ΥΓ: Παιδιά πρέπει να βρούμε κάνα τρόπο όσοι είμαστε κοντά στη 10αδα να κάνουμε στο μούχτι καμιά συμφωνία με κάνα mod, ώστε κάτι Θανασάκηδες, κάτι stelyk, dani κτλ να δίνουν τις προβλέψεις τους αλλά για κάποιο λόγο να μην εμφανίζονται στο thread. Ή ας τους ρίξει κάνα μπαν κάποιος για λίγες μέρες, ή ας βρούμε που μένουν στην τελική.
Βαθμολογία Στοιχήματος 2015-16
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Βαθμολογία Στοιχήματος 2015-16
simba, νιώθεις την καυτή ανάσα μου γιαυτό και οι ενστάσεις ε? Ας είναι καλά ο Odi που έβαλε τα πράματα στη θέση τους
ΥΓ: Παιδιά πρέπει να βρούμε κάνα τρόπο όσοι είμαστε κοντά στη 10αδα να κάνουμε στο μούχτι καμιά συμφωνία με κάνα mod, ώστε κάτι Θανασάκηδες, κάτι stelyk, dani κτλ να δίνουν τις προβλέψεις τους αλλά για κάποιο λόγο να μην εμφανίζονται στο thread. Ή ας τους ρίξει κάνα μπαν κάποιος για λίγες μέρες, ή ας βρούμε που μένουν στην τελική.
Ο dani αν δε γράψει κάποιο σεντόνι για το μεγαλείο της Λεστερ σε λίγο καιρό, είναι κανονισμενος από εμένα 
δεν ξέρεις πως την περιμένω στη γωνία κάθε αγωνιστική να στραβοπατήσει... και αντ' αυτού συνεχώς ξεφεύγει
τα χω παίξει
όπως πάει, θα με κάνει να την αποθεώσω κι εγώ (έτσι κι αλλιώς το αξίζει)
υγ. δώστε τους πόντους μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
έχω κάνει ανέβασμα καλό στα τελευταία παιχνίδια.
θα παλέψω για τσουλου (μικραίνω την ομάδα με τις χαμηλές απαιτήσεις, το ξέρω)
-
Μπαρκαρούτσος
- potamda
- Bet Guru 2023
Ποια Πρέμιερ Λιγκ, ποια Σεριε Α και ποια Μπουντεσλίγκα, το καλύτερο πρωτάθλημα είναι εδώ φέτος!
Τουλάχιστον 10 κυνηγάνε ακόμα τον τίτλο...
ΥΓ.Odi νομίζω μου έφαγες έναν πόντο. Έπιασα 3 αυτήν την αγωνιστική. Βλέπω οι πιέσεις κάποιων πιάνουν τόπο...
Checked..Που να δεις τι γίνεται και με ύποπτα τηλεφωνήματα..
Τουλάχιστον 10 κυνηγάνε ακόμα τον τίτλο...
ΥΓ.Odi νομίζω μου έφαγες έναν πόντο. Έπιασα 3 αυτήν την αγωνιστική. Βλέπω οι πιέσεις κάποιων πιάνουν τόπο...
Checked..Που να δεις τι γίνεται και με ύποπτα τηλεφωνήματα..
τι σου είπα ντιντιέ ότι πάω για τσουλου?
πάω για πορτάθλημα φουλ ρε, δεύτερος είμαι
θανασάκη, ένα μπαν το σκ και είμαστε εντάξει
υγ. ρε σεις τι είναι αυτά που κάνετε ρε? με τις ενστάσεις?
κάθεστε και μετράτε τους βαθμούς σας? αρρωστάκια....
πάω για πορτάθλημα φουλ ρε, δεύτερος είμαι
θανασάκη, ένα μπαν το σκ και είμαστε εντάξει
υγ. ρε σεις τι είναι αυτά που κάνετε ρε? με τις ενστάσεις?
κάθεστε και μετράτε τους βαθμούς σας? αρρωστάκια....
Εγω περιμενω να δω ποση διαφορα θα εχω απο τον 1ο, αν δεν ειμαι εγω 1ος, για να κανω τα παραπονα μου, θα ζητησω οσα χρειαζετε, ποντο παραπανω δεν θελω! Θα σε παω στο cas Odi! 
-
Μπαρκαρούτσος
Μη πουλάτε τρέλα στους mods, γιατί σας μπανάρω όλους, λαδώνω τον Odi και μετά θα ψάχνεστε...
Βέβαια, τόσο γκαντέμης που είμαι, την άλλη μέρα ο Κοντονής θα παύσει και το πρωτάθλημα...
Βέβαια, τόσο γκαντέμης που είμαι, την άλλη μέρα ο Κοντονής θα παύσει και το πρωτάθλημα...
-
Μπαρκαρούτσος
Ξεμακραίνει η κορυφή...
Από του χρόνου θα αρχίσω να στήνω τα ματς.
Από του χρόνου θα αρχίσω να στήνω τα ματς.
Η βαθμολογία μετά το Bonus από την φάση των 16 του Champions League: