Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος, 2-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος, 2-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εχουμε αλλάξει και οχι προς Το καλύτερο π φανερά
- kataramenos5
Ταγμα τελευταια δε πατας μου φαινεται.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: Δυστυχως......
το 80% των συνθηματων ...και οχι μονο χθες,αλλλα εδω και παρα πολυ καιρο,εχει να κανει με μπατσους,μαστουρες
...χασισια,ναρκωτικα,......και το20% με ΠΑΟΚ.....
.......και αυτο κουρασε πια αδελφε.μου.....κουρασε πολυ...
Παω στην Τουμπα,ακουω κατι μπερδεμενα να λενε αλλα αντι αλλων.....και δεν ακουω ΠΑΟΚ.......
ΠΑΟΚ ρε γαμω την τρελα μου....ΠΑΟΚ.....
...αυτα....να με συμπαθατε αν σας στεναχωρεσα.......και πολλα ειπα...
Δυστυχως φιλε ΠΑΟΚ φωναζουν πλεον μονο τα "μπερδεμενα".Οι υπολοιποι μουγκα.
Τα ποσοστα που λες δεν ισχυουν αδελφε.Χτες 3-4 φορες ξεκινησαν το "Εμπρος αητε" περιμενοντας την απαντηση εις ματην .Μουγκα ολο το γήπεδο.Ε μετα το ριξανε στα ντραγκς.
Κι εγω δε γουσταρω να ακουω για ναρκωτικα και μπ@τσους αλλα απο το να ειναι η Τουμπα ...βιβλιοθηκη
χιλιες φορες τα "μπερδεμενα".Οταν εγινε η αποχη στη 4 δεν ακουγοταν τιποτα.Ειναι οι μονοι που θυμιζουν πλεον κατι απ τα παλια.
Ας φροντισουμε να ειμαστε σωστοι οι υπόλοιποι και μετα να κριτικαρουμε και τους "παραστρατημένους".
αγχωτική νίκη, αλλά η τρίτη συνεχόμενη. Συνεχίζουμε με το τελευταίο μας Ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος, μέσα στη Ντόρτμουντ.
MVP άξια ο Τζαβέλλας που μας ξελάσπωσε με το γκολ που πέτυχε, κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Στιγμιότυπα του αγώνα εδώ.
MVP άξια ο Τζαβέλλας που μας ξελάσπωσε με το γκολ που πέτυχε, κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Στιγμιότυπα του αγώνα εδώ.