Π.Α.Ο.Κ. - Brondby 5-0 - ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Brondby

Olsen
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Malezas
1
1%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Costa
2
1%
Konstantinidis
3
2%
Kitsiou
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tziolis
13
8%
Kace
13
8%
Pelkas
25
16%
Mak
101
64%
Rodrigues
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Savvidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mystakidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Korovesis
1
1%

Σύνολο ψήφων: 159

Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Brondby 5-0 - ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Μεγάλη Νίκη ! Καλό ποδόσφαιρο ! Άνετη Πρόκριση !
Κωνσταντινίδης / Κίτσιου / Κάτσε / Σαββιδης / Πέλκας πέρα από το ότι είναι απο τις ακαδημίες τις ομάδος και πιτσιρικάδες έχουν πολύ ποιότητα και εάν ήταν αργεντίνοι θα ήταν και «Ονόματα»
Τζιόλης άλλο επίπεδο , Μαλεζάς ήρεμη δύναμη, Κόστα απροσπέλαστος και πάντα στην σωστή θέση, Βίτορ εχθές ήταν καλός, Ολσεν στις εξόδους το προβλημα θα είναι μεγάλο, Ροντρίγκεζ ψάχνεται στον αγωνιστικό χώρο αλλά το έχει και θα είναι ένα καλό εργαλείο στα χέρια του Ιγκορ, Μακ Φανταστικός ο παιχταράς σε καλή ημέρα μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του. Κοροβέσης θα βοηθήση όποτε του ζητηθεί, Μυστακίδης η απαντηση σε όσους νόμιζαν ότι ο προπονητής τον έριξε ψυχολογικά και άλλα τέτοια σε λίγα λεπτά κατάφερε 3-4 φάσεις.
ΙΓΚΟΡ ΤΟΥΝΤΟΡ μας έδωσε πάλι την χαρά να βλέπουμε ΠΑΟΚ και από το 89 και μετά άρχισα να στεναχωριέμε που θα χρειασθεί να περιμένω 72 ώρες να ξαναδώ ΠΑΟΚ.
Τον μ@λ@κ@ τον ΑΡΝΕΣΕΝ δεν ακούει-διαβάζει Καίσαρη. :lol:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Oμαδα που φοραει κιτρινα τι τύχη μπορούσε να εχει μεσα στην τουμπα διαφορετική παρά σαν την χθεσινή;;................... :mrgreen: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΚΑΥΛΑ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

κυριοι..... τρομαξα.....
οσο αισιοδοξος ειμαι για το έργο που φτιαχνεται σιγα σιγα (?) αλλο τοσο ημουν απαισιοδοξος για την συγκεκριμενη σειρα αγωνων και το ειχα δηλώσει
τωρα τι να πω....
τρομαξα!

μεγάλο τεστ η προσγειωση στην ελληνικη πραγματικότητα σε δυο μερες με σφυριχτρα και εποπτες που κανουν μονο για πλενουν με τα δακρυα τους τα παπουτσια των χτεσινων και σε παιχετς ορκισμενους υπερ του χρηματοδοτη τους
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Τι είναι αυτό το πράγμα ρε φουστη μου με τους τραυματισμούς;;;; Δεν πειράζει μικρε... Και εγω χωρίς να θέλω να αδικησω κανέναν αλλά ψηφισα τον Πελκινιο...Ή τριπλά σου στον Αγγερ έδειξε ότι στην Σετούμπαλ μεγάλωσες(ποδοσφαιρικά)....Γρήγορη επιστροφή σου ευχομαι και καλή ανάρρωσή....Δηλαδή εάν μπουν και οι μεταγραφές και δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα τι θα γίνει...;;;;Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Thracian έγραψε: μεγάλο τεστ η προσγειωση στην ελληνικη πραγματικότητα σε δυο μερες με σφυριχτρα και εποπτες που κανουν μονο για πλενουν με τα δακρυα τους τα παπουτσια των χτεσινων και σε παιχετς ορκισμενους υπερ του χρηματοδοτη τους
Μπα, μια χαρα μας προετοιμασε φετος η μαφ.. ε συγνωμη η Ουεφα.
astnord

Δημοσίευση από astnord »

