Σχολίασαν όλοι στο μπάσκετ και ξέχασαν το ποδόσφαιρο, 11 σελίδες έχει το topic με Besiktas!kataramenos5 έγραψε:Πντως ρε παιδια σα να λιγοστεψαμε σημερα.Καποιοι δεν εχουν και πολλή διάθεση φαίνεται.
Α.Ο. Χανιά - Π.Α.Ο.Κ. 2-6 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Α.Ο. Χανιά - Π.Α.Ο.Κ. 2-6 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καλά κάνεις και διαφωνείς, αλλά:ZamanFou έγραψε: Αμα γουσταρεις το περιβραχιονιο του αρχηγου του ΠΑΟΚ να το βαζει ο καθε ενας τυχαρπαστος ειναι προβλημα σου..Εγω διαφωνω καθετα και εκφραζω την αποψη μου..
1. Τυχάρπαστος δεν είναι ο ΤΖαβέλλας.
2. Από τους παίκτες που ξεκίνησαν το ματς, οι πιο παλιοί στον ΠΑΟΚ ήταν ο Μαλεζάς (που όμως ξαναήρθε φέτος), ο Πέλκας (ομοίως), ο Κωνσταντινίδης που είναι πιτσιρικάς και ο Τζαβέλλας, ο οποίος είναι στην ομάδα επί 2+ συνεχόμενα έτη. Παλιός είναι, έμπειρος είναι, διεθνής είναι, τί πιο λογικό να πάρει το περιβραχιόνιο;
3. Επειδή του κάνει πλάτες ο ΧΨ ΑΡΔ, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Βασικά ο ΑΡΔ ζημιά του κάνει.
Μπορεί απλώς ο Κουκουλάκης να είναι ο πρώτος Ηρακλειώτης που συμπαθεί τα Χανιά!kataramenos5 έγραψε:Δε μπορει να ναι πιασμενοι.Απλα μισουν τον ΠΑΟΚ.ΣΤο 1-5 που εχει κριθει το ματς δε δινεις τετοιο πεναλτι να εκτεθεις.Μισος υπάρχει.Odi έγραψε:Κλάιν,τρία κομμένα τετ α τετ με ανύπαρκτο offside,ένα πέναλτι που σφυρίχθηκε φάουλ για εμάς και ένα ανύπαρκτο που έδωσε στα Χανιά;
Ψιλοπράγματα..
Τα οφσάιντ είναι οριακά όλα, αλλά τρεις φορές να δώσεις το πλεονέκτημα στον αμυνόμενο πάει πολύ.
Δεν παίζει να είναι αυτό(ς) που λες.prist64 έγραψε:Λιγοι και καλοι?kataramenos5 έγραψε:Πντως ρε παιδια σα να λιγοστεψαμε σημερα.Καποιοι δεν εχουν και πολλή διάθεση φαίνεται.
Καποιοι μπορει να εχουν εκπομπη,ή τρεχουν για να "κλεισει" η φυλλαδα.![]()
Α! ρε κατ5,χαμπαρι δεν παιρνεις.
Τώρα θα σε ρωτήσω φιλικά γιατί σε διαβάζω καιρό εδώ στο σάιτ..joshua έγραψε:Περασαμε ενα ομορφο,ευχαριστο,διασκεδαστικο και χωρις αγχος απογευμα και αυτο για εναν Παοκτση ειναι πολυ σημαντικο γιατι του συμβαινει σπανια.Συμπερασματα δεν θελω να βγαλω γιατι το ιδιο εκανα και το καλοκαιρι με τις λοκομοιβες και τις τρναβες και μετα ηρθαν οι μελισσες.Αν πρεπει να προβληματιστω με κατι ειναι ενας ευχαριστος πονοκεφαλος οσον αφορα το κεντρο μας.Σαμπο,Τσιμιροτ,Αντονις,Γκολασα,Χαρισης,Κατσε και δεν θυμαμαι αν ξεχασα κανεναν.Εχω αφησει εξω Πελκα και Τζιολη γιατι ειναι οι μονοι με πιο ξεκαθαρους ρολους ο ενας ο πιο επιτελικος απο τα χαφ μας και ο αλλος το πιο αμυντικο χαφ,αρα μενουμε με 6 παικτες που ολοι τους μοιαζουν να ειναι περισσοτερο οκταρια απο οτιδηποτε αλλο,με παρομοια συν και πλην,χωρις να ξεχωριζει καποιος ιδιαιτερα μεταξυ τους,αντε φτιαξε ιεραρχια χωρις να αδικησεις καποιον μηπως και καποια στιγμη ξεκινησουμε να δημιουργουμε σταθερες.Να μην ξεχναμε οτι τον γεναρη περιμενουμε και επιτελικο αρα μαζι με Τζιολη μιλαμε για 7 παικτες για 2 θεσεις με μεγαλο ερωτηματικο το κατα ποσο βρισκεται ενα αμυντικο χαφ μεταξυ τους καθως ακομα και σημερα δεχτηκαμε πολυ περισσοτερες φασεις απο οτι επιτρεποταν.
