Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αναμενομενο και το αποτελεσμα και η εμφανιση.Υπαρχει σοβαροτατο προβλημα κυριως στα εκτος εδρας παιχνιδια με αντιπαλους που κλεινονται.Και ειδικα στην περιπτωση που κλεισουν καλα Μακ,Ροντριγκες τοτε παίρνουν ξεκουραστα το αποτελεσμα ακομα και αν το ματς διαρκεσει μια..εβδομαδα.ΔΕΝ υπαρχει η απαραιτητη ποιοτητα στο ροστερ ωστε να 'καθαριζουμε' τα χωρια και να κανουμε πρωταθλητισμο στην πραξη.Και για το γκολ του Μπερμπατοφ,προσωπικα κρινω οτι ηταν επιθετικο φαουλ και σωστα ακυρωθηκε.
το θεμα με τη διαιτησια (και με την πολιτικη ειρησθω εν παροδω) ειναι οτι ο καθενας εχει τη δικη του αισθηση δικαιου και σωστου και κρινει αναλογα.ελα ομως που ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις με καποιους κανονισμους (και νομους οσον αφορα την πολιτικη) αυτοι ειναι και δε σε ρωτανε αυτοι που τους θεσπιζουν.οτι η πλειοψηφια δεν εχει ιδεα απο τους κανονισμους ειναι γεγονος και το διαπιστωσα τοσο απο οταν διαβασα εναν προς εναν τους Κανονισμους του Παιχνιδιου και απο οσα εκτοτε ακουω σε αγωνες/καφετεριες/συζητησεις.μπορει σαν 'μπαλα' να εχει πολυ απλους κανονες, σαν 'ποδοσφαιρο' ομως ειναι πολυ πιο περιπλοκο.δεν ειναι κακο να πεις 'δεν ξερω', εγω για μενα το λεω οτι μεχρι πριν 4-5 χρονια που ασχοληθηκα αποδειχθηκε οτι εν τελει δεν ηξερα ουτε τα μισα, οπως και οι περισσοτεροι ασχετα που δεν το γνωριζουν.ισως κακως που απανταω σοβαρα ,γιατι εκτος της προφανους ειρωνιας σου, το ΥΓ2 ηταν υπεραρκετο ωστε να μην πατησω καν το κουμπι της απαντησης.εδω κοσμος πεθαινει ,αυτοκτονει,πειναει, απολυεται και δεν ανοιγει ρουθουνι κι εσυ λες οτι θα διχαστει η Ελλαδα για τον ΠΑΟΚ.λιγο σεβασμο στα προβληματα του κοσμου και στις μερες που περναμε...goran 64 έγραψε: Ο "ερασιτέχνης" διαιτητής από την ήπειρο αν πήγαινε να σφυρίξει στην Αγγλία και έδινε τέτοιο επιθετικό φάουλ π.χ. σε ένα Μan U-Man City στο 94' με το σκορ στο 0-0 θα ήταν ο πρώτος Άγγλος διαιτητής που θα " έβαζε" Άγγλους φιλάθλους (και μάλιστα όχι hooligans) να παραβιάσουν το ιερό (για τους Άγγλους) " άβατο" του γηπέδου και να τον κάνουν "τούμπανο"...Τον ευχαριστούμε για τα "κομψά" μαθηματάκια διαιτησίας που μας κάνει εμάς τους "καναπεδάκηδες"...
εγώ πάντως που ρώτησα διαιτητή β' εθνικής που για προφανείς λόγους δεν λεω το όνομα του, μου είπε οτι δεν υπάρχει φάουλ, ούτε καν. απο τη στιγμή που πρώτα βρίσκει τη μπάλα και μετά ΚΑΙ ΛΟΓΩ της κίνησης του αμυντικού υπάρχει μεταξύ τους επαφή δεν υπάρχει καμία περίπτωση φάουλ. Τέτοια γκολ μου είπε μπαίνουν με το τσουβάλι κάθε χρόνο.
- Dinos_Liverpool
Εντάξει, φίλε Γιαννιώτη, το παραπήγες...
