Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Συμφωνω ,μονο για τον κοσμο για την ψυχολογια πιο πολυ
Θα ταν χρησιμοτερος σε σχέση με αμερικανό
Τον Μάρκοβιτς που δα βίντεο εχει ωραίο Σουτ απ εξω και μπαίνει ωραια προς τα μεσα
Θα ταν χρησιμοτερος σε σχέση με αμερικανό
Τον Μάρκοβιτς που δα βίντεο εχει ωραίο Σουτ απ εξω και μπαίνει ωραια προς τα μεσα
Ντουβνια ο δευτερος
Ο παλιός γνώριμος Ούρος Ντούβνιακ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!
Ο 28χρονος Σέρβος γκαρντ αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του «Δικεφάλου», που θα ξαναφορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, μετά τη σεζόν 2011-12.
Ο καλαθοσφαιριστής, μετά τον ΠΑΟΚ, αγωνίσθηκε, διαδοχικά, σε Ρέθυμνο, Πανιώνιο και Νέα Κηφισιά (8 πόντοι, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, μέσο όρο)
Τη μεταγραφή του ανακοίνωσε , μέσω του twitter, o μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς!
Ο παλιός γνώριμος Ούρος Ντούβνιακ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!
Ο 28χρονος Σέρβος γκαρντ αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του «Δικεφάλου», που θα ξαναφορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, μετά τη σεζόν 2011-12.
Ο καλαθοσφαιριστής, μετά τον ΠΑΟΚ, αγωνίσθηκε, διαδοχικά, σε Ρέθυμνο, Πανιώνιο και Νέα Κηφισιά (8 πόντοι, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, μέσο όρο)
Τη μεταγραφή του ανακοίνωσε , μέσω του twitter, o μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς!
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://paokweb.gr/?p=35764- Black&White
Μ'αυτούς τους παικταράδες που μας φέρνει ο τίγρης πιστεύω πως θα σωθούμε. Δεν ξέρουμε βέβαια και την αντίδραση των μεγαθηρίων ΑΕΝΚ Δημουλας, ΚΑΟ Δράμας , Κόροιβου Αμαλιάδας κλπ
- desperando
- Επικοινωνία:
περιεργη μεταγγραφη.
δεν πιστευω οτι θα ειναι ο ββασικος ασσος μιας και δεν ειναι καθαρο πλει μεικερ αλλο περισσοτερο κομπο.
δεν πιστευω οτι θα ειναι ο ββασικος ασσος μιας και δεν ειναι καθαρο πλει μεικερ αλλο περισσοτερο κομπο.
Αστειος παιχτης ειναι αυτος,οπως δειχνει θα ειναι ο αντιμπρεμερ.
Παμε για σερβοποιηση φετος,δε μου αρεσει η ολη φαση ειχα συνηθισει με τα πολλα αμερικανακια.
Παμε για σερβοποιηση φετος,δε μου αρεσει η ολη φαση ειχα συνηθισει με τα πολλα αμερικανακια.
- buffalobill4
Απο παιχτες τυπου μπρεμερ ειναι σιγουρα καλυτερος.
Μια χαρα μεταγραφη
Μια χαρα μεταγραφη
+ fono. apo to backcourt leipei sigoura o basikos POINT GUARD. Den ksero ti ginetai me Mpidi, kati egrafe simera mia efimerida: "neo sok me Mpidi".desperando έγραψε:περιεργη μεταγγραφη.
- ilovegame27
Black&white μάλλον γνωρίζεις από μπάσκετ μόνο το χρώμα της μπάλας!
Αν νομίζεις με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να πάρεις καλύτερο γκάρντ για να γεμίσεις το ρόστερ σου και επίσης ο Ντουβνιακ είναι περισσότερο δυάρι που έχει την ικανότητα να κατεβάσει την μπάλα και περισσότερο εκτελεστής παρά πασερ!!
Καλή κίνηση με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας παρότι θα ήθελα περισσότερους έλληνες
Αν νομίζεις με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να πάρεις καλύτερο γκάρντ για να γεμίσεις το ρόστερ σου και επίσης ο Ντουβνιακ είναι περισσότερο δυάρι που έχει την ικανότητα να κατεβάσει την μπάλα και περισσότερο εκτελεστής παρά πασερ!!
Καλή κίνηση με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας παρότι θα ήθελα περισσότερους έλληνες
Μάλλον για αντί μπιδης ερχεται φαντάζομαι ... Να δουμε
Αρκετά καλος οχι κατι ιδιαίτερο
Αρκετά καλος οχι κατι ιδιαίτερο
αστείος παίκτης ο Duvnjak? σε σχέση με ποιόν? νομίζω έχεις χάσει τη φόρμα σου τώρα τελευταία, πρέπει να ξαναρχίσεις να παρακολουθείς λίγο μπάσκετ. Μόνο για ροντρίγκες και για σερεσο πως τονε λενε μου σαιobanebane έγραψε:Αστειος παιχτης ειναι αυτος
- Black&White
ilovegame27 έγραψε:Black&white μάλλον γνωρίζεις από μπάσκετ μόνο το χρώμα της μπάλας!
Συγγνώμη ρε συ αλλά δεν κατάλαβες τίποτα. Εγώ διαφωνώ με τα λεφτά που διαθέτεις και όχι με τους παίκτες που παίρνεις. Δε μ'ενδιαφέρουν τα λιμά που θα φέρουν για τη μικρομεσαία ομάδα που θα φτιάξουν.
- Black&White
palok έγραψε:αστείος παίκτης ο Duvnjak? σε σχέση με ποιόν? νομίζω έχεις χάσει τη φόρμα σου τώρα τελευταία, πρέπει να ξαναρχίσεις να παρακολουθείς λίγο μπάσκετ. Μόνο για ροντρίγκες και για σερεσο πως τονε λενε μου σαιobanebane έγραψε:Αστειος παιχτης ειναι αυτος![]()
Δεν είναι αστείος παίκτης. Είναι συμπαθητικός παικτάκος και χεράς. Δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή του και γι'αυτό χρησιμοποιείται συνήθως για λίγο χρόνο.
Τι τα θες. Όποιον και να πάρεις η μοίρα σου δεν αλλάζει. Κομπάρσος θα είσαι.
Σαν παιδακι που παιζει με αντρες μοιαζει μεσα στο γηπεδο,ενταξει οχι σαν τον αλλον τον τυχαρπαστο που φεραμε τον ξανθουλη αλλα καπως ετσι.
Δε πρεπει να φοραει πανω απο 42 νουμερο παπουτσι,τι να κανω ρε θωμα κουραστηκα με τις μετριοτητες και ας προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου για το αντιθετο.
Δε πρεπει να φοραει πανω απο 42 νουμερο παπουτσι,τι να κανω ρε θωμα κουραστηκα με τις μετριοτητες και ας προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου για το αντιθετο.