Συνεχίζεις να πιστευεις ότι οι μεταγραφές δεν βγήκαν φέτος και ότι μόνο ο Ροντρίγκες πέτυχε?
Νομίζω ήσουν απο τους πιο ένθερμους επικριτές του Άρνεσεν μέχρι τώρα..
Τα πρόωρα συμπερασματα εκθετουν όσους τα κάνουν
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Πανω που ειχα αρχισει να συνηθιζω τον τελευταιο μηνα να διαβαζω διαφορα σχολια σημερα πολλη ησυχια εχει και νομιζα οτι μπηκα σε λαθος σαιτ.Μαλλον θα περιμενουν να ακουσουν τους ΑΡΔ αυριο για να γραψουν.
Για να το ληξουμε το θεμα με τον τΖαβελλα λοιπον..:nothu έγραψε:Πολύ βαριά το πήρες. Χαβαλε κάνω, δεν ειρωνευομαι.ZamanFou έγραψε:Aσε τις ειρωνειες σε μενα..nothu έγραψε:Κάνε ντου.
2 χρονια κοντα εδω μεσα δεν εχω ειρωνευτει κανεναν σας..
Αμα γουσταρεις το περιβραχιονιο του αρχηγου του ΠΑΟΚ να το βαζει ο καθε ενας τυχαρπαστος ειναι προβλημα σου..Εγω διαφωνω καθετα και εκφραζω την αποψη μου..
οφειλω μια συγνωμη αντρικια και παντελονατη για το "πεσιμο" σε σενα nothu διοτι ελεω γραπτου λογου το εξελαβα λαθος..
eorptol & stefanos στα 400+ post μου εδω μεσα σπανια εχω γκρινιαξει για την ομαδα(το αντιθετο θα ελεγα) και ειμαι σιγουρος πως μετριουνται στα δακτυλα των χεριων αυτες οι φορες..
Ο μονος λογος που το εκανα ειναι οτι για μενα αυτος ο παιχτης εχει "τελειωσει" την οποια εκτιμηση του ετρεφα απο το περσινο παιχνιδι με την τριπολη..Φυσικα και δεν τον κραζω στο γηπεδο μιας και φοραει την ασπρομαυρη στολη και ειναι παιχτης της ομαδας αλλα το να ειναι και αρχηγος αυτης μου δειχνει οτι εχουν χαθει καποιες αξιες μεσα στον οργανισμο ή δεν ειναι γνώστες ακομη (αυτοι που πρεπει) του μεταλλου αυτου του συλλογου..Πραγμα που με ξινισε απο την στιγμη που στο γηπεδο ειναι παιδια απο τα σπλαχνα της ομαδα.. Εστω και αν αυτοι ειναι πιτσιρικαδες και πρεπει να το παρει καποιος εμπειρος τοτε αυτος ειναι ο μαλεζας που και ΠΑΟΚ νοιωθει και εχει μεγαλη προϊστορια στην πλατη του με την ασπρομαυρη φανελα παιζοντας διπλα σε μεγαλους παιχτες που εχουν περασει απο την ομαδα και παιρνοντας ιστορικες προκρισεις με ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη και φτυνοντας αιμα για τον ΠΑΟΚ μας..
Διοτι δεν αρκει μονο να εισαι εμπειρος και διεθνης για να εισαι αρχηγος στον ΠΑΟΚ..Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον..Και ετσι εχω μαθει απο παλια..
