Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Παλι ο Τουντορ σας φταίνε ρε σεις; Εχεις δει ποτε ομάδα του ΠΑΟΚ να προσπαθεί να παιξει μπάλα έχοντας κατοχή στο τηγάνι και οχι να κλέψει αποτέλεσμα; Έλεος πια, ελεος
Γιατί τρελενεστε? Ακόμα και να είπε για όλο το ροστερ του σκατογαυρου ψέματα είναι? Έχει καλύτερο ροστερ ο γκευ για τους γνωστούς λόγους που αναφερε και ο Δανός στο περιοδικο
Έλα ντεomerta76 έγραψε:Παλι ο Τουντορ σας φταίνε ρε σεις; Εχεις δει ποτε ομάδα του ΠΑΟΚ να προσπαθεί να παιξει μπάλα έχοντας κατοχή στο τηγάνι και οχι να κλέψει αποτέλεσμα; Έλεος πια, ελεος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- teo4giannitsa
-
τσιριγώτης
Ωχ, τώρα με αποβαλεις?Sfinas έγραψε:εσύ τσιριγώτης και 0-5 να ήταν κάτι θα έβρισκες να κράξεις....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ
Το άσπρο μαύρο θα κάνετε για να δικαιολογήσετε τον Κροάτη. Ομάδα με 1 τελική και αυτή εκτός τέρματος δεν κατέβασε ο ΠΑΟΚ ούτε στις χειρότερες εποχές του.
Στήσιμο ειδικά επιθετικά για γέλια. 10 μέρες να παίζαμε γκολ δεν βάζαμε. Ο Τζαβέλλας είναι προφανές ότι πάει για κόκκινη, και σε ερασιτεχνικό επίπεδο ο προπονητής θα τον είχε κάνει αλλαγή για να την γλυτώσει αλλά και γιατί λόγω νεύρων εμφανώς δεν μπορούσε να αποδώσει.
Στήσιμο ειδικά επιθετικά για γέλια. 10 μέρες να παίζαμε γκολ δεν βάζαμε. Ο Τζαβέλλας είναι προφανές ότι πάει για κόκκινη, και σε ερασιτεχνικό επίπεδο ο προπονητής θα τον είχε κάνει αλλαγή για να την γλυτώσει αλλά και γιατί λόγω νεύρων εμφανώς δεν μπορούσε να αποδώσει.
Πολλοί εδώ μέσα...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΞΞΞΥΥΥΥΥΠΠΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...MANIAKOS έγραψε:Ειμαστε άρρωστοι
Έχω τις ενστάσεις μου για το πως χειρίστηκε το παιχνίδι σήμερα αλλά ακόμα και με τα όποια λάθη του, παρουσίασε ένα καλύτερο ΣΥΝΟΛΟ από τον αντίπαλο και με πενηνταρίσια διαιτησία το ματς θα το έπαιρνε.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι ο Τούντορ κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά βρέθηκε σε αγώνα κατς.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι ο Τούντορ κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά βρέθηκε σε αγώνα κατς.
Παλι δεν κατέβασες ιδια ενδεκάδα.
Και δεν ειναι μονο αυτό, ούτε ίδιο αρχηγό σολο τον αγώνα.
Που το ακουσες, τρεις αρχηγούς στον ίδιο αγώνα!
Ακόμα δεν εφυγες?
Φερτε τον Πίχατσεκ.
Και δεν ειναι μονο αυτό, ούτε ίδιο αρχηγό σολο τον αγώνα.
Που το ακουσες, τρεις αρχηγούς στον ίδιο αγώνα!
Ακόμα δεν εφυγες?
Φερτε τον Πίχατσεκ.
Άπταιστος και διαβασμένος σήμερα
Τους έπαιξες με μισή ομάδα και τους ανάγκασες σε χίλιες δυο πουστιές για να γλυτώσουν
Αν έκανες και κόλπο γρόσο τί να πω δεν θα έμενες σε μας!!!
Με γεμίζεις ελπίδες!
Τους έπαιξες με μισή ομάδα και τους ανάγκασες σε χίλιες δυο πουστιές για να γλυτώσουν
Αν έκανες και κόλπο γρόσο τί να πω δεν θα έμενες σε μας!!!
Με γεμίζεις ελπίδες!
- shikabala81
Έχει καποιους παίκτες που είναι κατώτεροι των περιστάσεων και κρατάνε την ομάδα πίσω . Άρα δε φταίει αν κάποιες φορές οι προσπάθειες μένουν ανολοκλήρωτες .
Γενικά του πάνε τα "μεγάλα " ματς...
Θέλω να πω ότι στήνει καλά την ομάδα, με ότι υλικά έχει.
Δεν έχει ξεφτιλιστεί πουθενά ακόμα η ομάδα.
Επίσης, δεν ξέρω σε πόσες ήττες, άξιζε πραγματικά να χάσει και σε πόσες ισοπαλίες άξιζε την νίκη...
Και είναι πρώτη χρονιά για ένα σύνολο που ξέρουμε όλοι ότι έχει ελλείψεις.
SM-G920F
Θέλω να πω ότι στήνει καλά την ομάδα, με ότι υλικά έχει.
Δεν έχει ξεφτιλιστεί πουθενά ακόμα η ομάδα.
Επίσης, δεν ξέρω σε πόσες ήττες, άξιζε πραγματικά να χάσει και σε πόσες ισοπαλίες άξιζε την νίκη...
Και είναι πρώτη χρονιά για ένα σύνολο που ξέρουμε όλοι ότι έχει ελλείψεις.
SM-G920F