80. Τάσος Δημητριάδης
Re: 80. Τάσος Δημητριάδης
Νομίζω "πατέρατζερ" είχε (όπως θα έλεγε και ο roman)obanebane έγραψε:Το παιδακι αυτο οπως ειδατε ειχε μανατζερ απο την εποχη που επαιζε στον ηρακλη.

Mīngus έγραψε:Το μέλλον θα δείξει.
Το μελλον μπορει να δειξει οτι ειχατε δικιο ολοι οσοι "φωναζετε" τωρα για την αξια του,το οτι πιθανον θα χαθει απο τον ΠΑΟΚ δε σημαινει απαραιτητα οτι η ευθηνη ειναι της ομαδας.
Θα συμφωνήσω στο ''απαραίτητα''. Μπορεί να έχει ευθύνη η ομάδα, μπορεί και όχι. Ίσως να μην το μάθουμε ποτέ.
- back in black
Το σενάριο του δανεικού απο ποιόν και γιατί αποκλείεται; Αν αποκλείεται με ευθύνη της πλευράς του μικρού, ας πάει στο καλό να δοκιμάσει την τύχη του.
Δηλαδή για να καταλάβω, με το συμπάθειο κιόλας, υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η Π.Α.Ε. μας λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα, τόσο μάλιστα, ώστε κάποιοι που κάνουν καλόπιστη κριτική (υποστηρίζοντας ότι δεν είναι σωστό να "χάνονται" τέτοιες περιπτώσεις στο μέλλον με ανάλογους χειρισμούς) έστω για μια "ειδική" περίπτωση, μάλλον "βλέπουν φαντάσματα" αλλά κρίνονται μέχρι και ασεβείς???
Τότε ας πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για την τέλεια λειτουργία της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα και για το ότι μάλλον (εμείς η Μπάρτσα π.χ.) γλιτώσαμε από ένα ακόμα παλτό των ακαδημιών!!!
Ή μάλλον ας μην το κάνουμε από τώρα κι ας το αφήσουμε όλοι μας για το μέλλον, όποιο κι αν είναι το μέλλον αυτού του παιδιού!!!
Ας τρέξουμε να πανηγυρίσουμε επίσης αν πάρουμε τον γιο του Χάτζι, τον Ρουμάνο Δημητριάδη δηλαδή, με κάνα μύριο, γιατί τότε "σίγουρα τα αξίζει" όπως θα μας @@παριάζουν για λίγο καιρό οι ΑΡΔ!!!!
Θαρρώ ο Γκουερίνο μια χαρούλα τα έγραψε πιο πάνω για το πως "δένεις" έναν "ατίθασο" πιτσιρικά με φουσκωμένα μυαλά!!!
Που είσαι ρε Kat5 με την σοφή και διαχρονική ατάκα σου: "Το μαγαζάκι να δουλεύει"...?
Υ.Γ. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο που έπαιζε μπεγλέρι στην κερκίδα, το πρόσεξα και κατόπιν σχολίασα..."μάλιστα, μάλιστα", ήμουν ήδη βέβαιος ότι είναι "φευγάτο" το παλικαράκι, εξ ου και η αντίδραση μου κι όχι για να ψέξω τον μικρό για την εν λόγω συμπεριφορά του...

Τότε ας πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για την τέλεια λειτουργία της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα και για το ότι μάλλον (εμείς η Μπάρτσα π.χ.) γλιτώσαμε από ένα ακόμα παλτό των ακαδημιών!!!
Ή μάλλον ας μην το κάνουμε από τώρα κι ας το αφήσουμε όλοι μας για το μέλλον, όποιο κι αν είναι το μέλλον αυτού του παιδιού!!!
Ας τρέξουμε να πανηγυρίσουμε επίσης αν πάρουμε τον γιο του Χάτζι, τον Ρουμάνο Δημητριάδη δηλαδή, με κάνα μύριο, γιατί τότε "σίγουρα τα αξίζει" όπως θα μας @@παριάζουν για λίγο καιρό οι ΑΡΔ!!!!
Θαρρώ ο Γκουερίνο μια χαρούλα τα έγραψε πιο πάνω για το πως "δένεις" έναν "ατίθασο" πιτσιρικά με φουσκωμένα μυαλά!!!
Που είσαι ρε Kat5 με την σοφή και διαχρονική ατάκα σου: "Το μαγαζάκι να δουλεύει"...?
Υ.Γ. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο που έπαιζε μπεγλέρι στην κερκίδα, το πρόσεξα και κατόπιν σχολίασα..."μάλιστα, μάλιστα", ήμουν ήδη βέβαιος ότι είναι "φευγάτο" το παλικαράκι, εξ ου και η αντίδραση μου κι όχι για να ψέξω τον μικρό για την εν λόγω συμπεριφορά του...

