Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
83
73%
Τζιόλης
2
2%
Τζαβέλας
4
4%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κοροβέσης
5
4%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρίσης
1
1%
Σάμπο
2
2%
Μυστακίδης
15
13%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκεζ
1
1%
Ζάιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pgetsos »

slidar έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του ζαμπλουτου Ιβαν ταβαριτς στο πρωτο ημιχρονο επαιζε χωρις σεντερ μπακ με δεξι μπακ τον αμπαλο κιτσιου και με αριστερο εξτρεμ τον διμετρο σαμπο.

Καληνυχτα και καλη τυχη...

ΚΑποιος μας εχει καταραστει... δεν βρισκω αλλη εξηγηση.

:redcard: :redcard:
Λαθη παρελθοντως μαζι με ατυχια τραυματισμων, δυστυχως.

Σκεψου φυγαν 15 παιχτες το καλοκαιρι και 10-12 ηρθαν, και παλι παιχτες δεν εχουμε. Εχουμε καλη βαση, αρχιζουμε τα μπαλωματα τωρα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol έγραψε:Λατίνος κόουτς; ναι σίγουρα οι Λατίνοι δεν χάνουν ποτέ μετά το 75 .....και Κινέζος θα έλεγα εγώ :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε μη ψαχνεις αφορμη ολα τα αλλα δεν τα κριτικαρεις που εγραψα

εννοω οτι θα το κλεβε εξυπνα με λιγο κρατημα λιγο καθυστερηση λιγο τακτικη

μη πιανεσαι απο μια φραση ξεκολλα και πες για ολα τα αλλα
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

10άρι βαρβαρτο και αμυντικούς επειγόντως . -
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φυσικά γκολ στο 91 φταίνε όλοι και η τύχη μας φυσικά

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεκαρ ουδέτερο ειναι

Βλ τράμπακουλα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@τολαρος
στον κοροβέση είναι αγκωνία. οκ, πες δεν το βλέπει.

το τακλιν στον χαρίση; αυτό και στη πρεμιερ ειναι κοκκινη, γιατί παει με δυο ποδια και τάπες.

η κίτρινη στο α που σηκώνει πόδι στη μαπα και μετα κανει και χερι;

το οφσαϊντ που φευγει η ΣΑϊΤΑ γκαρυ μονος και ειναι πισω απο το κεντρο;

η καρτα στο Γκαρυ που φευγει μονος;

άσχετα απο το πως πήγε το ματς.
eorptol έγραψε:Φυσικά γκολ στο 91 φταίνε όλοι και η τύχη μας φυσικά

αυτο ναι. για αυτο "κραζεις" την ελλειψη συγκεντρωσης στο τελος (5 λετπα γμτ!) και δεν διαφωνω. άλλα είναι άσχετο με όλα τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ενδιαφερον απο το σημερινο παιχνιδι ηταν το τεστ σε πιο δυσκολες συνθηκες για τα 2 πουλεν στο κεντρο και δυστυχως επαληθευτηκα,ειναι ακομα αρκετα σοφτ,ειδικα ο βοσνιος για να αντεξουν σε αρκετη πιεση και αυτη ηταν και η βασικη αιτια για την κακη εικονα σε συνδιασμο με την ελλειψη εξτρεμ και τα επισης πολυ κακα αμυντικα, ακραια μπακ.Αν με στενοχωρει κατι ειναι οτι τα κενα του ροστερ οσο περναει ο καιρος αντι να μειωνονται αυξανονται.Θελει πολυ προσοχη το παιχνιδι της κυριακης γιατι ευκολα μπορεις να παρεις κατι καλο ,αλλα εξισου ευκολα να παθεις μεγαλη ζημια.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

aoratos έγραψε:Γελοία η κριτική στον Τουντορ επειδή δεν εβαλε τον 35χρονο Μπέρμπα για δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο μέσα σε τρεις μέρες και ενώ την Κυριακή έχουμε ντέρμπυ.
++++
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

che4 έγραψε:κοιταμε μπροστα μαγκες

την κουλα θελω να τη σκισω γιατι αυτος ο σημερινος κορακας απο κει ηταν και εψαχνε την κοκκινη αλλα δεν του βγηκε....δεν ηταν θεμα οι βαθμοι σημερα αλλα η αποδυναμωση για την κυριακη

