Ολυμπιακός Βόλου-Π.Α.Ο.Κ,17/12,15:00,OteSports1
Re: Ολυμπιακός Βόλου-Π.Α.Ο.Κ,17/12,15:00,OteSports1
Κάνεις κλικ πάνω δεξιά που είναι το εικονίδιο και μετά διαλέγεις χώρα.
Ενδιαφέρον θα είναι το τι ποικιλίας πατάτες θα φυτρώσουν στο χωράφι που μας πασάρουν για γήπεδο.
Ενδιαφέρον θα είναι το τι ποικιλίας πατάτες θα φυτρώσουν στο χωράφι που μας πασάρουν για γήπεδο.
- john4serres
μετριο παιχνιδι , φταιει και το γηπεδο σε μερικες φασεις
μετριο 1ο ημ.τσλεπιδης,κακκο ξεχωριζουν.ο αντωνης μετριος με ευθυνη στο 1-1.κοροβεσης τραγικος.
Δε ξερω τι λέτε εγω παντως απολαμβάνω το τροπο που ανοίγει και τους χώρους που βρίσκει ο Αντώνης..κατι μου βγάζει ο παίκτης έκανε και κατι ωραια ενα δυο προς το τελος με δημιουργική κινηση στο παιχνιδι με άπειρους συμπαίκτες χωρις χημεία ..πρεπει να τον δούμε τούμπα με πλατάνια ..
Δικαιο 1-1. Μετρια η ομαδα, βγαζουμε παθος, βγαζουμε αυτοματισμους αλλα η ελλειψη συγκεντρωσης και εμπειριας ειναι εμφανης. Ο Αντωνης εχει απιστευτο ποδι, καθε μπαλια διαβητης, αλλα πιστευω πρεπει να βελτιωθει σε πολλους τομεις του παιχνιδιου του για να παιξει με τους "μεγαλους". Κακκο, Δημητριαδης πολυ καλοι, ειδικα ο Δημητριαδης δικαιολογει τις προσδοκιες που υπηρχαν οταν ηρθε πριν μερικα χρονια. Η δεξια πλευρα με Τοπαλιδη, Δεληγιαννιδη σε ριχα νερα.. Τελος και ο Πολυζος του ΟΒ (δανεικος απο εμας) ειναι αρκετα καλος. Μηχανακι στο κεντρο
Καλός ο Άντονις με ωραίο ξεδίπλωμα παιχνιδιού και ευθύνη στο γκολ όμως.
Δημητριάδης πολύ καλός,το ίδιο και ο Κάκκο.
Περίμενα να δω πιο δραστήριο Δεληγιαννίδη.
Ο Κοροβέσης πολύ κακός.
Δημητριάδης πολύ καλός,το ίδιο και ο Κάκκο.
Περίμενα να δω πιο δραστήριο Δεληγιαννίδη.
Ο Κοροβέσης πολύ κακός.
κεντρικος στην αμυνα ειναι ο τσελεπιδης; μου εχει αρεσει τα μάλα!!!

υγ:εντωμεταξυ ο βόλος δεν παιζει άλλο στο πανθεσαλικό;;; που το θυμήθηκαν το πατατοχώραφο στη μέση της πόλης;;

υγ:εντωμεταξυ ο βόλος δεν παιζει άλλο στο πανθεσαλικό;;; που το θυμήθηκαν το πατατοχώραφο στη μέση της πόλης;;

ο δελληγιαανιδης σε ολο το 1ο ας εχει παρει μπαλα 2-3 φορες

K_geo έγραψε:κεντρικος στην αμυνα ειναι ο τσελεπιδης; μου εχει αρεσει τα μάλα!!!
Και εμενα.
- PAOK_NORTH_ARMY
pilotos έγραψε:Ώ ρε τι θα βάζαμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Πέμ 17 Δεκ 2015, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.