1. Μάρκος Βελλίδης
Re: Μαρκος Βελλίδης
Ετσι,το ξενο ειναι πιο γλυκο.stelyk έγραψε:Θα περιμενω και αλλο, στο τελος θα κανετε εσεις την δουλεια και δεν θα χρειαστει να κραξω εγω τον Νασαεφ!stelyk έγραψε:Τις λιγοτερες δυνατες συμμετοχες με την φανελα της ομαδας μου σου ευχομαι και να φυγεις γρηγορα!!!
Παιχτη που κοροιδευα και εβριζα προσωπικα δεν τον δεχομαι, θα τον περιμενω στην γωνια, το λεω στα ισια!!
DNA ΠΑΟΚ ε κυρ-Νικο???
Re: 1. Μαρκος Βελλίδης
Δικαιως τον κραξαμε, ομως και αυτος ειχε τα @@ να το παραδεχτει
Ετσι οπως γιναν τα πραγματα, μακαρι να μην επαναλαβει παρομοιες παλινωδιες..Για το αν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά στη φάση του γκολ της ΑΕΚ:
«Νομίζω ότι μπορούσα να μπλοκάρω τη μπάλα… Έφυγα στο σουτ του Βάργκας, δεν είχα άλλο βήμα και θεώρησα σωστό να διώξω τη μπάλα με τα χέρια. Εκ των υστέρων δε φάνηκε σωστή επιλογή, μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω και να το άλλαζα. Έπρεπε να αντιδράσω πολύ γρήγορα. Στο μυαλό μου είχα να διώξω τη μπάλα, αλλά δε με δικαίωσε η επιλογή μου».
Καλά αν το είχε κάνει αυτό το έγκλημα ο Όλσεν θα είχαν πάει πολλοί με πυρσούς και τσουγκράνες στο σπίτι του.
Τα @@ του Βελλίδη φέρνουν πίσω τους βαθμούς;simba έγραψε:Δικαιως τον κραξαμε, ομως και αυτος ειχε τα @@ να το παραδεχτειΕτσι οπως γιναν τα πραγματα, μακαρι να μην επαναλαβει παρομοιες παλινωδιες..Για το αν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά στη φάση του γκολ της ΑΕΚ:
«Νομίζω ότι μπορούσα να μπλοκάρω τη μπάλα… Έφυγα στο σουτ του Βάργκας, δεν είχα άλλο βήμα και θεώρησα σωστό να διώξω τη μπάλα με τα χέρια. Εκ των υστέρων δε φάνηκε σωστή επιλογή, μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω και να το άλλαζα. Έπρεπε να αντιδράσω πολύ γρήγορα. Στο μυαλό μου είχα να διώξω τη μπάλα, αλλά δε με δικαίωσε η επιλογή μου».
Καμιά αξία στην παραδοχή του,το αυτονόητο είπε.Και ο Μελίσας το ίδιο έκανε πριν μια εβδομάδα.
Λυπάμαι για την γκέλα
και ελπίζω να μην ξαναγίνει...Ο τέρμας που του πήρες τη θέση δεν θα την έκανε ποτέ, να το θυμάσαι
...Προσπάθησε περισσότερο
...
είσαι τώρα πλέον, μην το ξεχνάς... 
Edit: Μαγκιά σου που παραδέχτηκες την γκέλα...Άρχισα να σε πιστεύω περισσότερο...
είσαι...
Ίδωμεν...
Edit: Μαγκιά σου που παραδέχτηκες την γκέλα...Άρχισα να σε πιστεύω περισσότερο...
Ίδωμεν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 25 Ιαν 2016, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε καλά και ολσεν έκανε τις παπατες του. ...που είναι σωματικά ο καλλιτερος ψυχολογικά όχι ακόμη
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπαρχει κανενας ορος να τον γυρισουμε απο τωρα;
Προλαβαινουμε να δοκιμασουμε ενα-δυο ακομη τερματοφυλακες, μεχρι να βρουμε τον τελειο.
Ξέρει ο Φρανκ
Προλαβαινουμε να δοκιμασουμε ενα-δυο ακομη τερματοφυλακες, μεχρι να βρουμε τον τελειο.
Ξέρει ο Φρανκ
Παραβλεπω το οτι τα παραπανω σχολια ηρθαν αμεσως μετα απ'το δικο μου για την παραδοχη του λαθους απο βελλιδη,Καλά αν το είχε κάνει αυτό το έγκλημα ο Όλσεν θα είχαν πάει πολλοί με πυρσούς και τσουγκράνες στο σπίτι του.
Γιατί τώρα οι αντιδράσεις ηταν ήπιες;
παραβλεπω τις υπερβολες για πυρσους και ολσεν (OLSEN FC μαγκες, νεα ομαδα, για τα επομενα 3 χρονια, θα αναφερεται συνεχως το ονομα του, σε καθε thread)
και απανταω σ'αυτο του nothu, οτι
η κριτικη και οι αντιδρασεις ηταν ιδιες (οι χαρακτηρισμοι και οι βρισιες σαφως περισσοτεροι για βελλιδη)
και αν βλεπει κατι ηπιο, ειναι γιατι ενω (δικαια) τωρα ολοι λενε για τραγικο λαθος βελλιδη,
τοτε η OLSEN FC δεν εβλεπε κανενα λαθος και εκανε ρδελομπου το thread με ειρωνιες κλπ σε οποιον εκανε κριτικη για λαθη, και το θεμα τεντωνοταν αναιτια..
Μην ξαναλεμε τα ιδια
Πλέον είμαι πεπεισμένος πως μας έχει στοιχιωσει κάποια κατάρα φέτος με τους ΤΦ.
Κάποιο βουντού έχει κάνει ο Ιτανζ, δεν εξηγείτε αλλιώς.
Κάποιο βουντού έχει κάνει ο Ιτανζ, δεν εξηγείτε αλλιώς.
Re: Μαρκος Βελλίδης
Μπα παπα μου δεν ειναι πιο γλυκο το ξενο, ειναι οτι ειναι καλυτερος απο αυτονε και τον σκισανε!prist64 έγραψε:Ετσι,το ξενο ειναι πιο γλυκο.stelyk έγραψε:Θα περιμενω και αλλο, στο τελος θα κανετε εσεις την δουλεια και δεν θα χρειαστει να κραξω εγω τον Νασαεφ!stelyk έγραψε:Τις λιγοτερες δυνατες συμμετοχες με την φανελα της ομαδας μου σου ευχομαι και να φυγεις γρηγορα!!!
Παιχτη που κοροιδευα και εβριζα προσωπικα δεν τον δεχομαι, θα τον περιμενω στην γωνια, το λεω στα ισια!!
DNA ΠΑΟΚ ε κυρ-Νικο???
Με την ευκαιρια να πω λιγο την ευκαιρια του μανταλου που δεν ακουμπησε την μπαλα και περασε ελαχιστα αουτ στο β' ημιχρονο την θυμαστε? Αν ναι για θυμηθητε και το γκολ του Ολσεν με τους Γερμανους στην Τουμπα.....