τουντορα στο τεραστιο οακα ετσι και δε βαλεις μακ γκαρι να τους πατησουν με τα αστεια πλαγια μπακ που εχουν θα σε στειλω με τον ντεσπε αληθεια για τεστ iq....ρε παλικαρι μου επαιξες και μπαλα στο υψηλοτερο επιπεδο τι σκτα ηθελε το ματς σημερα μετα το 75 καποιον να κραταει μπαλα και να μοιραζει για να κλεψεις το τριποντο και μου βαλες τον αμυαλο ζαιρο που ειναι για τσαλιμια και τριπλα

αλλαζεις τη διαταξη με δυο αμυντικα χαφ στο 75 που η ξανθη δε σου βγαλε φαση μεχρι εκει μετα το δοκαρι του καπετανου και παιζεις με ενα αμυντικο χαφ και κανεις τσιμι χαριση 8αρια

ειναι εγκληματα προπονητικα μαγκες δεστε τα και αφηστε αυτους εδω μεσα που λενε οτι το διαχειριστηκε σωστα το ματς κτλ ...

πρταγματικα αυτα τα δυο πραγματα εσεις που δεν κανετε κριτικη στις μλκιες του δεν τα βλεπετε

και ναι δε θελω πλεον να φυγει απλα να στρωσει γιατι εχει δειξει και πολλα θετικα αλλα οταν γινεται αα τρελαινομαι

λατινος κοουτς στο 75 δεν το χανε το ματς σημερα απλα
Μα δεν απειληθηκες ρε che σε κανονικη ροη αγωνα...
Ισα ισα που εσυ δημιουργουσες καλυτερες προυποθεσεις.οτι απειληθηκαμε περα του δοκαριου ηταν απο στημενα.Και κλασικα η φαση γινεται απο την πλευρα του κιτσιου.Απο τον κοροβεση στο δευτερο ημ. δεν περασε κουνουπι.

Στο ΟΑΚΑ για μενα πρεπει να κατεβει με τζιολη-χαριση-τσιμιροτ στο κεντρο.Εμπειρια σε συναρτηση με εξυπναδα.Ειδαμε και σημερα οτι οι 2 νεοι πελαγοδρομουσαν στο πρωτο.Στο δευτερο ειδικα ο χαρισης ανεβηκε πολυ.

Δεν ειναι παντως ευκολο ματς...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

northend4 έγραψε: Υ.Γ. 2 Δηλαδή Ντεσπε τώρα δικαιωθηκες;
Σε τι να δικαιωθω ρε φιλε, απ οσο ξερω δεν ειχα καμια δικη
Ή νομιζεις οτι χαιρομαι μ αυτα που βλεπω στην ομαδα και απο την ομαδα
Απλα πιστευω οτι το να εθελοτυφλούμε δεν ωφελει την ομαδα, εμας μπορει να μας ωφελεί γιατι θα ζουμε στο συνεφακι μας αλλα ετσι δεν θα δει χαιρι ποτε η ομαδα
Γι αυτο θα σε παρακαλουσα μακρια απο μενα οι εκφρασεις τυπου δικαιωθηκες κτλ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:
che4 έγραψε:κοιταμε μπροστα μαγκες

την κουλα θελω να τη σκισω γιατι αυτος ο σημερινος κορακας απο κει ηταν και εψαχνε την κοκκινη αλλα δεν του βγηκε....δεν ηταν θεμα οι βαθμοι σημερα αλλα η αποδυναμωση για την κυριακη

τουντορα στο τεραστιο οακα ετσι και δε βαλεις μακ γκαρι να τους πατησουν με τα αστεια πλαγια μπακ που εχουν θα σε στειλω με τον ντεσπε αληθεια για τεστ iq....ρε παλικαρι μου επαιξες και μπαλα στο υψηλοτερο επιπεδο τι σκτα ηθελε το ματς σημερα μετα το 75 καποιον να κραταει μπαλα και να μοιραζει για να κλεψεις το τριποντο και μου βαλες τον αμυαλο ζαιρο που ειναι για τσαλιμια και τριπλα

αλλαζεις τη διαταξη με δυο αμυντικα χαφ στο 75 που η ξανθη δε σου βγαλε φαση μεχρι εκει μετα το δοκαρι του καπετανου και παιζεις με ενα αμυντικο χαφ και κανεις τσιμι χαριση 8αρια

ειναι εγκληματα προπονητικα μαγκες δεστε τα και αφηστε αυτους εδω μεσα που λενε οτι το διαχειριστηκε σωστα το ματς κτλ ...

πρταγματικα αυτα τα δυο πραγματα εσεις που δεν κανετε κριτικη στις μλκιες του δεν τα βλεπετε

και ναι δε θελω πλεον να φυγει απλα να στρωσει γιατι εχει δειξει και πολλα θετικα αλλα οταν γινεται αα τρελαινομαι

λατινος κοουτς στο 75 δεν το χανε το ματς σημερα απλα
εγω παντως θα έβαζα γρήγορους ακραίους για να τους τελειώσω στη κόντρα και για να μαρκάρω καλύτερα τις σέντρες που σίγουρα θα επιχειρούσε ο αντίπαλος. :roll: 8-)
εγω ειμαι αλλης σχολης και θα τελειωνα το ματς 0-1 με τη μπαλα στα ποδια του μπερμπα και μια κοκκινη η ξανθη απ τα νευρα για τους παιχτες που θα πεθαινανε σε καθε φαση ... ετσοι πρεπει να τους παιζεις γιατι εντιμα δε σε παιζουν ;)

αλλα ας το κανει μες στο οακα καποια στιγμη θα παρει γραμμη τι παιζει στη λιγδα και σιγουρα δεν ειναι ποδοσφαιρο οπως το φανταζεται ο ιτ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

che4 έγραψε: ειναι εγκληματα προπονητικα μαγκες δεστε τα και αφηστε αυτους εδω μεσα που λενε οτι το διαχειριστηκε σωστα το ματς κτλ ...

Ζουμπαδιασου και σακουλεψου δηλαδη και μη μας κανεις χαλιγκαλι τη καρδια.
:lol: :lol: :opaokara:

ΔΕΝ υπαρχουμε λεμε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Χαχαχαχα και οι αλλοι απλα κι ομορφα ζητανε μαρτυρα τον Κουλιμπαλι (αυτον που εφαγε τον αναπτηρα) που προφανως θα βγει και θα πει "Εκανα θεατρο, συγγνωμη" και μπορει, λεεεεω εγω τωρα του χρονου του παραχρονου να παρει και καμια μεταγραφη ρε παιδι μου....

Πειτε μου λιγο. Γιατι καθομαστε και ασχολουμαστε ακομα...την αρρωστια μας μεσα...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

[quote="K_geo"]@τολαρος
στον κοροβέση είναι αγκωνία. οκ, πες δεν το βλέπει.

το τακλιν στον χαρίση; αυτό και στη πρεμιερ ειναι κοκκινη, γιατί παει με δυο ποδια και τάπες.

η κίτρινη στο α που σηκώνει πόδι στη μαπα και μετα κανει και χερι;

το οφσαϊντ που φευγει η ΣΑϊΤΑ γκαρυ μονος και ειναι πισω απο το κεντρο;

η καρτα στο Γκαρυ που φευγει μονος;

άσχετα απο το πως πήγε το ματς.

Τα ίδια ακριβώς λέω κ γω αλλά για κόκκινη δεν ήταν η Ξάνθη. Περίπου παρόμοιο τάκλιν είναι νομίζω κ η κίτρινη του Χαρίση. Άμα τρώγαμε τέτοια κόκκινη εμείς όπως αυτή που ζητάς εγώ θα τον είχα σκίσει στο μπινελίκι. 3 φορές "υπαιτιότερος" του Χ ο επόπτης που δίνει το οφσάιτ της χρονιάς (μέχρι το επόμενο)
Τέσπα διπλό είναι μεθαύριο οπότε ας μη χαλιόμαστε πολύ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βρήκαμε σημείο συμφωνίας λοιπόν! :D :D

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”