Είπε κάτι που λέγεται, φυσικά, καθ' υπερβολή. Καμμία διάθεση να μην σεβαστεί ο φίλος τα προβλήματα που έχει όλος ο κόσμος.
Είπε κάτι που λέγεται, φυσικά, καθ' υπερβολή. Καμμία διάθεση να μην σεβαστεί ο φίλος τα προβλήματα που έχει όλος ο κόσμος.
αφου ειπαμε..ο Μητσιος ειναι διαιτηταρα και καλος ανθρωπος και περσι στο Καλλονη ΠΑΟΚ σφυριξε πενηνταρισια

-
- Mr Ξερόλας 2019
Ετσι ακριβως ΙΚΑΡΙΕ-4.Καθε χρονο τα ιδια.Στις ιδιες φασεις, στα ιδια φαουλ-σπορια κ οτι αλλο θελεις,άλλα για μας,άλλα γι αυτους ισχυουν, ξεχασαμε τους κανονισμους με δαυτους στην λιγδα,καλα και ειναι κ η Ευρωπη κ δεν τους ξεχναμε.Και μετα ψαχνουμε τι φταιει.Ειτε πας για πρωταθλημα 3 μηνες εστω,το συστημα ειναι εδω, για να μη μπεις στα χνωτα τους.Και υπαρχει κ συνεχεια, εχουμε κυπελλο κ 2 θεση.Εκει να δεις τι εχει να γινει.
Ειπα κι εγω ρε γαμω, μονο εγω καια κανα 2 ακομα το βλεπουμε ετσι??ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε:
Εχουμε τον Μπερμπάτοφ στην ομάδα και δεν προσαρμόζεται ΟΛΟ το επιθετικό μας παιχνίδι γύρω απ' αυτόν τον παίκτη;;;;
Αυτο που δεν εχουμε συνειδητοποιησει ακομα ειναι οτι καποιος ...Αρετοπουλος ακυρωσε χθες γκολ του ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ρε φιλε!!
και δεν κουνιεται φυλλο...
και δεν κουνιεται φυλλο...
Ξέρω πολύ καλά τι γράφω κι ας μην (κάνεις ότι;) καταλαβαίνεις...Σέβομαι πάρα πολύ όσα ανέφερες και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ κι ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ...giannina4 έγραψε:...ισως κακως που απανταω σοβαρα ,γιατι εκτος της προφανους ειρωνιας σου, το ΥΓ2 ηταν υπεραρκετο ωστε να μην πατησω καν το κουμπι της απαντησης.εδω κοσμος πεθαινει ,αυτοκτονει,πειναει, απολυεται και δεν ανοιγει ρουθουνι κι εσυ λες οτι θα διχαστει η Ελλαδα για τον ΠΑΟΚ.λιγο σεβασμο στα προβληματα του κοσμου και στις μερες που περναμε...goran 64 έγραψε: Ο "ερασιτέχνης" διαιτητής από την ήπειρο αν πήγαινε να σφυρίξει στην Αγγλία και έδινε τέτοιο επιθετικό φάουλ π.χ. σε ένα Μan U-Man City στο 94' με το σκορ στο 0-0 θα ήταν ο πρώτος Άγγλος διαιτητής που θα " έβαζε" Άγγλους φιλάθλους (και μάλιστα όχι hooligans) να παραβιάσουν το ιερό (για τους Άγγλους) " άβατο" του γηπέδου και να τον κάνουν "τούμπανο"...Τον ευχαριστούμε για τα "κομψά" μαθηματάκια διαιτησίας που μας κάνει εμάς τους "καναπεδάκηδες"...