Πολυ το κουρασαμε το θεμα ομως..Αυτα τα λιγα για να μην εχουμε παρεξηγησεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZamanFou την Παρ 04 Δεκ 2015, 02:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστός φίλε Theo-drama...Συγχαρητήρια για τη νίκη σου στον "Ξερόλα" βρε "rookie"...Πάντα τέτοια και καλύτερα (και σε σένα και στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας)...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 04 Δεκ 2015, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[quote="ZamanFou"[/quote]
Για να το ληξουμε το θεμα με τον τΖαβελλα λοιπον..:
οφειλω μια συγνωμη αντρικια και παντελονατη για το "πεσιμο" σε σενα nothu διοτι ελεω γραπτου λογου το εξελαβα λαθος..
...το να ειναι και αρχηγος αυτης μου δειχνει οτι εχουν χαθει καποιες αξιες μεσα στον οργανισμο ή δεν ειναι γνώστες ακομη (αυτοι που πρεπει) του μεταλλου αυτου του συλλογου..Πραγμα που με ξινισε απο την στιγμη που στο γηπεδο ειναι παιδια απο τα σπλαχνα της ομαδα.. Εστω και αν αυτοι ειναι πιτσιρικαδες και πρεπει να το παρει καποιος εμπειρος τοτε αυτος ειναι ο μαλεζας που και ΠΑΟΚ νοιωθει και εχει μεγαλη προϊστορια στην πλατη του με την ασπρομαυρη φανελα παιζοντας διπλα σε μεγαλους παιχτες που εχουν περασει απο την ομαδα και παιρνοντας ιστορικες προκρισεις με ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη και φτυνοντας αιμα για τον ΠΑΟΚ μας..
Διοτι δεν αρκει μονο να εισαι εμπειρος και διεθνης για να εισαι αρχηγος στον ΠΑΟΚ..Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον..Και ετσι εχω μαθει απο παλια..
[/quote]
Συμφωνώ ανοιχτά στο θέμα της επιλογής αρχηγού με το ορθολογικότατο σκεπτικό του ZamanFou...Και φυσικά τον παραδέχομαι για την συγγνώμη του στον Nothu...Μπράβο και για τα δύο παλίκαρε...
Για να το ληξουμε το θεμα με τον τΖαβελλα λοιπον..:
...το να ειναι και αρχηγος αυτης μου δειχνει οτι εχουν χαθει καποιες αξιες μεσα στον οργανισμο ή δεν ειναι γνώστες ακομη (αυτοι που πρεπει) του μεταλλου αυτου του συλλογου..Πραγμα που με ξινισε απο την στιγμη που στο γηπεδο ειναι παιδια απο τα σπλαχνα της ομαδα.. Εστω και αν αυτοι ειναι πιτσιρικαδες και πρεπει να το παρει καποιος εμπειρος τοτε αυτος ειναι ο μαλεζας που και ΠΑΟΚ νοιωθει και εχει μεγαλη προϊστορια στην πλατη του με την ασπρομαυρη φανελα παιζοντας διπλα σε μεγαλους παιχτες που εχουν περασει απο την ομαδα και παιρνοντας ιστορικες προκρισεις με ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη και φτυνοντας αιμα για τον ΠΑΟΚ μας..
Συμφωνώ ανοιχτά στο θέμα της επιλογής αρχηγού με το ορθολογικότατο σκεπτικό του ZamanFou...Και φυσικά τον παραδέχομαι για την συγγνώμη του στον Nothu...Μπράβο και για τα δύο παλίκαρε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 04 Δεκ 2015, 02:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραία, χαίρομαι που τουλάχιστον πρότεινες τον μοναδικό που θα μπορούσε να πάρει το περιβραχιόνιο, πλην του Τζαβέλλα. Μόνο που τον Μαλεζά, οι μισοί τουλάχιστον από τους νεοφερμένους μας, τον είδαν να έρχεται τέλη Αυγούστου, μετά από αυτούς, σχεδόν τελευταία μεταγραφή. Δεν γνωρίζουμε αν ξέρουν ότι ο Στέλιος έχει μεγάλη προϋπηρεσία στην ομάδα, χώρια ότι και ως χαρακτήρας είναι μάλλον ήσυχος για να διεκδικήσει αρχηγίες. Τον Τζαβέλλα τον βρήκαν στην ομάδα όταν ήρθαν, τον Μαλεζά όχι. Ο μοναδικός νεοφερμένος παίκτης που θα του έδινα την αρχηγία είναι ο Μπερμπάτοφ, γιατί είναι ο Μπερμπάτοφ.ZamanFou έγραψε:Εστω και αν αυτοι ειναι πιτσιρικαδες και πρεπει να το παρει καποιος εμπειρος τοτε αυτος ειναι ο μαλεζας που και ΠΑΟΚ νοιωθει και εχει μεγαλη προϊστορια στην πλατη του με την ασπρομαυρη φανελα παιζοντας διπλα σε μεγαλους παιχτες που εχουν περασει απο την ομαδα και παιρνοντας ιστορικες προκρισεις με ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη και φτυνοντας αιμα για τον ΠΑΟΚ μας..
