Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικος , 22/11,15:00,NS2
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικος , 22/11,15:00,NS2
Παρακαλώ σταματήστε τις προσωπικές σας διαμάχες. Έχουμε αγώνα σήμερα.
(Εύχομαι να πάμε καλύτερα απ' ό,τι η ΝΔ).
(Εύχομαι να πάμε καλύτερα απ' ό,τι η ΝΔ).
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Λίγο πριν τον αγώνα θα δοθούν. Το πρόβλημα είναι αν θα παίζουν.
- ΑποστόληςΑ
399 επίσημους αγώνες σε συλλογικό επίπεδο έχει ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε πρωτάθλημα – Κύπελλο – Ευρώπη σε όλες τις χώρες που έχει αγωνιστεί. Οι 83 από αυτές τις συμμετοχές είναι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ενώ έχει πανηγυρίσει 3 γκολ με τον Δικέφαλο.
εντος εδρας = λαολα για όσους δεν πανε γήπεδο. που εχει καλο καιρο μαλιστα σημερα και θα ειναι αμαρτια ειδικα οι θεσσαλονικεις να μην πανε.
ωραία, θα χρειαστεί!

δηλαδή σήμερα, θα τα έχει τετρακόσια.ΑποστόληςΑ έγραψε:399 επίσημους αγώνες σε συλλογικό επίπεδο έχει ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε πρωτάθλημα – Κύπελλο – Ευρώπη σε όλες τις χώρες που έχει αγωνιστεί. Οι 83 από αυτές τις συμμετοχές είναι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ενώ έχει πανηγυρίσει 3 γκολ με τον Δικέφαλο.
ωραία, θα χρειαστεί!

Γ@μώ τον κωλοαέρα σήμερα ρε π@ύστη μου...Τι μου θυμίζει να ξέρατε...12μισι χρονών παιδάκι ήμουν τότε, άνοιξη του ΄77 (αν θυμάμαι καλά), με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου μαζί, εκεί στην 5, πάλι σε ματς με τον Παναιτωλικό και με τέτοιο κωλοαέρα...
Μόλις ξεκίνησε το ματς, καναδυό "κατεβασιές" είχαμε κάνει μόνο ακόμα, παίρνουν οι "νννιιιιι" (απ το Αγρίνννιιιο ντε
) την μπάλα, να μια σέντρα, ο Φούκι" να βγω να μη βγω, ο τρελοαέρας της αλλάζει πορεία και ΝΤΟΥΚ (ακόμα μέσα στ αυτιά μου το έχω αυτό το ΝΤΟΥΚ ρε π@ύστη μου) στο μέτωπο (σαν ασπρόμαυρη τηλεόραση 24 ιντσών ήταν αυτό το μέτωπο ρε φίλε όμως
) του μακαρίτη του Αρίσταρχου του Φουντουκίδη και στο "Γ" του εμβρόντητου Φούρτουλα...0-1...
Και κλάάάάάμα
ο μικρούλης Γκόραν (παιδικά ψυχολογικά τραύματα παίζει να με κυνηγάνε ακόμα από κείνο το αυτογκόλ ρε μάγκες)..."Μην κλαις και στεναχωριέσαι ρε, Π.Α.Ο.Κ. είμαστε και θα τους σκίσουμε στο τέλος" μου πετάει κοφτά και συνοφρυωμένος ο μακαρίτης ο πατέρας μου και ησυχάζω με μιας πιστεύοντας τον...αφού...
Όπως το είπε έγινε ρε μάγκες...Μπορεί η μπάλα να έδειχνε ότι δεν ήθελε να μπει μέσα εκείνη την Κυριακή αφού χάσαμε καμιά 20αριά κλασικές ευκαιρίες και δύο πέναλτυ με Γκουερίνο και Ιωσηφίδη (σπεσιαλίστες και οι δύο στο μεταξύ) αλλά τελικά με μια γκολάρα κι ένα (τρίτο, έτσι;!!!) πέναλτυ του Ορφανού τελειώσαμε το ματσάκι 2-1 και ο μικρούλης Γκόραν ήταν περιχαρής για τον Θεό Π.Α.Ο.Κ. και τον "προφήτη" πατέρα του εκείνο το καταθλιπτικό Κυριακάτικο απόγευμα (καταθλιπτικά ήταν όλα τα Κυριακάτικα απογεύματα όσο πηγαίναμε σχολείο τη Δευτέρα) και πήρε το δρόμο για το σπίτι τραγουδώντας: "Μαύρη Θύελλα λάλαλαλαλά, Μαύρη Θύελλα λάλαλαλαλαλά"!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαστε ρρρεεεεεέέέέέ...Οπαδοί ενός ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