πφφφφφφφφφφ 5-0
Λες και δεν μπορούσατε να σταματήσετε στο 2-0,άιντε έστω στο 3-0.
Είστε απαράδεκτοι.
Τι καταφέρατε ρε μάγκες στην τελική?
Η εκδρομή στη Κοπεγχάγη που περιμέναμε πως και πως, έχασε τη νοστιμιά της.
Αλλά δεν μαμείς.ΠΑΟΚ είσαι αφου.Θα συνηθίσουμε και στα ανάλατα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μη το λες ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.Αν υπαρχει μια ομαδα που μπορει να κανει την προκριση θριλερ μετα απο τετοιο σκορ αυτη ειναι ο ΠΑΟΚ.Αμα παμε χαλαροι και καλά, ενα 3-0 στο ημιχρονο το χουμε.Και μετα να τα υπογλώσσια.Τελικο κανα 4-3 θα παει βεβαια αλλα το σασπενς θα το χει. :geek:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και μετα?......Ποιος θα γλιτωσει απο τις σφαλιαρες του Τουντορ?.... :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Πρεπει να μαθει κι αυτος που ήρθε. :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω παντως δακρυσα που στο 5λεπτο με χτυπηματα χερια-ποδια-καρεκλακια-αμπαλαεα-σεισμος του ΠΑΟΚ ο λαος και τα σχετικα, καποιοι κοιτουσαν μηπως περνουσε αεροπλανο απο πανω μας...ρε σεις που μεγαλωσατε ωρε :lol:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Sera4 έγραψε:εγω παντως δακρυσα που στο 5λεπτο με χτυπηματα χερια-ποδια-καρεκλακια-αμπαλαεα-σεισμος του ΠΑΟΚ ο λαος και τα σχετικα, καποιοι κοιτουσαν μηπως περνουσε αεροπλανο απο πανω μας...ρε σεις που μεγαλωσατε ωρε :lol:

αμπαλαέα:

Άτομο που χαρακτηρίζεται από μία αντίληψη της πραγματικότητας βαθύτατα αποκλίνουσα από αυτή του συνόλου.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Π.Α.Ο.Κ. - BRONDBY IF, 20/08,20:00,NS2 & NS2HD
Δημοσίευσηαπό GiorgosAtha » Τετ Αύγ 19, 2015 1:42 pm

Αν είναι εύστοχοι (τυχεροί) Mak, Gary -και η άμυνα μας είναι προσεκτική (τυχερή)- με την άμυνα που έχουν θα πάρουμε σκορ πρόκρισης από αύριο...
Re: Π.Α.Ο.Κ. - BRONDBY IF, 20/08,20:00,NS2 & NS2HD
Δημοσίευσηαπό GiorgosAtha » Πέμ Αύγ 20, 2015 2:12 pm
...
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!!! ΑΪΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Σας τα λεγα εγώ... 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:
Ομάδα με αρχή, μέση και τέλος... με όλη την σημασία της λέξης. Είναι νωρίς ακόμα αλλά κάτι καλό χτίζεται!
Κάναμε την 2η ομάδα -βάση budget- της Δανίας να φαίνεται Gabala :mrgreen: (την ώρα που η "ομάδα-μοντέλο των ΑΡΔ" έκανε το αντίθετο :twisted: ).
Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Βλέπει... στηρίζει... φτιάχνετε... ξαναγαπά... και αγκαλιάζει! Και βλέπω να "σκοτώνουμε για ένα εισιτήριο" :mrgreen: Ο θρύλος της Τούμπας αρχίζει να αναβιώνει! Το μοναδικό γήπεδο με ψυχή! Με αύρα που "σκοτώνει" κάθε αντίπαλο... η ώρα που ακόμα και η Barca θα χάνει από τα αποδυτήρια ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΕ!!! ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΛΑΟΣ!!!!
Πέλκας εκπληκτικός... αν τον λέγανε Pelkinho στα @ρχίδια μας θα γράφαμε και θα μας φαινόταν λίγος ο... Gourcuff :lol: Καλή επάνοδο μετά τον τραυματισμό... Ξάνθη και επαναληπτικό μάλλον χάνει.
Kace (δεν πειράζει... άτυχος... το κράξιμο από τον Igor όμως θα το φας 8-) ) - Τζιόλης (ναι ρε Beckenbauer :lol: ) "έραβαν" στο κέντρο... που να μπούνε και Sabo, Cimirot, Antonis, Χαρίσης και να ανέβει ο ανταγωνισμός :mrgreen:
Α ρε Στελάρα ΓΙΓΑΝΤΑ! Πάλι καλά που δεν ήρθες πέρυσι να είχες αποδομηθεί και χαθεί στο ναυάγιο (στο λέει ένας που δεν ήταν υπέρ της επιστροφή σου).
Ο Costa αν βρει ρυθμό -μετά την Αραπιά- και στήριξη από την υπόλοιπη άμυνα... απλά θα είναι με διαφορά ο καλύτερος αμυντικός της Λιγκας! Ένα γατί Elmanter (α ρε CM 01-02 :lol: ) δεν ακούμπησε μπάλα για 60 λεπτά. Τι να του πει ο κάθε "Μάτζιος"?
Vitor σταθερός... βλέπω Τζαβ και Σκόνδρα να τα βρίσκουν σκούρα... ειδικά αν έρθει ακόμα ένας.
Κίτσιου - Κωνσταντινίδης πάρα πολύ καλοί... αλλά με Leovac, Κοροβέση... ακόμα και με Gary (που μόνο Σαλιγκάρι δεν είναι) και Mak θα σκοτωθούν για την 11αδα!
Olsen θα βρει τα πατήματα του... όλοι οι μεγάλοι τερματάδες τρώνε 4-5 μήνες να δέσουν με την ομάδα (με διαφορά η πιο δύσκολη θέση σε αυτό το κομμάτι). Μια χαρά ήταν χθες βάση συνθηκών... μόνο σε μια έξοδο τα χάλασε. Ήταν θεατής και κρύος μέχρι το 68' αλλά αντέδρασε σωστά όταν χρειάστηκε.
Mak... όλη η ομάδα καλή... αλλά... 3 goal, 2 assist... τι να λέμε τώρα... ΜΒΠ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!
Όσοι μπήκαν αλλαγή κάναν αυτό που έπρεπε... φρέσκαραν την ομάδα και δεν φάνηκε ότι έγινε αλλαγή!
Που να μπουν και Κλάους, Jairo... και Ola :twisted: ! ΧΑΜΟΣ ΛΑΙΜΑΙ!!!!