Τώρα για ό,τι έγινε πέρσι στην Τρίπολη, την εξήγηση-συγνώμη την όφειλε πρωτίστως προς τους συμπαίκτες του και μέσα στα αποδυτήρια δεν είμαστε για να ξέρουμε τί έχει γίνει.
Ούτως ή άλλως, όταν παίζει κάποιος εκ των Κλάους, Γλύκου, Τζιόλη, Κόστα θα παίρνει και το περιβραχιόνιο, οπότε στον Τζαβέλλα δύσκολα να ξαναδοθεί η ευκαιρία.
Σιγουρα ΔΕΝ θα με κανει να αλλαξω αποψη ,κατι το οποιο φυσικα και ευχομαι ,το χτεσινο παιχνιδι και δεν γραφω τιποτα αλλο για τις μεχρι τωρα κριτικες μου γιατι θα φαινοταν οτι υπερασπιζομαι συμπερασματα που επαναλαμβανω ΕΥΧΟΜΑΙ να με εκθεσουν.Δεν ειμαι JOSHUA ,σε αντιθεση με καποιους αλλους εδω μεσα,ΠΑΟΚ ειμαι.Sabri32 έγραψε:Τώρα θα σε ρωτήσω φιλικά γιατί σε διαβάζω καιρό εδώ στο σάιτ..joshua έγραψε:Περασαμε ενα ομορφο,ευχαριστο,διασκεδαστικο και χωρις αγχος απογευμα και αυτο για εναν Παοκτση ειναι πολυ σημαντικο γιατι του συμβαινει σπανια.Συμπερασματα δεν θελω να βγαλω γιατι το ιδιο εκανα και το καλοκαιρι με τις λοκομοιβες και τις τρναβες και μετα ηρθαν οι μελισσες.Αν πρεπει να προβληματιστω με κατι ειναι ενας ευχαριστος πονοκεφαλος οσον αφορα το κεντρο μας.Σαμπο,Τσιμιροτ,Αντονις,Γκολασα,Χαρισης,Κατσε και δεν θυμαμαι αν ξεχασα κανεναν.Εχω αφησει εξω Πελκα και Τζιολη γιατι ειναι οι μονοι με πιο ξεκαθαρους ρολους ο ενας ο πιο επιτελικος απο τα χαφ μας και ο αλλος το πιο αμυντικο χαφ,αρα μενουμε με 6 παικτες που ολοι τους μοιαζουν να ειναι περισσοτερο οκταρια απο οτιδηποτε αλλο,με παρομοια συν και πλην,χωρις να ξεχωριζει καποιος ιδιαιτερα μεταξυ τους,αντε φτιαξε ιεραρχια χωρις να αδικησεις καποιον μηπως και καποια στιγμη ξεκινησουμε να δημιουργουμε σταθερες.Να μην ξεχναμε οτι τον γεναρη περιμενουμε και επιτελικο αρα μαζι με Τζιολη μιλαμε για 7 παικτες για 2 θεσεις με μεγαλο ερωτηματικο το κατα ποσο βρισκεται ενα αμυντικο χαφ μεταξυ τους καθως ακομα και σημερα δεχτηκαμε πολυ περισσοτερες φασεις απο οτι επιτρεποταν.
Συνεχίζεις να πιστευεις ότι οι μεταγραφές δεν βγήκαν φέτος και ότι μόνο ο Ροντρίγκες πέτυχε?
Νομίζω ήσουν απο τους πιο ένθερμους επικριτές του Άρνεσεν μέχρι τώρα..
Για τον αγώνα, τα έχετε ήδη πει όλα. Πολύ καλή εμφάνιση από παίκτες που περιμέναμε πως και πως να δούμε.