Μην παραποιείς λοιπόν τα γραπτά μου γιατί είναι εδώ και μπορεί να τα διαβάσει ο οποιοσδήποτε, όπως και τα δικά σου "φιλοσοφήματα" φυσικά, δείχνοντας εσύ τον ελάχιστο σεβασμό που απαιτείται...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 15 Δεκ 2015, 18:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ε ο δικός σου διαιτητής K_geo το πιθανότερο είναι να έχει διαβάσει (και διδαχθεί) τον Κ.Α.Π.K_geo έγραψε:εγώ πάντως που ρώτησα διαιτητή β' εθνικής που για προφανείς λόγους δεν λεω το όνομα του, μου είπε οτι δεν υπάρχει φάουλ, ούτε καν. απο τη στιγμή που πρώτα βρίσκει τη μπάλα και μετά ΚΑΙ ΛΟΓΩ της κίνησης του αμυντικού υπάρχει μεταξύ τους επαφή δεν υπάρχει καμία περίπτωση φάουλ. Τέτοια γκολ μου είπε μπαίνουν με το τσουβάλι κάθε χρόνο.

Υ.Γ. Πάλι στο 20+ η πτνα η πίεση μου...ΟΥΦ...ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 15 Δεκ 2015, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαλαρωσε ρε συ μην παθεις τπτ..ηρεμια..καποια πραγματα μονο με χιουμορ αντιμετωπιζονται.. 

Και με χάπια φίλε μου "από πάνω"...δυστυχώς...Να είσαι καλά πάντως, σ ευχαριστώ...
Πολύ ωραίος φίλε έτσι είναιIKARIA_4 έγραψε:Ημουν μεσα στο γηπεδο.
Καθε ομαδα εχει ''δικαιωμα'' να μην κανει καλες εμφανισεις.Αλλα καθε ομαδα εχει δικαιωμα να κερδιζει ακομα και σε μια μετρια ή κακη μερα.
Αυτο με καθε τροπο μας το στερουν.Το κορακι απο το πρωτο λεπτο μας εδειξε τις προθεσεις του.
Με την αηιδια που μας κερασε στο τελος, πολλαπλα κερδη για το συστημα.
1.ευνοειται το ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΟ-ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
2.μοιραζουν λαβες για μιρλα και γκρινια στα εσωτερικα του ΠΑΟΚ μας.Πολλαπλασιαστικος παραγοντας. (καποιοι το εχουν παρει εργολαβια,ειδικα οι πεννάτοι)
3.ξενερωνεις τον μεγαλυτερο ισως επιθετικο που εχει περασει απο την Ελλαδα.
4.το κορακι δινει αλλη μια φορα τα σεβη του στα μεγαλα του αφεντικα, και κλεινει το ματι.
Για εμενα ο ΠΑΟΚ αν και αναποτελεσματικος, πηρε το διπλό.αυτο δεν μου το στερει κανεις.Εστω με κακη εμφανιση, εστω με τη στατικοτητα μας, εστω και με τη μη ληψη πρωτοβουλιων απεναντι σε ενα συστημα ζωνης αμυνας 10-0-0.
το ρολο του Κομποτιακου ολοι τον ξερουν αλλωστε.
Γενικα εχω να πω οτι ακομα και σε μη αρμοζουσα θεση για εμας, βαλλομαστε απο παντου.αυτο πρεπει να το καταλαβουμε και να ειμαστε μια γροθια.το βλεπετε καθε Κυριακη το τι γινεται.
Η κερκιδα θα ελεγα καπως άνευρη, γενικα περισσοτερο κοσμο απο οσο περιμενα για Δευτερα βραδυ παντως, με πλειοψηφια απο τα περιχωρα.
Προχωραμε, κοιταμε τη δουλεια μας, και ας τους εκθετουμε καθε Κυριακη με τα καραγκιοζιλικια της λιγδας τους (που δεν ειναι μονο κοκκινη, και ας το ξεχνουν πολλοι εδω).
υ.γ. περιμενω καποια κινητοποιηση-αντιδραση απο τον κοσμο.
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Το ξαναλέω Οκτώβριο επο αν τη ν πάρει πάλι το βόδι. ....να τον πολεμήσουμε με τον δικό του τρόπο .....η κατάσταση κατάντησε αηδίαgoran 64 έγραψε:Και με χάπια φίλε μου "από πάνω"...δυστυχώς...Να είσαι καλά πάντως, σ ευχαριστώ...
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς