Βέροια - Π.Α.Ο.Κ., 12/9,18:15, NS2 & 2HD
Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ., 12/9,18:15, NS2 & 2HD
Αλλά ρε παιδιά έχει πλάκα.Εδώ στην Βέροια έχει γεμίσει πλανόδιους που πουλάνε την φανέλα του Μπερμπάτοφ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμη δεν κατάφερε να βγάλει μπλουζάκια...Άκρατος επαγγελματισμός από τους ...πλανόδιους και όχι από την ΠΑΕ μας που κοιμάτε με ταχύτητα που λέγαμε μικροί
- sourmenetes
- Moderator
για πλανόδιους μιλάω,άρα ναι,μαιμούδες.Αλλά ο πιτσιρικάς που θα την δει θα πάει και θα την πάρει γιατί δεν υπάρχει και άλλη...
- pisakaipoupoula
- sourmenetes
- Moderator
Τι να κανουμε ομως????xpan έγραψε:για πλανόδιους μιλάω,άρα ναι,μαιμούδες.Αλλά ο πιτσιρικάς που θα την δει θα πάει και θα την πάρει γιατί δεν υπάρχει και άλλη...
Εφοσον εχουν παραγγελθει να ερθουν οι επισημες με ονομα μπερμπατοφ θα πρεπει να περιμενουμε.
-
black death
Πιθανότατα όχι. Το arena sport δεν το έχει στο πρόγραμμα πάντως, οπότε...pisakaipoupoula έγραψε:Για όσους δε μπορούμε να πάμε link θα'χει?
μλκιες ελεγα.
αν χωραει 7000 το γηπεδο, οι 6000 ΜΙΝΙΜΟΥΜ θα ειναι ΠΑΟΚια.

αν χωραει 7000 το γηπεδο, οι 6000 ΜΙΝΙΜΟΥΜ θα ειναι ΠΑΟΚια.
black death έγραψε:Πιθανότατα όχι. Το arena sport δεν το έχει στο πρόγραμμα πάντως, οπότε...pisakaipoupoula έγραψε:Για όσους δε μπορούμε να πάμε link θα'χει?
Παλι οχι.... ;Ε στο διάλο κοπρονοβα
Ο πιτσιρικάς 99% αυτή θα πάρει γιατί έχει 5-10€xpan έγραψε:για πλανόδιους μιλάω,άρα ναι,μαιμούδες.Αλλά ο πιτσιρικάς που θα την δει θα πάει και θα την πάρει γιατί δεν υπάρχει και άλλη...
-
paokpantou
Γκολ θα φάμε σίγουρα από κει και πέρα ελπίζω να κερδίσουμε.. Τουντορ,, Μαλέ και χαριση εκτός για να παίξει το γατι ο γκολασα και στόπερ ή καψουρα σου ο Τζιόλης??όχι φιλε μου είσαι φάουλ για μένα.
πρώτη κόκκινη ....και βλέπουμε..
- sourmenetes
- Moderator
Εγω ουτε καν θα το δω σημερα...MANIAKOS έγραψε:Αδελφέ Σούρμενα λινκ στο λαο
Εχω γαμο...
ο χαρισης ηταν τραυματιας. θεωρω τεραστιο ρισκο τη συμμετοχη του με το καλημερα απο την επιστροφη του. και αλλο χαρισης που ειναι 19, αλλο Κλαους, που ειναι 27. δλδ πιο εμπειρος να διαχειριστει το σωμα του.
για μαλεζα, προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε αυτός να ειναι το 4ο στοπερ. και θεωρώ στην πορεία της χρονιάς θα είναι στη 18αδα περισσότερο απο ότι ο σκόνδρας.
γκολασα δεν καταλαβα,σε αλλη ομαδα παιζει; αν αξιζει, να παιξει.γιατι οχι;
υγ: μανιακέ, το νου σου. αν γινει καμια στραβη θα σου...αγορασω νοβα να τελειωνουμε.
ειμαι σίγουρος οτι ολο και καποιο τσακαλι θα βρει καποιο λινκ εστω στο παρα πεντε.
για μαλεζα, προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε αυτός να ειναι το 4ο στοπερ. και θεωρώ στην πορεία της χρονιάς θα είναι στη 18αδα περισσότερο απο ότι ο σκόνδρας.
γκολασα δεν καταλαβα,σε αλλη ομαδα παιζει; αν αξιζει, να παιξει.γιατι οχι;
υγ: μανιακέ, το νου σου. αν γινει καμια στραβη θα σου...αγορασω νοβα να τελειωνουμε.
ειμαι σίγουρος οτι ολο και καποιο τσακαλι θα βρει καποιο λινκ εστω στο παρα πεντε.