Και επειδή μας αρέσει να ψωνίζουμε από τους αντιπάλους, μπορεί να γίνει κάτι με την εταιρεία που επιμελείται τον χλοοτάπητα του γηπέδου που παίξαμε χθες;
Και επειδή μας αρέσει να ψωνίζουμε από τους αντιπάλους, μπορεί να γίνει κάτι με την εταιρεία που επιμελείται τον χλοοτάπητα του γηπέδου που παίξαμε χθες;
Είναι δυνατόν να βγει συμπέρασμα μετά από ένα ή δύο παιχνίδια για το αν μια μεταγραφή είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη; Μπορεί κάποιος να πει ότι ο Τσιμιροτ ή ο Αντώνης είναι πετυχημένες μεταγραφές επειδή έπαιξαν καλά χθες; (δεν το είδα το ματς αλλά έτσι γράφουν οι περισσότεροι)
Και το "πετυχημένες μεταγραφές" δεν έχει τόσο να κάνει με το αν είναι καλοί παίκτες αλλά με το ποσό θα προσφέρουν στην ομάδα τελικά. Ο Αναστασακος και ο Τσιριλο δεν θα έλεγε κανείς ότι ήταν και Μαραντόνα αλλά ή μεταγραφή τους στον ΠΑΟΚ κρίνεται επιτυχημένη γιατί πρόσφεραν.
Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα για όλους τους νέους παίκτες. Γιατί αν πεις μπράβο Αρνεσεν για τον Τσιμιροτ και τον Αντώνη μετά το ματς με τα Χανιά δεν διαφέρεις και πολύ απ'αυτόν που τον εκραζε για το παλτό τον Σαμπο επειδή δεν έπαιξε καλά στα δύο τρία πρώτα του ματς.
Και το "πετυχημένες μεταγραφές" δεν έχει τόσο να κάνει με το αν είναι καλοί παίκτες αλλά με το ποσό θα προσφέρουν στην ομάδα τελικά. Ο Αναστασακος και ο Τσιριλο δεν θα έλεγε κανείς ότι ήταν και Μαραντόνα αλλά ή μεταγραφή τους στον ΠΑΟΚ κρίνεται επιτυχημένη γιατί πρόσφεραν.
Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα για όλους τους νέους παίκτες. Γιατί αν πεις μπράβο Αρνεσεν για τον Τσιμιροτ και τον Αντώνη μετά το ματς με τα Χανιά δεν διαφέρεις και πολύ απ'αυτόν που τον εκραζε για το παλτό τον Σαμπο επειδή δεν έπαιξε καλά στα δύο τρία πρώτα του ματς.
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:...και την εκπομπή μου τελείωσα και η φυλλάδα έκλεισε και όρεξη βρήκα...Ουφ, τι να πρωτοπρολάβω ο π@ύστης λέμε;prist64 έγραψε:Kαι πριν αλεκτωρ λαλησει τρις....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε καταλαβαινω τιποτα
Θα ρωτησω το Στεφανο.Αυτος ολα τα καταλαβαινει.
Joshua που δεν εισαι Joshua το οτι σε περνάν για Joshua σε προβληματίζει?Κι αν εβλεπες καποιο Joshua να γραφει τα ιδια με σενα που δεν εισαι Joshua, δε θα τον περνουσες για Joshua ,Joshua?
- zarathustra79
Δυστυχώς τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο Nico4. Η ομάδα αυτή είναι καταδικασμένη στα μάτια των φίλων της ή να βγάζει σπίθες ή να καταστρέφεται. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Η σχιζοφρένεια σε όλο το μεγαλείο της...
Σε κάθε περίπτωση νομίζω οτι δε χρειάζονται διθύραμβοι για μια εξάρα απέναντι σε μια ομάδα β' κατηγορίας. Το τι αξίζουν ο ζάιρο, ο σάμπο κ ο τσίμιροτ θα πρέπει να το δείξουν αρχικά κάνοντας αντίστοιχου επιπέδου εμφανίσεις και με δυσκολότερους αντιπάλους και σε δεύτερο στάδιο κρατώντας αυτό το επίπεδο σε διάρκεια. Και θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς για το αν ήταν πετυχημένες μεταγραφές ή όχι. Όπως αντίστοιχα βέβαια δε θα έπρεπε να κριθούν από τις κακές τους εμφανίσεις μεμονωμένα.
