πείσει μου φαίνεται
...Ρώτα και τον
prist64 αν θέλεις !!! 
Εξ άλλου, Επτάλοφο δηλώνεις τόπο διαμονής, οπότε είμαστε και πολύ κοντά !!!
Αναμένω "σύνθημα"... 

Εξ άλλου, Επτάλοφο δηλώνεις τόπο διαμονής, οπότε είμαστε και πολύ κοντά !!!

-
Αλήθειες που πονάνε λέει ο σύντροφοςSera4 έγραψε:δεν ξερω αν εχεις συνειδητοποιησει την κατασταση που βρισκεται η ομαδα...οτι ας πουμε την επομενη αγωνιστικη παιζεις ντερμπυ για την εισοδο σου στα πλευ ωχ...KOSTAS54 έγραψε:Και δεν πέθαινε ο ΠΑΟ, που εχει να κερδισει στην εδρα του 2 μηνες.
Κάτι που δείχνει ότι 40 χρονια από κάτω έχουν αφήσει απίστευτα κόμπλεξ κατωτερότητας στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ
- sourmenetes
- Moderator