93.Terry Antonis
- nikos_algio
Re: 93.Terry Antonis
Χωρις να τον εχουμε δει ακομα συμφωνα με το το τρανφερ και το το paokfc προκειτε για αμυντικο χαφ με δημιουργικες ικανοτητες που μπορει να παιξει καθετα και πιστευω θα μας δωσει το απρόβλεπτο που ψαχνουμε απο τους παιχτες του κεντρου . Ας περιμενουμε να τον δουμε στο χορταρι για περισσοτερα και πιο ασφαλη συμπερασματα
Ένας οπαδός της sydney fc με ρώτησε στο Reddit αν παίζει καλά κτλ, του είπα πως είναι τραυματίας και μου απάντησε πως ελπίζει να παίξει γρήγορα και πως αν παίξει όπως έπαιζε θα κάνει σπουδαία καριέρα κτλ
Ας το ελπίζουμε
Ας το ελπίζουμε
- theodorsalonika
εγω παντως ειμαι απαισιοδοξος...εαν ειναι ακομα τραυματιας μεχρι να μπει στο κλιμα θα τελειωσει το πρωταθλημα..οποτε μαλλον του χρονου θα τον δουμε ...μακαρι το παληκαρι να παιξει και να καθιερωθει..
- john4serres
μεσα στον οκτωβριο λογικα θα παρει τα πρωτα του παιχνιδια
αν ειχε κατι το σοβαρο θα το εγραφε η παε
αν ειχε κατι το σοβαρο θα το εγραφε η παε
Ερχεται αοό πολύ κατώτερο πρωτάθλημα οπότε θα πρέπει να ετοιμαστεί και τακτικά πέρα από τους τραυματισμούς του.
O μονος που δεν ειπε κανεις τι ακρβως εχει...ποτε επανερχεται στις προπονησεις?
ισχυει οτι μεχρι τον γεναρη θα αξιολογηθει και μπορει να παει στην βεροια?
ισχυει οτι μεχρι τον γεναρη θα αξιολογηθει και μπορει να παει στην βεροια?
18 Αυγούστου υπέγραψε.
25 Αυγούστου είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα για να μήν επιβαρυνθεί.
6 Σεπτεμβρίου προπονείται με μπάλα.
8 Σεπτεμβρίου βγαίνει στα ρεπορτάζ ότι υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει για άλλες δύο εβδομάδες.
11 Σεπτεμβρίου δηλώνει ο ίδιος ότι σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος (δεν θυμάμαι αν ανέφερε κάτι για τραυματισμό).
ΑΝ ήταν όντως θλάση στον τετρακέφαλο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη.
Ακόμη δεν έκλεισε τα 22, έχουμε χρόνο ακόμη για να τον δούμε, δεν νομίζω να εξυπηρετεί κάποιον σκοπό να βγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο «τί έγινε, θα παίξει;», λες και μας χρωστάει λεφτά.
Στο τέλος της χρονιάς μπορεί και να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Εσιέν.
25 Αυγούστου είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα για να μήν επιβαρυνθεί.
6 Σεπτεμβρίου προπονείται με μπάλα.
8 Σεπτεμβρίου βγαίνει στα ρεπορτάζ ότι υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει για άλλες δύο εβδομάδες.
11 Σεπτεμβρίου δηλώνει ο ίδιος ότι σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος (δεν θυμάμαι αν ανέφερε κάτι για τραυματισμό).
ΑΝ ήταν όντως θλάση στον τετρακέφαλο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη.
Ακόμη δεν έκλεισε τα 22, έχουμε χρόνο ακόμη για να τον δούμε, δεν νομίζω να εξυπηρετεί κάποιον σκοπό να βγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο «τί έγινε, θα παίξει;», λες και μας χρωστάει λεφτά.
Στο τέλος της χρονιάς μπορεί και να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Εσιέν.

μου το πε ο Αρνεσενpilotos έγραψε:Αυτό για την Βέροια πως το γνωρίζεις;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
το ρεπορταζ αυτο εβγαζε εκεινες τις μερεςpilotos έγραψε:Lol , καλό!
Ίσως κάποιοι τον ήθελαν στην Βέροια, και έβαλαν δικούς τους να το γράψουν τότε... 
Γιατί εγώ θυμάμαι την επίσημη διάψευση από την ΠΑΕ

Γιατί εγώ θυμάμαι την επίσημη διάψευση από την ΠΑΕ