Μόλις ξεκίνησε το ματς, καναδυό "κατεβασιές" είχαμε κάνει μόνο ακόμα, παίρνουν οι "νννιιιιι" (απ το Αγρίνννιιιο ντε

Και κλάάάάάμα

Όπως το είπε έγινε ρε μάγκες...Μπορεί η μπάλα να έδειχνε ότι δεν ήθελε να μπει μέσα εκείνη την Κυριακή αφού χάσαμε καμιά 20αριά κλασικές ευκαιρίες και δύο πέναλτυ με Γκουερίνο και Ιωσηφίδη (σπεσιαλίστες και οι δύο στο μεταξύ) αλλά τελικά με μια γκολάρα κι ένα (τρίτο, έτσι;!!!) πέναλτυ του Ορφανού τελειώσαμε το ματσάκι 2-1 και ο μικρούλης Γκόραν ήταν περιχαρής για τον Θεό Π.Α.Ο.Κ. και τον "προφήτη" πατέρα του εκείνο το καταθλιπτικό Κυριακάτικο απόγευμα (καταθλιπτικά ήταν όλα τα Κυριακάτικα απογεύματα όσο πηγαίναμε σχολείο τη Δευτέρα) και πήρε το δρόμο για το σπίτι τραγουδώντας: "Μαύρη Θύελλα λάλαλαλαλά, Μαύρη Θύελλα λάλαλαλαλαλά"!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαστε ρρρεεεεεέέέέέ...Οπαδοί ενός ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 22 Νοέμ 2015, 13:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Υπάρχει το laola σημεραΑποστόληςΑ έγραψε:Λίγο πριν τον αγώνα θα δοθούν. Το πρόβλημα είναι αν θα παίζουν.

Ο.Κ. φίλος...Το κόβω αμέσως...DC έγραψε:Όχι την ομάδα ρε. Τον Τούντορ που με κατέστρεψε στον Ξερόλα.
Έλεος Γρηγόριε. ΜΗΝ συνεχίσεις.
Γιατί εγώ ως μικρό παιδί, μπορεί να έχω μείνει στον Τσουρέλα και τον Ψαρρά και ο άσσος στον Μπαλαφίνιο, εσύ θα μας αρχίσεις περί Κουιρουκίδη και καταλαβαίνεις ...
Και εξκιουζέ μουά για το οφ τόπικ.
Υ.Γ. Τον Λάμπη τον Κουιρουκίδη μακάρι να προλάβαινα να τον δω να παίζει αφού απ αυτά που μου διηγόταν ο μακαρίτης ο πατέρας μου ήταν μεγάλη παιχτούρα και τρομερός αγωνιστής!!!
Εντός topic: Άιντε Π.Α.Ο.Κ.άρα μου ρίξε μια τεσσάρα σήμερα για να έρθουμε στα συγκαλά μας!!!!!!!!!!!!!

- ΑποστόληςΑ
Πώς το βλέπουμε αυτό;paok87 έγραψε:Υπάρχει το laola σημεραΑποστόληςΑ έγραψε:Λίγο πριν τον αγώνα θα δοθούν. Το πρόβλημα είναι αν θα παίζουν.![]()
goran 64 έγραψε:Γ@μώ τον κωλοαέρα σήμερα ρε π@ύστη μου...

[youtube]O4tVtfDTqJs[/youtube]
[youtube]BzutX8bm5mo[/youtube]

Δεν σχολιάζω άλλο...Μετά το ματσάκι τώρα πια...Άντε καλή μας επιτυχία ρρρέέέέέέ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 22 Νοέμ 2015, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οσοι προνοησαμε και γεμισαμε το μεσημεριανο μας με μπολικα υπογλωσσια και λεξοτανιλ θα περασουμε σιγουρα ενα ηρεμο απογευμα τωρα για τον ΠΑΟΚ δεν ξερω ποσο ηρεμο θα ειναι :ugeek:
υγ τζελα πολυ μακρια το πας ρε εδω σε εχω ολ ταιμ κλασικ
[youtube]hiUXYJZHW_c[/youtube]
υγ τζελα πολυ μακρια το πας ρε εδω σε εχω ολ ταιμ κλασικ

[youtube]hiUXYJZHW_c[/youtube]
Με τον αέρα η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα ελπίζω σήμερα να γελάμε