Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

Ολσεν
18
14%
Βιτορ
3
2%
Τζαβελλας
54
41%
Κοστα
6
5%
Κατσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαμπο
1
1%
Τζιολης
32
24%
Μακ
13
10%
Ροντριγκεζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπερμπατοφ
4
3%
Ζαιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινιδης
2
2%
Χαρισης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πελκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 133

black death

Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο

Δημοσίευση από black death »

giliopoulos έγραψε:
joshua έγραψε:Ειμαι περιεργος να δω ποιοι θα αντιδρασουν πρωτοι αν ο Σαββιδης καποια στιγμη αποφασισει να κυνηγησει τα πειραγμενα...Ποιοι θα βγαλουν ανακοινωσεις που θα τον κοροιδευουν; Ποιοι θα ανακοινωσουν αποχη; Ποιοι,ποιοι,ποιοι;
Mα που ζειτε ρε παιδια. Γηπεδο που οι ιδιοι οι σεκιουριταδες σε βαζουν 2-2 στο γηπεδο!!! Στην ελλαδα βλεπετε να μπορει να ερθει μια διοικηση σε κοντρα με τους οργανωμενους? Την ιδια στιγμη ειναι τελειωμενη. Γιατι? Γιατι μπορουν. Ετσι απλα. Προκοπη δεν υπαρχει.
Ο Ζαγοράκης ή ο Γούμενος δεν μπορεί σίγουρα, αν δεν μπορεί κι ο Ιβάν...
Το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία των οργανωμένων έχει καλές προθέσεις, αλλά μόνο με τις προθέσεις δεν πας πουθενά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τουρκος παρατηρητης;;; Με τις υγειες μας...
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

έχω τρελά νεύρα μ αυτά που έγιναν μετά τη λήξη αλλά προτιμώ να μην δώσω έκταση μέχρι την ετυμηγορία για χρηματική ή άλλη τιμωρία. καλά είναι να μην αναπαράγουμε εμείς και τα ¨δικά¨ μας μέσα τα γεγονότα σε τέτοιες περιπτώσεις μέχρι τουλάχιστον να βγει η εκάστοτε απόφαση. την ίδια τακτική που ακολουθούν και στην Αθήνα δλδ. αλλά μετά κάποιοι πρέπει να το δουν αλλιώς το έργο!

πιο πολύ με πόνεσε η νίκη της ρώσικης..

ΠΑΟΚΑΡΑ γερά!
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ένα μεγάλο μπράβο στα τσακαλάκια που μπουκάρανε στο τέλος. Αν γράψει πρόστιμο, που θα γράψει, να τους βρει έναν έναν ο Ιβάν και να τους βάλει να το πληρώσουν. Μαζί κι αυτόν που τους άνοιξε την πόρτα.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

VAAGGT εγραψες....Τερματοφυλακα που να παιζει και εξω απο τα δοκαρια θελει το ποδοσφαιρο οχι να παιζει στην γραμμη της εστιας.ο δικος σου ο τρομπερτο θυμασαι τι εχει κανει σε ευρωπαικο αντε γιατι θα τρελαθουμε αντι να στηριξουμε το παλικαρι τον ολσεν μας λες για τον αλλον ρε πατε καλα?αυτα δεν αντεχω εδω μεσα ο αλλος λεει για το ......του γαβ.......παραμονη αιαιαιαιαιαι......
black death

Δημοσίευση από black death »

Παρεμπιπτόντως, έχουμε 2 εντός έδρας ακόμα. Αν αποκλειστούμε και βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, μαντέψτε ποιο θα είναι το 3ο εντός έδρας... :?
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Βασικα ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας που εχει ερθει στην χωρα μας.χαχαχαχαχα εχω κ αλλους αλλα δεν στους λεω.....γελανε κ τα τσιμεντα της τουμπας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σιμπα
Αυτό νομίζω είναι και αποροια της κούρασης και ειδικά των τζιολης και κάτσε.

ΥΣ:ίσως άργησε λίγο και ο τούντορ να κάνει αλλαγές... Ίσως πέντε λεπτά νωρίτερα... :roll:

Υσ2:να του μεταφερουν του παρατηρητή ότι όταν πετούσαν οι..Ευρωπαίοι Γερμανοί φωτοβολιδες εμείς τραγουδουσαμε ότι ο μπαμπαςττους είναι Τούρκος. Θα γουστάρει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια, αγγίξαμε τη νίκη αλλά δε μας έκατσε

Για τη μπούκα, οι κουμανταδόροι των συνδέσμων αλλού ξέρουν να το παίζουν νταήδες, τα φιλαράκια τους δε μπαίνουν στον κόπο να τα συγκρατήσουν να μην κάνουν τη μαλακiα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τώρα να το πω ή να μην το πω;
Θα το πω...

