Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6

Δημοσίευση από eorptol »

eorptol έγραψε:ΠΑΟΚ-πανιωνιος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
25.000 στο οακα τέλος Απριλίου

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

epo.gr
Οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2016. Οι αγώνες ρεβάνς είναι προγραμματισμένοι για τις 3, 4, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2016.

Το ακριβές και αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των πρώτων ημερών της ερχόμενης εβδομάδας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

paok87 έγραψε:Τον ΠΑΟΚ ήθελε να αντιμετωπίσει ο Ηρακλής στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Ιορδάνης Στράντζαλης μετά το τέλος της κλήρωσης.

«Πέρσι πήγαμε πολύ καλά. Όλοι οι αντίπαλοι είναι ισάξιοι. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Πάμε να πάρουμε την πρόκριση πιστεύουμε στην ομάδα και λυπόμαστε που δεν έχουμε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ίσως στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα έπρεπε να έχει οριστεί από την κλήρωση του Κυπέλλου τι γίνεται. Είναι μία καλή ευκαιρία για του χρόνου να δούμε ποιοι θα τραβούν τα μπαλάκια και για τη θερμοκρασία».

Ούτε καν το όνομα του αντιπάλου τους δεν αναφέρει ο γελοίος...
Μην ανησυχείτε γηραιοί (στο πνεύμα). Θα συναντηθούμε για το πρωτάθλημα στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μεταλαγμενα σκουληκια σε νοοτροπια κανωντας τους καμποσους σε μας νομιζουν οτι ψηλωνουν ,αυτες οι τακτικες κατεστρεψαν τους ρουληδες .....
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Μνήμες από το σπουδαίο ματς του 1987 Τετάρτη μεσημέρι στην Τούμπα που μας απέκλεισαν νομίζω στα πέναλτυ,όπου ο Αντώνης Μανίκας έβγαζε τα άπιαστα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: Πλακα εχεις ρε Αρμαγεδονα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ θυμάμαι μια χρονιά που χάσαμε 1-0 στη Νέα Σμύρνη με γκολ στο οποίο έγινε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακά μας, αλλά φυσικά ποτέ δεν σφυρίχτηκε. Στη ρεβάνς είμασταν κάτω του μετρίου (1-1) και αποκλειστήκαμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Armagedonas έγραψε:Μνήμες από το σπουδαίο ματς του 1987 Τετάρτη μεσημέρι στην Τούμπα που μας απέκλεισαν νομίζω στα πέναλτυ,όπου ο Αντώνης Μανίκας έβγαζε τα άπιαστα.
χαχαχαχα μες την θετικη ενεργεια εισαι και στον τελικο στο μπασκετ φαβορι ειμασταν αλλα χασαμε το κυπελο απο τον πανιωνιο πεστα ολα ......πως καρφωνεσε παντως χωρις να θελεις :):) στον τελικο θα μας δεις θες δεν θες .....:):)
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ο νιονιος στο διάβα μας.από και ως που τόσο συμπάθειες με τους πάνθηρες δεν ξέρω.οποτε παίζουμε εκεί μέσα τρώμε άγριο βρισιδι.θα περάσουμε και μετά στο διάβα μας το χανουμακι. στον τελικο θέλω λιγο γαύρο λεμονατο. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μόνο στον Νιόνιο και στο Περιστέρι μας δίνουν εισιτήρια, κάθε χρόνο. Γενικά με τους οπαδούς του Νιόνιου δεν είχαμε ιδιαίτερες φασαρίες τα τελευταία χρόνια, εξ όσων θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:27 ή 28 Ιανουαρίου στη Νέα Σμύρνη. ΠΑΟΚτσήδες όλης της Αθήνας ενωθείτε!
Αυτό ακριβώς... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Δεν θα φοβόμουν κανέναν αντίπαλο πλέον και θα προτιμούσα βάζελο ή κούλα... :o

Με λίγη σοβαρότητα (που μας διέπει πλέον σαν ομάδα) στο 2ο ματς θα κάνουμε ευρύ ροτέισον που θα είναι πολύ χρήσιμο για ξεκούραση βασικών εν όψει της δύσκολης συνέχειας με τα υπόλοιπα ντέρμπι με "αιώνιους" κ@λόπ@υστους για Πρωτάθλημα και ίσως με τον έναν τους σε διπλούς αγώνες για Κύπελλο... ;)

Αν γίνουν σύντομα και 2-3 μεταγραφές από Φρανκ προβλέπω ότι θα επιβεβαιωθεί η "ρήση" (εδώ και πολύ καιρό) του "ΑποστόληΑ" ότι: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

"Στον τελικό Κυπέλλου θα δούμε :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ΠΑΠΑΔΕΣ" :o :o :o :o :o και φυσικά θα το σηκώσουν (από το ένα χερούλι ο Ιβάν κι απ το άλλο ο Μίτκο), όποιον κι αν έχουμε τότε αντίπαλο και όπου κι αν διεξαχθεί !!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΟΥ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 15 Ιαν 2016, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε::lol: :lol: Πλακα εχεις ρε Αρμαγεδονα.
Ή είσαι :shock: :shock: :shock: "νιόνιος" για να το θυμάσαι τόσο...ΕΝΤΟΝΑ...29 χρόνια μετά... :o :o :o :o :o :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 15 Ιαν 2016, 15:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Υπάρχει η έκφραση "γλώσσα του σώματος". Παρατηρήστε πώς αλλάζει η συμπεριφορά του προέδρου της επιτροπής όταν αρχίζει η κλήρωση ενώ ήταν στην τσίτα δευτερόλεπτα πριν. Και αστειάκια και πειράγματα κλπ. Εγώ έχω ακόμα αμφιβολίες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Χχχχχχμμμμμμμ...Σαν να έχεις δίκαιο...Λες να "στήσαμε" την κλήρωση; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε::lol: :lol: Πλακα εχεις ρε Αρμαγεδονα.
Ή είσαι :shock: :shock: :shock: "νιόνιος" για να το θυμάσαι τόσο...ΕΝΤΟΝΑ...29 χρόνια μετά... :o :o :o :o :o :o
Άλλες συμπάθειες έχει ο αρμαγεδωνας :):)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”