Απ τους ΑΡΔ φυσικά, γιατί έτσι είναι (τώρα) συμφέρον να διαρρεύσει...back in black έγραψε:Το σενάριο του δανεικού απο ποιόν και γιατί αποκλείεται;

Για να λέμε του λόγου μας..."ε τότε να πάει στο καλό (που έχει πάει ήδη δηλαδή) και να μας γράφει"...

Περιμένω να δω σχόλια της Π.Α.Ε. επί του θέματος γιατί απ την μεριά του παίχτη δεν θα ακουστεί φυσικά ποτέ τίποτα!!!!

Αν πάντως είχε γίνει κρούση έγκαιρα και δεν ανανέωνε, δεν έπρεπε να πάρει δευτερόλεπτο συμμετοχής.
Οι ακαδημίες υπάρχουν για να παράγουν παίκτες για την πρώτη ομάδα.
Οι ακαδημίες υπάρχουν για να παράγουν παίκτες για την πρώτη ομάδα.
Αυτοί που λέτε να πάρει δρόμο κτλ να τα πείτε στον ιβαν που δίνει 1,5 - 2 χαρτιά στις ακαδημίες , και θα τον δει να παίζει σε κανά γαβρο !! Και μετά να δείτε κράξιμο !! Το παιδί ειναι νούμερο 1 ταλέντο!!!! Να βρουν τροπο να μείνει!!! Απίστευτη ήττα αν τον χάσουμε!! Οποίος τον έχει δει έστω 1 ματς καταλαβαίνει για τη ποιότητα μιλάμε!! Καλύτερος 97 - 98 Άρης με διαφορά στην Ελλάδα !! Έγκλημα!!
- BlackBlockAttack
18 χρονων παιδι να απαιτει χρονο συμμετοχης σε επαγγελματικη ομαδα?
Στο καλο....
Υ.Γ Χωρις να τον εχω ακουσει ο ιδιος ειχε βγει βρωμα οτι μιλαει απαξιωτικα για την ομαδα και οτι ειναι πολυ σουπερ παικταρας για το επιπεδο μας...
Στο καλο....
Υ.Γ Χωρις να τον εχω ακουσει ο ιδιος ειχε βγει βρωμα οτι μιλαει απαξιωτικα για την ομαδα και οτι ειναι πολυ σουπερ παικταρας για το επιπεδο μας...
Mingus, in Vlado Ivic we trust...το έγραψα και στο topic του Βλάντο για τον συγκεκριμένο...![]()
Αν τυχόν χαθεί και με τον Ίβιτς head coach, τότε σίγουρα κάτι πάει πολύ λάθος μέσα στην ομάδα μας...
Οταν φευγει καποιος παντα ειναι η ευθυνη της ομαδας. Σαφως και υπηρξαν και θα υπαρξουν και στο μελλον πολλοι που θα θελουν να φυγουν. Δουλεια της ομαδας ειναι να τους χειριστει ετσι ωστε αν χασει καποιον παικταρα πχ λουκας να βαλει και 5-6 εκατομυρια στην τσεπη. το ξερεις οτι ολοι οι νεοι παικτες του γαυρου ακομα κι αυτοι που διωχνει εχουν ρητρα να παρει λεφτα ο γαυρος αν καταληξουν σε αλλη ελληνικη ομαδα ακομα και ως ελευθεροι?obanebane έγραψε:Mīngus έγραψε:Το μέλλον θα δείξει.
Το μελλον μπορει να δειξει οτι ειχατε δικιο ολοι οσοι "φωναζετε" τωρα για την αξια του,το οτι πιθανον θα χαθει απο τον ΠΑΟΚ δε σημαινει απαραιτητα οτι η ευθηνη ειναι της ομαδας.
Σκεψου μονο πως θα αισθανοσουν αν δεν υπηρχε το 30% στο συμβολαιο του λουκας και πως αισθανεσαι τωρα που θα τσεπωσεις 5-6 εκατομμυρια
Από την μανούρα που έγινε όταν ήρθε από τον Ηρακλή φάνηκε ότι από την οικογένεια του μας θεωρουν απλά ένα σκαλοπατι
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διάβασε τι παίχτηκε τότε και γιατί τον κατηγορούσαν οι γριες τον κηδεμονα του όχι αυτόν