Μερικά ζώα μπήκαν στην πέντε όταν γύριζαν και χτύπησαν έναν που υποτίθεται ότι τους έβριζε και πέταξε μπουκάλι...

Και για να σας φύγει η απορία, οι πόρτες άνοιξαν για να πάρουν τα πανό, τα παιδιά και ξαφνικά, ακούστηκε ένα ντου και άρχισαν να μπαίνουν μέσα...
Για μένα υπάρχει δολος από κάποιους για να γίνει ότι, έγινε που στην τελική, σε σχέση με τα αίσχη των Γερμανών δεν έγινε κάτι σοβαρό.
Αυτά, για τα αγωνιστικά τα λέμε αύριο, απλά από σήμερα η ομάδα, ψήλωσε κι άλλο τις προσδοκίες μας

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Φυλακιση χωρις αναστολη σε μπουκαδορους και εφαρμογη του νομου στη θεωρια θα τα σταματουσαν αυτα. Στην Ελλαδα θα ητανε ως εξης:
-Διαμαρτυρια υπερ θεσπισης αυστηρου νομου
-Εφαρμογη νομου και φυλακιση μπουκαδορου
-Πορειες υπερ του μπουκαδορου/αποφυλακισης
-Κωλοτουμπα της κυβερνησης και αναστολη στον μπουκαδορο/αποφυλακιση
-Legal precedent λογω αθωωσης μπουκαδορου και αμεση εξατμιση του αντι-κινητρου σε θεματα μπουκαρισματος
-Αβερτα μπουκαρισματα
-Διαμαρτυρια υπερ θεσπισης αυστηρου νομου
-Repeat
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

curtis έγραψε:Βασικα ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας που εχει ερθει στην χωρα μας.χαχαχαχαχα εχω κ αλλους αλλα δεν στους λεω.....γελανε κ τα τσιμεντα της τουμπας

Εχεις αποψη για καποιον καλυτερο;Και οταν λες ο τρομπερτο σου τι υποννοεις;
Εδω δεν μιλαμε για ΠΑΟΚ ή γκευ.Μιλαμε για προσωπο και για την θεση του στο χορταρι.
Μαθε να ξεχωριζεις τι λεμε και τι γραφουμε αν και απο τα γραφομενα σου δεν σε κανω πανω απο 17-18 οποτε οι δυνατοτητες συζητησης μαζι σου μαλλον ειναι αδυνατες.Απο λογια χορτασαμε.Επιχειρηματα δεν βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τί φάση;
Έγινε επανεκκίνηση στην ψηφοφορία; :roll:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

έχω κάτι νεύρα, μα κάτι νεύρα

χάζευα τα 15χρονα με τα άτριχα κωλαράκια να χοροπηδάνε σαν τις γαζέλες πάνω στο χορτάρι και για να πω την αμαρτία μου καύλωσα. Μίσησα τον εαυτό μου αμέσως, μου έριξα και μια σφαλιάρα, "ρε αυτοί μπορούσαν να είναι παιδιά σου, φοράνε και τα σύμβολα του ΠΑΟΚ", όπως κάτσε δε φοράνε, δε φοράνε τίποτα. Μμμμ τρέχουν με τα κωλοδάχτυλα σηκωμένα και άσπρα, άτριχα κωλαράκια χοροπηδάνε πάνω κάτω, μμμ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ρε ΚΆΜΕΡΕΣ ρε. ΚΑ - ΜΕ - ΡΕΣ. Και καμιά 25 ασβερκους από τα γκουλας. Να γυρνάς σπίτι με μούτρα μελιτζανί κ την άλλη μέρα να σου χτυπούν κ το κουδούνι με μια καρτ ποστάλ της Τούμπας γτ από κοντά δε θα την ξαναδείς. Έλεος ρε Ιβάν με τα κωλόζωα, έλεος.
Μετά από τέτοιο αγώνα δεν έχω καν διάθεση για σχόλια. Το θέαμα για όσους κάτσαμε μέσα ήταν αποκαρδιωτικό. Μακάρι να ήταν μόνο 100 γτ εγώ είδα πολλούς παραπάνω ειδικά στο στίβο. Ποιοι είναι αυτοί που ανοίγουν τις πόρτες ρε? Ποιος είναι αυτός που κάνει κερκίδα κ τους παρακινεί αντί να τους κράξει? Γτ δεν κάνουν κάτι οι σύνδεσμοι ρε γαμώτο? Υπάρχει κανείς που να πιστεύει θα είμαστε μέσα με το βάζελο? Άει στο διάολο ρε μαλακισμένα

MVP Τζιόλης. Ξανά κ ξανά κ ξανά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”