Τέλος τα πανηγύρια και πολύ ασχοληθήκαμε με τα "μαγκανοπήγαδα"... το κεφάλι κάτω και σειρά έχει η Ξάνθη...

ΥΣ. Επιτέλους θα πετάξω τα κολλύρια!!!! Στο δεύτερο γκολ πετάχτηκα και ξύπνησα την κόρη μου... μετά την κοίμιζα με "Οοο ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα...". :lol:
ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! :nairepaok:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΝΕΜΕΝΑ!!!!!

[youtube]https://youtu.be/_CAil86JPho[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 21 Αύγ 2015, 09:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

NIKOS_PAOK04 έγραψε:Μεγάλη Νίκη ! Καλό ποδόσφαιρο ! Άνετη Πρόκριση !
Κωνσταντινίδης / Κίτσιου / Κάτσε / Σαββιδης / Πέλκας πέρα από το ότι είναι απο τις ακαδημίες τις ομάδος και πιτσιρικάδες έχουν πολύ ποιότητα και εάν ήταν αργεντίνοι θα ήταν και «Ονόματα»
Τζιόλης άλλο επίπεδο , Μαλεζάς ήρεμη δύναμη, Κόστα απροσπέλαστος και πάντα στην σωστή θέση, Βίτορ εχθές ήταν καλός, Ολσεν στις εξόδους το προβλημα θα είναι μεγάλο, Ροντρίγκεζ ψάχνεται στον αγωνιστικό χώρο αλλά το έχει και θα είναι ένα καλό εργαλείο στα χέρια του Ιγκορ, Μακ Φανταστικός ο παιχταράς σε καλή ημέρα μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του. Κοροβέσης θα βοηθήση όποτε του ζητηθεί, Μυστακίδης η απαντηση σε όσους νόμιζαν ότι ο προπονητής τον έριξε ψυχολογικά και άλλα τέτοια σε λίγα λεπτά κατάφερε 3-4 φάσεις.
ΙΓΚΟΡ ΤΟΥΝΤΟΡ μας έδωσε πάλι την χαρά να βλέπουμε ΠΑΟΚ και από το 89 και μετά άρχισα να στεναχωριέμε που θα χρειασθεί να περιμένω 72 ώρες να ξαναδώ ΠΑΟΚ.
Τον μ@λ@κ@ τον ΑΡΝΕΣΕΝ δεν ακούει-διαβάζει Καίσαρη. :lol:
Άπειρα+... Ειδικά το επισημασμένο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

sic-4 έγραψε:Μια παρατηρηση μονο και συγχωρηστε μου τον αρνητισμο σε τετοια βραδια..
Οι πανηγυρισμοι στα γκολ πολυ ψοφιοι μου φανηκαν... Ενα ΓΚΟΟΛ 3 δευτερολεπτων και ησυχια... Σε κανενα απο τα 5 γκολ δεν ειδα εκεινο το γνωστο παρατεταμενο παραληρημα... Ισως εφταιγε και η ζεστη βεβαια... Παρ' ολα αυτα εχω σκασει που δεν μπορουσα να ειμαι στο γηπεδο σημερα... Μαγικη βραδια!!!
Κι εγω το παρατηρησα αλλα ενταξει βρε sic δεν ητανε και κανα derby, ποσο να παναγυρησεις πια :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”