Σε κάθε περίπτωση νομίζω οτι δε χρειάζονται διθύραμβοι για μια εξάρα απέναντι σε μια ομάδα β' κατηγορίας. Το τι αξίζουν ο ζάιρο, ο σάμπο κ ο τσίμιροτ θα πρέπει να το δείξουν αρχικά κάνοντας αντίστοιχου επιπέδου εμφανίσεις και με δυσκολότερους αντιπάλους και σε δεύτερο στάδιο κρατώντας αυτό το επίπεδο σε διάρκεια. Και θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς για το αν ήταν πετυχημένες μεταγραφές ή όχι. Όπως αντίστοιχα βέβαια δε θα έπρεπε να κριθούν από τις κακές τους εμφανίσεις μεμονωμένα.
Μερικά σχόλια και απο εμένα
1ον. Είδαμε τον ίδιο ΠΑΟΚ όπως και πριν 3 μήνες ξανά με 15+ ευκαιρίες και κάθε φάση του αντίπαλου να μυρίζει γκόλ-βέβαια σύνολο έκαναν 4-5 φάσεις.
Νομίζω το γεγονός οτι τελείωσαμε το αγώνα με σκόρ 6-2 με βάση της τελικές δείχνει το πρώτο πρόβλημα του ΠΑΟΚ που είναι η ποιότητα της άμυνας που δεν μπορεί να καθαρίζει φάσης και της επίθεσης που προσπαθούν να τα χάσουν η να τα στείλουν εκεί που γαμιούνται οι αράχνες.
2ον: Ο τσίμιροτ για μένα είναι φοβερό 6ράκι, ο τύπος φαίνεται ξέρει καντάρια μπάλα+γρήγορος είναι+ καλό σούτ...
30ν: Σήμερα στον ΠΑΟΚ, η τριάδα τσίμιροτ-Σάμπο-Γκολάσα δεν βγαίνει...εξαιρετικά χαρακτηριστικά κουμπώνουν πολύ καλά
4ον: Ο Σάμπο έδειξε γιατί τόσο καιρό λέω οτί ο κάτσε δεν μπορεί ως Οχτάρι και γενικά! έχασα την πίστη μου στον Σάμπο βέβαια, κυρίως γιατί έδειχνε χεσμένος...αλλά με τάπωσε
5ον: Ζάιρο πρέπει να παίζει πλάι και να του πεί κάποιος να βάλει ουσία
6ον: Μυστακίδης-Πέλκας νταξ οκ, καλοι ναι μεν αλλά...
7ον: Ο άντωνης έδειξε σούπερ-αλλά είναι νωρίς να κριθεί γιατί το μάτς είχε τελειώσει και ήταν χαλαρός
1ον. Είδαμε τον ίδιο ΠΑΟΚ όπως και πριν 3 μήνες ξανά με 15+ ευκαιρίες και κάθε φάση του αντίπαλου να μυρίζει γκόλ-βέβαια σύνολο έκαναν 4-5 φάσεις.
Νομίζω το γεγονός οτι τελείωσαμε το αγώνα με σκόρ 6-2 με βάση της τελικές δείχνει το πρώτο πρόβλημα του ΠΑΟΚ που είναι η ποιότητα της άμυνας που δεν μπορεί να καθαρίζει φάσης και της επίθεσης που προσπαθούν να τα χάσουν η να τα στείλουν εκεί που γαμιούνται οι αράχνες.
2ον: Ο τσίμιροτ για μένα είναι φοβερό 6ράκι, ο τύπος φαίνεται ξέρει καντάρια μπάλα+γρήγορος είναι+ καλό σούτ...
30ν: Σήμερα στον ΠΑΟΚ, η τριάδα τσίμιροτ-Σάμπο-Γκολάσα δεν βγαίνει...εξαιρετικά χαρακτηριστικά κουμπώνουν πολύ καλά
4ον: Ο Σάμπο έδειξε γιατί τόσο καιρό λέω οτί ο κάτσε δεν μπορεί ως Οχτάρι και γενικά! έχασα την πίστη μου στον Σάμπο βέβαια, κυρίως γιατί έδειχνε χεσμένος...αλλά με τάπωσε
5ον: Ζάιρο πρέπει να παίζει πλάι και να του πεί κάποιος να βάλει ουσία
6ον: Μυστακίδης-Πέλκας νταξ οκ, καλοι ναι μεν αλλά...
7ον: Ο άντωνης έδειξε σούπερ-αλλά είναι νωρίς να κριθεί γιατί το μάτς είχε τελειώσει και ήταν χαλαρός